MEINSELECT

Jouw match

voor bouw en vastgoed!

Werkwijze

Ben je op zoek naar een nieuwe werkuitdaging in de bouw? In onze vacaturebank vind je al onze vacatures. Neem dus snel een kijkje!  

 

Elke sollicitatie telt voor ons. Wij zijn geen recruiters die alleen maar naar jouw cv kijken. Het gaat er ons niet om of jouw vorige banen precies rijmen met wat wij zoeken. Wij kijken verder dan jouw cv.

 

Solliciteer gericht

Maar we willen wel heel goed weten waarom je solliciteert. Waarom ben juist jij geknipt voor die ene baan? Waarom kunnen wij niet om jou heen? 

 

Wij benaderen jou voor een afspraak

Wanneer wij denken dat jij de perfecte kandidaat bent voor onze opdrachtgever, benaderen wij jou telefonisch of per e-mail. Gefeliciteerd! Want dan ben je al een stap dichterbij een nieuwe uitdaging.  

 

De juiste vacature voor de juiste kandidaat

Na kort overleg nodigen wij jou uit op ons kantoor. In een gesprek vragen wij door, zodat we zeker weten dat je de baan echt wilt en dat je het kunt. Maar wij schatten hier ook in of je past bij de bedrijfscultuur en de werksfeer van de opdrachtgever. Ook dat is belangrijk! 

 

Je kunt bij ons terecht

Als wij jou plaatsen, werk je in de meeste gevallen voor Meinselect volgens de arbeidsvoorwaarden van de opdrachtgever. Natuurlijk kan onze opdrachtgever er ook voor kiezen om jou een direct dienstverband aan te bieden. In alle gevallen komen wij op voor jouw belangen en kun je bij ons terecht als je vragen of problemen hebt.   

 

Arbeidsvoorwaarden

Wie werkt voor detacheringsbureau Meinselect bouwt pensioen op via het bpfBOUW of StiPP. Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de voorwaarden van onze opdrachtgevers.

 

Wil jij werken voor Meinselect?

Solliciteer dan direct! Open sollicitaties zijn ook altijd welkom.

 

 

 

 

BOUWKUNDIG INGENIEUR

Werkt u al als Bouwkundig Ingenieur en zoekt u een nieuwe baan? Of wilt u een Bouwkundig Ingenieur worden? Heeft u een opleiding op hbo / WO- niveau met als studierichting Bouwkunde? Dan kunnen wij u wellicht aan die nieuwe uitdaging helpen, of u nu juist veel ervaring hebt opgedaan of dat u starter bent en net klaar bent met uw bouwkundige opleiding. Vanwege de dalende woningmarkt zijn er weer veel technische professionals nodig. Dit kan zijn bij een adviesbureau maar ook bij bouwbedrijven zijn er volop mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel connecties binnen de verschillende takken van de bouw- en vastgoedwereld. Kijk op onze site om diverse vacatures als Bouwkundig Ingenieur te ontdekken die u aanspreken en bij u in de regio. 

BOUWKUNDIG INGENIEUR VACATURE

Een bouwkundig ingenieur houdt zich voornamelijk bezig met het plannen, ontwerpen en de uitvoering van nieuwbouw- en onderhoudswerkzaamheden van bestaande panden. Wanneer alle benodigde informatie voor de bouw is verzameld, wordt door hem of haar ook het ontwerp van de bouwconstructie opgepakt. Een bouwkundig ingenieur moet zowel zelfstandig als in teamverband moeten werken. Er wordt namelijk verwacht dat er samengewerkt wordt met onder andere tekenaars, projectleiders en aannemers. De Bouwkundig Ingenieur moet heel nauwkeurig werken in zowel het ontwerpen van een gebouw als het controleren van de vorderingen. Een kleine fout kan grote gevolgen hebben. De Bouwkundig Ingenieur speelt een cruciale rol in het bouwproces.

De precieze competenties zijn afhankelijk van de functie van de ingenieur. Een tekenaar moet detailgericht zijn, terwijl een projectleider over een goed organiserend vermogen moet beschikken. Beschikt u over deze competenties? Dan komen wij graag met u in contact om de mogelijkheden als Bouwkundig Ingenieur met u door te spreken!

