MEINSELECT

Jouw match

voor bouw en vastgoed!

Werkwijze

Ben je op zoek naar een nieuwe werkuitdaging in de bouw? In onze vacaturebank vind je al onze vacatures. Neem dus snel een kijkje!  

 

Elke sollicitatie telt voor ons. Wij zijn geen recruiters die alleen maar naar jouw cv kijken. Het gaat er ons niet om of jouw vorige banen precies rijmen met wat wij zoeken. Wij kijken verder dan jouw cv.

 

Solliciteer gericht

Maar we willen wel heel goed weten waarom je solliciteert. Waarom ben juist jij geknipt voor die ene baan? Waarom kunnen wij niet om jou heen? 

 

Wij benaderen jou voor een afspraak

Wanneer wij denken dat jij de perfecte kandidaat bent voor onze opdrachtgever, benaderen wij jou telefonisch of per e-mail. Gefeliciteerd! Want dan ben je al een stap dichterbij een nieuwe uitdaging.  

 

De juiste vacature voor de juiste kandidaat

Na kort overleg nodigen wij jou uit op ons kantoor. In een gesprek vragen wij door, zodat we zeker weten dat je de baan echt wilt en dat je het kunt. Maar wij schatten hier ook in of je past bij de bedrijfscultuur en de werksfeer van de opdrachtgever. Ook dat is belangrijk! 

 

Je kunt bij ons terecht

Als wij jou plaatsen, werk je in de meeste gevallen voor Meinselect volgens de arbeidsvoorwaarden van de opdrachtgever. Natuurlijk kan onze opdrachtgever er ook voor kiezen om jou een direct dienstverband aan te bieden. In alle gevallen komen wij op voor jouw belangen en kun je bij ons terecht als je vragen of problemen hebt.   

 

Arbeidsvoorwaarden

Wie werkt voor detacheringsbureau Meinselect bouwt pensioen op via het bpfBOUW of StiPP. Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de voorwaarden van onze opdrachtgevers.

 

Wil jij werken voor Meinselect?

Solliciteer dan direct! Open sollicitaties zijn ook altijd welkom.

 

 

 

 

In the picture

 

Geregeld staat een Meinselect opdrachtgever in the picture. 

In de vorm van een wervend artikel staat uw bedrijf centraal. Een mooie kans om uw werkwijze, projecten en vacatures te promoten. Wij delen het artikel op onze website, in onze nieuwsbrief en via onze social media kanalen. Zo proberen we nog betere kandidaten voor u te werven. Uiteraard kunt u het portret ook voor de pr-doeleinden van het bedrijf gebruiken. Win-win! 

 

Hoe werkt het? 

Onze reporter FemfaTAAL neemt contact met u op voor een telefonisch of live interview.

Daarna schrijft zij een kort en krachtig artikel. Alles gaat in goed overleg, zoals u van Meinselect gewend bent. 

Wilt u ook met uw bedrijf in the picture? Neem contact met ons op.

 

Nieuwsbrief 25 juni 2019

In deze nieuwsbrief een artikel over werken bij warm weer, een artikel over de vraag naar uitvoerders en natuurlijk ook onze "topper" van de week en nog veel meer beschikbare bouw- en vastgoed professionals. 

Bent u enthousiast over een kandidaat en wilt u hier meer over weten, dan gaan wij altijd eerst in contact met de betreffende persoon. Bij wederzijds interesse ontvangt u uiteraard een uitgebreid profiel.

Lees snel verder en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Bel ons op nummer: 076 - 5143600 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bouwvacatures omgeving Breda 

 
Bouwvacatures omgeving BredaBij Meinselect ben je aan het juiste adres voor passende bouwvacatures in de omgeving Breda. Op onze website vind je verschillende vacatures. Maar, ook als je liever een open sollicitatie wilt doen ben je bij Meinselect van harte welkom. Bij Meinselect zijn we geïnteresseerd in jouw persoonlijke wensen. Graag horen we wat jou geschikt maakt voor een bepaalde baan of project. 
 
Samen met jou kijken we naar de volgende stap in je carrière. We nodigen je dan ook graag uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens deze ontmoeting krijgen we meer inzicht in welke projecten of lange termijn functies het beste bij je passen. Natuurlijk kun je zelf je interesse in een bepaalde vacature uitspreken. Doordat we onze opdrachtgevers goed kennen, weten we ook waar zij naar op zoek zijn. 
 
Een vacature bij een bouwbedrijf met uitzicht op een vaste aanstelling is bij Meinselect ook een mogelijkheid. Je kunt via ons ervaring opdoen in het vak en uiteindelijk overgenomen worden door een bedrijf als vaste medewerker. Zo heb je altijd een prachtig uitzicht op het verloop van je carrière en kun je genieten van de beste ondersteuning. Als je op zoek bent naar bouwvacatures omgeving Breda, staat Meinselect graag voor je klaar. 
 

