Corinne Meinster

Ontmoet Corinne: Onze oprichtster van Meinselect!

Wat is jouw aanpak Corinne?

“Mijn aanpak is gebaseerd op jarenlange ervaring en een gezonde dosis intuïtie. Ik geloof niet in het zomaar vinden van een kandidaat; het gaat om de juiste kandidaat. Dit betekent dat ik verder kijk dan wat er in iemands CV staat. Voor mij is het persoonlijke contact net zo belangrijk. Het is de combinatie van ervaring en intuïtie die leidt tot duurzame matches, iets waar ik bijzonder trots op ben!”

“Bij Meinselect spelen we open kaart. Dat is het begin van een goede relatie met een kandidaat of een opdrachtgever. Ik hou zelf ook niet van verrassingen achteraf. Alleen zo kunnen wij een duurzame match maken tussen professionals en opdrachtgevers binnen de bouw en vastgoed.”

En, werkt deze aanpak?

“Zeker, de cijfers spreken voor zich! Een derde van de kandidaten die we spreken vindt een baan bij een van onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers vinden het fijn om met ons samen te werken. Een greep uit de lovende woorden van onze opdrachtgevers: Professioneel, persoonlijke aandacht, uitstekend netwerk, flexibel, vernieuwend, sparringpartner en aandacht voor nazorg. Niet voor niets dat een groot aantal klanten van onze klanten, vanaf de eerste dag betrokken zijn en steeds terugkomen. Daar zijn we trots op.”

“Waar ik persoonlijk mijn voldoening uit haal? Uit elke geslaagde match. Elk succes, groot of klein, is een bevestiging dat wat we doen, ertoe doet. Hoewel financieel succes natuurlijk belangrijk is, waardeer ik het des te meer dat alle partijen tevreden zijn en dat ons werk gewaardeerd wordt.”

Nieuwsgierig geworden en benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Kom gezellig langs op ons kantoor! En natuurlijk komen we ook graag bij jou op de koffie! ☕