Medewerkers
waar
ook u van
gaat 
bouwen!

Kandidaten

Junior Bouwkundige
Amsterdam | Utrecht | Rotterdam5948 | Bouwkunde
Deze kandidaat is een dame van 30 die dit jaar haar HBO bouwkunde heeft afgerond en graag een pad riching vastgoed ontwikkelaar zou bewandelen. Iets van ee traineeship of junior werkvoorbereidersrol zou daar op aansluiten.

Ze woont in Amsterdam, maar is bereidt voor een leuke baan te verhuizen. Momenteel is ze afhankelijk van het OV, maar verwacht over een maand of 4 haar rijbewijs te hebben.

Ze heeft een brede interesse en heel sterk in de omgang en functioneerd uitstekend in zowel teamverband als zelfstandig. Ze is in haar communicatie transparant en recht door zee, ze pakt graag en snel nieuwe dingen op.

Ze is vaardig in het werken met AutoCAD, Revit, In Design, Microsoft Office, ArchiCAD, Sketch-up en Illustrator. .....
Vastgoedmanager
Den Bosch | Eindhoven | Tilburg5944 | Vastgoed en makelaardij
Deze innovatieve (junior) bouwkostenadviseur met achtergrond in het vastgoed en enkele jaren werkervaring is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de vastgoedbranche. Met haar ervaring als Makelaar, gecombineerd met bouwkostenadviseur, beschikt ze over een mooie basis.
Zij heeft een positieve instelling, is zeer leergierig en gedreven. Houdt ervan nieuwe dingen te leren. Resultaatgericht, werkt graag in een team en stuurt deze ook dagelijks aan binnen haar huidige rol. Heeft een passie voor alles wat met vastgoed en bouwen te maken heeft. Zij houdt ervan om te sparren met klanten en is zeker commercieel ingesteld.

Toe aan een volgende stap! Deze professionele dame is op korte termijn, fulltime beschikbaar. Meer weten, bel Annelot .....
BIM Modelleur
Bergen op Zoom | Breda | Zeeland5939 | Bouwkunde
Revit en AutoCAD kent voor deze kandidaat geen geheimen. Hij heeft tijdens en na zijn Mbo- Bouwkunde inmiddels 9 jaar ervaring als modelleur met daarnaast ervaring als werkvoorbereider. Hij zoekt een mooie nieuwe rol als Modelleur bij voorkeur in de Utiliteitsbouw en/of de grotere gestapelde Woningbouwprojecten.

Hij heeft geen probleem met hybride werken en kan dus vanuit huis als vanuit kantoor zijn werkzaamheden verrichten.

Hij zoekt een organisatie waar saamhorigheid heerst en waarbij in een open sfeer echt samen wordt gewerkt aan mooie projecten. Dit mag een aannemer, ontwikkelaar en/of architect zijn. .....
Financieel Administatief medewerker
Breda | Tilburg | Waalwijk5938 | Administratief
Deze enthousiaste vrouw is een echte aanpakker. Zij houdt er niet van om stil te zitten en is graag hard aan het werk, zowel thuis als op haar werk. Zij is nuchter en staat met beide benen op de grond. Onze kandidaat heeft jarenlange ervaring als financieel / administratief medewerkster en vindt dit een heerlijke baan en voelt zich als een vis in het water binnen de bouw branche.
De bouw, daar gaat haar hart sneller van gaat kloppen. Deze dame is zeer leergierig, accuraat, sociaal en kan snel schakelen en goed oplossingsgericht denken.

Beschikbaar vanaf januari 2023, voor 32 uur per week. .....
(Jr.) Planontwikkelaar
Breda | Bergen op Zoom | Dordrecht5937 | Vastgoed en makelaardij
Deze kandidaat is een jonge en gedreven kandidaat die zichzelf na zijn opleiding Vastgoed en Makelaardij heeft opgewerkt naar makelaar/taxateur. Graag zou hij zichzelf verder willen ontwikkelen binnen de ontwikkeling van vastgoed (mag Woning- en/of Utiliteitbouw zijn) of bij een partij die sterk is in vastgoed beheer.

Hij is zelf van het directe contact met zowel klant en vindt eerlijk in advies en verkoop zeer belangrijk. Hij zoekt een rol waarbij hij ook op regelmatige basis buiten kantoor komt. Ook denkt hij graag mee in het vernieuwen en verbeteren van processen en zoekt een organisatie die daarvoor open staat. .....
Jr. Projectontwikkelaar
Breda | Bergen op Zoom | Den Bosch5935 | Vastgoed en makelaardij
Deze jongedame is slim, ambitieus en realistisch. Ze is afgestudeerd in HBO bedrijfskunde waarna ze tijdens haar werk bij een makelaarskantoor de opleiding tot makelaar heeft afgerond en op dit moment de opleiding tot taxateur aan het afronden is.

Ze werkt al ruim 5,5 jaar bij een makelaarskantoor waar ze is begonnen als commercieel medewerker binnendienst en zich via een binnen-/ buitendienst rol heeft opgewerkt naar makelaar (K-RMT). Omdat ze zich in deze fase van haar leven graag snel en goed ontwikkeld is ze klaar voor de volgende stap in haar carrière. Dit is wat haar betreft niet binnen de makelaardij, maar binnen de ontwikkeling van vastgoed. Hierin gaat ze ook graag een opleiding volgen terwijl ze zich het vak ook werkend eigen maakt.

Ze zoekt een ambitieuze organisatie die vastgoed ontwikkeld en mogelijk ook zelf realiseert waar ze kan groeien in persoonlijke ontwikkeling, maar ook in verantwoordelijkheid.

