Een gelukkige match heeft niets met geluk te maken!

header-img

 

Wij noemen MyMatch de perfecte verbinding tussen werkgever en werkzoekende. Omdat we bij de opzet van MyMatch niets aan het toeval hebben overgelaten. Hoe zit dat precies?

Twintig gedragstypen MyMatch kleuren
Binnen MyMatch spelen twintig menselijke gedragstypen de hoofdrol. Bijgaand stellen ze zich aan u voor. Ze zijn gebaseerd op de verschillende combinaties van de MyDrives-kleuren. Gaat het om een rol van Calculator of Accountmanager? Dan zoekt u wellicht de scherpschutter (combinatie van oranje en blauw) of de impulsieve (combinatie van oranje en rood). Voor andere functies zijn weer andere persoonlijkheden gewenst. Zo past de dienstverlener (combinatie groen en blauw) perfect bij de functie van werkvoorbereider of BIM- Modelleur.

 

Echt gemotiveerd
De kleurentheorie achter MyMatch geeft glashelder aan of de drijfveren en daarmee de persoonlijkheid van een werkzoekende matchen met de vacature. Wat ook duidelijk naar voren komt: is de werkzoekende vanuit zijn intrinsieke drijfveren echt gemotiveerd? Want stel dat iemand hoog scoort qua IQ en EQ. Dat is op zich mooi, maar als hij niet beschikt over de nodige motivatie, schiet hij daar niet veel mee op. En u dus evenmin.

 

Wat drijft een sollicitant?
Meinselect is specialist in bemiddeling van professionals binnen de bouw & vastgoed. Wij werken persoonsgericht. Wat drijft de kandidaat die bij u solliciteert? Want vaardigheden en talenten zijn te leren, maar motivatie en drijfveren zijn uiteindelijk het belangrijkst voor een succesvolle carrière. Analyses en testen bieden hiervoor inzicht, essentieel als u wilt weten of een sollicitant past bij uw functie en cultuur. Meinselect is gecertificeerd MyDrives- consultant, zodat wij nog gerichter kunnen matchen op persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar de kleuren van uw vacature?
MyMatch zorgt voor de juiste persoon op de juiste plek en geeft bovendien aan waar ruimte is voor ontwikkelpunten en waar kansen liggen voor doorgroeimogelijkheden. Nieuwsgierig naar de kleur van uw vacature? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het vinden en binden van de juiste kandidaat voor uw vacature!

Corinne Meinster hexMyMatch: een gelukkige match heeft niets met geluk te maken!

Corinne Meinster
076- 5143600 of [email protected]