Dit vinden bouw- vastgoedprofessionals belangrijk

header-img

Dagelijks spreken wij werkzoekenden binnen de Bouw & Vastgoed. De één is concreet op zoek, de ander oriënteert zich naar betere kansen en mogelijkheden. Dat maakt ons werk leuk, het luisteren naar wat de betreffende kandidaat zoekt, meedenken en kansen creëren. Zo realiseren we samen een duurzame match.


De wensen van bouw- vastgoedprofessionals

Als werkgever benieuwd naar de wensen van de kandidaten die wij spreken, in deze krappe arbeidsmarkt? Deze delen we hieronder, om er met elkaar voor te zorgen dat de vakliefde van bouwers blijft bestaan. De bouw moet aantrekkelijk blijven, maar ook aantrekkelijker worden voor nieuwe aanwas. Een auto van de zaak staat tegenwoordig niet meer zo hoog op de wensenlijst. Goede arbeidsvoorwaarden wel, maar daarnaast horen wij ook vaak de volgende wensen van werkzoekenden:

  • Vernieuwende- of verduurzamingsprojecten omdat dit richting de toekomst belangrijk is om hierin bij te blijven en te leren. 
  • Vernieuwende automatisering, zoals 3D en 4D (virtual reality)
  • 4-daagse werkweek of flexibiliteit, voor een goede werk/privé balans;
  • Doorgroeimogelijkheden of een bijdrage leveren aan persoonlijke ontwikkeling;
  • Sfeer en collega’s die bijdrage aan genoeg werkplezier;
  • Het nakomen van afspraken en een heldere communicatie. 

Op naar meer werkgeluk in de Bouw & Vastgoed, want dat verdient deze mooie branche! Hard werken, maar dan wel met plezier! 

Benieuwd of wij een leuke collega voor uw organisatie hebben gesproken? Informeer gerust of check hier onze beschikbare kandidaten. 

Hoe zit het met jouw wensen?
Geef je mening via onze poll.