Ze is sociaal en communicatief vaardig, werkt graag samen, is proactief en zelfkritisch. Ze stel zichzelf hoge maar realistische doelen. .....
Planvoorbereider/ Planontwikkelaar
Breda | Eindhoven | Rotterdam5934 | Bouwkunde
Deze dame heeft een mooi pakket aan opleidingen. Haar carrière gestart als trainee, waarmee ze een mooie basis heeft gekregen binnen de bouw. Ze is als werkvoorbereider verder gegaan en ze heeft hier de afgelopen jaren ervaring opgedaan binnen de grootschalige nieuwbouw.

Nu tijd voor een nieuwe stap! Ze heeft zich de afgelopen maanden verder verdiept in wat ze graag wil en wat haar mogelijkheden zijn. Voor de middellange termijn ambieert ze een functie aan de tenderkant of de projectontwikkeling binnen de bouw. Omdat ze hier nog geen ervaring in heeft, staat ze momenteel ook open voor een functie van werkvoorbereider, waarbij ze op termijn kan doorgroeien binnen een organisatie. Planvoorbereiding/ planontwikkeling spreekt haar ook aan.

Als persoon is ze een hele enthousiaste, uitgesproken dame. Ze komt serieus en betrokken over. Sfeer binnen een team is voor haar heel belangrijk. Daarnaast is ze graag met duurzaamheid en innovatie bezig.

Gaat deze dame uw team ondersteunen? Ze is per direct, fulltime beschikbaar! .....
Senior Projectleider
Breda | Roosendaal | Bergen op Zoom5933 | Bouwkunde
Deze nette en correcte man heeft vele jaren ervaring als Projectleider en is veelal betrokken geweest bij het beheren, inkopen, plannen, coördineren en opzetten van projecten op kantoor en bouwplaats. Hij is gewend om initiatief te nemen en voor alle betrokken partijen de beste mogelijkheden te vinden.

Praktisch ingesteld en no-nonsens instelling, algemene kennis van project management, scope omschrijvingen, meer-minderwerk, financieel beheer van projecten. Leiding nemen en geven in een project organisatie en samenwerken met andere professionals is hem zeker niet vreemd en kan hij goed.

Budget beheer, opstellen van begrotingen, schrijven van specificaties, aannemingscontracten en offerte-aanvragen voor technische onderdelen. Bekend met werken met MS-office (Word-Excel-Access + MS-project) – Autocad – Navision en Boekhoudingspakketten.

Communicatie met klanten, aannemers en onderaannemers betreffende contracten, claims, begrotingen, voortgang en technische aangelegenheden. .....
Interieur Tekenaar / Ontwerper
Breda | Tilburg | Roosendaal5932 | Interieur- en afbouw
Deze dame omschrijft zichzelf als Interieur Tekenaar / Ontwerper en heeft veel ervaring met technisch tekenen in zowel 2D (AutoCAD) en 3D tekeningen (3DS Max). Zij is zeer creatief en een rustig persoon. Woont inmiddels een aantal jaren in Nederland en wil zich graag verder ontwikkelen. Het is een leergierig type en een echte doorzetter. Deze kandidaat vindt het leuk om met de klant in gesprek te gaan over de wensen en behoeften die zij voor ogen hebben en dit om te zetten in een concreet ontwerp. Zij is professioneel, secuur en per direct beschikbaar voor 40 uur per week. .....
Schademanager Bouw
Breda | Den Bosch | Tilburg5931 | Bouwkunde
We hebben gesproken met een vakman in hart en nieren. Deze bouwprofessional is vanuit de praktijk doorgegroeid binnen corporatieland. De afgelopen jaren is hij zich altijd blijven ontwikkelen binnen zijn functie. Momenteel is hij Opzichter Dagelijks Onderhoud, wat hem goed af gaat.

Het werken aan de kant van de opdrachtgever is iets wat hem goed past. Daarnaast neemt hij wel de ervaring mee vanuit de uitvoering. Onze kandidaat is nog jong, ambitieus maar weet wel waar hij over praat. Hij is communicatief en hulpvaardig ingesteld. Hij is gewend om eigen projecten op te pakken en hier zijn verantwoordelijkheid over te nemen. Ook is hij gewend met bewoners te communiceren.

Voor hem is het tijd voor een volgende stap. Dit kan in de richting van Bouwkundig Inspecteur, of Schademanager Bouw zijn.

Meer weten over onze kandidaat? Informeer gerust naar zijn uitgebreide profiel! .....
Technisch Projectleider
Breda | Den Bosch | Roosendaal5930 | Overig
Onze kandidaat is een echte dienstverlener binnen de techniek. Hij heeft ruime ervaring binnen diverse technische disciplines, gecombineerd met veel klantcontact. Hij is altijd het gezicht of aanspreekpunt van een organisatie geweest. Met zijn hand-on mentaliteit heeft hij zich altijd verder weten te ontwikkelen. De laatste jaren heeft hij zich beziggehouden met duurzaamheid en innovaties binnen een start up organisatie binnen de bouw. Hier heeft hij veel geleerd op het gebied van verduurzaming.

Deze man is een snelle denker, zeer resultaatgericht met oog voor de toekomst. Hij is een creatieve techneut die graag met nieuwe materie bezig is. Als persoon heeft hij een sterk ontwikkeld, sociaal en empathisch vermogen. Gezien zijn achtergrond en ervaring wil hij graag zijn carrière voortzetten binnen de duurzaamheidsbranche. Hij staat open voor opleidingen of aanvullende cursussen, om zijn kennis te verbreden.

Onze kandidaat is per direct, fulltime beschikbaar voor een nieuwe uitdaging! .....
Bouwmanager (vast/ zzp)
Breda | Roosendaal | Bergen op Zoom5925 | Bouwkunde
Deze professional is een echte bouwer, in hart en nieren. Hij weet het beste in mensen naar boven te halen, door zich als een People manager op te stellen. Door zijn open communicatie en zijn probleemoplossend vermogen, streeft hij altijd naar een goed eindresultaat binnen zijn projecten.

