Medewerkers
waar
ook u van
gaat 
bouwen!

Kandidaten

uitvoerder aankomend
Den Bosch | Tilburg | Amsterdam5085 | Vastgoed en makelaardij
Onze kandidaat is een jonge man van de praktijk. Hij is na zijn opleiding tot kok en daarin ook gewerkt te hebben, erachter gekomen dat hij niet oud wilt worden als kok.
Hij is op jonge leeftijd begonnen met werken bij het bedrijf van zijn stiefvader in de betonboringen en heeft hij de horeca volledig achter hem gelaten. In dit bedrijf is hij doorgegroeid tot bedrijfsleider in de functie als ‘projectleider’ . Hierin heeft hij veel praktische ervaring opgedaan in de bouw.
Het is een leergierige jonge man die graag zijn kennis en ervaringen wilt vergoten. Daarom is hij ook als freelancer in de bouw aan de slag gegaan. Hierin heeft hij zijn theoretische bouwkennis opgedaan en zijn praktische kennis nog verder verbreed.
Onze kandidaat is nu toe aan een volgende stap in zijn carrière. Wilt hij zijn kennis en coördineerden vaardigheden verder vergroten.

Is uw organisatie opzoek naar een starter in de uitvoering. Neem snel contact met ons op en informeer naar deze kandidaat. .....
Junior bouw
Den Bosch | Eindhoven | Tilburg5083 | Bouwkunde
Onze kandidaat is jongeman die na zijn opleiding als stukadoor aan het werk is gegaan. Hierin al heel veel praktijk ervaring in de bouw heeft mogen opdoen. Hij heeft dit altijd met veel plezier uitgevoerd maar mist hierin een groot sociaal aspect. Hij heeft veel affiniteit en interesse in de bouw en vastgoed.
Onze kandidaat is een leergierige professional die een volgende stap in zijn carrière wilt zetten.
Deze jongeman is uitstekend communicatief vaardig, sociaal, zelfstandig en heeft een groot inlevingsvermogen. Tijdens stressvolle situaties, weet hij zijn hoofd koel te houden. In zijn dagelijks werken denkt hij in mogelijkheden in plaats van in moeilijkheden. Klant en resultaat blijven bij hem centraal staan waardoor hij niets ‘afraffelt’. Hierbij ziet hij stressvolle situaties als uitdagingen en gaat hij geen uitdaging uit de weg!
Onze kandidaat is opzoek naar een stap in zijn carrière waar hij door kan groeien in kennis en ervaring. Hij staat bekend als een leergierige harde werker, die niet bang is om vragen te stellen en van zijn fouten wilt leren.


Is uw organisatie opzoek naar een jonge starter die waardevol kan zijn voor uw organisatie, neem dan snel contact met ons op en informeer naar deze kandidaat. .....
Projectmanager
Breda | Den Bosch | Roosendaal5079 | Bouwkunde
Onze kandidaat is sociale jongeman met rustige uitstraling. Hij is na zijn studie Hbo- Bouwmanagement is hij aan de slag gegaan bij zijn huidige werkgever. Hij heeft zijn ervaring opgedaan als Projectleider gericht op vastgoedprojecten en hierdoor heeft hij een brede kennis opgedaan. Zowel bouwkundig, technisch, financieel als juridische aspecten zijn aan bod gekomen.

Hij staat bekend als een sturende projectleider, een verbinder die makkelijk contact maakt. Hij zorgt ervoor dat iedereen kan doen wat hij moet doen. Hij heeft passie voor uitdagende projecten en gaat voor het ultieme resultaat.

Deze kandidaat is opzoek naar baan waar hij nog verder kan groeien. Hij wil heel graag zijn commerciële kant laten groeien. Zijn ambities liggen bij het (her)ontwikkelen van projecten binnen de utiliteitsbouw of commercieel vastgoed.

Is uw bedrijf opzoek naar serieuze en ambitieuze collega? Neem dan direct contact met ons op en informeer naar deze kandidaat! .....
Projectleider Bouw
Breda | Tilburg | Eindhoven5078 | Bouwkunde
Deze Design & Build bouwer werkt al 18 jaar voor hetzelfde bedrijf. Na zijn Hbo- bouwkunde opleiding is hij hier gestart en heeft hij veel kansen gekregen en gepakt. Wij hebben deze persoon leren kennen als een zeer betrouwbare, loyale man die zijn vak meer dan volstaat. Hij is zeer creatief, en vindt het heerlijk om als Projectleider in gesprek te gaan, interactie te hebben met zowel klanten, leveranciers als bouwpersoneel.

Hij is een zelfstarter, zeer zelfstandig en heeft daarin wat vrijheid en verantwoordelijkheid nodig. Hij regelt alles om een project zo succesvol mogelijk op te leveren. Het sparren met collega’s en het aansturen van zijn teams is iets wat goed bij hem past. Onze kandidaat is goed op de hoogte van Lean bouwen, 3D (Tekla) modellen en weet een langdurige relatie op te bouwen met zijn klanten.

Heeft u behoefte aan een zeer kundig Projectleider met ervaring op het gebied van grootschalige utiliteitsbouw? Bel direct voor meer informatie! .....
Vastgoed Inspecteur
Den Bosch | Eindhoven | Tilburg5075 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een kalm, maar gedreven en avontuurlijk persoon. Na zijn MTS Bouwkunde, besloot hij de wereld te gaan verkennen en heeft dit gecombineerd met werk in het buitenland.
Na 4 jaar weg te zijn geweest, is hij als ZZP’er gestart in de wereld van fotografie en als specialist in touwtechnieken. Hier is hij in aanraking meegekomen, doordat hij een echt actief buitenmens is en diverse sporten als raften, mountainbiken etc. heeft gedaan.

Deze topper heeft oog voor detail en heeft 13 jaar ervaring in de touwtechnieken, waarbij hij projecten heeft begeleid en uitgevoerd voor o.a. Internationale werkgroepen. Visuele inspecties en rapportages van diverse constructies heeft uitgevoerd in metaal, beton en hout.

Als Vastgoed Inspecteur zoekt hij een passend bedrijf, waar hij deel kan zijn van een enthousiast team dat passie en visie weet te koppelen aan een heldere en doelgerichte projectaanpak. Hij wil zich graag binden aan een bedrijf waar hij de klik mee heeft en hier de mogelijkheid krijgt om door te groeien. Het is een stressbestendig, betrouwbaar en communicatief persoon die graag als mooie projecten wil verwezenlijken.

Gaat onze kandidaat uw team versterken? Bel vandaag nog voor meer informatie: 076 5143600 .....
Projectmanager Bouw & Vastgoed
Breda | Tilburg | Den Bosch5071 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een man met een ‘bouw hart’. Hij is zijn carrière begonnen binnen de Retail, eerst in de winkel en later is hij doorgegroeid tot Projectleider Bouw en Vastgoed. In deze rol is hij
verantwoordelijk geweest voor alle bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden bij het bouwen en onderhouden van alle winkelpanden binnen de Benelux.

Hierdoor is hij een deskundig man geworden, welke zeer breed onderlegd is. De afgelopen jaren heeft hij zijn kennis verbreed als Senior Projectmanager waarbij hij voornamelijk grootschalige nieuwbouwprojecten heeft (her)ontwikkeld en gerealiseerd.

Wij hebben hem mogen ervaren als een charismatische man, iemand die vol passie over zijn vak praat. Hij werkt gestructureerd en weet te allen tijde overzicht te houden. Hij is een echte relatieman en maakt verbinding binnen zijn team, richting de opdrachtgever en daarbuiten. Hij beschikt over groot eigenaarschap, overtuigingskracht en een scherp gevoel voor financiën.

Heeft uw behoefte aan een zeer professionele Projectmanager Bouw & Vastgoed? Informeer gerust naar zijn uitgebreide profiel! 076-5143600 of e-mail naar info@meinselect.nl .....
Junior Bouwkundige
Den Bosch | Tilburg | Tiel5070 | Bouwkunde
Onze kandidaat is na zijn studie Mbo- Bouwkunde via het Hbo- Business Innovation doorgestroomd in de eventbranche. Hij heeft nu een tijdje als freelancer gewerkt in de eventbranche en hierin verschillende events georganiseerd. Naast zijn werk als freelancer heeft hij sinds zijn 14e meegelopen bij het aannemersbedrijf van zijn vader, op verschillende bouwprojecten gelopen. Hierin heeft hij allerlei klusjes gedaan, van het plannen van onderhoud en werkvoorbereiding en contact met aannemers en onderaannemers tot hand en spandiensten als timmerman.

Deze jongeman is opzoek naar een startende functie in de bouw. Waar hij zijn kennis kan toepassen en de nodige ervaring door collega’s wordt overgedragen. Bied uw bedrijf mogelijkheden voor onze kandidaat en bent u opzoek naar een starter die u kunt vormen in het bedrijf? Neem dan snel contact met ons op en informeer naar deze kandidaat! .....
Technisch Ontwikkelaar
Eindhoven | Den Bosch | Tilburg5061 | Bouwkunde
Deze professional is zich aan het oriënteren naar een uitdagende baan als Technisch ontwikkelaar/ manager. Ruime ervaring opgedaan binnen alle verschillende disciplines waar hij vanuit de prefab beton mee te maken heeft gekregen. Nu is het tijd voor een stap richting een ontwikkelende aannemer.

Onze kandidaat heeft een scherp oog voor het complete traject vanaf ontwerp tot en met realisatie. Hij is constructief en qua bouwkosten zeer goed op de hoogte. Vanuit zijn huidige rol ziet hij regelmatig projecten voorbij komen die uiteindelijk door een traditionele bouwer gerealiseerd worden omdat prefab geen optie is. Graag wil hij zijn opgedane kennis verder inzetten binnen een bredere organisatie.

Hij is goed op de hoogte van het bouwbesluit, BREEAM, bouwkosten en bouwmethodes. Hij is creatief, analytisch en technisch zeer deskundig. Als persoon is hij recht door zee, een harde werker en denkt graag in mogelijkheden en oplossingen.

Heeft uw organisatie behoefte aan een professional die graag out-of-the box denkt en handelt? Informeer direct naar zijn uitgebreide profiel! .....
Project coördinator / Tekenaar
Breda | Tilburg | Rotterdam5060 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat is een enthousiaste dame met positieve energie. Zij is naast dat ze erg creatief is en architectonisch sterk, ook erg commercieel; ze vindt het leuk om mee te denken hoe zaken beter en anders kunnen. Ze heeft veel ervaring (inmiddels 5 jaar) opgedaan in de ‘high-end’ horeca en jachthavens in Italië. Hierbij was zij Technisch Coördinator en heeft ze prachtige projecten ontworpen en uitgewerkt. Daarnaast was ze ook verantwoordelijk voor de marketing en algehele coördinatie van de projecten.

Sinds 2018 woont en werkt zij in Nederland en ontwikkelt zij haar technische vaardigheden bij een architectenbureau in Breda. Ze spreekt en schrijft de Engelse en Italiaanse taal vloeiend en op dit moment volgt zij de Nederlandse cursussen A2 tot B1 aan de Volksuniversiteit Breda. Deze dame is een echte teamplayer, houdt ervan om samen successen te creëren en realiseren en dit is dan ook echt waar zij gelukkig van wordt. Naast haar bovengenoemde skills, kan zij ook nog eens goed overweg met Autocad en is de functie van Tekenaar iets waar ze zich graag verder in wil ontwikkelen.

Bent u op zoek naar een Tekenaar/ Projectcoördinator? Neem dan contact met ons op: 076-5143600 of stuur een e-mail naar: info@meinselect.nl .....
Adviseur Duurzaamheid
Eindhoven | Den Bosch | Tilburg5059 | Overig
Onze kandidaat betreft een vlotte, slimme jongeman. Na zijn opleiding aan de TU (energy technology) heeft hij diverse ervaring opgedaan binnen het vakgebied duurzaamheid. Afgelopen jaar heeft hij voor zichzelf een tussenjaar genomen om thuis te verbouwen. Hierdoor heeft hij zijn bouwkundige kennis verder weten te ontwikkelen.

Nu is het tijd voor een leuke baan. Omdat hij van nature erg technisch en praktisch ingesteld is hij op zoek naar een functie van Projectadviseur richting duurzaamheid. Graag wil hij zich hier nog verder in verdiepen en ontwikkelen. Onze kandidaat maakt een serieuze indruk, hij werkt graag in een leuk team van collega’s om samen mooie projecten te realiseren.

Gaat deze jongeman uw organisatie versterken op het gebied van energie, duurzaamheid en circulaire oplossingen? Informeer direct naar zijn uitgebreide gegevens! .....
Vastgoed Manager
Utrecht | Den Bosch | Tilburg5046 | Vastgoed en makelaardij
Wij hebben voor u gesproken met een commercieel, enthousiast en sociale jongeman, die passie heeft voor vastgoed en beleggen. Hij heeft een intrinsieke drive om iedere dag het beste uit zichzelf en anderen te halen. Hij is innovatief, communicatief vaardig en pragmatisch ingesteld. Deze kandidaat is Juridisch onderlegd, maar is er inmiddels wel achter dat de wereld van vastgoed en beleggen hem meer aanspreekt.

Op dit moment werkzaam als Relatie Manager binnen een Internationale organisatie binnen het beleggen van commercieel vastgoed. Hij wil graag een nieuwe stap maken binnen zijn vakgebied.

Heeft u behoefte aan een medior kandidaat met een ondernemende instelling en een gezond commercieel gevoel? Informeer gerust naar onze kandidaat. .....
Hoofd Productie - Senior Projectleider
Roosendaal | Rotterdam | Eindhoven5042 | Bouwkunde
Wij hebben voor u gesproken met een senior professional. Onze kandidaat heeft ruime ervaring opgedaan als Projectleider maar ook als Hoofd Productie. Voornamelijk actief geweest binnen de grootschalige, complexe utiliteitsbouw en hoogbouw. Het aansturen van teams, vanaf uitvoerders, inkoop en bedrijfsbureau, behoorden tot zijn verantwoordelijkheid.

