Bouwdetachering, geen invuloefening

header-img


Meinselect bouwt met u mee en begrijpt dat detachering geen ‘invuloefening’ is. Het vinden van de juiste kandidaat is daarom juist een heel bewust en verantwoordelijk proces.

 

Bouwdetachering, hoe doen wij dat?
Dus stoppen onze recruiters veel tijd en energie, om onze opdrachtgever en kandidaat echt te leren kennen. Want alleen zo kunnen wij een goede match maken. Dat is ook waarom projectontwikkelaars, bouwbedrijven en onderaannemers kiezen voor Meinselect. Wij zijn een zelfstandig bedrijf met korte lijnen en houden zo veel directer voeling met het werkveld.

 

Vacatures bouw en vastgoed
Wij willen ons onderscheiden en dat geldt ook als u een functie zoekt. Dan is Meinselect niet dat bureau dat uw met zorg geschreven motivatiebrief wegschuift. Bij ons gaat het immers om meer dan de vraag of uw laatste betrekking rijmt met wat wij zoeken. Daar prikken wij doorheen. Meinselect focust zich op uw ware potentie, maar is bovenal eerlijk.
Onze benadering is heel direct naar zowel opdrachtgever als kandidaat. Dat is nodig om een goede match te kunnen maken tussen ideale kandidaten en jobs in de bouw voor (soms) complexe operaties. Daarom vindt Meinselect het belangrijk dat iedereen weet wat ze kan verwachten bij het invullen van een vacature.

Detachering via Meinselect

Bij detachering hebben wij voor u een geschikte kandidaat gevonden. Deze kandidaat bieden wij een tijdelijk dienstverband. Meinselect hanteert een all-in uurtarief. Alle werkgeverslasten, doorbetaling bij vakantie, feestdagen, bijzonder verlof en ziekte zijn voor onze rekening. U ontvangt een factuur met daarop alleen de gewerkte uren.

Detacheren via Meinselect kan op twee manieren:
•Op basis van projectduur
U zoekt tijdelijk personeel en heeft voor een specifiek bouwproject extra mankracht of net die ene specialist nodig. Dan detacheert u op basis van projectduur. Wanneer u met ons overlegt voor welke periode, dan schakelen wij snel en zorgen voor de kandidaat. Deze variant geeft u flexibiliteit, wanneer u dat nodig heeft.

•Detachering met uitzicht op vast dienstverband
De medewerker komt voor een vooraf afgesproken periode in dienst bij Meinselect. Bij gebleken geschiktheid kan de medewerker na 1350 gewerkte uren, kosteloos door u in dienst worden genomen.

Interesse in meer informatie over onze dienstverlening detachering binnen de bouw en vastgoed?
Neem vrijblijvend contact op met Corinne of Rolf! Wij helpen u graag verder!