Zijn kracht zit hem in het bouwen van teams die met én voor elkaar willen werken. Daarnaast is hij gewend met verschillende stakeholders te communiceren, ook op bestuurlijk niveau. Hij is in staat om complexe projecten tot een gewenst einde te brengen.

Vanuit zijn eerdere functies is hij gewend om afdelingen binnen een organisatie, maar ook uitvoeringteams aan te sturen. Hij is een echte kartrekker waar mensen op terug kunnen vallen en van kunnen leren. Hij durft beslissingen te nemen en weet draagvlak te creëren binnen uitdagende teams.

Onze kandidaat is op korte termijn beschikbaar, voor een vaste invulling of indien wenselijk projectmatig voor 24- 40 uur per week. .....
BIM Modelleur
Gouda | Utrecht | Rotterdam5924 | Bouwkunde
Wij hebben gesproken met een zeer ervaren BIM specialist. Deze kandidaat beschikt over een mooie achtergrond qua opleidingen en werkervaring. Hij is zijn carrière begonnen als tekenaar binnen de installatietechniek. Vervolgens heeft hij een overstap gemaakt richting de mooie, zichtbare kant van de techniek, zoals hij zelf zegt.

Inmiddels heel wat jaren werkervaring als BIM Modelleur (Archicad) waarbij hij vanaf ontwerp-, bouwaanvraagtekeningen, bestek en de uiteindelijke werktekeningen heeft opgezet en gedetailleerd. Deze gepassioneerde bouwkundige, is creatief en durft kritisch te zijn in zijn werk. Hij heeft ervaring met nieuwbouw, renovatie/restauratie en diverse, bijzondere projecten.

Als persoon is hij zeer loyaal, betrokken en breed geïnteresseerd. Hij is zich door de jaren altijd blijven ontwikkelen op verschillende fronten. Nu is het tijd voor een volgende stap in zijn carrière.

Gaat hij uw BIM team versterken? Informeer gerust naar zijn cv! .....
Projectontwikkelaar
Rotterdam | Breda | Goeree-Overflakkee5923 | Vastgoed en makelaardij
Deze kandidaat omschrijft zichzelf als een ondernemend persoon met de voorkeur voor commerciële en doelgerichte uitdagingen. Tijdens het uitvoeren van werkzaamheden hecht hij veel waarde aan directe communicatie met focus voor mens en resultaat. Autonomie, ondernemerschap, collegialiteit, loyaliteit en een rijke leeromgeving met voldoende doorgroeimogelijkheden zijn voor hem essentiële kenmerken van een werkomgeving.

Hij is op zoek naar een vastgoed-ontwikkelaar en/of ontwikkelende bouwer met korte lijnen waar hij mee kan groeien met de organisatie. Hij is jong en bevlogen met zijn vak bezig. Hij is absoluut niet vies van hard en veel werken zolang dit op de juiste manier gewaardeerd wordt. Hij is van zichzelf ondernemend, (commercieel) creatief en houdt van effectief werken. .....
Aankomend Werkvoorbereider (zzp)
Breda | Tilburg | Den Bosch5922 | Bouwkunde
Wij hebben gesproken met een jonge, ondernemende man die graag als zelfstandige werkzaam is binnen de uitvoerende bouw. Na zijn studie Bouwmanagement en Vastgoed is hij aan de slag gegaan als WOZ-Taxateur en daarna als Bouwkostenadviseur bij een adviesbureau. Hier heeft hij een mooie basis gekregen binnen het vastgoed, onderhoud en kostenramingen.

Omdat hij graag wat meer dynamiek wil in zijn werk, is hij zich nu aan het oriënteren naar een functie van (aankomend) Werkvoorbereider. Onze kandidaat is sterk in kostenbewaking, planning en in het aansturen van teams (vanuit andere ervaringen). Hij kan goed overweg met MS Office en Blue Beam en pakt nieuwe systemen snel op.

Hij maakt een sociale, communicatief vaardige indruk en hij beschikt over een gezonde ambitie. Zijn voorkeur gaat uit naar invulling op zzp- basis maar hij is wel voor langere tijd inzetbaar. .....
Financieel Administratief Medewerker
Den Bosch | Waalwijk | Tilburg5920 | Administratief
Deze enthousiaste dame is al enkele jaren werkzaam als Financieel administratief medewerker en vindt dit werk ook goed bij haar passen. Ze houdt van dynamiek in haar werkzaamheden, is zeer perfectionistisch, kan goed zelfstandig werken en beleefd plezier aan het werk waarin ze wordt uitgedaagd. Zij is erg loyaal, wil de beste zijn in haar werk en komt haar afspraken na. Een echte doorzetter die pro-actief is en hard wil en kan werken. Naast haar administratieve skills, beschikt ze ook over een professionele talenknobbel (NL, RU, UA en EN).
Deze kandidaat is beschikbaar voor 20-24 uur per week, liefst in omgeving van ’s-Hertogenbosch. .....
Projectcoördinator Bouwservice
Zeeland | Middelburg | Bergen op Zoom5919 | Bouwkunde
Wij hebben gesproken met een ervaren kandidaat. Zijn carrière gestart als timmerman en in de avonduren Mbo- Bouwkunde afgerond. Daarna heeft hij een overstap gemaakt richting Projectleider. Hij heeft door de jaren veel ervaring opgedaan, binnen diverse bedrijven. Hij is breed geïnteresseerd, met als rode draad; het calculatievak.

