Doe de My Drives-miniscan!

header-img

Meinselect is specialist in bemiddeling van professionals binnen de bouw & vastgoed. Wij werken persoonsgericht. Wat zijn jouw persoonlijke drijfveren? Want vaardigheden en talenten zijn te leren, maar motivatie en drijfveren zijn uiteindelijk het belangrijkst voor een succesvolle carrière. Analyses en testen bieden hiervoor inzicht, essentieel als je wilt weten of jij als sollicitant past bij een bepaalde functie en bedrijfscultuur

 

Ijsberg

 

Wat laat jij zien?

In het onderliggende gedeelte van de ijsberg bevinden zich de verborgen drijfveren die MyDrives naar de oppervlakte haalt. In het bovenste gedeelte is het gewoontegedrag zichtbaar. De persoonlijke drijfveren onder water sturen het gewoontegedrag boven water.

 

Positief gevoel

Als mensen in hun natuurlijke element zijn, vertonen ze gedrag dat overeenkomt met hun drijfveren. Als het gedeelte onder de ijsberg aansluit op het gedeelte boven water levert dit per saldo een positief gevoel op. Is dit niet het geval, dan is stress een logisch gevolg.

 

Wat wil ik

De MyDrives-rapportage geeft weer welke voorkeurskleuren iemands persoonlijkheid bepalen. Aan de rechterzijde van de ijsberg is de oppositie zichtbaar. Die bestaat uit omgevingen en het gedrag van anderen waar de persoon in kwestie de kriebels van krijgt.

 

Wat geeft je energie? En wat niet?

De energiebalans geeft aan welke kleuren je energie opleveren of kosten. De grootte van de bijbehorende bol laat zien in welke mate dat het geval is. Had je een goede week? Dan is voldaan aan de plus in de energiebalans. Duurde de week te lang? Dan zijn veelal de min-drijfveren in de energiebalans van toepassing.

 

Welk type ben jij? Door de bijgaande miniscan in te vullen, krijg je een helder inzicht in welk kleurentype het beste bij je past. Tijdens het invullen van de vragenlijst verdeel je vijftien punten over zeven kenmerken en competenties. Je bepaalt zelf hoeveel punten je toekent aan een kenmerk. Je mag punten toekennen aan alle kenmerken. Als een kenmerk niet van toepassing is, ben je vrij om geen enkel punt toe te kennen.
 
Gemiddeld duurt het invullen van de miniscan ca 5 minuten.

 

Klik hier voor de scan:

test