Bouwt u met ons mee aan een veiligere toekomst?

header-img

avg menselect

 

Je hebt waarschijnlijk de afgelopen dagen al vele mailtjes gehad over de ingang van de nieuwe privacywetgeving, de AVG. Als je daar gek van wordt, sorry. Maar ook wij ontkomen niet aan een nieuwe wet.

 
Ingang AVG
Per 25 mei is de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) voor iedereen geldig in de EU. Dat betekent dat alle bedrijven aan strengere privacyregels gebonden zijn dan voorheen. Wij dus ook. De afgelopen maanden hebben wij er hard aan gewerkt om aan de nieuwe wetgeving te voldoen en dat zullen we de komende tijd ook blijven doen, zodat jouw privacy gewaarborgd blijft. Jij bent ons immers dierbaar.
 


Privacy statement en Algemene Voorwaarden aangepast
Vanwege de komst van de privacywetgeving hebben wij ons privacy statement nog eens goed doorlopen en wat aanpassingen gedaan. Daarin staat niets ongewoons, maar je kunt ‘m uiteraard altijd bekijken via onze website. Daar valt te lezen wat wij doen met de gegevens die wij van je hebben en hoe we die beveiligen. Ook de Algemene Voorwaarden zijn aangepast, die lees je hier.

Nieuwsbrief
In de afgelopen jaren heb je ons toestemming gegeven om onze nieuwsbrief te ontvangen. Die nieuwsbrief versturen we wekelijks en we zijn blij dat wij ‘m je mogen sturen. Wil je het laatste nieuws en de laatste vacatures / kandidaten niet meer ontvangen in je mailbox? Stuur ons dan een mail: [email protected] om je instellingen aan te passen.