Hij staat graag in contact met de opdrachtgever en hij is graag betrokken vanaf het voortraject. Hierdoor weet hij projecten tot een (financieel) succes af te ronden. Gezien zijn enorme ervaring is hij op zoek naar een werkomgeving waar hij de mogelijkheid krijgt om zijn opgedane kennis over te dragen aan de nieuwe generatie. Onze kandidaat komt het beste tot zijn recht in een aansturende, leidinggevende rol waarbij hij de verantwoordelijkheid krijgt over projecten vanaf € 25 mln.

Heeft u behoefte aan een professioneel leider die vanuit de LEAN gedachte projecten tot een goed eind weet te brengen? Informeer dan vandaag nog naar onze kandidaat. Hij is per direct, fulltime inzetbaar. .....
Commercieel Binnendienst Medewerker
Breda | Roosendaal | Tilburg5040 | Commercieel
Wij hebben voor u gesproken met een enthousiaste dame die graag haar carrière een nieuw impuls wil geven. Na haar toeristische opleiding is aan de slag gegaan in de Retail. Geruime tijd heeft ze alle facetten opgepakt binnen een goedlopende winkel.

Deze dame is communicatief vaardig en spreekt Nederlands en Engels in woord en geschrift. Ze heeft van nature een goed gevoel voor klantrelaties. Met haar twee rechterhanden en haar gevoel voor creativiteit, is ze ook nog eens heel handig. Wat haar ogen zien, kunnen haar handen maken. Ze beschikt over een avontuurlijke instelling en ondernemende mentaliteit. Graag zou ergens aan de slag gaan als commercieel medewerker binnendienst, woonconsulent of medewerker klantenservice.

Bent u op zoek naar een loyale, leergierige collega? Deze dame staat te springen om uw team te komen ondersteunen! Ze is per direct beschikbaar voor 32- 36 uur per week. Bel direct voor meer informatie: 076 5143600 .....
Hoofd Uitvoerder - Projectleider
Amersfoort | Utrecht | Amsterdam5039 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een zeer vakbekwaam bouwkundige. Hij is opgegroeid in het bouwbedrijf van zijn vader, welke hij op later leeftijd heeft overgenomen. Een aantal jaar geleden heeft hij het bedrijf verkocht aan zijn personeel. De laatste jaren heeft hij zijn carrière een vervolg gegeven in loondienst bij een grootschalig bouwbedrijf. Vanuit zijn eigen bouwbedrijf is hij altijd actief geweest in renovatie, onderhoud en transformatie projecten. Zowel binnen de woningbouw als utiliteit, maar ook monumentale panden heeft hij onder zijn verantwoordelijkheid gehad.

Hij is gewend een brede verantwoordelijkheid te hebben, vanaf opname werkzaamheden, inkoop, voorbereiden en de complete aansturing van projecten, inclusief financiële planning. Nu is hij op zoek naar een leuke baan binnen een sociaal en mensgerichte organisatie. Hij komt het beste tot zijn recht in een functie waarbij hij de directe betrokkenheid met de uitvoering heeft. Dit mag in een rol van (Hoofd) Uitvoerder of Projectleider zijn.

Als persoon maakt hij een rustige, serieuze indruk. Hij is graag onder de mensen en hij houdt van een afwisselende baan met voldoende uitdaging. Heeft u op korte termijn behoefte aan een zeer ervaren Uitvoerder/ Projectleider? Informeer dan gerust naar onze kandidaat! .....
Projectontwikkelaar - Vastgoedmanager
Barendrecht | Breda | Rotterdam5029 | Bouwkunde
Wij hebben voor u gesproken met een gepassioneerd Projectontwikkelaar en Vastgoedmanager in één. Onze kandidaat is zijn carrière begonnen aan de kant van een woningcorporatie, eerst als Opzichter en later als Projectleider. Na verloop van tijd heeft hij de stap gemaakt richting Manager Vastgoed en heeft hij de verantwoordelijkheid gehad over een team van collega’s.

Naast zijn werkzaamheden in loondienst heeft hij ook een eigen bedrijf, gericht op kleinschalige projectontwikkeling binnen de woningbouw. Hier ligt zijn passie! Het in contact zijn met diverse partijen, innovatief bezig zijn, de combinatie van mens en techniek. Daarom is deze kandidaat op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij energie van krijgt!

Als persoon maakt onze kandidaat een serieuze, loyale indruk. Een mensen-mens waar collega’s op terug kunnen vallen. Hij is op zoek naar een moderne organisatie, met korte lijnen. Zijn voorkeur gaat uit naar een rol van Projectontwikkelaar of Vastgoedmanager bij een Commercieel Belegger of Ontwikkelaar. Hier komt zijn kennis en ervaring, maar zeker zijn enthousiasme het beste tot zijn recht.

Interesse in een nadere kennismaking met onze kandidaat? Hij is per direct beschikbaar en maakt graag tijd voor een goed gesprek! Bel of mail ons direct voor meer informatie. .....
Verkoopmanager
Breda | Rotterdam | Tilburg5023 | Commercieel
Wij hebben voor u gesproken met een energieke man. Zijn carrière begonnen binnen de wereld van beurzen en evenementen. Vanaf werving tot en met de opbouw en uiteindelijke realisatie van diverse beurzen behoorde tot zijn verantwoordelijkheid. De afgelopen jaren heeft hij ervaring opgedaan als Commercieel Kopersbegeleider binnen het luxe segment. De contacten met kopers, het creatief meedenken in mogelijkheden en oplossingen is iets wat goed bij hem past.

Momenteel is hij op zoek naar een volgende stap in zijn carrière. Graag wil hij zijn kennis en ervaring inzetten in een rol waar hij zijn leidinggevende capaciteiten verder kan ontwikkelen. Een rol van Teamleider of Verkoopmanager spreken hem erg aan.

Met zijn commerciële ervaring, sterke communicatie vaardigheden en bouwkundige ervaring, kan deze kandidaat zeker een aanwinst zijn voor uw organisatie. Meer weten? Informeer gerust naar zijn uitgebreide profiel. .....
Projectcoördinator Bouw
Eindhoven | Den Bosch | Tilburg5011 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een zeer ervaren, breed inzetbare professional die op zoek is naar een stabiele werkomgeving. In het gesprek kwam al snel naar voren dat hij een voorliefde heeft voor maatschappelijk vastgoed (zoals zorg en onderwijs). Hij is zijn carrière begonnen als tekenaar/ constructeur maar na een aantal jaar is hij zich meer gaan specialiseren in onderhoud en renovatie, NEN2767 projecten, verduurzaming en andere huisvestigingsvraagstukken.

Hij is zeker geen specialist, maar meer iemand met een pragmatische instelling en een sterk analytisch oog. Hij maakt een enthousiaste en betrokken indruk en hij kan zijn ervaring goed toelichten. Hij heeft de drive om zijn werk zo efficiënt mogelijk te maken en daarnaast sterk op kosten te sturen of te besparen. Het is voor hem belangrijk om vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid te krijgen in zijn werk, dan functioneert hij het beste. Deze man is een sociale collega, voor hem is een goede sfeer en het behalen van gezamenlijke doelen, erg belangrijk.

Heeft u behoefte aan een professional met een brede kennis, iemand die zich continu wil verbeteren? Onze kandidaat is per direct beschikbaar voor een functie van Projectcoördinator of Projectleider Bouw. Informeer direct naar deze kandidaat: 076 5143600 .....
Coördinator / Uitvoerder
Eindhoven | Tilburg | Den Bosch5007 | Bouwkunde
Deze enthousiaste kandidaat is een ervaren bouwkundige met een technische achtergrond. Hij heeft veel werkervaring opgedaan als (leidinggevend) Onderhoud/Servicemonteur en Werkvoorbereider/ Magazijnbeheerder in de droge betonsector. Maar laat je hierdoor niet afleiden het is een echte alleskunner met gouden handjes. Hij is zijn carrière namelijk begonnen als allround klusser. Hij heeft in de jaren heel wat bouwkundige ervaring op gedaan en weet het veel op het gebied van bouwkundig onderhoud en service.

Hij heeft ervaring met een leidinggevende functie, maar is niet vies om zelf zijn handen uit de mouwen steken. De hele dat achter een computer past hem niet, hij is graag bezig.

Onze kandidaat is een sociaal persoon met goede communicatieve vaardigheden en heeft nog de motivatie om te leren. Hij houd ervan om zelf initiatief te nemen en te onderzoeken. Hij is nu op zoek naar een baan waar al zijn kennis en vaardigheden kan toepassen.

Heeft uw behoefte aan een Coördinator of Uitvoerder die ook zelf graag de handen uit de mouwen steekt? Informeer gerust naar onze kandidaat, hij komt graag kennismaken! .....
Commercieel Kopersadviseur
Eindhoven | Den Bosch | Tilburg5000 | Bouwkunde
Deze kandidaat is een man die op ons overkomt als een verbindend, enthousiast en commercieel persoon. Hij is duidelijk en open in zijn communicatie en dat kan zijn huidige werkgever dan ook erg waarderen. Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest voor dezelfde werkgever, in de rol van Klant/ Projectmanager in de interieur- standbouw vindt hij het nu tijd om verder te kijken naar een nieuwe uitdaging.

Als persoon is hij zeer gedreven en leergierig én vindt hij het geen probleem om zijn kennis te verbreden door het volgen van cursussen indien nodig. Bouwkundige/ technische kennis is zeker aanwezig, tekeningen lezen en meedenken in passende oplossingen is voor hem vanzelfsprekend.

Deze kandidaat wil ontzettend graag nieuwe stappen maken in de rol van Kopersadviseur en daarbij zijn commerciële vaardigheden intensief inzetten. Dagelijks bezig zijn om klanten te begeleiden bij de belangrijkste keuzes voor hun woning, het intensieve contact met klanten, het samenwerken met collega’s en zorgen dat de klant keer op keer verrast wordt, is voor hem de perfecte baan.

Heeft u behoefte aan een loyale collega die vanuit een nieuwe invalshoek van toegevoegde waarde kan zijn voor uw organisatie? Informeer gerust naar zijn uitgebreide profiel. .....
Planontwikkelaar - Vastgoedadviseur
Den Bosch | Tilburg | Eindhoven4999 | Vastgoed en makelaardij
Deze jongeman is momenteel aan het afstuderen richting vastgoed en makelaardij. Hij hoopt begin 2021 zijn diploma op zak te hebben, zodat hij met een frisse blik zijn kennis en kunde kan inzetten om de wereld een beetje mooier te maken. Onze kandidaat heeft als doel, mensen in beweging krijgen om zo het beste uit zichzelf en uit elkaar te halen. Hij is creatief in slimme oplossingen die van betekenis zijn voor mens en maatschappij.

Hij beschikt over een groot observatievermogen en is een echt mensen- mens. Met zijn communicatieve vaardigheden, weet hij op alle niveaus te communiceren. Onze kandidaat is op zoek naar een mooie uitdaging binnen het vastgoed. Dit kan zijn in een rol van Planontwikkelaar, Projectontwikkelaar of Vastgoedadviseur.

Interesse in een nadere kennismaking met onze kandidaat? Informeer gerust naar zijn persoonlijk profiel! .....
Technisch Manager (commercieel)
Barendrecht | Gorinchem | Breda4992 | Commercieel
Onze kandidaat is een ervaren Technisch Manager die zijn carrière is gestart in doe-het-zelf-centra. Eerst als Afdelingsmanager en later als Projectcoördinator voor grootschalige retailprojecten van DHZ-centra. Hij heeft vervolgens de stap gemaakt naar Projectmanager binnen de specialistische technieken (bouw & infra). In 2011 als Project Engineer gestart bij een specialistisch bedrijf in vloer- wandcoatingsystemen, waarbij hij de laatste jaren werkzaam is geweest als Technisch Manager.

Onze kandidaat heeft de verantwoordelijkheid gehad over de dagelijkse, technische aansturing van een team. Daarnaast is hij ook op commercieel vlak verantwoordelijk geweest mbt het onderhouden en begeleiden van contacten binnen Europa.

Hij is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zijn technische kennis kan inzetten. Onze kandidaat is analytisch, autonoom en zeer oplossingsgericht. Daarnaast is hij ondernemend en doelgericht.

Heeft uw organisatie behoefte aan een proactieve collega die graag dat stapje extra zet? Onze kandidaat komt graag kennismaken! .....
(Commercieel) Projectleider
Tilburg | Breda | Den Bosch4988 | Commercieel
Deze kandidaat komt over als een toegankelijke en vriendelijke man. Hij is zijn carrière begonnen bij defensie en aansluitend heeft hij de afgelopen 20 jaar diverse banen gehad bij diverse commerciële, bouwgerelateerde bedrijven.

Hij heeft voornamelijk als (commercieel) Projectleider gewerkt, waarbij hij projecten in heel Nederland en soms Benelux heeft opgepakt. Omdat hij twee jaar geleden naar Tilburg is verhuisd en graag wat minder onderweg wil zijn, is hij op zoek naar een andere baan. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie van Projectleider bij een bouwgerelateerde organisatie.

Deze kandidaat heeft veel ervaring met grootschalige projecten binnen de brandveiligheid/ brandpreventie. Van opnames tot en met realisatie van diverse projecten het viel allemaal binnen zijn takenpakket. Daarnaast stuurde hij een team aan en had dagelijks contact met aannemers en leveranciers.

Bent u op zoek naar een betrokken, ondernemende collega? Onze kandidaat zoekt een leuke baan in de regio Midden-Brabant. .....
Senior Adviseur Marketing & Communicatie
Breda | Roosendaal | Tilburg4965 | Marketing / Communicatie
Onze kandidaat betreft een zeer ervaren communicatiespecialist. Door de jaren heen heeft deze kandidaat verschillende functies bekleed binnen de marketing en communicatie. De laatste jaren is hij veelal actief geweest als Adviseur en Woordvoerder (marketing en communicatie).