Voor de liefde is hij verhuisd naar Zeeland en bij zijn huidige werkgever terechtgekomen. Nu zou hij graag een overstap willen maken naar een allround bouwbedrijf, met meer afwisseling en dynamiek in zijn werk. Hij komt over als een directe man met een groot organisatorisch vermogen. Daarnaast is hij flexibel ingesteld en creatief in zijn aanpak.

Hij weet waar hij over praat maar hij begrijpt ook dat hij nog steeds dingen kan leren. Verder kan hij prima overweg met Excel en MS Office, maar een tekening op papier is iets waar hij ook graag mee werkt. Hij loopt niet weg voor automatisering, maar hij is er niet mee groot gebracht.

Meer weten? Informeer gerust naar zijn cv! .....
Commercieel Medewerker/ Calculator
Bergen op Zoom | Roosendaal | Zeeland5914 | Administratief
Deze jongeman heeft een enorme passie voor bouw- civiele techniek. Hij is al vanaf jongs af aan geïnteresseerd in bouwwerken, maar ook in techniek. Hij heeft twee rechterhanden en is graag bezig.

Ondanks zijn administratieve studierichting, heeft hij nu besloten om zijn droom achterna te gaan. Hij wil graag aan de slag binnen een bouwbedrijf/onderaannemer.

Gezien zijn achtergrond en ervaring is hij op zoek naar een startersfunctie binnen een organisatie die hem kan begeleiden. Daarnaast wil hij zelf investeren in aanvullende cursussen of opleidingen, zoals tekeningen lezen om snel zelfstandig aan de slag te kunnen.

Met zijn goed ontwikkeld analytisch vermogen, zou hij goed tot zijn recht kunnen komen in een rol van aankomend calculator of commericeel medewerker binnen de bouw. Als persoon maakt hij een nette, serieuze indruk. Hij is zeer loyaal en betrokken in zijn werk. .....
Werkvoorbereider/ Projectleider
Eindhoven | Den Bosch | Tilburg5912 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een gedreven, ambitieuze jongeman die sinds vorig jaar woonachtig en werkzaam is in NL. Hij heeft een talencursus gevolgd bij Regina Coeli, dus je kan prima met hem communiceren in het NL. Ook schriftelijk gaat hem goed af. Hij heeft een Master Civil Engineering afgerond. Wat erg vergelijk baar is met een afgeronde Hbo-opleiding Bouwkunde.

Inmiddels heeft hij ervaring opgedaan vanaf ontwerp, planning, engineering en bouwcoördinatie van diverse projecten. Momenteel werkt hij bij een Ingenieursbureau als Werkvoorbereider/3D Engineer. Hij is klaar voor een volgende stap bij een bedrijf waar hij zich weer verder kan ontwikkelen.

Onze kandidaat maakt een goede indruk. Hij is veelzijdig en breed geïnteresseerd. Zijn vrouw is ook werkzaam binnen de bouw en constructie, samen zijn ze naar NL gekomen om zich hier voor langere tijd te binden aan een organisatie.

Meer weten? Informeer gerust naar deze interessante kandidaat! .....
Junior Ontwerper
Breda | Tilburg | Eindhoven5910 | Interieur- en afbouw
Onlangs kennis mogen maken met een spontane afgestudeerde HBO'er richting New Design & Attitudes aan het AKV St. Joost. Deze jongedame is cum laude afgestudeerd en zeer creatief. Zij is een echte maker en houdt van ontwerpen. Zij probeert haar nieuwsgierigheid van diverse onderwerpen te vertalen naar projecten en hoopt op die manier mensen te verwonderen en te inspireren. Hierin gaat haar voorkeur uit naar ruimtelijk ontwerp en circulair werken. In haar projecten staan begrip, andere kijk en ervaren vaak centraal.

Het liefst zit zij niet de hele dag achter een computer, maar wil ze graag de diversiteit en dynamiek in haar werk terug zien met klanten en collega's. Zij wil graag in de processen van A tot Z betrokken zijn en vindt het tevens leuk om klantgesprekken te voeren. Zij kan goed zelfstandig werken, maar vind het ook prettig om onderdeel te zijn van een team en te sparren met elkaar. Leergierig type, open in haar communicatie, zeer zorgzaam en sociaal en maakt bewuste en weloverwogen keuzes. Deze dame kan goed analyseren, is veelzijdig en ambachtelijk.

Zij is per direct voor 32 - 40 uur per week beschikbaar. .....
Vastgoed Inspecteur
Rotterdam | Den Haag | Dordrecht5909 | Vastgoed en makelaardij
Onze kandidaat is man met een brede achtergrond en ervaring. Na zijn opleiding Makelaardij is hij begonnen als assistent makelaar. Het doen van opnames, bezichtigingen en opleveringen heeft hij in die tijd dagelijks gedaan. Aansluitend is hij verhuisd naar het buitenland, om hier ervaring op te doen binnen de bouw omdat er in NL een crisis gaande was. In een coördinerende functie was hij verantwoordelijk voor budgetbewaking, planning met onderaannemers en inkoop van materiaal.

De afgelopen jaren heeft hij meer commerciële werkervaring opgedaan. Hij is er achter gekomen dat dit minder goed bij hem past. Daarom is hij zich nu aan het oriënteren naar een andere baan, waar hij al zijn kennis en kunde kan inzetten. Maar ook waar hij zich nog verder in kan ontwikkelen de komende jaren.

