Eerlijk, heb jij een vooroordeel?

header-img


Heb jij een vooroordeel over recruitmentbureaus?

Eerlijk, wat denk jij? Heb je ooit ervaring gehad met een recruitmentbureau, specifiek voor functies binnen de bouw en vastgoedsector?
Stel je voor dat uit ons gesprek blijkt dat je bij meerdere bouw- en/of vastgoedbedrijven aan de slag kunt in jouw gewenste functie. Uiteindelijk kies jij vol enthousiasme voor een baan uit onze portefeuille die buiten je bestaande netwerk ligt, en wellicht zelfs een beetje buiten je comfortzone. Klopt jouw vooroordeel dan nog?

De bouwsector verandert razendsnel
De werkdruk is momenteel extreem hoog. Met minder mensen wordt verwacht dezelfde hoeveelheid werk te verzetten en nog steeds kwalitatieve resultaten te leveren. In deze economie wordt er alles aan gedaan om bij te blijven. Dit voelen medewerkers dagelijks.

Als we kandidaten vragen waarom ze na jaren van loyaliteit toch ander werk zoeken, is dit vaak de reden. Ze zien dat de bouw constant evolueert: alles beweegt sneller en de concurrentie intensiveert. Daarnaast liggen de verwachtingen hoger en nemen verantwoordelijkheden toe. Sommigen gaan hier prima mee om, anderen vinden het lastig. Vooral jongere generaties zoeken een betere balans tussen werk en privé. De pas afgestudeerden? Zij zijn op zoek naar een stimulerende leeromgeving, maar krijgen nauwelijks de kans om zich echt te ontwikkelen.

Duurzame inzetbaarheid: het gras kan inderdaad groener zijn
Door de huidige overspannen markt voelen sommige bouwprofessionals dat het tijd is voor verandering. Met de gedachte ‘ik wil iets anders’ in hun achterhoofd kijken ze rond. Want ja, soms is het gras elders echt groener. Maar hoe vind je dan die ideale vacature? Dankzij jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk kan een recruitmentbureau je helpen de perfecte functie te vinden, misschien zelfs meerdere!

Werkgevers willen ook in de toekomst beschikken over voldoende gekwalificeerd personeel. Hoe behouden ze gemotiveerd en vitaal personeel? Werknemers realiseren zich dat ze langer moeten doorwerken. Hoe blijven ze gemotiveerd en energiek? Duurzame inzetbaarheid wordt dus steeds belangrijker in onze sector.

Een duurzame match.
Onze focus op duurzame inzetbaarheid stimuleert ons dagelijks om de perfecte matches te maken. De juiste mensen op de juiste plek verhoogt de motivatie en optimaliseert de prestaties.

Interesse om met ons in gesprek te gaan over een functie in de bouw & vastgoed? Wat heb je te verliezen? De koffie staat alvast klaar!