In deze rol heeft hij contact gehad met zowel bewoners als de politiek op het gebied van bouw en vastgoed. De combinatie van economisch, sociaal maatschappelijk maar ook het ondernemende binnen deze club, vond hij erg interessant.

Onze kandidaat maakt een serieuze en betrokken indruk. Hij denkt graag mee over de juiste vorm van communiceren dmv een plan van aanpak en kan ook op strategisch niveau goed opereren.

Hij is nu op zoek naar een leuke baan binnen een organisatie waar hij van toegevoegde waarde kan zijn op het gebied van communicatie. Zijn voorkeur gaat uit naar een zelfstandige rol met de nodige verantwoordelijkheid.

Onze kandidaat is op korte termijn beschikbaar voor 32-36 uur per week. Meer weten? Bel of mail ons gerust! .....
Woonconsulent - Kopersadviseur
Waalwijk | Tilburg | Den Bosch4957 | Vastgoed en makelaardij
Onze kandidaat is een serieuze en betrokken dame. Ze is een geboren en getogen Brabander maar is na haar studie verhuisd naar Amsterdam. Hier heeft ze geruime tijd bij een grote woningcorporatie gewerkt in diverse vastgoedfuncties. Daar heeft ze zich opgewerkt van Woonconsulent tot Verkoopmanager.

Sinds een aantal jaar is ze weer terug naar haar ‘roots’, waardoor ook haar zoektocht naar een leuke baan gestart is; een leuke baan binnen de vastgoedbranche.

Deze dame is communicatief vaardig, zeer nauwkeurig en daarnaast beschikt ze over een groot organiserend vermogen. Ze is graag in contact met mensen maar kan in haar werk ook op zichzelf zijn.

Heeft u mogelijkheden voor deze professionele dame? Haar voorkeur gaat uit naar een functie van Woonconsulent of richting Kopersadviseur. Ze is in overleg beschikbaar voor 24- 28 uur per week. Informeer gerust naar haar uitgebreide profiel: 076-5143600 .....
Projectmanager Huisvesting (zzp)
Utrecht | Den Bosch | Rotterdam4952 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een ervaren bouwkundige Projectmanager Huisvesting. Hij is verantwoordelijk geweest van de inventarisatie van vastgoed- en huisvestigingsprojecten tot en met de onderhandelingen rondom huurcontracten en het vastgoedbeheer.

Zijn achtergrond is tweeledig. Hij heeft een bouwkundige opleiding gecombineerd met een management- en consultantsopleiding. Zijn werk lag altijd op het snijvlak bouw en huisvesting vanuit een sociaal maatschappelijk oogpunt.

Hij heeft een sterk oog voor processen maar dan wel met de diversiteit van alle betrokken binnen een project in acht neming. Onze kandidaat is goed in verslaglegging en neemt zijn verantwoordelijkheid voor het best haalbare resultaat.

Heeft u behoefte aan een interim Projectmanager Huisvesting? Deze professional is op korte termijn inzetbaar voor 8- 32 uur per week op zzp-basis. .....
Manager Projectontwikkeling
Utrecht | Amersfoort | Den Bosch4950 | Bouwkunde
Deze zeer ervaren bouwkundige heeft een indrukwekkend cv opgebouwd. Na zijn studie is hij aansluitend aan de slag gegaan als Commercieel Adviseur Vastgoed. Vervolgens heeft hij geruime tijd ervaring opgedaan als Projectmanager, Adviseur en Projectontwikkelaar binnen het vastgoed.
Als Projectontwikkelaar heeft hij mooie projecten weten te realiseren. Waarbij hij als zelfstandige ook het hele proces bewaakte en aanstuurde van SO, VO en DO. Van acquisitie tot en met het opstellen van de stichtingskosten en het bewaken van financiële rapporten; onze kandidaat heeft er ervaring mee.

Hij maakt een ondernemende indruk met een hands-on mentaliteit en komt doortastend en vastberaden over. Hij is communicatief sterk op alle niveaus en door zijn empathisch vermogen is deze kandidaat een prettige gesprekspartner.

Nu is het tijd voor een volgende stap in zijn carrière. Onze kandidaat is op zoek naar een managementpositie binnen een dynamisch (bouw)bedrijf, waarbij hij zijn expertise zo optimaal mogelijk kan inzetten.

Bent u op zoek naar een Manager Projectontwikkeling of Commercieel Ontwikkelaar? Deze kundige professional komt graag kennismaken. Met zijn bevlogenheid en ondernemerskwaliteiten kan hij binnen diverse bedrijven van toegevoegde waarde zijn. Neem dan contact met ons op: 076-5143600 .....
Medewerker Binnendienst (bouwmaterialen)
Breda | Waalwijk | Breda4942 | Commercieel
Met ruime ervaring in de bouwmaterialen is onze kandidaat op zoek naar een nieuw avontuur. Zijn ambities blijven bij de bouwmaterialen in het breedste zin van het woord. En dan met name het commerciële contact met klanten waarin hij zijn kennis en ervaring kan gebruiken voor het juiste advies.

Door zijn collega’s wordt hij gezien als collegiaal, loyaal aan de organisatie en commercieel. Hij weet waar zijn kwaliteiten en kennis liggen en weet deze ook te gebruiken. Hij is gespecialiseerd in alle bouwmaterialen en heeft zijn kennis uitgebreid met veel cursussen.

Hij gaat de automatisering niet uit de weg. En de verwachting is met zijn ervaring en commercieel inzicht snel inzetbaar te zijn, als Commercieel Medewerker Binnendienst of Commercieel Adviseur. Deze persoon hecht veel waarde aan een open en eerlijke bedrijfscultuur.

Ziet u kansen voor deze gemotiveerde kandidaat vol met kennis en ervaring? Bent u op zoek naar iemand met veel productkennis? Informeer dan naar onze kandidaat! 076-5143600 .....
Commercieel adviseur (bouw)
Zeeland | Roosendaal | Middelburg4941 | Commercieel
Deze kandidaat heeft ruim 40 jaar ervaring binnen de bouw. Hij is commercieel en ondernemend ingesteld en heeft met name ervaring met de in- en verkoop van bouwmaterialen en het bemiddelen van bouwprojecten.

Hij is enthousiast op zoek naar een uitdagende baan met verantwoordelijkheid en waar hij zich één kan voelen met de organisatie. Hij is een teamplayer, kan ‘out of de box’ denken en ziet zijn werk als een sport om het beste eruit te halen en op deze manier bedrijven weer winstgevend te maken.

Onze kandidaat heeft ondanks zijn vele levensjaren nog steeds de wil om te leren en te groeien. Hij ziet kansen door een stapje omlaag te doen in de organisatie om daarna weer door te kunnen groeien. Hij wil daarbij ook zijn kennis en ervaringen gebruiken voor een begeleidende rol.

Hij is geïnteresseerd in een nieuwe uitdaging in de bouw en deinst er niet voor terug om zijn handen vies te maken. Onze kandidaat ziet zichzelf werken als Commercieel Adviseur, Projectleider, Werkvoorbereider of Calculator.

Heeft u behoefte aan iemand met veel kennis en ervaring op het gebied van inkoop van bouwmaterialen? En iemand die een adviserende rol daarin op zich kan nemen? Of ziet u andere mogelijkheden voor deze kandidaat? Dan brengen wij u graag met hem in contact! Bel ons op 076-5143600 .....
Bouwkundig Adviseur/ Projectleider (zzp)
Tilburg | Breda | Den Bosch4936 | Bouwkunde
Onze professional is een zeer ervaren bouwkundige. Hij heeft zijn carrière opgebouwd van Voorman/Timmerman naar Uitvoerder en is vervolgens vanuit de andere kant van de tafel aan de slag gegaan als Onderhoudsmanager.

Hij heeft diverse opleidingen met succes afgerond en heeft zich hierdoor steeds verder ontwikkeld. Hij is goed op de hoogte van NEN 2767, RgdBOEI en het opstellen van MJOP en MJOB. Deze kandidaat kan werken met MS Office, Plandatis en O-Prognose.

Momenteel is hij werkzaam als zelfstandige en dan voornamelijk als Inspecteur/Adviseur en Projectleider. Gezien zijn passie en kennis op het gebied van onderhoud en beheer, is hij op zoek naar een nieuw project binnen dit vakgebied.

Heeft u behoefte aan een interim Projectleider/Adviseur? Onze professional is op korte termijn inzetbaar voor 8- 24 uur per week. U kunt contact opnemen op 076-5143600 .....
Commercieel Projectleider
Utrecht | Rotterdam | Den Bosch4929 | Commercieel
Deze resultaatgerichte dame heeft jaren geleden de overstap vanuit het onderwijs naar de bouw gemaakt. Ze heeft veel ervaring als Projectleider/Manager en is in staat complexe vraagstukken op een creatieve wijze binnen de gestelde kaders op te lossen, zónder daarbij de klantrelatie uit het oog te verliezen.

De laatste jaren is werkzaam geweest als Projectleider bij een architectenbureau die met name actief was voor grote spelers in de horeca. De aansturing van projecten, het onderhouden van de contacten en zorgen voor een goed (commercieel) resultaat, daar ligt haar kracht.

Ze is communicatief sterk en houdt van heldere en duidelijke communicatie. Haar managementstijl omschrijft ze als coachend, motiverend en begeleidend. Ze heeft daadkracht gelooft sterk in ‘met elkaar’ en ‘twee weten meer dan één’.

Heeft u behoefte aan een verbindend mensen-mens? Deze dame staat haar mannetje binnen een dynamische omgeving en is per direct beschikbaar voor 24- 40 uur per week. Bel ons op 076-5143600 voor nog meer informatie! .....
Junior Bouwkundig Medewerker
Eindhoven | Den Bosch | Nijmegen4926 | Commercieel
Onze kandidaat is een representatieve en zeer ondernemende jongeman. Hij heeft zich de afgelopen jaren heel breed ontwikkeld binnen de evenementenbranche. Van ontwerpuitwerking en totale realisatie van projecten tot de aansturing van teams, deze kandidaat heeft er ervaring mee.

Hij is gedreven met Autocad en Sketchup waar hij al diverse projecten in heeft uitgewerkt. Hij is ook betrokken geweest bij het ontwerptraject van diverse nieuwe projecten in het buitengebied. Dit heeft hij op zijn eigen manier opgepakt waardoor hij qua bouwkunde en vergunningstrajecten het nodige heeft meegekregen.

Omdat zijn huidige functie is komen te vervallen is hij op zoek naar een uitdagende en afwisselende job waar hij zijn opgedane kwaliteiten kan toepassen. Groei en ontwikkeling is voor hem erg belangrijk. Hij is leergierig en houdt van afwisseling en dynamiek.

Gezien zijn passie voor bouw & vastgoed is hij op zoek naar een kans binnen een gemoedelijk bedrijf in bijvoorbeeld de rol als: Werkvoorbereider, Kopersbegeleider, Uitvoerder of Commercieel Medewerker. Ziet u mogelijkheden? Informeer dan via 076-5143600 .....
Projectmanager Bouw (zzp)
Breda | Den Bosch | Rotterdam4917 | Bouwkunde
Analytisch, flexibel, probleemoplossend, hands- on mentaliteit en zelfstandig. Zo omschrijven we deze allrounder met ervaring in de bouw (installatietechniek) en de retail. In beide vakgebieden strekt de ervaring op het gebied van projectbegeleiding en begeleiding tijdens de uitvoering.

Dit is een zeer ervaren bouwkundige die goed kan denken vanuit de kant van de opdrachtgever. Onze kandidaat is een man die vragen stelt en graag alles wil weten om op deze manier de controle over een project te kunnen krijgen.

Hij gaat zeer betrokken te werk, is nauwkeurig en analytisch en legt zaken goed vast. Hij is van nature een echte ondernemer en neemt zijn verantwoordelijkheid; een man waarvan je op aan kan.

Deze kundige, bouwkundige Projectmanager is op korte termijn inzetbaar voor 8- 40 uur per week, op interim-basis. Geinteresseerd in zijn uitgebreide profiel? Neem dan contact met ons op: 076-5143600 .....
Senior Kopersbegeleider/ Verkoopmanager
Waalwijk | Den Bosch | Breda4914 | Vastgoed en makelaardij
Deze ervaren Kopersbegeleider heeft veel ervaring op het gebied van het begeleiden van kopers hun keuze van het meer- en minderwerk en bouwkundige aanpassingen. Voor de uiteenlopende vraagstukken bedacht hij vaak creatieve oplossingen om zo altijd aan de wensen van de klant te voldoen. Uit de enquêtes die onder klanten gehouden werden kwam uit dat hij een klantvriendelijke gesprekspartner was die goed kon luisteren en proactief meedacht.
Daarnaast heeft hij ook veel ervaring als accountmanager en is daardoor een expert in de commerciële dienstverlening. Hij is graag betrokken van begin tot eind bij een project en vindt het een uitdaging om zodanig mee te denken met de wensen van de klant om uiteindelijk tot een droomwoning te komen.
Deze kandidaat is een geboren optimist en een echte teamplayer die graag samen met zijn collega’s aan een opdracht werkt. Hij zoekt een leuke baan binnen de bouw waarin hij direct contact heeft met de klant aangezien hij dan zijn communicatieve vaardigheden optimaal kan benutten.
Heeft u behoefte aan een echte senior? Iemand die kopers echt kan adviseren, maar ook zorgt voor commercieel resultaat? Informeer dan naar deze kandidaat! .....
Adviseur Duurzaamheid (aankomend)
Rotterdam | Dordrecht | Den Haag4902 | Bouwkunde
Deze leergierige, breed geïnteresseerde jongeman heeft een opleiding aan de TU afgerond, richting product designer. Vanuit zijn eigen interesse heeft hij een aanvullende opleiding bouwkunde afgerond. Een aantal jaar geleden is hij zijn carrière begonnen als Bouwkundig Modelleur. Aansluitend heeft hij kort ervaring opgedaan als bouwkostenadviseur.

