Corinne Meinster

Maak kennis met Corinne Meinster, eigenaresse van Meinselect

In 2010 richtte Corinne Meinselect op. Ze had een duidelijke visie: duurzame matches maken, op basis van wederzijds vertrouwen, persoonlijk contact én een hele hoop plezier. Nu, jaren later, staat zij nog steeds vierkant achter die visie. En blijft ze haar netwerk vergroten en onderhouden door vernieuwend en flexibel mee te bewegen in de markt.

In combinatie met haar jarenlange ervaring, durft Corinne op haar intuïtie te vertrouwen. Ze kent alle opdrachtgevers en kandidaten persoonlijk, waardoor zij op voorhand al goed weet wie waar het beste past. En zo niet, dan komt ze daarachter. Ze vraagt door en is oprecht geïnteresseerd in de mens. De visie. Het DNA. Dat maakt Corinne niet alleen een goede sparringpartner, maar ook een betrouwbare bondgenoot.

Wil jij medewerkers aan je binden, nu én in de toekomst? Of ben je juist op zoek naar een bouwbaan waar je energie van krijgt? Corinne staat voor je klaar.

“Ik speel graag open kaart. Dat is het begin van een goede relatie met een professional of opdrachtgever. En essentieel voor een duurzame match tussen alle partijen.”
 – Corinne