Flexibele bouwvacatures bij Meinselect in Breda 

 
Bij Meinselect hebben we altijd de beschikking over verschillende soorten bouwvacatures. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je op zoek bent naar een leidinggevende functie bij grote bouwprojecten, of dat jouw specialisme zich bevindt op het gebied van de calculaties voor een bouwproject. Daarnaast heeft Meinselect ook diverse bouwvacatures beschikbaar op kantoor, of diverse andere projecten
 
Bij detacheringsbureau Meinselect hebben we voor iedereen een gepaste bouwvacatures in de omgeving Breda beschikbaar. Samen met ons geef je een nieuwe wending aan je carrière. Ook als je gespecialiseerd bent in een bepaald vakgebied horen we dat graag. Onze opdrachtgevers zijn regelmatig op zoek naar die nieuwe talenten die inzetbaar zijn voor een specifiek project. Het is voor ons een uitdaging om de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever te kunnen koppelen. 
 
Dat geeft ons niet alleen voldoening, maar zorgt zeker voor mooie uitzichten voor jou. Zo komen jouw unieke kwaliteiten en talenten het meest tot zijn recht. Neem voor meer informatie over bouwvacatures in Breda vrijblijvend contact op met detacheringsbureau Meinselect. Direct een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek is natuurlijk ook mogelijk.

 

Neem contact op

Nieuwsbrief 26 juni 2019

Zoals jullie van ons gewend zijn hierbij onze nieuwsbrief met daarin een artikel over werken bij warm weer en een artikel over een gratis MyDrives-analayse. Daarnaast natuurlijk onze TOP-vacature en de laatste (exclusieve) vacatures die we speciaal voor jou hebben geselecteerd. Wij willen jou graag helpen om die nieuwe uitdaging binnen de bouw- of vastgoedsector te vinden. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke kennismaking! 

Zelf niet op zoek naar een baan, help ons dan met het vinden van professionals voor onze vacatures. Breng jij ons in contact met iemand die aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers, dan ontvang jij van ons een luxe diner bon voor twee!

Bel direct: 076 - 5143600  of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Detacheringsbureau voor de bouw in Breda 

 
Meinselect is hét detacheringsbureau voor diverse soorten bouwprojecten in de omgeving Breda. Daarbij zorgen we altijd voor de juiste medewerkers op de juiste plaats. Meinselect heeft de beschikking over diverse geschikte kandidaten. Het voordeel van een detacheringsbureau is dat de medewerkers bij ons in dienst zijn. 
 
Je hebt als onderneming dus zelf geen omkijken naar de loonadministratie, doorbetaling bij ziekte, ontslagvergoeding of vakantiegeld. Al deze zorgen worden je uit handen genomen door Meinselect. Onze vakkundige medewerkers zijn een waardevolle aanvulling voor jouw bouwbedrijf. Mensen van buitenaf brengen in de meeste gevallen een frisse wind mee, waardoor vaste medewerkers weer gemotiveerd en energiek te werk kunnen gaan. 
 
Meinselect vindt altijd de mensen die het verschil kunnen maken voor jouw bouwproject. We zijn NEN – 4400 gecertificeerd en aangesloten bij de Algemene Bond voor Uitzendondernemingen. Bij Meinselect kun je profiteren van vakkennis en professionaliteit, terwijl je geen vaste dienstverbanden hoeft te verstrekken. Zo kun je flexibel ondernemen terwijl je toch kunt rekenen op de juiste ervaring en expertise. 
 

Meinselect detacheringsbureau in Breda 

 
Detacheringsbureau voor de bouw in BredaDetacheren kan bij Meinselect op verschillende manieren. Ieder bedrijf heeft natuurlijk zijn eigen unieke aanpak, zoals ook ieder project dat heeft. Mocht je voor een specifiek project een gespecialiseerde vakman zoeken, dan gaan onze specialisten voor je aan de slag. We doen altijd ons uiterste best om de juiste werknemer te vinden voor jouw onderneming. Ook als je voor een bepaalde periode extra mensen wilt inzetten ben je bij Meinselect detacheringsbureau voor de bouw omgeving Breda aan het juiste adres. 
 
Daarvoor bieden we je flexibele mogelijkheden. Het is bij Meinselect namelijk ook mogelijk om een medewerker eerst via ons detacheringsbureau te laten werken. Bij goed functioneren en een fijne samenwerking kun je de medewerker uiteraard overnemen. Hier zijn verschillende regelingen voor. Bij detacheringsbureau Meinselect kennen we de bouwsector goed. Zo vinden we altijd de perfecte kandidaat voor elk project. 
 
Uiteraard bieden we je daarbij een soepele en transparante samenwerking. Daarvoor maken we graag kennis met jouw onderneming zodat we precies weten welke kandidaten heb best binnen de bedrijfscultuur passen. Daarbij kijken we verder dan alleen een mooi CV. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of maak direct een afspraak. 

 

Neem contact op

 

Elke woensdag de laatste vacatures in je mailbox

Meinselect B.V.