Nu op zoek naar een volgende stap in zijn carrière. Vanuit interesse is hij betrokken bij projecten binnen bouw, duurzaamheid en circulariteit. Hier ligt zijn passie, hij zou daar in zijn werk ook graag veel meer mee willen doen. Hij zal nog het nodige moeten leren, maar aan zijn interesse en enthousiaste ligt het niet. Onze kandidaat beschikt over een scherp oog voor 3d-visualisatie. Met zijn technisch oog, nieuwsgierige instelling en zijn kennis van materialen en producten, kan hij binnen verschillende organisatie van toegevoegde waarde zijn.

Is uw organisatie bezig met duurzaamheid en circulariteit en heeft u behoefte aan een leergierige collega die met een analytische blik, projecten tot een goed eind weet te brengen? Bel dan direct voor meer informatie! .....
Commercieel Manager
Rotterdam | Den Haag | Gouda4899 | Bouwkunde
Deze vlotte, commerciële en representatieve bouwprofessional heeft na diverse bouwkundige opleidingen zich opgewerkt van een commerciële binnendienstfunctie naar Commercieel Directeur. Hij heeft veel ervaring in de bouwwereld en heeft onder andere de verantwoording gehad over grootschalige en complexe projecten.

Aan zijn laatste functie als Commercieel Directeur kwam helaas vanwege ‘geen goede klik’ een einde. Momenteel is hij zich aan het oriënteren en wil nu graag een baan die écht bij hem past. Een baan waarbij hij niet alleen met sales of commercie bezig is maar waar hij meer de diepte in kan zoals bijvoorbeeld projectmanagement in combinatie met relatiebeheer.

Deze professional heeft echt een bouwhart. Hij is erg handig en klust thuis graag; wat zijn ogen zien, maken zijn handen. In een persoonlijk gesprek maakt hij een betrouwbare indruk. Hij weet waar hij over praat en gaat in zijn werk graag doelgericht en planmatig te werk. Hij is gestructureerd en legt alles goed vast. Hij heeft oog voor het grotere geheel en kan prima een commercieel plan uitwerken.

Op zoek naar een commercieel relatiemanager? Iemand die niet bang is om nieuwe materie op te pakken? Onze kandidaat is op korte termijn, fulltime inzetbaar. U kunt contact opnemen via: 076-5143600 .....
Allround klantadviseur
Den Bosch | Tilburg | Waalwijk4858 | Marketing / Communicatie
Onze kandidaat is een man die een zeer prettige, professionele indruk achterlaat. Hij houd van een coördinerende, uitvoerende rol waarin hij proactief kan adviseren naar de klanten. Hij haalt voldoening uit het streven naar een tevreden klant.

Deze professional is een representatieve man, heeft veel affiniteit met duurzaamheid en heeft feeling met de bouw. Hij werkt graag in een omgeving met structuur en krijgt duidelijke kaders
of doelstellingen. Hij is op zoek naar een nieuwe baan, waarbij hij zijn ervaring met klantcontact zeker een pré is. De klantbeleving hierbij is voor hem erg belangrijk.

Heeft u behoefte aan klantvriendelijke professional om uw team te versterken? Hij heeft een opzegtermijn van 2 weken en is beschikbaar voor 32 uur per week. Neem vooral contact met ons op! .....
Uitvoerder - Projectleider (zzp)
Barendrecht | Breda | Rotterdam4847 | Bouwkunde
Onze kandidaat is al ruim 30 jaar actief in allerlei facetten van de bouwbranche. Een echte professional die buiten de gebruikelijke kaders durft te treden en partijen aan elkaar weet te verbinden. Hij zet zich actief in voor een gezamenlijk resultaat en het gemeenschappelijk belang. Hij kan goed organiseren, werkt planmatig en gestructureerd. Daarnaast is hij sterk in het bewaken van budgetten en draagt zorg voor de kwaliteitscontrole.

Onze professional vindt zijn werk nog steeds leuk en blijft graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Omdat hij een senior is binnen zijn vakgebied is hij goed in staat als sparringpartner op te treden richting opdrachtgevers. Hij maakt een serieuze, kundige indruk.

Heeft u behoefte aan een interim- bouwkundige in de rol van (Hoofd) Uitvoerder – Projectleider of Toezichthouder? Informeer dan naar onze kandidaat! Hij is per direct inzetbaar. .....
Uitvoerder - Toezichthouder
Den Bosch | Eindhoven | Tiel4712 | Elektrotechniek
Onze kandidaat betreft een enthousiaste, actieve en leergierige man. Kenmerkend voor deze professional is dat hij openstaat voor nieuwe mensen en nieuwe materie. Hierdoor heeft hij een groot netwerk om zich heen gebouwd en is van vele markten thuis.
Hij heeft ruime ervaring opgedaan als leidinggevende op het gebied van bouwmaterieel (kranen – steigers – hoogwerkers etc.). Hij is sterk in organiseren, is accuraat, heeft een ondernemersmentaliteit en is een echte kartrekker.
De afgelopen jaren heeft hij ervaring opgedaan als uitvoerder/ opzichter bouw. Vooral het organiseren en communiceren rondom de projecten is iets wat hem goed ligt.
Onze kandidaat is goed thuis in verschillende branche-software, ook dit pakt hij snel op en is niet iets waar hij voor wegloopt.
Heeft u behoefte aan een ondernemende collega die zegt waar het op staat? Onze kandidaat is op korte termijn beschikbaar voor een vaste baan. Neem dus snel contact met ons op! Voor meer informatie over deze kandidaat. .....
Interim Manager Vastgoed
Tiel | Den Bosch | Utrecht4683 | Bouwkunde
Deze professional is een serieuze man met een gezonde ambitie. Bewust gekozen voor de opleiding Bouwkunde en Bouwtechnische bedrijfskunde wegens een stukje verbreding. Mooie stappen gezet binnen het technisch beheer, onderhoud en management. Zowel vanuit de opdrachtgeverszijde als vanuit uitvoerende bouwpartijen. Hij is een echte relatieman, hij beschikt over commercieel en financieel gevoel en inzicht. Hij heeft een scherp oog voor kostprijzen, dit zit er van jongs-af aan in. Verder is hij resultaatgericht, geeft zijn team vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Oriënterend naar een volgende stap, zijn voorkeur gaat uit naar een mooie uitdaging binnen een organisatie waar gastvrijheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan.
Heeft uw organisatie behoefte aan een Operationeel Manager of Directeur op interim-basis? Iemand met passie voor zijn vak? Informeer gerust naar het uitgebreid profiel van onze kandidaat! .....
Tendermanager/ aanbestedingsadviseur
Rotterdam | Breda | Utrecht4667 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat betreft een aanbestedingsadviseur en volwaardig architect. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van (Europese) aanbestedingen. Daarnaast geruime tijd haar eigen architectenbureau gehad. Zij heeft een goed gevoel voor omgevingsmanagement en veiligheid rondom de bouwplaats. Hiermee is onze professional goed in staat een inhoudelijke bijdrage te leveren aan complexe vraagstukken.
Als persoon is zij een commercieel mensen- mens met een goed gevoel voor haalbaarheid. Groot analytisch vermogen en gaat goed voorbereid te werk. Wil graag het beste uit zichzelf en uit anderen halen.
Momenteel is zij op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging. Haar voorkeur gaat uit naar een functie van Tendermanager – Commercieel Planontwikkelaar bij een ontwikkelende aannemer.
Interesse in een kennismaking met deze verrassende dame? Informeer gerust naar haar uitgebreide gegevens. .....
Senior Bouwkundig Inkoper
Tilburg | Breda | Den Bosch4666 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een zeer ervaren bouwkundig professional. Binnen zijn carrière altijd in beweging geweest, middels opleidingen en cursussen, of door aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Van calculator naar (senior) werkvoorbereider om vervolgens de stap naar projectleider te maken. Sinds een aantal jaar vervuld hij de rol van Bouwkundig Inkoper.
Met zijn basis beschikt hij over veel kennis van het bouwproces en de daarbij benodigde (bouw) materialen en diensten, zowel binnen de woningbouw als utiliteitsbouw. Hij beschikt over een groot netwerk van leveranciers en onderaannemers.
Onze kandidaat is communicatief en weet zich goed te verplaatsen in zijn gesprekspartner. Van nature beschikt hij over een gezond, commercieel gevoel. Hij heeft een scherp oog voor kosten en resultaat.
Op zoek naar een Senior Bouwkundig Inkoper? Iemand met een gezonde ambitie en brede interesse? Neem dan snel contact met ons op! Onze professional is op korte termijn beschikbaar voor 32-40 uren per week. .....
Projectdirecteur- Directeur Bouw
Zeeland | Rotterdam | Den Bosch4583 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een senior kandidaat, met ruime ervaring binnen diverse landelijke bouwondernemingen. Jarenlang ervaring opgedaan in verschillende management- en directiefuncties. Hij is Betrokken geweest bij grootschalige projecten (10- 50 miljn) binnen de bouw en infra. Daar was hij verantwoordelijk voor het aansturen van een uitvoerende organisatie, het meedenken in oplossingen, teams coachen en motiveren.

Onze kandidaat is een echte LEAN manager. Hij volgt nieuwe ontwikkelingen zoals tendermanagement en contractmanagement, binnen zijn vakgebied op de voet. Als professional wil hij zich graag blijven ontwikkelen.

Heeft uw organisatie behoefte aan een Projectdirecteur – Hoofd Productie of Directeur Bouw? In overleg is hij op korte termijn inzetbaar, zowel op interim- als vaste basis. Neem snel contact met ons op! .....
Verkoopadviseur / Acquisiteur Vastgoed
Den Bosch | Eindhoven | Nijmegen4571 | Vastgoed en makelaardij
Onze kandidaat is zijn carrière begonnen als makelaar en taxateur. Na 10 jaar de stap richting het ondernemerschap gezet, maar dit bleek niet het juiste moment. Vanuit zijn netwerk is hij bij een commercieel belegger terechtgekomen en heeft hij een aantal jaar als verkoop coördinator gewerkt. Van marktonderzoek, haalbaarheid, kwaliteit en het opstellen van marketing en verkoopplannen, een brede rol van met verantwoordelijkheid.
Momenteel werkzaam bij een woningcorporatie, hier is zijn uitdaging weg. Graag wil hij zijn loopbaan een vervolg geven binnen een commerciële organisatie.
Deze man komt over als een energieke collega, iemand met de juiste passie en uitstraling. Hij heeft een relevant netwerk, heeft geen moeite met acquireren maar is zeker niet de keiharde deurentrapper.
Heeft uw organisatie behoefte aan een senior Verkoopadviseur of Acquisiteur? Deze vastgoedprofessional komt graag kennismaken! Neem daarom contact met ons op! .....
Bouwmanager - Hoofd Projecten (zzp)
Eindhoven | Den Bosch | Tilburg4564 | Bouwkunde
Deze professional is binnen zijn carrière altijd in beweging geweest. Na zijn opleiding aan de TU- Bouwkunde is hij begonnen als projectleider. Aansluitend veel mooie stappen mogen zetten op management- directieniveau. Vanuit zijn interesse en passie voor duurzaam bouwen heeft hij recent de opleiding tot energiedeskundig afgerond.

Onze kandidaat is sterk in het reorganiseren, structureren en organiseren van teams. Met een zeer groot analytisch vermogen, een scherp oog voor processen en procedures en zijn mensgerichte aanpak, is hij een vakbekwaam leider. Goed op de hoogte van bouwmethodes en bouwkosten.
Als hands-on manager is hij instaat complexe, multidisciplinaire projecten tot een goed eind te brengen, samen met een team van collega’s. Een echte vakman met een sterk verbindend vermogen.

Heeft uw organisatie behoefte aan deze bouwmanager? Onze kandidaat is op zoek naar een uitdagende interim-opdracht, hij is beschikbaar vanaf februari 2021 voor 8- 40 uur per week! Neem dan snel contact met ons op! .....
Manager Vastgoed & Ontwikkeling
Tilburg | Den Bosch | Breda4561 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een zeer breed geïnteresseerde man. Altijd op zoek naar vernieuwing en uitdaging, binnen zijn functie of vanuit een aanvullende studie. Zijn loopbaan begonnen bij een familiebouwbedrijf, hier heeft hij een mooie basis meegekregen als calculator. Vervolgens heeft hij een aantal stappen gemaakt en uiteindelijk is hij projectleider bouwvoorbereiding geworden. Mooie rol, met veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Met als rode draad een stuk commercie, kosten en financieel resultaat. Zijn kennis van het bouwbesluit, juridische aspecten en strategische belangen heeft hij goed kunnen ontwikkelen.
Onze kandidaat is een gedreven man, hij praat makkelijk en hij weet de verbinding te maken. Hij komt uit een bouwfamilie, daarnaast is hij naast zijn normale werkzaamheden altijd met eigen projecten bezig.
Als persoon maakt hij een sociale, betrokken indruk. Hij werkt graag binnen een team, durft verantwoording te nemen en zegt waar het op staat.
Toe aan een nieuwe uitdaging binnen een uitvoerend, ontwikkelend bouwbedrijf! Ziet u mogelijkheden voor deze Manager Bouw & Vastgoed? Neem dan contact met ons op! .....
Tendermanager/ Projectontwikkelaar
Breda | Den Bosch | Tilburg4556 | Bouwkunde
Onze kandidaat heeft een mooi pakket aan opleidingen afgerond. Na zijn Hbo-bouwtechnische bedrijfskunde is hij aan de slag gegaan bij een projectmanagementbureau. Aansluitend ervaring opgedaan als projectontwikkelaar en projectmanager bij een ontwikkelende aannemer. Inmiddels geruime tijd werkzaam op interim-basis als tendermanager, planontwikkelaar en commercieel projectmanager voor diverse opdrachtgevers.
Deze kandidaat werkt graag samen in een team van professionals, hij streeft naar het hoogst haalbare resultaat en denkt graag mee in creatieve oplossingen. Het belang van de opdrachtgever staat hierbij altijd voorop.
Als persoon is hij mensgericht, een echte verbinder, beschikt over prettige communicatieve eigenschappen en over een groot organisatorisch vermogen. Met een goed gevoel voor humor en zijn passie voor duurzaamheid, een prettige collega.
Heeft uw organisatie behoefte aan een bouwprofessional op interim- of vaste basis. Neem dan snel contact met ons op! Voor het volledige profiel van deze kandidaat. .....
Projectmanager - Ontwerpmanager
Tilburg | Eindhoven | Breda4536 | Bouwkunde
Deze ambitieuze dame is een aantal jaar geleden naar Turkije verhuisd omdat ze niet aan het werk kon komen. Ze heeft in NL haar studie afgerond en is in eerste instantie aan de slag gegaan als zelfstandig architect. In Turkije heeft ze zich beziggehouden met grootschalige, complexe projecten en complete inbreidingslocaties. Haar rol is hier veel breder geweest, vooral als projectmanager/ hoofd ontwerp. Het meedenken aan de voorkant tot en met het aansturen van een team van ontwerpers, projectmanagers en engineers. Hier ligt ook haar grootste kracht, mensen met elkaar verbinden en de juiste dingen laten doen.

