WERVING, SELECTIE
EN DETACHERING
IN BOUW EN VASTGOED

De verhalen van…

 

 

 

Ben jij net klaar met studeren en op zoek naar een mooie baan binnen de bouw en/of vastgoed? Of ben jij juist opzoek naar een andere uitdaging om jouw werkgeluk opnieuw te vinden? Dan kunnen wij zeker wat voor jou betekenen! 

Lees hieronder de ervaringen van onze kandidaten welke via detachering aan de slag gingen in hun ideale functie bij hele mooie werkgevers. Er zijn ook volop andere exclusieve vacatures beschikbaar!

Zij hebben hun werkgeluk gevonden met de hulp van Meinselect. 

Kunnen we jou ook helpen? 

“Tijdens de eerste kennismaking met Meinselect was er niet direct een passende vacature voor mij, maar na een tijdje had ik wederom contact met Corinne, en dat heeft ervoor gezorgd dat ik hier nu, na een snelle procedure, op mijn plek zit!”

“In 2020 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Built Environment. Ik merkte tijdens mijn opleiding al dat dit vak iets te creatief is voor mij, dus oriënteerde ik verder naar functies binnen de bouw- en vastgoed. Toen ik via Google Meinselect in Breda tegenkwam, gaf de kennismaking met Corinne mij meteen veel vertrouwen. Helaas was er niet direct een passende vacature, maar na een tijdje hadden we wederom contact en dat heeft ervoor gezorgd dat ik hier nu, na een snelle procedure, echt op mijn plek zit! 

In mijn rol werk ik vaak in goede samenwerking met mijn collega's, maar zorg ik ook dat ik zelfstandig aan de slag kan. Op dit moment heb ik een mooie uitdaging voor een grote zorginstelling hier in Tilburg. Hopelijk wordt het volgende project net zo uitdagend, dan leer ik veel nieuwe dingen aangezien ik me graag blijf ontwikkelen tijdens het coördineren en voorbereiden van mooie bouwprojecten!” 

“Wanneer ik fluitend naar huis ga? Eigenlijk echt iedere werkdag. Mijn ideale werkdag/-week bestaat uit meldingen verwerken, intern en met externe leveranciers veel in contact zijn en vervolgens de facturatie oppakken. Bewoners blij maken en het proces vanaf het begin tot het eind oppakken. Dat vind ik mooi!”

“Vanuit een werkende situatie sprak de advertentie van Meinselect mij aan, en na een telefoontje en vervolgens een persoonlijke intake werd me al gauw mijn huidige functie voorgelegd. Na een prettige kennismaking bij Coen Hagedoorn met goede informatie vooraf vanuit Meinselect werd ik erg enthousiast en besloot voor de baan te gaan! Tijdens het inwerkproces heeft een vast aanspreekpunt me snel wegwijs gemaakt. Dat is natuurlijk ook belangrijk en efficiënt in mijn functie, dat je bij het oppakken van een melding weet bij wie je terecht kan om het probleem snel te verhelpen. Dat ging al snel erg goed! Op termijn zal ik mogelijk ook op locaties de meldingen inspecteren en/of verhelpen, maar eerst maar eens alles in de backoffice onder de knie krijgen. Zo staan ze er hier intern ook in; wanneer ik geheel zelfstandig alles kan oppakken kijken we weer verder naar een eventuele uitbreiding van de werkzaamheden. Daar wordt in meegenomen wat ik ambieer. Voor nu ga ik echt iedere dag fluitend naar huis en zit ik helemaal op mijn plek! ”

“Het was fijn dat Meinselect de onderhandelingen voor mij verzorgde, zij kennen de markt.

We werken hier echt samen, en dat maakt mijn werk zo leuk!"

 “Nadat ik van school kwam was het lastig zoeken naar leuke vacatures dicht bij huis en in mijn vakgebied. Na een paar jaar bij mijn toenmalige baan was ik toe aan iets nieuws. Ik zag mijn vacature voorbij komen via Meinselect en al snel kon kennis kon komen maken. Ik voelde me al snel op mijn gemak, en hierna kon ik gelukkig al snel aan de slag. Het was fijn dat Meinselect zorgde voor de onderhandelingen, zij kennen de markt.

Ik heb veel mogen leren en mag voor veel verschillende projecten aan de slag, en mag blijven. We doen het hier echt samen, dat maakt mijn werkdag zo leuk. In de pauze wandel ik altijd een rondje met de hond van de baas. Heel fijn die korte lijnen in goede sfeer.”

“Meinselect legde me deze functie voor na onze kennismaking, en dit blijkt helemaal mijn baan!”

“Na het behalen van mijn MBO Bouwkunde diploma met een vervolg in HBO Business Innovation, ging ik op zoek naar een baan. Via Indeed kwam ik terecht bij Meinselect, zij hadden een leuke functie open staan. Dus ging ik op de koffie bij Thijs, hij vertelde me meer over het werk, maar er was ook nog een andere functie beschikbaar. Deze bleek goed bij mij te passen! Door Meinselect zit ik nu al bijna een jaar op mijn plek als Bouwkundig Inspecteur. Mijn werkzaamheden zijn lekker divers. De inspecties die ik in het werk uitvoer, werk ik op kantoor uit in de software. Ik pak graag kansen die op mijn pad komen, en ga voor een mooie toekomst hier!”

“Ik zocht naar een junior functie in de bouw en vastgoed om me vanuit de praktijk op te laten leiden. Meinselect gaf me deze passende kans binnen een week.”

“Ik heb altijd interesse gehad in architectuur, van wolkenkrabbers tot oude gebouwen. Na een studie Hotelmanagement en werkervaring binnen de Hotellerie en ICT werd mijn interesse in bouw & vastgoed weer aangewakkerd. Tijdens mijn online zoektocht naar een junior functie binnen de bouw en vastgoed kwam ik bij Meinselect uit. Met de nodige competenties en mijn enthousiasme solliciteerde ik, ook al had ik geen Bouwkundige opleiding.

Binnen een week kreeg ik via Meinselect bij Raderadvies de mogelijkheid me vanuit de praktijk te ontwikkelen tot Junior Inspecteur. Die kans heeft uitgepakt tot de baan waar ik helemaal op mijn plek zit; binnen puzzelen met de planning en het bijhouden van twee mailboxen, afgewisseld met buiten inspecteren!”

 

“Nu ik als junior de werkervaring op heb mogen doen onder goede begeleiding, wil en mag ik hier ook blijven!”

“Wat mijn werk leuk maakt, is de afwisseling. Ik mag steeds schakelen tussen tekenen op de computer en ‘knutselen’ op papier om mooie projecten te realiseren. Die dagelijkse afwisseling, waarbij ik informatie verzamel bij klanten, bestel, overleg, de hort op ben en weer achter mijn computer mag kruipen tussen fijne collega’s, zorgt ervoor dat ik hier echt op mijn plek zit!

Meinselect benaderde mij op het juiste moment. Tijdens een bakje koffie werd naar me geluisterd en daarna is al snel deze functie ter sprake gekomen waarbij ik als junior enthousiast werd van het feit dat ik intern goed zou worden begeleid! En nu ik de werkervaring op heb mogen doen wil en mag ik hier blijven!“

 

 

Elke week de laatste vacatures in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.