Bekijk onze

DIENSTEN

detachering

Detachering

Bij detachering hebben wij voor u een geschikte kandidaat gevonden. Deze kandidaat bieden wij een tijdelijk dienstverband. Meinselect hanteert een all-in uurtarief. Alle werkgeverslasten, doorbetaling bij vakantie, feestdagen, bijzonder verlof en ziekte zijn voor onze rekening.

Als u werkt met ondernemingen die het SNA-keurmerk hebben, bent u beschermt tegen claims.

lees verder

werving selectie

Werving en selectie

Werving en selectie is anders dan detachering. Bij werving en selectie verzorgen wij het werving- en selectieproces van een medewerker. De medewerker komt vervolgens rechtstreeks bij u in dienst. Oftewel, wij staan u bij door vacatureteksten te schrijven op basis van uw wensen. Meinselect werft en selecteert kandidaten die voldoen aan de opgestelde criteria. Wij nemen de intakes af en stellen de kandidaten waarin wij potentie zien aan u voor. Meinselect ontzorgt en vervolgens neemt u de juiste kandidaat zelf in dienst.

lees verder

 

payrolling

Payrolling

Met Payrolling legt u de juridische verantwoordelijkheid over personeel bij Meinselect. Meinselect is dan 100 procent ‘inlenersaansprakelijk’ en de salarisadministratie valt dan ook onder haar verantwoordelijkheid. 


U kiest voor Meinselect omdat wij specialist zijn in de bouw en vastgoedsector. Dat betekent dat wij goed op de hoogte zijn van de geldende regels van de (UTA) Bouw- cao of van de betreffende cao die van toepassing is voor uw bedrijf. 

 

lees verder

mydrives

MyDrives

Meinselect is gecertificeerd in de MyDrives-persoonlijkheidstest, wat betekent dat wij deze persoonlijkheidstesten zelfstandig afnemen. Zo hebben wij meer regie op wie wij aan u voorstellen. Voor uw organisatievoering is dat veel rendabeler. 

 

 

  Lees verder

Meinselect brengt jouw
vacature extra onder
de aandacht

  • Wij gaan uw vacature betaald sponsoren en boosten op verschillende, betaalde websites
  • Wij gaan uw vacature betaald sponsoren op social media binnen uw doelgroep. Denk hierbij aan Indeed, LinkedIn, Facebook en Twitter.


  Lees verder

Ontvang elke dinsdag de laatste kandidaten in je mailbox

Meinselect B.V.