Detacheren, daarbij kun je veel leren!

header-img

 

Detacheren… voor als je sneller wilt leren!

Afhankelijk van het bedrijf en het project, heeft het detacheringscontract vaak de duur van een half jaar tot een jaar. Zo kun je, met begeleiding en coaching vanuit het detacheringsbureau en je werkplek leren welke projecten (en welke fases daarvan) jou aanspreken. En houd je van afwisseling, dan is detachering dé manier om in verschillende keukens te kijken… tot je de functie hebt gevonden waar je wilt blijven zitten! Of niet… want ja, soms raak je gewoon niet uitgekeken!  

 

Detachering binnen de Bouw & Vastgoed, waardevol jobhoppen!

In functies als Werkvoorbereider, Uitvoerder, Projectmedewerker, Calculator, Tekenaar zijn er veel mogelijkheden voor enthousiaste bouwers. Velen kiezen voor het bekleden van verschillende functies in een relatief korte periode, om zo hun optimale werkgeluk te vinden. Dat is zoals jobhoppen waarbij je je waarde op de arbeidsmarkt vergroot, aangezien je veel ervaring op doet en daardoor sneller inzetbaar bent op verschillende projecten.

 

Deze arbeidsmarkt in onze Bouw & Vastgoed branche maakt dat ook goed mogelijk. Profiteer daar van als je je aangesproken voelt!

 

Via het netwerk van het detacheringsbureau wordt je vaak snel geholpen aan je volgende gewenste uitdaging. Jouw netwerk breidt zich makkelijker uit aangezien je niet jarenlang voor een vaste werkgever aan de slag bent, waarmee je de rest van je leven je voordeel er mee kunt doen.  

 

Iets voor jou?

Begin niet meteen met zoeken naar vacatures, maar begin eerst met zoeken naar wat jij écht wilt! Mogen we je daar bij helpen binnen de Bouw & Vastgoed?