Onze kandidaat komt over als een slimme dame met heel veel kennis op het gebied van bouwkunde, stedenbouw, ontwerp en management. De afgelopen periode heeft ze hier in NL een interessant project mogen aansturen, op het gebied van een transformatie/ renovatieproject. Zeer uitdagend en complex.

Als persoon zeer is ze open, sociaal en toegankelijk. Ze is op zoek naar een mooie baan bij een mensgerichte organisatie. Een functie van Projectmanager – Ontwerpmanager past haar goed.

Deze dame is op korte termijn, fulltime beschikbaar! Gaat u met haar in gesprek? Bel 076 5143600 .....
Commercieel Technisch Medewerker
Breda | Breda | Breda4506 | Commercieel
Onze kandidaat betreft een gemotiveerde man met een brede achtergrond en ervaring bij een aantal technische bedrijven. Begonnen binnen de logistiek, vrij snel doorgegroeid richting teamleider. Daarna een aantal jaar als balieverkoper – verkoopmedewerker binnendienst gewerkt bij een technische groothandel. De afgelopen jaren heeft hij zich ontwikkeld tot technisch werkvoorbereider binnen een bouw gerelateerde omgeving. Hij mist echter het contact met opdrachtgevers en leveranciers.
Onze kandidaat is een mensen-mens en een sociaal betrokken collega. Hij wil zijn werk graag goed doen en zal zich maximaal inzetten voor het beste resultaat.
Hij is duidelijk in zijn communicatie – durft het voortouw te nemen en heeft van nature een sterk gevoel voor relatiemanagement.
Heeft uw organisatie behoefte aan een commercieel gedreven persoon die toe is aan een nieuwe uitdaging? Zijn voorkeur gaat uit naar een MKB-bedrijf, met korte lijnen en een persoonlijke sfeer.
Interesse in zijn volledige profiel neem dan gerust contact met ons op! .....
Senior Projectontwikkelaar
Den Bosch | Tilburg | Breda4480 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een echte bouw- vastgoedprofessional met een mooi pakket aan opleidingen. Geruime tijd zijn eigen bouwonderneming gehad, inclusief eigen ontwikkeling. Hij heeft veel ervaring opgedaan aan de kostenkant, projectontwikkeling tot en met de totale uitvoeringsbegeleiding. Hij is sterk qua communicatie, organisatie en zorgt voor resultaat. Ook is hij kostenbewust en een zeer betrokken sparringpartner.

Qua projectervaring heeft hij zowel grootschalige utiliteitsbouw/kantoren als een stuk woningbouw opgepakt. Van herontwikkeling, transformatie tot en met nieuwbouw.
Als persoon komt onze kandidaat over als een sociaal en van nature commercieel ingestelde projectmanager. Op zoek naar een baan waar hij tot aan zijn pensioen zijn ervaring mag inzetten en overdragen.

Onze professional is een moderne Senior Projectmanager/ Ontwikkelaar, kan uw organisatie senioriteit gebruiken? Neem gerust contact met ons op voor het volledige profiel! .....
Junior Ontwerper/ Architect
Tilburg | Breda | Eindhoven4460 | Architectuur en stedenbouw
Deze jonge vrouw heeft een zeer open uitstraling en is ambitieus ingesteld. Ze heeft een Mbo- Hbo-studie afgerond in de richting van ontwerp en interieurdesign en is momenteel bezig aan een Master Architecture om de laatste puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ te zetten. Ze heeft tijdens haar studie al veel ervaring mogen opdoen op ontwerp/design gebied en focust zich nu meer op het bouwkundig tekenen. Op dit moment is ze werkzaam als 2D/3D tekenaar bij een kleinschalig architectenbureau waar ze aan diverse projecten werkt.
Als persoon is deze dame open minded, leergierig en een echte doorzetter. Nieuwe programma’s pikt ze snel op en past ze gelijk toe in de praktijk om het zich eigen te maken.
Onze kandidaat zoekt een baan waarin ze haar creativiteit kwijt kan op gebied van ontwerp, maar ook bouwkundig zich verder kan ontwikkelen en het geleerde vanuit haar studie kan toepassen. Bij voorkeur bij een architectenbureau. Ze is hiervoor per direct beschikbaar voor 32 uur per week.
Bent u op zoek naar een gemotiveerde ontwerper/ junior architect? Neem dan contact met ons op voor haar volledige profiel. .....
Bouwplaatsmanager
Dordrecht | Breda | Rotterdam4411 | Bouwkunde
Deze zeer gemotiveerde, gepassioneerde bouwkundige is op zoek naar een nieuwe werkplek waar hij de komende jaren met plezier zijn werk kan doen. Het is een man met heel veel kennis, hij komt uit een bouwfamilie en vindt het erg leuk om zijn kennis over te brengen op anderen. Hij heeft ruime ervaring van timmerman – tot hoofd uitvoerder op grootschalige, complexe projecten (vanaf 10 miljoen). Vervolgens een eigen bouwbedrijf gestart waar hij veelal kleinere werken heeft opgepakt. Na het stop zetten van zijn bedrijf is hij in 2006 als Bedrijfsleider/ Hoofd Uitvoering begonnen bij een familiebedrijf.

Onze kandidaat is iemand met een brede kennis en ervaring, vanaf calculatiefase tot en met realisatie en nazorg. Als coachend leider heeft hij de ambitie om zijn kennis en ervaring te kunnen delen met anderen. Hij is een spil in het gehele bouwproces. Hij kan goed overweg met alle moderne programma’s en systemen. Hij maakt een positieve indruk, een echt mensen-mens.

Graag wil deze vakman aan de slag als Hoofd Uitvoerder/ Bouwplaatsmanager binnen een club waar hij zijn kennis over kan brengen, mooie projecten kan realiseren en op een positieve manier samen te werken met zijn collega’s en onderaannemers. Bel: 076 5143600 of reageer door een e-mail te sturen naar info@meinselect.nl .....
Hoofd Uitvoerder Bouw
Breda | Rotterdam | Den Bosch4386 | Bouwkunde
Onze professional betreft een zeer ervaren Hoofd Uitvoerder. Na zijn opleiding begonnen als Werkvoorbereider/ organisatiemedewerker en vervolgens doorgegroeid richting uitvoerder. Hij heeft mooie stappen gemaakt binnen diverse, professionele bouwbedrijven. Zijn projectervaring varieert van woningbouw , grondgebonden en hoogbouw, tot utiliteitsbouw, nieuwbouw en transformatieprojecten. Met zijn brede kennis en ervaring, is geen project hem te gek.

Goed op de hoogte van LEAN bouwen, BIM en andere moderne methodes en systemen. Deze bouwkundig professional is een modern vakman. Hij weet waar hij over praat en wil graag een goed resultaat neerzetten met zijn team. Als persoon is hij direct, to the point in zijn communicatie. Houdt van duidelijkheid, afspraak is afspraak. Denkt graag mee in de uitvoerbaarheid van het project, vanaf werkvoorbereiding/ engineering tot en met de uiteindelijke realisatie.

Onze professional is op korte termijn inzetbaar voor een nieuw project. Gaat hij zijn volgende project binnen uw organisatie tot een goed eind brengen? Informeer gerust naar zijn gegevens! .....
Projectadministrateur Bouw
Eindhoven | Tilburg | Den Bosch4340 | Administratief
Onze kandidaat is een vlotte dame met ruime ervaring binnen de financiële (project)-administratie binnen de bouwbranche. Zij heeft ervaring met onder andere Navision, Accountview en Spread-it. Leergierige instelling en pikt snel nieuwe programma's en ontwikkelingen op.
Deze vrouw is betrokken bij de organisatie en heeft een loyale/collegiale houding. Ze kan ook goed de aansturing van een team op zich nemen en is een harde werker. Zij is op zoek naar een functie als projectadministrateur binnen de bouw/ aannemerij, maar staat ook open voor verwante functies waarin ze nieuwe dingen kan leren.

Behoefte aan een ervaren Projectadministrateur met een ondernemende instelling die veel eigen initiatief neemt en betrokken is bij de organisatie? Informeer gerust naar haar uitgebreide profiel. .....
Projectmanager - Verandermanager
Den Bosch | Den Bosch | Den Bosch4337 | Technische bedrijfskunde
Onze kandidaat betreft een hands-on dame met een scherp oog voor procesverbetering. Door haar brede achtergrond en ervaring bij een aantal grote, professionele bedrijven weet ze snel tot de kern door te dringen. Met haar opleiding richting technische bedrijfskunde, gecombineerd met een commerciële basis, heeft deze dame alles in huis om een organisatie verder op weg te helpen. Haar groot organisatorisch vermogen en gevoel voor mens en organisatie, lukt het haar om binnen een korte tijd resultaat te behalen.

Complexiteit, uitdaging en groei zijn haar triggers. Waarbij haar voorkeur uitgaat naar een rol binnen een vastgoed gerelateerde organisatie. Als persoon maakt ze een betrokken, energieke indruk.
Heeft uw organisatie behoefte aan een Projectmanager voor vast of op interim-basis? Ga dan in gesprek met deze dame! En neem contact met ons op! .....
Commercieel Bedrijfsleider Bouw
Gouda | Rotterdam | Utrecht4329 | Commercieel
Onze kandidaat is een enthousiaste, ambitieuze man en is toe aan een volgende stap in zijn carrière. Na zijn opleiding Hbo- Commerciële economie is hij verantwoordelijk geweest voor een contactcenter, inclusief budgettering, inkoop en het complete personeelsbeleid (ca 65 fte). Vervolgens is hij een aantal jaar actief geweest als Bedrijfsleider binnen de Bouwmaterialenhandel. Een verantwoordelijke rol binnen een markt die ten tijde van de crisis lastig was.
Momenteel is hij werkzaam als Accountmanager/ Hoofd verkoop binnendienst binnen de bouw, omdat hij zijn commerciële competenties verder wilde ontwikkelen. Gezien zijn kennis en ervaring heeft hij de binnendienst gereorganiseerd, bedrijfsprocessen gemoderniseerd en het team verder gestructureerd.
Onze kandidaat is sterk in het signaleren van problemen of knelpunten. Daarnaast weet hij een team te motiveren en mee te krijgen. Hij komt over als een sociaal, betrokken en leergierige man.
Onze kandidaat is toe aan een volgende stap, graag combineert hij zijn kennis, ervaring en ambities in een nieuwe rol! Heeft uw organisatie behoefte aan een Commercieel Bedrijfsleider/ Directeur met passie voor de bouw? Neem dan gerust contact met ons op! .....
Hoofd Bedrijfsbureau Bouw
Den Bosch | Tilburg | Waalwijk4320 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een zeer ervaren Hoofd Bedrijfsbureau Bouw. Vanuit zijn rol als calculator/ werkvoorbereider doorgegroeid naar een brede, leidinggevende functie binnen een allround bouwbedrijf. Van het opstellen van kostenramingen, tot sparren met de directie, bijwonen van bouwvergaderingen en het aansturen van een 30-tal medewerkers. Een allround verantwoordelijke functie.

Deze bouwprofessional is op zoek naar een uitdagende job waar hij zijn kennis en kunde kan toepassen. Dit mag binnen een bouwbedrijf zijn, maar ook binnen de bouwadvies ziet hij mogelijkheden. Kernwoorden voor deze kandidaat: loyaal – kundig – duurzaamheid – leidinggeven – calculatie- en kostenbesef – teamplayer.

Heeft uw organisatie behoefte aan een vakkundig collega die graag meedenkt in het belang van uw organisatie? Informeer gerust naar meer informatie! .....
Junior Bouwkundig Tekenaar (Revit)
Utrecht | Amersfoort | Gorinchem4278 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een vriendelijke, rustige en bescheiden man. Na het afronden van zijn Mbo-bouwkunde opleiding is hij begonnen als bouwkundig tekenaar (AutoCad). Tegelijkertijd duaal de opleiding hbo-Bouwkunde gestart maar wegens omstandigheden is hij hier mee gestopt.
Een aantal jaar geleden zijn baan verloren en andere werkzaamheden gaan doen om toch bezig te zijn. Nu de bouw weer booming is en hij een stabiele gezinssituatie heeft, heeft hij besloten om zijn oude vak en passie op te pakken.

