Annelot ter Stege

Maak kennis met Annelot, onze vestigingsmanager!

Ontmoet Annelot ter Stege: Vestigingsmanager bij Meinselect!

“In het hart van de bouw- en vastgoedbranche, ben ik gedreven om duurzame matches te realiseren en te versterken. Mijn missie is om onze vestiging in het centrum van Breda, samen met ons team, naar een hoger niveau te brengen.

“Na zes jaar als Commercieel Medewerker Binnendienst en een verhuizing naar Breda, zocht ik een nieuwe uitdaging. Corinne introduceerde me tot de rol van Recruitment Consultant. Meteen voelde ik: dit is mijn plek! Ik ben enthousiast om op Corinne’s dertienjarige fundament voort te bouwen.”

Oprechte interesse
De kernwaarden van Meinselect staan dicht bij hoe ik in het leven sta. Ik kan me zowel in de kandidaat als de opdrachtgever goed inleven. Door mijn luisterend oor weet ik goed wat men zoekt en kan daardoor goed inschatten of iemand bij een bedrijf past of waar een bedrijf op zoek naar is.

Ideale werkdag
Mijn ideale werkdag moet uitdagend, gevarieerd en leerzaam zijn. Ik ben zelf iemand die houdt van actie, schouders eronder en gaan! Ik ben leergierig en wil mijzelf ontwikkelen in deze voor mij nieuwe branche. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel en ik zal er alles aan doen om met ons team sneller & slimmer te werken om zo nog meer opdrachtgevers gelukkig te maken met het juiste personeel.

Ambitie
Iedere dag daag ik mezelf uit en streef ik naar persoonlijke ontwikkeling. In mijn werk wil ik het beste van mezelf laten zien, en zo een bijdrage leveren aan de zichtbaarheid en reputatie van Meinselect. Mijn ambitie? Nieuwe klanten aantrekken en met hen een duurzame relatie opbouwen. Ik wil dat deze opdrachtgevers begrijpen waarom ze voor Meinselect moeten kiezen wanneer ze op zoek zijn naar een perfecte match.

Typisch Annelot: Spontaan, ondernemend en betrokken.

Corinne over Annelot
“Annelot is gewend voor grotere bedrijven te werken, haar zakelijke professionaliteit is een mooie toevoeging binnen ons team. Met haar dienstverlenende instelling weet ze zich te binden aan haar relaties.”

Contact met Annelot
Je bereikt Annelot op telefoonnummer 076 – 5143600 of stuur een e-mail naar: [email protected]