Behoefte aan een Projectleider Bouw?

header-img

 

“Typerend voor mij zijn: mijn brede technische kennis, de drive om continu te verbeteren en efficiënter te werken”

Onze kandidaat is een zeer ervaren, breed inzetbare professional die op zoek is naar een stabiele werkomgeving. In het gesprek kwam al snel naar voren dat hij een voorliefde heeft voor maatschappelijk vastgoed (zoals zorg en onderwijs). Hij is zijn carrière begonnen als tekenaar/ constructeur maar na een aantal jaar is hij zich meer gaan specialiseren in onderhoud en renovatie, NEN2767 projecten, verduurzaming en andere huisvestigingsvraagstukken.

Hij is zeker geen specialist, maar meer iemand met een pragmatische instelling en een sterk analytisch oog. Hij maakt een enthousiaste en betrokken indruk en hij kan zijn ervaring goed toelichten. Hij heeft de drive om zijn werk zo efficiënt mogelijk te maken en daarnaast sterk op kosten te sturen of te besparen. Het is voor hem belangrijk om vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid te krijgen in zijn werk, dan functioneert hij het beste. Deze man is een sociale collega, voor hem is een goede sfeer en het behalen van gezamenlijke doelen, erg belangrijk.

Heeft u behoefte aan een professional met een brede kennis, iemand die zich continu wil verbeteren? Onze kandidaat is per direct beschikbaar voor een functie van Projectcoördinator of Projectleider Bouw. Informeer direct naar deze kandidaat: 076 5143600

Opleiding
hbo

Regio
Regio Eindhoven