Met zijn probleemoplossend vermogen, communicatieve skills kan deze man een interessante kandidaat zijn voor diverse functies. Denk hierbij aan Inspecteur/ Adviseur of bijvoorbeeld een rol van Projectcoördinator binnen de uitvoerende bouw. .....
Projectmedewerker Bouw
Den Bosch | Tilburg | Eindhoven5903 | Overig
Deze jong en gedreven dame is altijd op zoek naar uitdaging en houdt ervan om zichzelf te ontwikkelen. De afgelopen jaren heeft ze bij haar huidige werkgever mooie stappen kunnen maken in diverse rollen. Onlangs heeft ze de keuze gemaakt om in de bouw branche haar eerste stappen te willen zetten. Deze markt spreek haar erg aan, doordat zij zelf aan het bouwen is op een stuk grond en alles zelf regelt van A tot Z. Ze heeft wel een adviesbureau ingeschakeld, maar verder houdt ze graag zelf de lead in dit hele bouwproces.
Deze dame is bereid cursussen of een opleiding te volgen. Een combinatiefunctie van administratief ondersteunend om vervolgens meer richting de bouw aan de slag te gaan, kan voor haar ook. Ze is zeer gedreven, als ze ergens voor gaat dan voor de volle 100%. Zij weet goed wat ze wil.

Deze kandidaat is een nuchter en loyaal persoon. Houdt ervan om gestructureerd te werken, kan goed in een team werken maar vindt het ook geen probleem om zelfstandig haar taken uit te voeren. Zij is beschikbaar voor 32 uur per week. .....
Medewerker Vastgoedbeheer
Rotterdam | Rotterdam | Rotterdam5886 | Vastgoed en makelaardij
Onze kandidaat betreft een enthousiaste dame met een enorme drive. Ze wil graag aan de slag binnen het vastgoed. Bij voorkeur in een afwisselende functie waarbij ze zowel op locatie als op kantoor/ thuis werkzaam kan zijn. Ze heeft een aantal jaren binnen de werkvoorbereiding gewerkt en 1,5 jaar geleden is ze begonnen met een opleiding tot vastgoedspecialist.

Deze dame komt over als een vrolijke, welbespraakte dame. Ze heeft oog voor detail en ze heeft een sociaal karakter. Ze vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en om zich te blijven ontwikkelen. Momenteel is ze werkzaam als medewerker vastgoedbeheer, waarbij ze opnames doet en diverse administratieve werkzaamheden verricht.

Ziet u kansen voor deze leergierige dame? Informeer gerust naar haar cv. Ze is op korte termijn beschikbaar voor 32-36 uur per week. .....
Parttime Bouwkunde student
Tilburg | Breda | Eindhoven5885 | Bouwkunde
Deze Bouwkunde student is parttime (16 uur per week beschikbaar) en wil graag naast zijn studie ervaring op doen in de bouw branche. Het is een zeer gedreven en sociale jongen. Een analytische en snel logische denker. Rustig persoon met een groot empathisch vermogen die zowel goed zelfstandig als in een team kan werken, wanneer het onderwerp zijn focus heeft.
De uitvoering trekt hem niet, bouwfysica vindt hij daarentegen zeer interessant. Het wil bezig zijn met het binnenklimaat van gebouwen, het voor de mens zo comfortabel mogelijk maken door goede bouwkundige oplossingen te bieden en waar duurzaamheid ook een belangrijke rol speelt.

Met Revit en Archicad heeft deze jongen al wat ervaring opgedaan, AutoCad nog niet. Ziet u kansen voor deze praktische ondersteuner? .....
Productieleider
Breda | Bergen op Zoom | Tilburg5878 | Bouwkunde
de kandidaat is zeer ervaren in de wereld van productie van bouwmaterialen. Hij heeft 15 jaar ervaring als ploegleider/ 1e operator en de laatste 4 jaar is hij productieleider met aanvullende taken in de rol van productieplantmanager.

Hij is zeer mensgericht en krijg veel energie van het verder helpen van mensen op zowel professioneel als persoonlijk niveau. Verder vindt hij het prettig om persoonlijk met zijn team te communiceren en een veilige werkplek te creëren.

Het optimaal inrichten van een proces ziet hij als een enorm leuke uitdaging en kan heel goed zowel de grote lijnen zien als zich op detailniveau focussen op kleine verbeteringen. .....
Starter Werkvoorbereider
Dordrecht | Breda | Rotterdam5854 | Bouwkunde
Deze sociale en communicatief vaardige jongeman heeft de afgelopen jaren voor één en dezelfde werkgever gewerkt. Hij heeft zich daar kunnen ontwikkelen in meerdere functies, maar is nu toe aan de volgende stap in zijn carrière bij een nieuwe werkgever. Hij is een ervaren logistiek medewerker in de Supply Chain en materiaalbeheer. Hij is bekend op het gebied van werkvoorbereiding, zowel op projectenniveau als machine herstel en onderhoud.
Hij zou dolgraag de stap richting Werkorganisator/Werkvoorbereider willen maken. De bouw spreekt hem zeker aan, juist de variatie in verbouw, nieuw- en utiliteitsbouw maakt het voor hem compleet. Diversiteit in werkzaamheden en de combinatie tussen binnen en buitendienst vindt hij belangrijk. Deze rustige jongen is zeer stressbestendig en vrolijk. Hij houdt van piekmomenten en functioneert daardoor nog beter. Eerlijkheid, jezelf kunnen zijn en een prettige werksfeer zijn belangrijke aspecten voor deze kandidaat, waar hij veel waarde aan hecht. .....
Projectmanager Bouw
Eindhoven | Tilburg | Den Bosch5853 | Bouwkunde
Deze kandidaat heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het vastgoed, waarbij hij de afgelopen twee jaar de rol van Vastgoedmanager mocht vervullen. Hierbij was hij verantwoordelijk voor het beheer van verschillende vastgoedobjecten op technisch en facilitair vlak van diverse bedrijfspanden. De inkoop van facility diensten, visie ontwikkelen t.b.v. toekomstig behoud (renovatie/objectverbeteringen) en leveranciers en relatiemanagement behoorden daarbij tot zijn takenpakket.
Deze man krijgt de meeste energie wanneer hij zich bezighoudt met de service en beleving van de gebruiker van een pand. Hierbij vindt hij het leuk om samen te werken met verschillende stakeholders en te luisteren en mee te denken om tot een juiste oplossing te komen. Deze man is leergierig en vindt het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen. Hij is creatief en kan goed conceptmatig denken en houdt van vernieuwing en verbetering. Hij is mensgericht, kan goed samenwerken met anderen, maar kan ook prima zelfstandig werken.

