5 jaar Meinselect!

header-img

Bij het terugkijken hoort ook het kantoor waarin Meinselect gevestigd was en nu is gevestigd.  Vanuit een klein gedeeld kantoor naar een kantoorunit en sinds kort naar een open en licht kantoor aan de rand van Breda. Een prima locatie qua bereikbaarheid.
Terugkijken en reflecteren is goed maar eigenlijk ben je als bureau altijd bezig met de toekomst. De NEN-4400 certificering is de kwaliteitsnorm waar ik en werkgevers veel waarde aan hechten. Voor mij is het prettig om de kwaliteit van Meinselect te waarborgen. Daarom is Meinselect ook  aangesloten bij de ABU. Dit geeft vertrouwen.

De ontwikkelingen in de bouwwereld volg ik op de voet. Een nieuwe periode is inmiddels aangebroken. Het aanbod van vacatures groeit en de migratie van werknemers van bestaande banen naar nieuwe uitdagingen begint vorm te krijgen. Ik merk dat de tijd van een eenvoudige “match” voorbij is. Werkgevers willen in hun zoektocht naar nieuw personeel een flexibele en betrouwbare partner. Snel goede informatie leveren is belangrijk. Digitaal de zaken goed op orde hebben heeft mij tijdens en na de plaatsingsprocessen een betrouwbare administratieve ruggengraat gegeven.

Bedankt voor het vertrouwen aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het succes van Meinselect! De afgelopen 5 jaar vormen een stevig fundament en met veel enthousiasme kijk ik naar de toekomst. Het verder ontwikkelen van een sterk, positief en kwalitatief Meinselect!

Hartelijke groet,
Corinne Meinster
10 september 2015