De kracht van Meinselect

header-img


“Er kwam een man met een goed CV op intake. Vooraf had ik in mijn hoofd wat voor functies en bedrijven eventueel bij hem zouden passen en waar de kans op een plaatsing groot zou zijn.

Het intakegesprek werd persoonlijk en het werd mij steeds meer duidelijk dat hij zijn carrière keuzes die hij had gemaakt niet helemaal pasten bij zijn persoonlijkheid. Op papier een mooie carrière om van te dromen, maar in de praktijk zorgde dit niet bepaald voor werkgeluk.

Na het gesprek wist ik zeker dat hij perfect zou passen bij bedrijf x. Een heel ander bedrijf dan ik vooraf in mijn hoofd had. Helaas had dit bedrijf op dat moment geen vacatures open staan.

Toch belde ik mijn contactpersoon om te vertellen over deze man en ons fijne gesprek. Ook zij werden enthousiast van de aanknopingspunten. Hoe leuk; deze week mag hij toch op een kennismakingsgesprek komen!

Onze kracht ligt in het persoonlijke contact en het maken van verbindingen. Dat is de kracht die wel eens onderschat wordt als het om detacheren of werving & selectie gaat.