Zijn voorkeur gaat uit naar een binnen/buitendienst functie, het liefste niet binnen de woning en appartementenbouw, maar meer richting retailprojecten.
Flexibiliteit en diversiteit aan taken belangrijk zijn voor hem. Een functie als Project Manager Bouw ambieert hij dan ook zeer zeker. .....
BIM- Modelleur/ Engineer
Eindhoven | Venlo | Tilburg5851 | Architectuur en stedenbouw
Wij hebben gesproken met een gepassioneerd architect, die voor de liefde naar NL gekomen. Hij heeft zich afgelopen 1,5 jaar druk bezig gehouden met inburgeren waardoor hij de Nederlandse taal inmiddels al goed eigen heeft gemaakt.

Hij is op zoek naar een leuke baan waar hij als BIM-Modelleur/ Engineer/ Tekenaar aan de slag kan gaan. Voor hem is een leuk team van collega’s erg belangrijk. Qua projecten houdt hij van een uitdaging en is hij sterk in bouwkundige detaillering.

Onze kandidaat is zeer goed de hoogte van diverse moderne tekensoftware en hij pakt nieuwe materie makkelijk op. Revit, AutoCad en Arkey kennen voor hem weinig geheimen.

Heeft u per direct behoefte aan een gedreven modelleur die veel in zijn mars heeft? Maak dan kennis met onze kandidaat! .....
(Senior) Accountmanager
Den Bosch | Eindhoven5848 | Commercieel
Deze kandidaat is een ervaren commerciële man die zichzelf als echte relatieman bestempeld. Hij is graag in contact met zijn klanten van eerste gesprek tot aan de oplevering van de opdracht. Hij communiceert en coördineert graag met collega’s om de wensen van de klant op de juiste wijze uitgevoerd te krijgen.

Hij heeft ervaring binnen de afbouw en (beveiligings)installaties in rollen als accountmanager en salesmanager. Hij zoekt rol als (senior) accountmanager bij een concept (af)bouwer of een leverancier van (slimme) gebouwgebonden installaties.

Hij heeft HBO denk- en werkniveau en een commerciele opleiding genoten. .....
Ambitieuze starter
Den Bosch | Waalwijk | Tilburg5834 | Bouwkunde
Deze jongeman houdt ervan om dingen aan te pakken, is een echte doorzetter en zeer proactief. Hij is communicatief zeer vaardig en sociaal. Door omstandigheden is hij momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging! Hij heeft enorm veel zin om iets nieuws te gaan leren en daar zijn expertise van te gaan maken. Hij heeft twee jaar als timmerman mogen werken tijdens zijn BBL opleiding, het is even geleden maar het inzicht zit goed.

De bouwbranche spreekt hem erg aan en hij hoopt hier zijn vervolgstappen in te kunnen maken. Hij kan goed zelfstandig werken, maar vind het ook fijn om mensen om zich heen te hebben en te sparren over zaken. Hij is zeer leergierig en wil graag dingen onder de knie krijgen en vindt het daarbij ook geen probleem om in zijn eigen tijd te leren.

Graag komt hij in aanmerking voor een startersfunctie binnen de bouw/vastgoed. Bijvoorbeeld als Inspecteur, Medewerker Binnendienst of Werkorganisator. .....
BIM-Modelleur (Engels sprekend)
Rotterdam | Dordrecht | Den Haag5833 | Architectuur en stedenbouw
Deze van origine Iraanse dame heeft haar bachelor Architecture en Engineering behaald aan de universiteit (in Iran) om vervolgens haar master Sustainable Architecture te halen aan de universiteit van Milaan.

Ze heeft ervaring als architectonisch ontwerper (ruim 10 jaar) en werkt sinds september 2021 in Nederland als BIM Modelleur. Aangezien ze momenteel erg veel moet reizen voor haar huidige baan zoekt ze iets dichterbij huis (Regio Rotterdam) in de rol van Ontwerper/ Modelleur.

Haar kennis van AutoCAD, Revit architecture, Twin Motion, StabiCAD etc. is op hoog niveau. .....
BIM Modelleur - Engineer
Tilburg | Breda | Den Bosch5832 | Bouwkunde
Deze rustige man weet goed wat hij wel en niet wil. De afgelopen jaren heeft hij veel ervaring opgedaan als Bouwkundig Tekenaar/BIM Modelleur en in dit vakgebied wil hij zich dan ook verder door ontwikkelen. Hij kan goed zelfstandig werken, maar is zeker ook een teamplayer. Deze topper is sterk in het uitwerken projecten vanaf schetsontwerp tot aan coördinatie in de uitvoeringsfase op de bouwlocatie. Hij is kritisch, open en direct. Het is een loyale werknemer, maar is wel van mening dat dit van beide kanten moet komen.

Hij kan goed overweg met Autocad, Revit en Solibri, alles om zowel 2D als 3D projecten uit te werken. Zijn ervaring ligt met name in de grootschalige woningbouwprojecten en in bedrijfsmatige sfeer. Uitdaging, vrijheid en diversiteit aan werkzaamheden vindt hij belangrijk.