VACATURES BOUWKUNDIG INGENIEUR VINDEN

Het is als Bouwkundig Ingenieur belangrijk dat u nauwkeurig werkt. Heeft u al ervaring opgedaan als Bouwkundig Ingenieur en bent u op zoek naar die nieuwe uitdaging dan komen wij graag met u in contact om de mogelijkheden door te spreken. Meinselect is een persoonlijk en betrokken bureau, gespecialiseerd in vacatures binnen de bouw- en vastgoed branche, waar u na een persoonlijke kennismaking met een van onze recruiters samen gaat kijken naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wat zoekt u precies in uw nieuwe functie en naar wat voor soort bedrijf bent u op zoek? Tevens bieden wij u de mogelijkheid om een MyDrives persoonlijkheidstest te doen zodat we weten waar u het beste tot uw recht zal komen. We hebben vele contacten in de bouwwereld, waardoor we ook altijd een groot aantal verschillende vacatures online hebben staan. Meer weten? Wij zitten altijd voor u klaar, of bekijk eens de vacatures als Bouwkundig Ingenieur die we op onze site hebben staan.

 

BOUWKUNDIG CONSTRUCTEUR

Werkt u al als Bouwkundig Constructeur en zoekt u een nieuwe baan? Of wilt u een Bouwkundig Constructeur worden? Heeft u een opleiding op hbo / WO- niveau met als studierichting Bouwkunde of Civiele techniek? Dan kunnen wij u wellicht aan die nieuwe uitdaging helpen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de oplevering van een veilig bouwproject. Daarom is het van belang dat u over een cijfermatig inzicht beschikt,  goede communicatieve vaardigheden zijn ook een hele belangrijke competentie. Ook dient u  zowel in teamverband als zelfstandig goed te kunnen functioneren. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel connecties binnen de verschillende takken van de bouw- en vastgoedwereld. Kijk op onze site om diverse vacatures als Bouwkundig Ingenieur te ontdekken die u aanspreken en bij u in de regio. 

 

BOUWKUNDIG CONSTRUCTEUR VACATURE

Een bouwkundig constructeur is een persoon met een brede algemene kennis van de techniek, opgedaan door ervaring. Daarnaast heeft een constructeur meestal een opleidingsachtergrond als ingenieur. De bouwkundig constructeur tekent en berekent welke draagconstructie (vloeren, balken, wanden, etc.) nodig is om het bouwwerk sterk en stevig te maken en welk materiaal daarbij het beste kan worden gebruikt. Als constructeur geef je advies hoe de draagstructuur van het bouwwerk eruit moet komen te zien, welke belasting het moet kunnen dragen en welk materiaal je hier het beste bij kan gebruiken. Welk materiaal past het mooist en is het meest geschikt voor de draagstructuur (metaal, beton, hout, metselwerk), wat zijn haar eigenschappen (vervormt het, is het duurzaam?), welke afmetingen moet het hebben en welke fundering is nodig? De constructie mag natuurlijk niet te licht zijn, maar aan de andere kant mag het ook weer niet te duur worden. Als constructeur moet je hier de balans in vinden.

Kortom: je ontwerpt, berekent en toetst constructies. Het zal duidelijk zijn dat je heel precies moet werken. Computerprogramma’s als Autocad helpen je daarbij.  Je maakt vaak deel uit van een projectteam waarbij je overlegt met de architect en bouwkundig tekenaars aanstuurt. Herkent u zichzelf in deze omschrijving? Dan komen wij graag met u in contact om de mogelijkheden als Bouwkundig Ingenieur met u door te spreken!

 

VACATURES BOUWKUNDIG CONSTRUCTEUR VINDEN

Een constructeur is een gewilde technische professional in de bouw. En kan aan de slag met nieuwbouw, renovatieprojecten en verbouwingen via diverse bedrijven zoals aannemers, overheidsinstellingen of adviesbureaus. Het is vaak niet lastig om een baan als bouwkundig constructeur te vinden. Wat onderscheid Meinselect van al die andere bureaus? Wij gaan voor u op zoek met een persoonlijke touch. U reageert op een van onze vacatures waarna wij u uitnodigen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Door onze jarenlange ervaring binnen de bouw- en vastgoed branche weten wij waar onze opdrachtgevers naar op zoek zijn. Hierdoor kunnen wij gericht op zoek gaan en u ook gericht bij een van onze opdrachtgevers op gesprek laten gaan. Indien de wederzijdse klik er is kunt u gedetacheerd worden of u ontvangt direct een aanbieding van onze opdrachtgever. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kijk eens op de site of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. 

 

In the picture

 

Geregeld staat een Meinselect opdrachtgever in the picture. 

In de vorm van een wervend artikel staat uw bedrijf centraal. Een mooie kans om uw werkwijze, projecten en vacatures te promoten. Wij delen het artikel op onze website, in onze nieuwsbrief en via onze social media kanalen. Zo proberen we nog betere kandidaten voor u te werven. Uiteraard kunt u het portret ook voor de pr-doeleinden van het bedrijf gebruiken. Win-win! 

 

Hoe werkt het? 

