Ga jij aan de slag bij VPT Versteeg?

header-img
 
Je kent VPT Versteeg misschien wel van de bijzondere projecten die zij maken. Bijvoorbeeld The Wall, de rode metalen muur langs de snelweg in Utrecht, het Platform in Utrecht en het EMA-gebouw in Amsterdam. Bij dit innovatieve bedrijf is Marjolein Verharen Financieel Manager. Ook is ze verantwoordelijk voor HRM en automatisering. Door deze afwisselende functie heeft Marjolein met alle processen en medewerkers in de organisatie te maken. Dit doet ze al 19 jaar en ze is hier nog lang niet uitgekeken. Collega’s typeren haar met de volgende 3 woorden: relatiegericht, optimistisch en een aanpakker. 
 
“We willen de omgeving mooier en duurzamer maken!”

 

Een creatief en onderscheidend metaalbewerkingsbedrijf.
Dat is VPT Versteeg. Het familiebedrijf maakt unieke metalen gevels, geperforeerde panelen en zetwerk voor de bouw. Je kent VPT Versteeg misschien wel van de bijzondere projecten die zij maken. Bijvoorbeeld The Wall, de rode metalen muur langs de snelweg in Utrecht, het Platform in Utrecht en het EMA-gebouw in Amsterdam. Bij dit innovatieve bedrijf is Marjolein Verharen financieel manager. Ook is ze verantwoordelijk voor HRM en automatisering. Door deze afwisselende functie heeft Marjolein met alle processen en medewerkers in de organisatie te maken. Dit doet ze al 20 jaar en ze is hier nog lang niet uitgekeken. Collega’s typeren haar met de volgende 3 woorden: relatiegericht, optimistisch en een aanpakker.

 

Niet de grootste, wel de beste van Nederland!
“Als MT-lid bouw je mee aan de ontwikkeling en groei van het bedrijf. Ons doel is om in 2025 de maatstaf te zijn voor MKB projectorganisaties op het gebied van digitalisering, verduurzaming en co-creatie met partners. De organisatie streeft er ook naar om koploper te zijn op het gebied van talentontwikkeling van de VPT-er. Onze 40 vaste medewerkers en 10 oproepkrachten zijn de beste ambassadeurs. Zij staan centraal bij VPT Versteeg. Duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers vinden wij belangrijk. We zijn continu in beweging en in ontwikkeling. We investeren veel in een inspirerende werkplek en in onze automatisering.”

 

Altijd in beweging!
“Dat geldt voor het bedrijf én voor de medewerkers. De gezondheid van onze medewerkers is deels onze verantwoordelijkheid. Als iemand fysiek en mentaal goed in zijn vel zit, dan profiteren wij daar ook van. Om hieraan bij te dragen organiseren we vitaliteitsactiviteiten. Bijvoorbeeld een fysio inloopspreekuur, voorlichting over gezonde voeding en bootcamp training.”

 

De echte VPT’er is betrokken, flexibel en wil zich ontwikkelen.
“Onze ideale medewerker herkent zich in onze kernwaarden: Samen, Passie, Geluk, Duurzaam en Slim. Bepaalde kennis en ervaring is wel handig, maar nog belangrijker vinden we de drijfveren van een sollicitant. We kijken dus vooral naar de persoon en of die in het team past. Anders werkt het niet.”

 

Geen sexy branche?
Dat sollicitanten voor bouwen en metaal kiezen is nog niet zo makkelijk. Er is een enorm tekort aan vakkrachten. Daarom investeren we in de lange termijn door deel te nemen in verschillende samenwerkingsverbanden en een maatschappelijke rol te vervullen om zo de metaalbranche te promoten in het onderwijs en in de regio.

 

Samenwerken met Meinselect
“Is voor ons al 8 jaar vanzelfsprekend. Meinselect kent de branche goed en men verdiept zich echt in de kandidaat en de functie. Corinne biedt alleen kandidaten aan waarvan ze echt overtuigd is. Bij twijfel spreekt Corinne dat ook uit. Dat heb ik liever dan iedereen doorsturen. Dat onderscheidt Meinselect. Eerlijk en goed weten wie bij ons past. Daar kan geen ander bureau tegen op!”

 

Wil jij werken bij dit leuke Brabantse bedrijf? Wij zoeken een ervaren Werkvoorbereider Geveltechniek. Lees hier de hele vacature.