Vacature Bouwkundig Constructeur

BOUWKUNDIG CONSTRUCTEUR

Werkt u al als Bouwkundig Constructeur en zoekt u een nieuwe baan? Of wilt u een Bouwkundig Constructeur worden? Heeft u een opleiding op hbo / WO- niveau met als studierichting Bouwkunde of Civiele techniek? Dan kunnen wij u wellicht aan die nieuwe uitdaging helpen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de oplevering van een veilig bouwproject. Daarom is het van belang dat u over een cijfermatig inzicht beschikt,  goede communicatieve vaardigheden zijn ook een hele belangrijke competentie. Ook dient u  zowel in teamverband als zelfstandig goed te kunnen functioneren. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel connecties binnen de verschillende takken van de bouw- en vastgoedwereld. Kijk op onze site om diverse vacatures als Bouwkundig Ingenieur te ontdekken die u aanspreken en bij u in de regio.

BOUWKUNDIG CONSTRUCTEUR VACATURE

Een bouwkundig constructeur is een persoon met een brede algemene kennis van de techniek, opgedaan door ervaring. Daarnaast heeft een constructeur meestal een opleidingsachtergrond als ingenieur. De bouwkundig constructeur tekent en berekent welke draagconstructie (vloeren, balken, wanden, etc.) nodig is om het bouwwerk sterk en stevig te maken en welk materiaal daarbij het beste kan worden gebruikt. Als constructeur geef je advies hoe de draagstructuur van het bouwwerk eruit moet komen te zien, welke belasting het moet kunnen dragen en welk materiaal je hier het beste bij kan gebruiken. Welk materiaal past het mooist en is het meest geschikt voor de draagstructuur (metaal, beton, hout, metselwerk), wat zijn haar eigenschappen (vervormt het, is het duurzaam?), welke afmetingen moet het hebben en welke fundering is nodig? De constructie mag natuurlijk niet te licht zijn, maar aan de andere kant mag het ook weer niet te duur worden. Als bouwkundig constructeur moet je hier de balans in vinden.

Kortom: je ontwerpt, berekent en toetst constructies. Het zal duidelijk zijn dat je heel precies moet werken. Computerprogramma’s als Autocad helpen je daarbij.  Je maakt vaak deel uit van een projectteam waarbij je overlegt met de architect en bouwkundig tekenaars aanstuurt. Herkent u zichzelf in deze omschrijving? Dan komen wij graag met u in contact om de mogelijkheden als Bouwkundig Ingenieur met u door te spreken!

VACATURES BOUWKUNDIG CONSTRUCTEUR VINDEN

Een constructeur is een gewilde technische professional in de bouw. En kan aan de slag met nieuwbouw, renovatieprojecten en verbouwingen via diverse bedrijven zoals aannemers, overheidsinstellingen of adviesbureaus. Het is vaak niet lastig om een baan als bouwkundig constructeur te vinden. Wat onderscheid Meinselect van al die andere bureaus? Wij gaan voor u op zoek met een persoonlijke touch. U reageert op een van onze vacatures waarna wij u uitnodigen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Door onze jarenlange ervaring binnen de bouw- en vastgoed branche weten wij waar onze opdrachtgevers naar op zoek zijn. Hierdoor kunnen wij gericht op zoek gaan en u ook gericht bij een van onze opdrachtgevers op gesprek laten gaan. Indien de wederzijdse klik er is kunt u gedetacheerd worden of u ontvangt direct een aanbieding van onze opdrachtgever. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden rondom de vacature bouwkundig constructeur? Kijk eens op de site of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Meinselect als werving en selectiebureau in de bouw

Meinselect heeft een groot netwerk in de bouw- en vastgoedsector. Voor onze opdrachtgevers zijn wij altijd op zoek naar gespecialiseerde medewerkers. Denk daarbij aan functies als projectleider, rekenmachine, tekenaar, werkvoorbereider of bouwkundig inspecteur. Kom gerust een keer met ons praten als je toe bent aan een nieuwe werkuitdaging als bouwkundig constructeur.