Bouwbeurs 2017 en Meinselect blikt al vooruit

header-img

Omdat er van alles gebeurt in de bouwsector leven recruiters Corinne Meinster en Chantal Hooijmeijer al helemaal naar de Bouwbeurs toe. Begon 2016 al spetterend met een groei in dit werkveld en heel veel banen om te vergeven. Dan is zo’n beurs zeker een goede aftrap naar een nieuw jaar met weer heel veel nieuwe kansen.

Hoe de bouw zich ontwikkelt
En wat is een titel als ‘Voor mensen die het gaan maken’ ook raak. Want kijk maar hoe de sector zich nu ontwikkelt. Wij zien dat natuurlijk ook. En met de huidige ontwikkelingen in de bouw, is het ook overduidelijk dat die ‘mensen het gaan maken’.

Veel animo voor de Bouwbeurs
Met belangstelling las Meinselect ook het interview met Bouwbeurs-organisator Martijn Carlier (link). Ook hij constateert een toename in animo en dus ook groei in de markt.

Maximaal profileren
Wij citeren: “We merken dat iedereen er weer wil bij horen. We zien elke week dat we minder standruimte te vergeven hebben. Bedrijven zien de noodzaak om zich maximaal te profileren. Ik snap dat wel: iedereen die zijn vak serieus neemt, bezoekt de BouwBeurs.”


Herkenning

Meinselect herkent zich hier in. En wat zij ook met volledige herkenning las, dat was het verhaal achter het thema van de beurs. Deze heet namelijk ‘Voor mensen die het gaan maken’, als ode aan iedereen werkzaam in de bouw. Van uitvoerenden in de bouw t/m management: iedereen mag volgens de organisatie trots zijn op hun werk.


Relevante branche
Zo ziet Meinselect dat dus ook: niet voor niets richten wij ons al vanaf de start in 2010 puur en alleen op de bouw. De branche is immers ook heel relevant. En uiteindelijk kan je ook alleen maar goed zijn in datgene waar je echt van houdt.

 

Klik hier om jezelf alvast aan te melden als bezoeker!