Onze kandidaat vindt het leuk om creatief mee te denken en iets te realiseren. Hij is thuis begonnen met eigen projecten om weer feeling te krijgen met de softwarepakketten. Daarnaast heeft hij recent de cursus REVIT (basis en gevorderd) afgerond. Onze kandidaat is gedreven, innovatief en kritisch.

Heeft u mogelijkheden voor een junior Bouwkundig tekenaar/ modelleur? Neem dan snel contact met ons op! .....
Senior Projectleider (afbouw- interieur- Retail)
Eindhoven | Den Bosch | Breda4272 | Interieur- en afbouw
Onze professional een zeer ervaren, pragmatisch projectleider binnen de afbouw – Retail en interieur. Hij heeft mooie stappen gezet in zijn carrière en voornamelijk de laatste 10 jaar als ZZP’er actief geweest binnen de grootschalige, complexe projectenwereld. Zijn kennis ligt binnen projecten vanaf casco tot en met realisatie. Hij is gewend complete projectteams aan te sturen, van uitvoerders, werkvoorbereiders, planning & inkoop tot en met de monteurs, onderaannemers.
Hij blijft graag inhoudelijk betrokken bij de projecten. Ook de contacten met opdrachtgevers is iets wat hij leuk vindt. Onze kandidaat heeft een goed oog voor planning, budget en financieel resultaat.
Als persoon maakt hij een menselijke, betrokken indruk. Hij is duidelijk in zijn communicatie en weet mensen vertrouwen te geven en ze op hun verantwoordelijkheden aan te spreken.
Op zoek naar een Projectleider – Projectmanager binnen de afbouw- interieur en Retail? Onze kandidaat is per direct beschikbaar voor een interim- of vaste baan. Neem vooral contact met ons op! Voor meer informatie over deze kandidaat. .....
(aankomend) Inspecteur
Breda | Bergen op Zoom | Tilburg4250 | Commercieel
Onze kandidaat is een sociale man die een brede werkervaring in zijn leven heeft opgedaan. Hij heeft altijd interesse gehad in de bouw, heeft alleen niet tot een bouwkundige opleiding geleid. Hij heeft verschillende commerciële functies gehad in de telecom en kennis van de bouw opgedaan in een bouwmarkt. In 2018 heeft hij een carrière switch kunnen maken, meer bouw gerelateerd.

Hij is bij een adviesbureau gaan werken, waar hij de kans heeft gekregen om zijn DIA certificering te halen en op deze manier zijn bouwkundige kennis heeft verbreed. Nu is hij op zoek naar een volgende stap. Het liefst gaat hij aan de slag als Inspecteur bouw & vastgoed. Zijn voorkeur gaat uit naar een sociaal bedrijf, waar hij zich nog verder kan ontwikkelen.

Hij komt over als een leergierig persoon die snel de nodige informatie oppakt en weet waar hij over praat. Onze kandidaat is per direct beschikbaar! Bent u geïnteresseerd in deze kandidaat neem dan snel contact met ons op! .....
Financieel Administratief Medewerker
Breda | Tilburg | Waalwijk4237 | Administratief
Deze dame is opgegroeid in een bouwomgeving. Haar vader is altijd actief geweest binnen de bouw – afbouw. Deze mannenwereld past haar goed. Ze heeft jarenlang een eigen onderneming gehad waarbij ze zowel commercieel, financieel als administratief verantwoordelijk is geweest.
In een persoonlijk gesprek maakt onze kandidaat een betrouwbare, mensgerichte indruk. Ze is gedreven in haar werk en ze zet graag dat stapje extra.
Ze heeft ervaring met Afas – Exact – MS Office maar schroomt niet om nieuwe systemen te leren.

Tijd voor een nieuwe uitdaging voor deze allround dame! Heeft uw organisatie behoefte aan een administratieve kracht die van aanpakken weet? Beschikbaar voor 16- 32 uur per week! Neem dan snel contact met ons op! .....
Bouwkundig Ontwerper- Projectleider
Eindhoven | Tilburg | Venlo4142 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat heeft een afgeronde Hbo- Bouwkunde opleiding en is afgestudeerd aan de TU- Delft richting Architectuur. De afgelopen jaren heeft onze kandidaat zich beziggehouden met Business Development, Tender Management en als Ontwerper - Bouwkundig Modelleur.
Hij heeft ruime ervaring opgedaan binnen het voortraject van grootschalige projecten als Tendermanager. Hoe zit een opdracht in elkaar en wat is er allemaal voor nodig om tot een succesvol plan of project te komen.

Hij is een rationeel architect, creatief maar daarnaast zeer pragmatisch. Op zoek naar een rol waar hij zich kan ontwikkelen zowel binnen de bouw en architectuur. Met zijn communicatieve en commerciële skills, plus zijn ervaring met Tendermanagement beschikt hij over een interessante achtergrond en ervaring met AutoCad – Revit – Arkey – SketchUp- Adobe en MS Office.

Heeft uw organisatie ruimte voor een gedreven kandidaat met potentie? Zijn voorkeur gaat uit naar een functie van Ontwerper/ Projectleider, binnen een organisatie waar hij kan groeien en ontwikkelen binnen zijn vakgebied. Informeer gerust naar het uitgebreide profiel van deze professional. .....
Senior Projectleider Bouw (zzp)
Gorinchem | Breda | Den Bosch4011 | Bouwkunde
Deze kandidaat is een bouwer in hart en nieren, een senior projectleider die grote en complexe woning & utiliteitsbouw projecten aan kan. Hij heeft vele jaren ervaring in verschillende functies in de woningbouw en utiliteit, zijn voorkeur gaat uit naar woningbouw - onderhoud en renovatieprojecten.

Zeer nuchtere man, natuurlijk leiderschap, op technisch vlak zeer sterk en instaat met moderne bouwmethodes te werken. Echte hands-on mentaliteit! Hij stelt zich flexibel op, is loyaal, communiceert helder en zet door waar anderen zouden stoppen. Hij heeft een helikopterview, uitstekend instaat om de grote lijnen altijd in het oog te houden.

Heeft uw organisatie behoefte aan een Senior Projecteider met juiste kwaliteiten om grote projecten tot een goed einde te brengen, een professional met een aanpakkersmentaliteit? Neem dan snel contact met ons op! Onze kandidaat is binnenkort beschikbaar voor een nieuw project voor 8- 24 uur per week op zzp- basis. .....
Planner – Coördinator Materieel
Den Bosch | Eindhoven | Tilburg3916 | Overig
Deze zeer ervaren, proactieve regelaar komt het beste tot zijn recht in een goed georganiseerde omgeving. Een man met ruime ervaring als planner – coördinator en logistiek manager binnen het bouwmaterieel. Hij beschikt over een echte hands-on mentaliteit en heeft daarnaast twee rechterhanden. Vanuit de praktijk doorgegroeid tot volwaardig planner/ coördinator. Alles vanaf Inkoop – verhuur – aankoop van materieel behoort tot zijn dagelijkste taken en verantwoordelijkheden. Daarnaast is hij gewend een team van collega’s aan te sturen. Onze kandidaat is loyaal en betrokken in zijn werk.

Heeft uw organisatie behoefte aan een vrolijke, eerlijke collega met gevoel voor klant en collega? Informeer dan vandaag nog naar deze vakbekwame collega. Bel of mail ons direct. .....
Allround Bowukundig Medewerker
Breda | Tilburg | Roosendaal3827 | Bouwkunde
Deze enthousiaste kandidaat met een hbo-bouwkunde op zak heeft een aantal jaar ervaring als Werkvoorbereider binnen de totaal afbouw. Daarvoor is hij ook werkzaam geweest in de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst en op dit moment is hij tekenaar/ werkvoorbereider bij een specialistisch bedrijf.
Na zijn studie Bouwkunde heeft hij een aantal jaar gestudeerd aan de Academie van Bouwkunst, (Master of Architecture) maar wegens het gebrek aan een passende baan bij een architectenbureau, is hij daarmee gestopt. Hierdoor heeft hij wel ervaring met Revit en Autocad, wat hem nog breder inzetbaar maakt.

Naast bovenstaande kennis en ervaring is deze kandidaat sociaal, communicatief vaardig en een echte teamplayer. Hij is op zoek naar een functie van Projectcoördinator, hierin ziet hij zichzelf helemaal tot zijn recht komen. De combinatie van bouw, communicatie en creativiteit zijn zaken die hij graag wil combineren.

Heeft uw organisatie mogelijkheden voor deze zeer gemotiveerde bouwprofessional? Iemand die graag contact maakt, meedenkt en nieuwe materie snel oppakt. Neem dan contact op voor meer informatie! 076-5143600 of e-mail naar info@meinselect.nl .....
Inspecteur Vastgoed - Duurzaamheid
Eindhoven | Venlo | Eindhoven3678 | Bouwkunde
Na het afronden van zijn Hbo-Bouwkunde, incl. zijn vakdiploma aannemer is hij aan de slag gegaan als engineer/werkvoorbereider bij een gespecialiseerd bedrijf. Sinds een aantal jaar werkzaam als Bouwkundig Inspecteur, omdat hij wat meer afwisseling en dynamiek wilde. Hij heeft zich verder ontwikkeld richting EPA-W en EPA-U inspecteur/ adviseur.
Momenteel oriënterend naar een volgende stap in zijn carrière, waarbij hij zijn ervaring als Inspecteur kan gebruiken maar waar hij ook meer richting Duurzaamheidsadviseur kan doorgroeien.

Als persoon is hij ambitieus, handelt graag doelgericht en is zeker ondernemend ingesteld. Hij durft zich kritisch op te stellen, durft beslissingen te nemen wanneer zijn omgeving daar om vraagt. Daarbij is hij loyaal, prettig in omgang en sociaal ingesteld.

Heeft uw organisatie ruimte voor een ambitieuze collega? Iemand met een goede basis maar ook iemand die zich wil blijven ontwikkelen binnen en buiten zijn vakgebied? Informeer gerust naar zijn uitgebreide gegevens! .....
Projectmedewerker Bouw
Breda | Dordrecht | Tilburg3405 | Bouwkunde
Deze enthousiaste dame is haar carrière begonnen binnen het vastgoed maar al snel de overstap gemaakt richting de aannemerij. Hier heeft ze ervaring opgedaan als (assistent) projectleider. De afgelopen jaren heeft ze bij diverse professionele bouwbedrijven als kopersbegeleider gewerkt. Veelal aan grootschalige projecten met veel uitdaging en de nodige deadlines.

Onze kandidaat is een representatieve dame met passie voor haar vak. Ze is sociaal, kritisch, ondernemend en zeer resultaatgericht. Momenteel is ze op zoek naar een leuke baan die bij haar past. Haar voorkeur gaat uit naar een afwisselende functie waarbij ze contact heeft met mensen, maar waar ze ook haar bouwkundige kennis in kwijt kan.

Deze dame is per direct beschikbaar voor een leuke uitdaging binnen een prettig, sociaal en klantgericht bedrijf. Haar voorkeur gaat uit naar een baan voor 28 uur per week. Is uw organisatie opzoek naar deze kandidaat? Neem dan gerust contact met ons op. .....
Projectcoördinator Bouw
Waalwijk | Breda | Den Bosch3125 | Bouwkunde
Betreft een serieuze, leergierige man met ruime ervaring binnen de bouw. Hij is zijn carrière destijds begonnen als timmerman/ voorman binnen het bedrijf van zijn vader. Tussendoor heeft hij nog even in de beton gewerkt, maar daarna gekozen voor stap binnen de aannemerij. Inmiddels ruime ervaring als uitvoerder/ werkvoorbereider/ projectcoördinator/ Kam-coördinator. Onze kandidaat heeft altijd een divers takenpakket met veel verantwoordelijkheden. Toch kijkt hij om zich heen naar een volgende stap.

Gezien zijn brede achtergrond en ervaring past hij goed binnen een functie van Projectcoördinator. Hij is gewend projecten zelfstandig op te nemen, te calculeren, werkvoorbereiding en inkoop op te pakken en vervolgens is hij aansturend richting de buitendienst. De communicatie met opdrachtgevers en leveranciers zijn voor hem vanzelfsprekend.

Deze man komt op ons over als een zelfstandig, klantgericht en stressbestendig persoon. Hij staat altijd open voor nieuwe ontwikkelingen binnen zijn vakgebied maar ook op persoonlijk vlak.

Heeft u behoefte aan een serieuze collega? Informeer dan vandaag nog naar de uitgebreide gegevens van onze kandidaat! .....
Senior Opzichter - Projectleider (zzp)
Tilburg | Breda | Eindhoven3104 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een zeer ervaren projectleider op het gebied van nieuwbouw, woningen, kantoren en utiliteitsbouw. Hij heeft de inhoudelijke en organisatorische kennis en ervaring om projecten strak te leiden of projecten die niet lopen vlot te trekken en alsnog tot een succes te maken.
Deze man is een natuurlijke leider die in de eerste plaats handelt vanuit de mens, dan vanuit de techniek. Met een fijn gevoel voor sfeer brengt hij balans en structuur aan in een project. Sterke werkethiek en heldere communicatie, daar staat onze kandidaat voor. Daarnaast heeft hij altijd oog voor kwaliteit en is hij kostenbewust.

Behoefte aan een Opzichter - Directievoerder - Projectleider die uw projecten naar een hoger plan tilt, een teamspeler die zich graag volledig inzet om de klus te klaren met zijn collega's? Onze kandidaat is in overleg beschikbaar voor 8-32 uur per week op basis van ZZP. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze kandidaat. .....
Projectleider Bouw (junior)
Tilburg | Tilburg | Tilburg2990 | Bouwkunde
Onze kandidaat heeft er destijds voor gekozen om alle stappen te doorlopen, van vmbo, mbo tot en met het hbo. Omdat hij van nature een bezige bij is, heeft hij naast zijn studie altijd veel gewerkt. De afgelopen jaren heeft een brede ervaring opgedaan als Werkvoorbereider/Projectleider.

