Annelot ter Stege

Maak kennis met Annelot ter Stege, onze vestigingsmanager!

Een betrouwbare en goedlachse vakvrouw die vanuit betrokkenheid werkt aan duurzame matches: dát is Annelot. Een doorgewinterde sparringpartner en adviseur, maar zeker niet vastgeroest in oude patronen. Sterker nog, Annelot is leergierig, nieuwsgierig en niet bang voor het onbekende. Schouders eronder en gaan – zet Annelot maar in de actiestand.

Annelot’s kernwaarden passen bij die van Meinselect. Ze kan zich goed inleven in de kandidaat en vraagt gericht door naar de kern van de opdracht. Op die manier weet je goed wat je aan haar hebt én van haar mag verwachten. Annelot luistert en onthoudt. Dus, kijk niet gek op als ze je belt op je verjaardag. Of vraagt naar je voetbalwedstrijd van vorige week. Duurzame, gelijkwaardige relaties, daar gaat Annelot voor.

Een keertje sparren over de strategie binnen jouw organisatie? Bouwen aan jouw carrière met een baan die écht bij je past? Of heb je een opdracht die vraagt om focus, energie én marktkennis? Dan mag je Annelot altijd bellen!

“Kwaliteit staat bij mij voorop. In relaties, matches en samenwerkingen. Een baan vol werkplezier en groeikansen? Dan ben je bij Meinselect aan het juiste adres!”
 – Annelot

Contact met Annelot
Je bereikt Annelot op telefoonnummer 076 – 5143600 of stuur een e-mail naar: [email protected]