Deze game als pré op je cv!

header-img

 

Veiligheidskennis als pré op je cv, of gewoon een leuke én leerzame game, waarbij je van alle collega’s op de bouwplaats op een leuke manier de veiligheidskennis toetst. Dat maakt Rockpit nu mogelijk door de gratis GPI game, waarbij je wordt uitgedaagd én leert over veiligheidskennis op de bouw.

 

En goede inzet voor veilig werken moet beloond worden. Daarom organiseren ze samen met De Veilige Bouwplaats iedere maand de Foodtruck Competitie. Een live game waar iedereen gelijktijdig speelt voor de hoogste score. De winnaar scoort een Foodtruck voor zijn/haar bouwplaats!

 

 

“In de game vind je bijvoorbeeld de kennis die nodig is voor VCA, BHV en Steigerbouw. Op de ouderwetse manier stamp je de kennis voor een bepaald toetsmoment, om het vervolgens weer kwijt te raken. Maar bij veiligheid gaat het juist om parate en actuele kennis! Door doorlopend de game te spelen, blijft je kennis behouden en groeit de kennisretentie. Hierdoor is veiligheid ‘top of mind’. Daarnaast is de medewerker door deze game te spelen ook goed voorbereid op het examen voor het VCA- en GPI-certificaat.” Aldus Remco, een van de ontwikkelaars.

 

Meer informatie over de game en de veilige Bouwplaats vind je hier. Welke collega daag jij uit?