Onze kandidaat is een charismatische en energieke jonge man die een hoge gunfactor heeft. Van nature beschikt hij over een gezonde commerciële drive en is hij een betrokken collega. Hij is op zoek naar een baan binnen de aannemerij omdat hij graag met langdurige projecten bezig wil zijn. Een combinatie van werkvoorbereiding, planning, inkoop en de directe betrokkenheid met de uitvoering spreken hem aan.

Heeft uw organisatie behoefte aan een (junior) Projectleider met een behoorlijke rugzak vol kennis en ervaring? Neem dan vooral contact op voor meer informatie! 076-5143600 of e-mail naar: vacature@meinselect.nl .....
Projectmanager Vastgoed
Tilburg | Breda | Den Bosch2844 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een breed inzetbare professional. Hij is zijn carrière na zijn studie begonnen als architect, maar na verloop van tijd een overstap gemaakt richting projectmanagement. Binnen diverse organisaties op projectbasis gewerkt, omdat hij uitdaging en afwisseling nodig heeft.
Deze professional is een snelle denker, sociaal betrokken en beschikt over een hands-on mentaliteit. Hij denkt graag mee in lange termijn plannen, hoe kunnen we projecten beter laten renderen of zorgen voor een goed resultaat. Hij is financieel en analytisch sterk, daarnaast heeft hij een gezond commercieel gevoel.
Hij werkt graag in een betrokken team van collega’s waar hij zijn mening mag geven. Hij is creatief in oplossingen en strategisch sterk.
Onze kandidaat is per direct beschikbaar voor 32-40 uur per week. Zijn voorkeur gaat uit naar een rol van Projectmanager Vastgoed. Heeft uw organisatie behoefte aan deze projectmanager in de vastgoed? Neem dan snel contact met ons op! .....
BIM-Coördinator- Projectleider
Breda | Waalwijk | Tilburg2819 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een ervaren bouwkundige met ruime ervaring als tekenaar, projectleider en BIM-Modelleur. In zijn rol van projectleider heeft hij veel met zorg-projecten, zwembaden en andere grootschalige, complexe projecten te maken gehad.
Hij is gewend om met deze opdrachtgevers om tafel te zitten. Als professional komt hij deskundig en professioneel over, met een passie voor zijn vak. Hij kan uiteraard zelfstandig werken, maar een gemotiveerd en sociaal team van collega’s dragen wel bij aan het plezier in zijn werk.
Het meedenken in oplossingen, gaan voor kwaliteit en resultaat past bij zijn persoonlijkheid. Hij neemt ruime kennis mee op het gebied van 3D (ArchiCad), hier wil/ kan hij prima mee werken maar is echt toe aan een volgende stap in zijn carrière.
Heeft u behoefte aan een BIM-Coördinator- Projectleider? Informeer gerust naar de uitgebreide gegevens van onze kandidaat! .....
Architect - Ontwerper - Modelleur
Rotterdam | Den Haag | Breda2588 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat is een Architect die in Athene is afgestudeerd en inmiddels ruim 10 jaar werkervaring heeft opgedaan in Nederland en daarbuiten. Hij is een teamplayer, communicatief sterk en houdt ervan om gestructureerd en efficiënt te werken. Zijn collega’s prezen hem om zijn collegialiteit en gezonde dosis humor. Naast deze competenties heeft hij aantoonbare werkervaring met Autocad en Sketchup én volgt hij op dit moment de opleiding Revit-3D.

Onze kandidaat is breed inzetbaar binnen de bouw en architectuur. Een functie van Assistent Architect, Ontwerper of Modelleur zou hem goed passen. Maar gezien zijn communicatieve, sociale skills zou een rol van Kopersadviseur ook goed aansluiten. Hij is creatief, enthousiast en zeer gemotiveerd om ergens aan de slag te gaan.

Wilt u nader kennismaken met deze kandidaat? Informeer gerust naar zijn uitgebreide gegevens! .....
Hoofd Productie - Projectleider
Eindhoven | Den Bosch | Tilburg2561 | Bouwkunde
Onze kandidaat heeft vanuit de praktijk met twee rechterhanden ruime ervaring opgedaan binnen diverse bedrijven. Zowel aan de aannemerskant, woningcorporatie als Bouwmanagement. De laatste jaren actief geweest als Hoofd Productie/ Bedrijfsleider bij een bouwbedrijf.
Hij is toe aan een nieuwe stap in zijn carrière. Graag gaat hij aan de slag binnen een ontwikkelende aannemer als Hoofd Productie - Manager Operations, maar ook een rol van Senior Projectleider past binnen zijn ambities.
Hij is een echte people manager – zegt waar het op staat – met aantoonbare passie voor “bouwen”!

Bent u op zoek naar een resultaatgericht manager? Iemand die graag in oplossingen denkt? Neem gerust contact op voor meer informatie over onze kandidaat! .....
Duurzaamheidsadviseur (BREEAM)
Tilburg | Breda | Eindhoven2427 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een zeer gedreven vakman die zich oriënteert naar een baan binnen een ander vakgebied. Hij heeft veel affiniteit met duurzaam bouwen en is zich hierdoor gaan verdiepen in de mogelijkheden buiten zijn huidige vakgebied.

Deze man is na zijn Hbo-Bouwtechnische bedrijfskunde aan de slag gegaan als werkvoorbereider en de laatste jaren is hij zelfstandig uitvoerder geweest. Graag zou hij zijn opgedane kennis en ervaring willen inzetten aan de adviserende kant van de bouw. Daarnaast wil hij hiervoor nog aanvullende opleidingen, cursussen gaan volgen om zich hierin verder te specialiseren. Denk hierbij aan BREEAM of andere aanvullende mogelijkheden.

Door zijn ervaring neemt hij natuurlijk veel praktische, bouwkundige kennis mee, daarnaast is hij organisatorisch sterk. Qua communicatieve vaardigheden weet hij zich op alle niveaus te verwoorden. Hij is een sociaal en betrokken persoon met een resultaatgericht aanpak.

Ziet u mogelijkheden binnen uw team? Onze kandidaat gaat graag het gesprek aan om te onderzoeken wat zijn mogelijkheden zijn! .....
Bouwkundig Adviseur / Architect
Breda | Tilburg | Den Bosch2421 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat heeft na zijn studie aan de TU- Bouwkunde ruime ervaring opgedaan bij diverse architectenbureaus. Hij heeft voor diverse opdrachtgevers in binnen- en buitenland gewerkt. Momenteel heeft hij een dubbelrol waarbij hij ook als bouwkundig adviseur optreedt. Juist het voortraject waarbij hij haalbaarheidsstudies uitwerkt, het vergunningstraject beheert en het afstemmen van alle belanghebbende, is iets wat zijn huidige rol interessant maakt.
Onze kandidaat is oriënterend naar een nieuwe uitdaging, waarbij hij zijn kennis en kunde verder kan toepassen en kan verbreden. Van vooronderzoek, ontwerp tot en met de coördinatie van de uitwerking van de projecten is iets waar zijn kracht ligt.
Kernwaarden van deze kandidaat zijn: betrokkenheid, flexibiliteit, nauwkeurigheid, efficiëntie en creativiteit. Onze kandidaat heeft ook aantoonbare affiniteit met duurzaamheid, BREAAM en energetische zaken.
Heeft uw organisatie behoefte aan een kundig adviseur, die zowel vanuit de opdrachtgeverskant kan meedenken in een ontwerp? Maar ook openstaat voor het voortraject, in een rol bij een gemeente of ingenieurs-adviesbureau? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over deze kandidaat! .....
Operationeel Manager Bouw
Den Bosch | Eindhoven | Nijmegen2344 | Bouwkunde
Onze professional is op jonge leeftijd een eigen onderneming gestart binnen de toeleveranciersbranche van de bouw. Hierdoor heeft hij veel gezien en mogen ervaren op het gebied van ondernemerschap. Een aantal jaar geleden maakte hij de overstap naar loondienst en is momenteel werkzaam als Vestigingsleider binnen de bouw. En nu is het tijd voor een volgende stap.

Zijn voorkeur gaat uit naar een aansturende rol binnen een commercieel bedrijf. Hij stuurt sterk op proces, hij is een generalist en wil graag met zijn team mooie resultaten boeken. Daarnaast heeft hij een scherp oog voor financiën en kostprijsberekeningen. Hij is commercieel sterk en heeft een actueel, relevant netwerk binnen de bouw en daarbuiten.

Heeft u behoefte aan een hands-on Manager? Iemand die zich bewezen heeft binnen de bouw en de wereld van toeleveranciers? Informeer gerust naar zijn uitgebreide gegevens! .....
Werkvoorbereider/ 3D-engineer (zzp)
Rotterdam | Den Haag | Gouda2169 | Bouwkunde
Onze kandidaat heeft er jaren geleden voor gekozen om naast zijn topsportcarrière een Mbo-Bouwkunde opleiding te gaan doen. Destijds was de markt moeilijk, een passende baan vinden binnen zijn vakgebied is toen niet gelukt. Hij is als uitvoerder/ tekenaar aan de slag gegaan binnen de infra. Daarna een overstap gemaakt als tekenaar/ werkvoorbereider binnen de bouw. Hij heeft zich doorontwikkeld tot Bouwkundig 3d- Modelleur en werkt zeer gedreven met Revit.

Momenteel werkt hij op interim-basis en is hij op zoek naar een nieuw project als Werkvoorbereider, gecombineerd met engineering. Hij heeft voornamelijk ervaring binnen de woningbouw.

Deze enthousiaste kandidaat kan op korte termijn beschikbaar zijn voor ca. 32 uur per week. Meer weten? Informeer gerust! .....
Commercieel Adviseur/ Accountmanager
Dordrecht | Den Bosch | Rotterdam2063 | Bouwkunde
Deze kandidaat is een gedreven, commerciële topper met een bouwkundige achtergrond. Hij is zijn loopbaan begonnen als Commercieel Medewerker Binnendienst, maar heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan als Accountmanager. Daarnaast beschikt hij over een groot, relevant netwerk binnen de aannemerij, architectenbranche en projectontwikkelaars. Hij zou dan ook graag weer aan de slag gaan bij een bouw gerelateerde organisatie.

Het is een energieke prater, hij is representatief en in zijn werk zeer resultaatgericht. Hij maakt zich graag nuttig voor een organisatie en denkt mee in kansen en mogelijkheden. Het uitvoeren van acquisitie is deze man op het lijf geschreven, hij is goed op de hoogte van tenders en heeft absoluut geen moeite om deals rondmaken.

Is uw organisatie op zoek naar een commercieel talent met een prachtig netwerk? Neem dan contact met ons op via 076-5143600 of vacature@meinselect.nl en informeer naar zijn uitgebreide gegevens! .....
(junior) Bouwkundig Inspecteur
Nijmegen | Arnhem | Nijmegen1902 | Bouwkunde
Wij hebben onze kandidaat leren kennen als een rustige, serieuze jongeman. Hij heeft destijds bewust de keuze gemaakt om Mbo- BOL 2 te volgen om op deze manier veel praktijk ervaring op te doen. Vervolgens heeft hij Mbo-Bouwkunde niveau 4, succesvol afgerond. Aan de slag gegaan als junior bouwkundig opname expert. In deze functie is hij verantwoordelijk geweest voor het inventariseren en vastleggen van schades aan gebouwen.

Het afgelopen jaar heeft deze kandidaat zijn ervaring verbreed door als Tekenaar/ Werkvoorbereider aan de slag te gaan. Hij is er achter gekomen dat een rol van Inspecteur beter bij hem past. Gezien zijn achtergrond, ervaring en zijn persoonlijkheid zien wij een serieuze, betrokken collega. Hij communiceert op een doordachte wijze, daarnaast weet hij goed wat hij wil en wat zijn ambities voor de lange termijn zijn.

Op zoek naar een (junior) Bouwkundig Inspecteur? Iemand die openstaat voor nieuwe dingen en niet bang is om zelfstandig op pad te gaan? Informeer dan naar onze kandidaat! .....
Projectleider Afbouw & Interieur
Tilburg | Den Bosch | Eindhoven1865 | Interieur- en afbouw
Onze kandidaat is een enthousiaste en communicatief vaardige man. Hij heeft geruime periode als ondernemer gewerkt binnen de bouw en afbouw. Vanuit zijn eigen activiteiten is hij gewend om projecten op te nemen, te organiseren, aan te sturen en te controleren. Als Uitvoerder/Projectleider heeft hij meerdere teams van monteurs onder zich gehad en aangestuurd. De verantwoording nemen en mensen te motiveren/aan te sturen om zo projecten tot een goed einde te brengen, daar krijgt hij energie van.

In zijn werk is hij zeer nauwkeurig, meedenkend, praktisch sterk en oplossingsgericht. In een persoonlijk gesprek maakt onze kandidaat een positieve indruk, hij weet waar hij over praat. Momenteel is hij werkzaam voor een afbouwbedrijf, maar hij zit niet op zijn plek. Vandaar dat hij op zoek is naar een andere werkomgeving die hem beter past.

Heeft uw organisatie behoefte aan een ervaren professional binnen de afbouw & interieur? Deze gedreven vakman komt graag in contact! .....
Werkvoorbereider Bouw
Tilburg | Waalwijk | Breda1754 | Bouwkunde
Deze Senior Werkvoorbereider met ervaring binnen de woning- en utiliteitsbouw is door zijn expertise bij diverse bedrijven breed inzetbaar. Hij is niet bang voor nieuwe materie. De afgelopen jaren heeft hij zich namelijk constant weten te ontwikkelen op het gebied van: LEAN, Autocad, Blue Beam, Docstream en 12Build.