Zoekt u versterking op het gebied van een Bouwkundig Tekenaar/BIM Modelleur? .....
Kopersadviseur (zzp)
Utrecht | Amersfoort | Gorinchem5827 | Vastgoed en makelaardij
Deze dame is echt iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Met haar achtergrond binnen de makelaardij en kopersadvies beschikt ze over ruime kennis en ervaring om elke bouwer te ontzorgen. Maar daarnaast werkt haar enthousiasme aanstekelijk bij de kopers. Ze is zeer gedreven in haar vak en ze communiceert op een prettige en oplossingsgerichte wijze.

Ze weet zich op professionele manier te bewegen tussen kopers, makelaars en natuurlijk de bouwer. Met haar drive gaat ze voor het best haalbare resultaat, ongeacht het budget van de bewoners.

Loopt de afdeling kopersadvies niet optimaal, of is er behoefte aan extra capaciteit? Informeer dan naar deze dame! Ze is na de bouwvak inzetbaar voor 16- 32 uur per weerk. .....
Duurzaamheidsadviseur
Dordrecht | Rotterdam | Gorinchem5804 | Bouwkunde
Deze enthousiaste man met een echte hands-on mentaliteit is communicatief vaardig en is zeker commercieel ingesteld. Hij komt het beste tot zijn recht in een dynamische omgeving, waarbij je veel en snel moet schakelen tussen diverse werkzaamheden. Hij heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het runnen van winkels, waarbij alles van A tot en met Z aanbod komt. Daarbij was hij verantwoordelijk voor alle operationele processen binnen het bedrijf (Commercieel, Logistiek, Facilitair, HRM, Financieel en Marketing). Hij vindt het leuk om onder de mensen te zijn, ze in hun kracht te laten werken en aan te sturen daar waar nodig.

Duurzaamheidsadviseur in het vastgoed, of EPA U of EPA W Adviseur zijn rollen waarin deze kandidaat de laatste jaren ook ervaring in heeft opgedaan. Zijn certificaten zijn verlopen, deze zou hij opnieuw moeten behalen. Echter staat hij zeker open om dit weer op te pakken binnen de bouw en/of vastgoed. .....
Bedrijfsleider Bouw
Breda | Rotterdam | Den Bosch5794 | Bouwkunde
Deze kandidaat is een nuchtere, ambitieuze en ervaren bouwer. Hij heeft in zijn carrière de logische stappen gezet in zijn groei. Zo is hij als Hbo-bouwkunde afgestudeerde begonnen als calculator om vervolgens na verloop van tijd stappen te zetten naar werkvoorbereider, projectcoördinator, projectleider en de laatste jaren actief als bedrijfsleider waarbij hij ook betrokken is bij beleidsmatige processen en acquisitie.

Zijn ervaring ligt vooral binnen de woningbouw (grondgebonden en gestapelde woningbouw met commerciële laag en/of parkeergarages) en hij heeft projecten variërend van 40 tot ruim 500 woningen tot een goed einde gebracht.

Met zijn ruime ervaring binnen een professionele bouwonderneming is hij nu toe aan een nieuwe omgeving. Graag komt hij in aanmerking voor een rol van Bedrijfsleider of Hoofd Bedrijfsbureau bij een mooie, middelgrote partij met een mensgerichte cultuur. .....
Projectleider Renovatie/Onderhoud
Rotterdam | Breda | Utrecht5793 | Bouwkunde
Deze kandidaat een ervaren Projectleider Renovatie/Onderhoud die op zoek is naar een middelgrote aannemer waar openheid, eerlijkheid en samenwerken zeer belangrijke termen zijn. Korte lijnen en heldere communicatie is wat bij hem past.

Hij kent de klappen van de zweep in de bouw. Hij heeft 40 jaar ervaring en heeft rollen als timmerman, uitvoerder, bedrijfsleider, projectleider en hoofdopzichter mogen vervullen binnen zowel W- als U-bouw variërend van renovatie/restauratie, transformatie en nieuwbouw.

Voor hem is het minder van belang in welke tak van bouw zijn volgende werkgever actief is, zolang het een gezond bedrijf is die goed is voor hun mensen en waar een saamhorigheidsgevoel heerst. .....
Junior Projectmanager Vastgoed
Tilburg | Eindhoven | Den Bosch5790 | Vastgoed en makelaardij
Deze enthousiaste jongen is in 2013 afgestuurd in Hbo- Management Economie en Recht (Vastgoed & Makelaardij) maar kon in die tijd niet aan die leuke en uitdagende baan komen in het Vastgoed. Hier ligt zijn passie nog steeds en zal dolgraag weer in die richting werkzaam willen zijn. De dynamiek in het vastgoed vindt hij erg interessant. De transformatie van kantoorpanden naar appartementen complexen en hoe je gebouwen een nieuw leven kunt inblazen, boeit deze jongeman enorm.

Hij is analytisch zeer sterk, kan goed data opnemen en dat visueel maken. Zijn omgeving zou hem omschrijven als een empathisch persoon, zeer behulpzaam richting collega’s en wil graag mooie teamprestaties creëren.

Nu tijd voor een stap richting het vastgoed. Biedt u onze kandidaat een mogelijkheid? .....
Projectmanager
Den Bosch | Breda | Tilburg5789 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een ondernemende Projectmanager. Zijn carrière begonnen binnen de elektrotechniek maar al snel de overstap gemaakt naar de bouw/afbouw. Geruime tijd verantwoordelijk voor projecten vanaf casco tot en met eind realisatie.

