Dit is jouw nieuwe baan!

header-img
 
Uitvoerder Woningbouw

Regio Nijmegen | 1821

Over deze vacature
Ben jij een échte vakman die altijd kijkt naar hoe het beter kan?

Kan jij als geen ander mensen motiveren en enthousiasmeren? En ben je daarnaast te allen tijde op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op jouw gebied in de bouw?

Dan kan het voor jou interessant zijn om verder te lezen!

Kwaliteit staat voor jou op nummer 1. Met dat in het achterhoofd zorg je ervoor dat woningbouwprojecten binnen de gestelde deadline gerealiseerd worden. Jij gaat de boel dusdanig organiseren en coördineren dat het project op een hoogwaardige en veilige manier wordt afgerond.

Een productieve bouwplaats; dat is waar je elke dag je bed voor uit wil komen. Om vervolgens aan het einde van het project met een trots gevoel te kijken naar het eindresultaat.

Daar krijg jij energie van!

Functie-eisen
Wat heb je nodig voor deze vacature:

• Een afgeronde hbo-of mbo-opleiding richting Bouwkunde;
• Minimaal 4 jaar relevante werkervaring;
• Communicatief sterk, je hebt geen 9-5 mentaliteit, sociaal en je bent een echte teamplayer.

 

Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever betreft een sociaal, gezond en vooruitstrevend bouwbedrijf wat zich vooral bezig houdt met grootschalige woningbouw- utiliteitsbouw en renovatieprojecten in de regio Noord-Brabant en Gelderland. Om de groeiambitie te realiseren zijn wij voor een aantal projecten op zoek naar Zelfstandig Uitvoerders.

 

Arbeidsvoorwaarden
• Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
• 43 verlofdagen en een goede werk-privébalans;
• Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij die ervaren Uitvoerder met een nieuwe kijk op zaken én minimaal 4 jaar ervaring op dit vlak? Stuur dan direct je cv naar: [email protected]