Bouwend Nederland lanceert campagne #doorbouwers

header-img
 
Wij bouwen door. Want als de bouw stopt, kunnen we geen huizen, scholen en wegen meer bouwen en onderhouden. En dat is wél nodig. Nu, maar ook straks. Daarom gaan wij door. Voor Nederland en voor ons allemaal. Met genoeg afstand, en zorg voor elkaar. Samen helpen we de bouw- en infrasector door deze crisis heen. Wij zijn doorbouwers.

 

Bouwend Nederland start deze week met de campagne #doorbouwers om te laten zien dat de bouw- en infrasector, onder de huidige unieke omstandigheden, (verantwoord) doorbouwt. En, we vertellen wat er nodig is om door te blijven bouwen.  

 

Naast de coronacrisis, hebben de problemen met stikstof en PFAS al maanden een grote impact op de bouw- en infrasector. We laten daarom, juist nu, zien dat de negatieve toekomstscenario’s die rondgaan met de juiste maatregelen af te wenden zijn voor onze sector. We benadrukken de maatschappelijke betekenis van de bouw en het belang van de bouw als motor voor de Nederlandse economie.  
 
Oproep: deel foto’s en filmpjes 
Bouw- en infrabedrijven worden opgeroepen om de komende weken zoveel mogelijk foto’s en filmpjes te delen via hun eigen socialmediakanalen (#doorbouwers) om te laten zien dat zij (verantwoord) doorbouwen. Wij maken daarnaast vlogs die laten zien hoe onze leden veilig en corona-proof doorbouwen.  
 
Opdrachtgevers aan het woord 
We verzamelen verhalen van opdrachtgevers die vertellen waarom zij het juist nu van groot belang vinden om door te bouwen. Die verhalen delen we via onze social met #doorbouwenaanNederland. Ook politiek Den Haag wordt bij de campagne betrokken.   
 
Reclame op radio en tv 
De commercial die de campagne ondersteunt is vanaf 22 april te horen en te zien op radio (NPO, Veronica, 100%NL en BNR) en tv (publiek omroep). De zendtijd op de publieke omroep is door de Ster gratis ter beschikbaar gesteld aan brancheverenigingen. Daarnaast worden de socialmediakanalen van ‘De bouw maakt het’ (Instagram en Facebook) en Bouwend Nederland (Twitter en LinkedIn) ingezet. 
 
Doe mee 
Ben jij ook een #doorbouwer? Maak en deel dan posts met #doorbouwers en laat zien dat de bouw- en infrasector verantwoordelijke doorbouwt aan de toekomst van Nederland! Meer informatie? Kijk op www.doorbouwers.nl
 
Meinselect doet ook mee!
Wij steunen deze actie van harte, wij willen namelijk ook meer positiviteit de wereld in de sturen. Daarom zouden we het leuk vinden als jullie ons willen taggen; maar je foto delen via onze socials: LinkedIn , Instagram van Facebook mag natuurlijk sowieso!