Onze reporter FemfaTAAL neemt contact met u op voor een telefonisch of live interview.

Daarna schrijft zij een kort en krachtig artikel. Alles gaat in goed overleg, zoals u van Meinselect gewend bent. 

Wilt u ook met uw bedrijf in the picture? Neem contact met ons op.

 

Vacature bouwkundig adviseur

Bent u een Bouwkundig Adviseur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of heeft u ervaring in de bouw en wilt u gaan starten als adviseur in de bouw en zoekt u dat bedrijf dat u een kans wil geven als starter? Bij Meinselect zitten we klaar om u hiermee verder te helpen. We hebben een groot aantal vacatures klaarstaan voor enthousiaste Bouwkundige Adviseurs die ook een verschil willen maken bij alle projecten waar ze aan werken. Bent u iemand met een bouwkunde, milieu- of technische achtergrond? Wij hebben diverse vacatures openstaan in verschillende disciplines. Wellicht staat daar ook uw nieuwe uitdaging tussen. Bekijk de vacature bouwkundig adviseur en lees hieronder verder wat er van u verwacht kan worden.

Vacatures bouwkundig adviseur

Bouwkundig adviseur is een algemene benaming voor vaklieden die beschikken over een brede kennis van bouwkunde. Een bouwkundig advies kan over het algemeen veel onzekerheden weghalen bij het aankopen van een pand, of advies geven bij een renovatie. Over het algemeen zal een bouwkundig adviseur ingeschakeld worden als mensen een bouwtechnisch keuringsrapport verlangen. Binnen een bouwtechnisch keuringsrapport worden door bouwkundig adviseurs alle belangrijke punten opgenomen die een pand aangaan. Een bouwkundige adviseur kan ook ingeschakeld worden door een V.V.E (vereniging van eigenaren). In dat geval is er meestal behoefte aan extra duidelijkheid met betrekking tot groot onderhoud. Over het algemeen is het zo dat binnen een bouwtechnisch keuringsrapport niet alleen omschreven wordt wat er allemaal mis is met een pand, omdat ook toekomstige aandachtspunten opgenomen kunnen worden zoals onderhoud. Een bouwtechnisch keuringsrapport is bedoeld om duidelijkheid te geven met betrekking tot de staat van een pand en de te verwachte toekomstige kosten. Het beroep moet verder vrij algemeen gezien worden, omdat een Bouwkundig Adviseur ook weer gespecialiseerd kan zijn binnen bepaalde onderdelen van de bouwkunde. Met de juiste onderzoeksmethode probeert u  de informatie te achterhalen die nodig is om voor elk vraagstuk tot een gedegen advies te komen.

Het is niet zo dat een Bouwkundig Adviseur alleen gespecialiseerd is in het ontdekken van mogelijke verborgen gebreken. Een adviseur in de bouwkunde kan mensen ook helpen met advieswerkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het geven van advies over geluidsmaatregelen, milieukundige vraagstukken of isolatie vraagstukken. Ook als een woning van binnen en buiten gerenoveerd moet worden kan een bouwkundig advies helpen door middel van het maken van een kostenberekening. 

 

VACATURES BOUWKUNDIG ADVISEUR VINDEN

Als Bouwkundig Adviseur is het belangrijk dat u een bouwkundige achtergrond heeft. Veel Bouwkundigen zijn gespecialiseerd in een bepaald gebied. Een Bouwkundig Adviseur wordt soms ook een Adviseur Bouwkunde genoemd. Heeft u ervaring als Bouwkundig Adviseur dan komen wij graag in contact met u om de mogelijkheden te bespreken bij een van onze opdrachtgevers.

We hebben vele contacten in de bouwwereld, waardoor we ook altijd een groot aantal verschillende vacatures online hebben staan. Meer weten? Wij zitten altijd voor u klaar, of bekijk eens de vacatures die we op onze site hebben staan. Heeft u zichzelf al ingeschreven voor onze wekelijkse nieuwsbrief? Op die manier vindt u iedere week de laatste beschikbare vacatures in uw mailbox.

 

 

Nieuwsbrief 25 juni 2019

In deze nieuwsbrief een artikel over werken bij warm weer, een artikel over de vraag naar uitvoerders en natuurlijk ook onze "topper" van de week en nog veel meer beschikbare bouw- en vastgoed professionals. 

Bent u enthousiast over een kandidaat en wilt u hier meer over weten, dan gaan wij altijd eerst in contact met de betreffende persoon. Bij wederzijds interesse ontvangt u uiteraard een uitgebreid profiel.

Lees snel verder en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Bel ons op nummer: 076 - 5143600 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Elke woensdag de laatste vacatures in je mailbox

Meinselect B.V.