Onze kandidaat wil graag zijn opgedane kennis en ervaring in zetten daar waar dat nodig is. Zijn voorkeur gaat uit naar een Brabants bedrijf met gemoedelijke sfeer. Deze bouwprofessional is doortastend, analytisch en een sociaal betrokken collega. Hij werkt graag in teamverband aan mooie, uitdagende projecten. Nieuwbouw, renovatie of transformatie, niets is hem vreemd.

Heeft u behoefte aan een Werkvoorbereider voor 32- 36 uur per week? Onze kandidaat komt graag kennismaken. Dus neem vooral contact met ons op via 076-513600 of stuur een e-mail naar: info@meinselect.nl .....
Projectmanager Beheer/ Onderhoud
Tilburg | Breda | Den Bosch1746 | Bouwkunde
Een zeer enthousiaste kandidaat met een 2-ledige passie, beheer & onderhoud en Retail. Ruime ervaring met MJOP’s, jaarplannen en de uitvoering van renovatieprojecten. Deze man is een echte teamspeler, iemand die graag samen met het team voor het beste resultaat gaat. Hij geeft op een natuurlijke, coachende manier leiding aan zijn team en gaat voor concreet resultaat.

Hij is strategisch en analytisch sterk en communiceert erg helder. Een Lenige geest, situationeel gevoel en vakinhoudelijk sterk. Is een kartrekker en instaat anderen te enthousiasmeren en te stimuleren projecten op hoge kwaliteit te brengen, qua proces en resultaat.

Heeft u behoefte aan een projectmanager die compleet is? Uw projecten tot in de puntjes verzorgt en de klant daarmee zeer tevreden houdt? Een ervaren kracht met oog voor technisch detail maar ook voor het strategisch proces? Ga dan snel in contact met onze kandidaat! .....
Hoofd Bedrijfsbureau / Bedrijfsleider
Breda | Bergen op Zoom | Dordrecht1360 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een communicatief vaardige man met een berg ervaring. Deze heeft hij opgedaan binnen verschillende functies en organisaties in de bouw en vastgoed. De basis van zijn carrière heeft hij gelegd binnen de luxe villa bouw. Vervolgens heeft hij een brede ervaring opgedaan bij verschillende bouwbedrijven.

Onze kandidaat is begonnen als constructeur en uiteindelijk doorgegroeid naar een management functie. Het spreekt hem erg aan om een project binnen te halen en vervolgens ook op te starten. De diversiteit, afwisseling en verantwoordelijkheid, dat past hem goed. Hij is sterk in het optimaliseren van processen, het aansturen, motiveren en het coachen van een team past goed bij zijn persoonlijkheid. Verder is hij te omschrijven als een sociale, flexibele, communicatief vaardige man welke breed inzetbaar is.

Deze zeer ervaren, loyale bouwprofessional is in overleg beschikbaar voor een nieuwe uitdaging! Voor meer informatie over zijn achtergrond en ervaring, neem gerust contact op. .....
Projectmanager Bouw / Civiel
Breda | Dordrecht | Roosendaal1260 | Civiele Techniek
Onze kandidaat is van origine een civieltechnisch ingenieur. Diverse functies gehad binnen het bedrijfsleven met name als tekenaar/ projecteider. De laatste jaren altijd bij een Gemeente werkzaam geweest.
Hij is een innovatieve, creatieve man met een duidelijk visie. Een sterke projectmanager, omdat hij van nature een echte leider is. Sturende capaciteiten om tot het juiste resultaat te komen. Hij heeft inzicht in het totale proces, van vergunningverlening tot uiteindelijke realisatie. Hij heeft ruime ervaring met complexe, bijzondere projecten waarbij diverse belangen speelden.
Onze kandidaat is op zoek naar een uitdagende rol met veel verantwoordelijkheid. Dit mag binnen een commerciële omgeving zijn, maar hij staat ook open voor ander soort organisaties.

Heeft uw organisatie behoefte aan een sterke projectmanager met oog voor proces en strategie? Iemand die zowel bouwkundig als civieltechnisch goed op de hoogte is? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie over deze kandidaat! .....
Zelfstandig Uitvoerder (zzp)
Den Bosch | Nijmegen | Arnhem920 | Bouwkunde
Onze professional is een zeer ervaren bouwkundige. Hij heeft jarenlang zijn eigen bouwbedrijf gehad, overgenomen van zijn vader destijds. De afgelopen jaren heeft hij zich op interim-basis verhuurd aan een aantal bedrijven. Nu heeft hij weer tijd en ruimte in zijn agenda voor een nieuw project, waarbij zijn voorkeur uitgaat naar een rol van Zelfstandig Uitvoerder. Deze rol past het beste bij zijn ambities en zijn persoonlijkheid.

Het betreft een man die graag samenwerkt op gelijkwaardig niveau. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid en zegt waar het op staat. Hij beschikt over een brede achtergrond en ervaring, van bouwkosten tot bouwmethodieken. Zowel binnen de woningbouw/ utiliteitsbouw/ nieuwbouw en renovatie/ onderhoud. Hij is daarnaast nog goed op de hoogte van moderne systemen en software die gebruikelijk zijn binnen de bouw.

Heeft u op korte termijn behoefte aan een Uitvoerder met een proactieve instelling en een betrokken houding? Onze interim professional is per direct beschikbaar! Dus neem snel contact met ons op! .....
Bouwkundig Medewerker (parttime)
Breda | Tilburg | Waalwijk704 | Bouwkunde
Bouw is zijn passie! Hij heeft zijn HBO- Bouwkunde studie (constructie), plus diverse stages succesvol afgerond en is daarna zijn eigen bedrijf gestart. Onze kandidaat is enthousiast, leergierig en een harde werker. Vanuit zijn eigen bedrijf laat hij zich inhuren voor tijdelijke projecten op het gebied van nieuwbouw, onderhoud en renovatie. Hij heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een allround bouwkundige en is vanzelfsprekend thuis op het vlak van engineering, werkvoorbereiding en calculatie.

Hij zorgt ervoor dat zaken snel opgepakt en met zorg afgehandeld worden. Hij is behulpzaam en overziet wat er gebeurt op de werkvloer. Hij heeft de afgelopen jaren veel ervaring op het gebied van Projectleiding opgedaan. Momenteel is hij zich aan het voorbereiden op een fulltime baan binnen het onderwijs.

Een loyale, fijne collega om mee samen te werken. Enkele kernwoorden die bij hem passen: communicatief, enthousiast, zelfstarter, besluitvaardig, actief en alert.

Onze kandidaat is in overleg op korte termijn beschikbaar voor ca. 16 uur per week, op interim-basis naast zijn studie. Ziet u mogelijkheden binnen uw organisatie? .....
Vastgoedmanager - Adviseur
Den Bosch | Eindhoven | Breda630 | Bouwkunde
Deze kandidaat is een rustige man die goed procesmatig kan werken en efficiency erg belangrijk vindt. Hij vindt het leuk om zich vast te bijten in interessante vraagstukken en zal niet snel ‘de handdoek in de ring’ gooien.

Momenteel is hij op zoek naar een volgende stap in zijn carrière. In de afgelopen jaren heeft hij veel ervaring opgedaan als Adviseur, Senior Vastgoedadviseur en heeft hij begeleiding geboden bij diverse vraagstukken.

Hij is zeer goed op de hoogte van duurzame meerjarenonderhoudsplanningen (DMJOP) én de coördinatie van Technical Due Diligence-projecten. Hij heeft onlangs een app ontwikkelt om woningen op te kunnen nemen waar hij zeer trots op is. Deze professional wil graag zijn kennis en ervaring inzetten in een rol waar hij zijn capaciteiten verder kan ontwikkelen. Een rol met uitdaging en verantwoordelijkheid motiveert hem enorm.

Met zijn gedreven persoonlijkheid en oplossingsgerichte vaardigheden kan deze kandidaat zeker een aanwinst zijn voor uw organisatie. Meer weten? Informeer gerust naar zijn uitgebreide profiel. .....
Projectleider / BIM- Engineer
Barendrecht | Breda | Rotterdam609 | Bouwkunde
Onze kandidaat is na zijn opleiding Bouwkunde, zijn carrière begonnen als Bouwkundig tekenaar. Bij verschillende bedrijven heeft hij ervaring opgedaan en al snel stappen gemaakt richting Projectleider/ projectcoördinator. Deze bouwkundige heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan als Engineer/ modelleur. Hij is goed op de hoogte van alle moderne systemen en technieken, waaronder BIM. Daarnaast heeft hij verschillende cursussen gevolgd, waaronder REVIT.

In de afgelopen jaren heeft hij ook de rol van adviseur/ projectcoördinator op zich genomen bij architecten en ingenieursbureaus. Dit is ook een rol die hem het beste past. Zijn projectervaring is breed: nieuwbouw woningbouw – utiliteitsbouw – appartementen.

Kernwoorden: Loyaal – Betrokken – Architectuur – Bouwkunde – Archicad – Arkey – REVIT

Heeft uw organisatie behoefte aan een betrouwbare collega die graag een adviserende, sturende rol wil oppakken? Informeer gerust naar de uitgebreide gegevens van onze kandidaat! .....
Kopers adviseur/ Woonconsulent (zzp)
Breda | Dordrecht | Roosendaal582 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een enthousiaste dame met een brede achtergrond en ervaring op het gebied van het adviseren van kopers. Ze is geruime tijd werkzaam geweest bij een landelijke bouwonderneming, waar ze verantwoordelijk was voor de gehele ondersteuning van de klantmanagers/ kopersbegeleiders.

Haar werkzaamheden bestonden onder andere uit: het inplannen van afspraken, de algehele ondersteuning van de keuze van kopers en het voeren van gesprekken met kopers. Daarnaast schoof ze ook regelmatig aan bij bouwvergaderingen en begeleidde ze de opleveringen.

Deze dame werkt inmiddels geruime tijd op projectbasis, ze ondersteunt bouwbedrijven in de rol van klantmanager/ kopersadviseur. Door haar ruime ervaring op interim-basis weet ze zich snel in een organisatie te verdiepen. Ze is beschikt over een hands-on mentaliteit, is praktisch en betrokken; deze dame staat voor haar kopers. Met haar aanpak zorgt ze keer op keer voor tevreden klanten.

Heeft u behoefte aan een kopersadviseur/ begeleider op interim-basis? Onze kandidaat is binnenkort beschikbaar voor 8- 32 uur per week. Bel 076 5143600 voor meer informatie! .....
Relatiemanager Bouw
Tiel | Den Bosch | Arnhem533 | Bouwkunde
Onze kandidaat heeft zijn hele carrière gewerkt als accountmanager buitendienst binnen bouw gerelateerde bedrijven. Hij heeft een brede, technische kennis op verschillende disciplines. Hij wil graag zijn kennis die hij buiten heeft opgedaan binnen gaan inzetten. Ook vindt hij het erg leuk om klanten te adviseren. Aandacht voor de klant is voor hem vanzelfsprekend.

Hij is dan ook van mening dat samenwerken met collega's van groot belang is om gezamenlijk je doelen te behalen. In een combinatiefunctie waarbij hij zowel binnen- als op locatie actief kan zijn, komt onze kandidaat het beste tot zijn recht. Onze kandidaat is een optimistische, spontane, communicatief vaardige man. Verder is hij service- en resultaatgericht, ondernemend, leergierig en erg sociaal.

Heeft uw organisatie behoefte aan een commercieel ingestelde teamplayer? Iemand met een actueel netwerk binnen de bouw- vastgoed en architectuur? Neem gerust contact op voor meer informatie! .....
Kopers adviseur / Interieurarchitect
Barendrecht | Dordrecht | Breda301 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat is een enthousiaste, betrokken dame met een brede achtergrond en ervaring. Oorspronkelijk heeft zij gekozen om na haar studie als interieurarchitect aan de slag te gaan. Zij heeft haar ervaring opgedaan bij gerenommeerde bureaus, daar heeft zij meegewerkt aan grootschalige projecten.

Momenteel werkzaam als verkoopadviseur bij een exclusieve interieurwinkel, omdat ze de afgelopen jaren niet binnen haar vakgebied aan de slag kon. Ze mist de uitdaging en complexiteit in haar werk. Daarom staat ze open voor een nieuwe uitdaging, waarbij ze de mogelijkheid krijgt zichzelf verder te ontwikkelen richting kopers adviseur.

Onze kandidaat beschikt over bouwkundige kennis en ervaring, tekeningen lezen en aanpassen is voor haar geen enkel probleem. Daarnaast beschikt ze over een commerciële drive, communicatief enthousiast vaardig en is ze gewend om zelfstandig te werken.

Heeft uw organisatie behoefte aan breed inzetbare dame? Iemand die graag meedenkt in oplossingen? Onze kandidaat is in overleg op korte termijn beschikbaar voor 32 uur per week. Informeer gerust naar haar uitgebreide profiel. .....
Inkoper Bouw (zzp)
Barendrecht | Dordrecht | Breda248 | Bouwkunde
Onze kandidaat heeft een aantal mooie stappen gemaakt richting Hoofd bedrijfsbureau, Hoofd inkoop en Bedrijfsleider bij een aantal onderaannemers. Met als rode draad het stuk ‘inkoop’. In de afgelopen jaren heeft hij een aantal mooie opleidingen afgerond, waaronder NEVI 1 en NEVI 2. Hiermee maakt hij zichzelf een volwaardig Inkoopprofessional binnen de bouw en infra.

Deze kandidaat is een onderhandelingsvaardige inkoper met ruime leidinggevende ervaring. Hij heeft een hands-on mentaliteit, is stressbestendig en leergierig. Met zijn technisch inzicht en goed ontwikkeld analytisch vermogen altijd in staat het beste resultaat te behalen.

Heeft uw organisatie behoefte aan een senior inkoper of inkoopmanager op projectbasis? Onze kandidaat is in overleg op korte termijn beschikbaar voor 8- 40 uur per week.

Neem snel contact op voor een uitgebreid profiel of bel direct 076 5143600 .....
ID

Ontvang elke week de laatste kandidaten in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.