Meer informatie? 076-5143600

MEINSELECT

Jouw match

voor de perfecte kandidaat!

Diensten

Detachering, werving, selectie en Payroll: wat doet Meinselect? Meinselect als specialist in de bouw helpt u bij uw personeelsinzet. Wanneer kiest u voor detachering en wanneer voor payroll? Wij bespreken hier met u de voordelen. 

Detachering

Bij detachering hebben wij voor u een geschikte kandidaat gevonden. Deze kandidaat bieden wij een tijdelijk dienstverband. Meinselect hanteert een all-in uurtarief. Alle werkgeverslasten, doorbetaling bij vakantie, feestdagen, bijzonder verlof en ziekte zijn voor onze rekening. U ontvangt een factuur met daarop alleen de gewerkte uren. 

Detacheren via Meinselect kan op twee manieren:

  • Op basis van projectduur
    U zoekt tijdelijk personeel en heeft voor een specifiek bouwproject extra mankracht of net die ene specialist nodig. Dan detacheert u op basis van projectduur. Wanneer u met ons overlegt voor welke periode, dan schakelen wij snel en zorgen voor de kandidaat. Deze variant geeft u flexibiliteit, wanneer u dat nodig heeft.
  • Detachering met uitzicht op vast dienstverband
    De medewerker komt voor een vooraf afgesproken periode in dienst bij Meinselect. Bij gebleken geschiktheid kan de medewerker na 1200 gewerkte uren, kosteloos door u in dienst worden genomen. 

 

Werving en selectie

Werving en selectie is anders dan detachering. Bij werving en selectie verzorgen wij het werving- en selectieproces van een medewerker. De medewerker gaat vervolgens rechtstreeks bij u in dienst. Oftewel, wij staan u bij door vacatureteksten te schrijven op basis van uw wensen. Meinselect werft en selecteert kandidaten die voldoen aan het opgestelde criteria. Wij nemen de intakes af en stellen de kandidaten waarin wij potentie zien aan u voor. Meinselect ontzorgt en vervolgens neemt u de juiste kandidaat zelf in dienst. 

Payrolling

Met Payrolling legt u de juridische verantwoordelijkheid over personeel bij Meinselect. Meinselect is dan 100 procent ‘inlenersaansprakelijk’ en de salarisadministratie valt dan ook onder haar verantwoordelijkheid. 

U kiest voor Meinselect, omdat wij specialist zijn in de bouw en vastgoedsector. Dat betekent dat wij goed op de hoogte zijn van de geldende regels van de (UTA) Bouw- cao. Bovenal werken wij vanuit onze ervaring, in jaren opgebouwd dankzij passie voor de branche!

MyDrives

Meinselect is gecertificeerd in de MyDrives-persoonlijkheidstest, wat betekent dat wij deze persoonlijkheidstesten zelfstandig afnemen. Zo hebben wij meer regie op wie wij aan u voorstellen. Voor uw organisatievoering is dat veel rendabeler. 

Persoonlijkheidstesten op basis van kleur

De psychologische test van MyDrives bepaalt op basis van kleurvoorkeuren de persoonlijkheid van de kandidaat. Mensen met een voorkeur voor blauw die houden bijvoorbeeld van structuur. Terwijl gele karakters aangetrokken zijn tot innovatie en creativiteit.

MyDrives is niet te manipuleren met het geven van sociaal wenselijke antwoorden. Het systeem merkt op wanneer de test niet consistent is ingevuld.

Meer informatie?

Wil je meer informatie?
Bel Meinselect en vraag naar Corinne:
076 51 43 600

of stuur direct een email

Ontvang elke dinsdag de laatste kandidaten in je mailbox

Meinselect B.V.
Abu
Sna
g
SCAB