Goed personeel is goud waard!

header-img
 

Meinselect is altijd in contact met professionals binnen de bouw- en vastgoed. Momenteel hebben wij een actueel bestand vol met goede kandidaten. Enthousiaste professionals met de juiste instelling, goede opleidingen en zeer gemotiveerd om bij een leuk bedrijf aan de slag te gaan. Voor hen hebben wij op dit moment geen vacature, maar omdat wij voor de volle 100 procent achter deze mensen staan ​​willen wij ze graag onder de aandacht brengen, want wie weet passen ze wel perfect binnen uw organisatie! 

 
Uiteindelijk gaat het om de juiste match. Maar wat is voor u de juiste match? Is dat iemand met de juiste papieren? Of iemand met de juiste instelling die zich verder wil ontwikkelen en openstaat voor een andere functie. Is dat eigenlijk niet waardevoller dan iemand die op papier het beste past? En zegt dat ook niet heel veel over iemand? Flexibel kunnen zijn en meebewegen met veranderingen in de markt; een eigenschap die in heel veel functies goed van pas komt. 
 
Is het voor een bedrijf niet interessant om te kijken of iemand qua karakter bij de organisatie past? Dan alleen naar een cv die aansluit? 
 
Natuurlijk moet er wel een basis zijn van een bepaald opleidingsniveau en interessegebied, maar mensen met de juiste mentaliteit zijn ons inziens, zeker in deze tijden, goud waard. Wij ervaren dat je juist nu flexibel moet zijn. Meebewegen met de zeker die nu spelen.We zien namelijk veel goede mensen uit de evenementenbranche die perfect passen op sommige functies binnen de bouw. 
 

Onder het mom: Goed personeel is waardevol denken wij dat het belangrijk is om iemand met de juiste instelling, dosis enthousiasme en een bepaald begrip onder de aandacht te brengen bij bedrijven, ook al is daar op dit moment geen vacature op zijn / haar werkgebied. Maar wel op een nét iets ander vlak waar je iemand in kan laten groeien. Soms kan je al door kleine aanpassingen en een goede leermeester iemand een functie ‘eigen’ laten maken. Daar geloven wij in en daarom stellen wij graag deze professionals aan u voor! 

 
Kandidaat 1: 
Commercieel en ambitieus
Deze commerciële en ambitieuze professional is een man die vanuit de praktijk is doorgegroeid en mooie stappen heeft gezet in zijn carrière. Op jonge leeftijd is hij zijn eigen onderneming gestart binnen de toeleveranciersbranche van de bouw. Hierdoor heeft hij gezien en ervaren wat betreft ondernemerschap. Nu u is het tijd voor een volgende stap. Zijn voorkeur gaat uit naar een aansturende rol, binnen een commercieel bedrijf. Deze kandidaat stuurt sterk op proces, hij is een generalist en wil graag met zijn team mooie resultaten boeken. Hij heeft een scherp oog voor financiën en kostprijsberekeningen en beschikt over een actueel, relevant netwerk binnen de bouw en daarbuiten. 
 
Kandidaat 2 
Representatief en per direct beschikbaar
Deze per direct beschikbare, representatieve en enthousiaste dame is haar carrière begonnen binnen de vastgoedbranche maar maakte al snel de overstap naar de aannemerij. Hier heeft ze ervaring opgedaan als (assistent) Projectleider én heeft de afgelopen jaren bij diverse, professionele bouwbedrijven als Kopersbegeleider gewerkt; met naam voor grootschalige projecten met veel uitdaging en de nodige deadlines 
Momenteel op zoek naar een leuke baan met als voorkeur een afwisselende functie waarbij ze contact heeft met mensen, maar waar ze ook haar bouwkundige kennis in kwijt kan. 
 
Kandidaat 3 
Dijk van ervaring en zeer gemotiveerd
Deze ervaren Kopersbegeleider heeft veel ervaring op het gebied van het bescheiden van kopers hun keuze van het meer- en minderwerk en bouwkundige aanpassingen. Voor de uiteenlopende vraagstukken bedacht hij vaak creatieve oplossingen om zo altijd aan de wensen van de klant te voldoen. Uit de enquêtes die onder klanten kwamen uit dat hij een klantvriendelijke gesprekspartner was die goed kon luisteren en proactief meedacht. 
Daarnaast heeft hij ook veel ervaring als accountmanager en is hij een expert in de commerciële dienstverlening. Hij is graag betrokken bij een project en vindt een uitdaging om te denken met de wensen van de klant om een ​​droomwoning te komen. Hij is een geboren optimist en een echte teamplayer die graag samen met zijn collega’s aan een opdracht werkt. Hij zoekt een leuke baan binnen de bouw waarin hij direct contact heeft met de klant en dan zijn communicatieve vaardigheden optimaal kan benutten. 
 
 
Denkt u dat wij uw nieuwe collega al hebben gesproken? Neem gerust contact met ons op om te informeren naar deze maar ook andere professionals die per direct beschikbaar zijn voor zowel een vaste baan als op interimbasis! 076-5143600 of [email protected]