Hoe die alleskunner ook persoonlijk wat aan uw bedrijfscultuur toevoegt

header-img

Meinselect is gecertificeerd in de MyDrives-persoonlijkheidstest, wat betekent dat wij deze persoonlijkheidstesten zelfstandig afnemen. 
Zo hebben wij meer regie op wie wij aan u voorstellen. Voor uw organisatievoering is dat veel rendabeler. 

Karakters combineren
Persoonlijkheidstesten bepalen namelijk deels het succes van een geslaagde match tussen u en de kandidaat. In de bouw bent u namelijk op elkaar aangewezen. U wilt met uw personeel kunnen lezen en schrijven.  Daarom kijken wij ook of iemand bepaalde karaktereigenschappen heeft die bij uw onderneming passen, of hier zelfs wat aan toevoegen. Naast ervaring en capaciteiten zijn persoonlijkheid en karakter minstens zo belangrijk. Wat een sollicitant wil is belangrijker dan wat hij kan.

Persoonlijkheidstesten op basis van kleur
Wij zijn daarom gecertificeerd in de MyDrives-kleurentest. Nou horen wij u denken: wat is dat dan?
De psychologische test van MyDrives bepaalt op basis van kleurvoorkeuren de persoonlijkheid van de kandidaat.  Mensen met een voorkeur voor blauw die houden bijvoorbeeld van structuur. Terwijl gele karakters aangetrokken zijn tot innovatie en creativiteit.

MyDrives is niet te manipuleren met het geven van sociaal wenselijke antwoorden. Het systeem merkt op wanneer de test niet consistent is ingevuld.

Verkorten van lijnen
Dat Meinselect deze kleurentest zelfstandig afneemt en niet uitbesteedt, dat verkort de lijnen.
Wat voor uw onderneming effectief kan zijn. Immers, u heeft straks een medewerker die nog maar een half woord nodig heeft. Dan begrijpt hij of zij prima waar u naar toe wilt met uw project. Maar wij kunnen ons ook voorstellen dat onze kandidaat hier blij van wordt. Iemand die zich op zijn plek voelt in uw bedrijfscultuur, excelleert daardoor sneller.

En dat dankzij een goede match op basis van MyDrives.

Wilt u meer weten over de nieuwe test? Wij informeren u graag telefonisch of komen bij u langs voor een persoonlijke presentatie.