Detachering: what’s in it for me?

header-img


Hoe werkt dat voor mij als ik via Meinselect gedetacheerd word?

Meinselect bouwt mee aan jouw toekomst! Als je via ons gedetacheerd wordt bij een opdrachtgever, betekent dit dat je tijdelijk op de loonlijst staat van Meinselect. Je hebt dan in afstemming met de opdrachtgever én Meinselect afgesproken dat je eerst voor een bepaalde periode bij Meinselect in dienst gaat. Zijn jullie allebei tevreden na dit eerste contract, dan ontvang je aansluitend een contract bij onze opdrachtgever. Het voordeel voor de opdrachtgever om iemand te detacheren via Meinselect,  is dat hij snel over kwalitatief goed personeel beschikt. Daarbij heeft hij de eerste periode alle contractuele verplichtingen uitbesteed.

Is detachering interessant voor mij?
In geval van detachering ontvang je de werkinstructies van de opdrachtgever en ontvang je loon van Meinselect. De contracten worden opgesteld conform de inlenersbeloning, zoals vastgelegd in het reglement van de ABU-cao. Meinselect conformeert zich grotendeels aan de arbeidsvoorwaarden die de opdrachtgever aanbiedt. Wij zijn namelijk NEN 4400-1 gecertificeerd, dus bij ons is alles goed geregeld!

Hoe sta jij nu tegenover detachering?
Meinselect is een werving, selectie & detacheringsbureau. Wij bemiddelen kandidaten vanaf Mbo- Hbo- en Wo-niveau bij opdrachtgevers binnen de bouw, vastgoed en architectuur.  Zoek je een baan op projectbasis of zoek je werk voor de lange termijn?   Neem dan contact met ons op via 076 51 43 600. Wij gaan graag in gesprek om jouw mogelijkheden te bespreken!