Deze ervaren vakman is een onderzoekend en ambitieus persoon. Daarom zou hij graag zijn carrière een vervolg willen geven vanuit de rol van Projectmanager, maar dan aan de opdrachtgeverszijde. Gezien zijn projectervaring is hij gewend te schakelen, te organiseren en te communiceren. Daarnaast zit hij nu ook regelmatig aan tafel met opdrachtgevers, ondernemers of onderaannemers.

Heeft u behoefte aan een betrouwbare en loyale kracht? Informeer gerust naar zijn uitgebreide cv! .....
Bouwkundig Adviseur (zzp)
Gorinchem | Dordrecht | Roosendaal5781 | Bouwkunde
Deze professional is na het afronden van zijn Hbo-Bouwtechnische Bedrijfskunde, zijn carrière begonnen binnen de uitvoerende bouw als Werkvoorbereider. Vervolgens heeft hij mooie stappen gezet richting de kant van Bouwmanagement. De afgelopen jaren heeft hij zich verder ontwikkeld richting technisch beheer en contractmanagement binnen een non-profitorganisatie.

Hij is creatief en denkt in mogelijkheden en oplossingen. Verder is hij sociaal en pragmatisch en gaat hij graag doelgericht te werk. Binnen zijn team werkt hij op constructieve wijze samen om tot goede resultaten te komen.

Hij heeft een mooi cv opgebouwd met een pakket aan opleidingen en aanvullende cursussen. Momenteel is hij op zoek naar een interessante interim-opdracht voor ca. 8- 12 uur per week, waarbij zijn voorkeur uitgaat naar de uitvoerende bouw of richting contractmanagement.

Meer weten over deze professional? Informeer gerust! .....
Accountmanager Bouw
Breda | Rotterdam | Gorinchem5771 | Bouwkunde
Deze kandidaat is een zeer ervaren accountmanager/ business developer te noemen. Hij heeft ervaring met het ontwikkelen van new business en het onderhouden en uitbouwen van zijn netwerk en relaties.
Heeft kennis en ervaring binnen de wereld van daken, isolatie, (industriële) deuren, tegels, keukens en sanitair.

Hij is op zoek naar een leuke nieuwe werkgever waar hij zijn persoonlijke communicatie vaardigheden, netwerk en verkoopkwaliteiten goed kan inzetten. Het is voor hem belangrijk dat er een positieve sfeer heerst binnen de organisatie en dat er integriteit nagestreefd wordt.

Hij zou het heel erg leuk vinden om (jongere) collega’s te coachen en aansturen, maar hij wil ook zeker bij de klant aan tafel zitten. .....
Commercieel Manager
Rotterdam | Gorinchem | Breda5760 | Bouwkunde
Deze kandidaat heeft ruim 15 jaar ervaring in de bouwsector, als commercieel technisch expert en people-manager op het gebied grondposities en haalbaarheidsstudies en investeringsadvies. Hij is een visionair met een combinatie van commerciële-, ontwikkel-, product-, cross-functionele en teammanagementvaardigheden. Beschikkend over het vermogen om samen oplossingen te vinden, behaalt hij de juiste resultaten welke gericht zijn op de behoeften van de klant. Hij is gepassioneerd in het verbinden, samen te werken in een team, en gedreven om anderen te helpen hun potentieel te bereiken.

Hij komt het beste tot zijn recht binnen een middelgrote (platte) organisatie met als expertise bedrijfhuisvesting. Graag zou hij betrokken zijn bij beleid en strategie evenals het managen en motiveren van een (jong)team. .....
Salesmanager Bouw
Breda | Tilburg | Den Bosch5759 | Bouwkunde
Deze enthousiaste man heeft veel ervaring in acquisitie en het opbouwen van relaties met name bij o.a. architecten, woningcoöperaties, projectontwikkelaars en gebouw eigenaren. Het is een zeer gedreven en communicatief vaardige man. Daarbij beschikt hij over goede bouwkundige en technische kennis.
Hij kan gemakkelijk het gesprek aan gaan met partners op diverse niveaus waaronder; directie, inkopers, project(bege)leiders en werkvoorbereiders. Daarbij kan hij goed zelfstandig werken, weet mensen te motiveren en kan ook prima een stuk leidinggeven. Hij wil graag scoren, maar weet als geen ander dat je daar een team voor nodig hebt dat goed op elkaar is ingespeeld. Deze kandidaat heeft in het verleden 25 jaar lang zijn eigen bedrijf gehad. Hier heeft hij zeer veel van geleerd.

Heeft u ruimte voor een ervaren Commercieel Projectleider/ Salesmanager? .....
(Hoofd) Administratie
Den Bosch | Tilburg | Breda5756 | Financieel
Deze kandidaat heeft meer dan 25 jaar ervaring als (hoofd) administrateur. Onder zijn verantwoordelijkheid viel de gehele financiële administratie van o.a. uit het controleren van de grootboekadministratie, controle op de uitvoering van de salarisadministratie, BTW/ICP aangiftes en het opstellen van maand- en kwartaal rapportage.

Het is een man die past binnen organisatie met een hands-on mentaliteit, waar samenwerken centraal staat. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid en is bedreven met boekhoudsystemen, Microsoft office en ERP-systemen.

Hij staat open voor nieuwe kansen en zou het leuk vinden bij een organisatie aan de slag te gaan waar hij zijn ervaring kan inzetten om de bestaande financiële administratie naar een hoger niveau te tillen, maar hij zou het ook leuk vinden om juist nieuwe dingen te leren van collega’s. .....
Productieleider (beton)
Breda | Roosendaal | Dordrecht5717 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een zeer ervaren productieleider/ productiemanager. Zijn kracht zit hem in het overzien van processen en herkennen waar verbeterpunten liggen om zodoende het productieproces te optimaliseren. Verder is hij ervaren in het creëren van een veilige werkomgeving en is hij sterk in het maken van effectieve planningen.

Hij denkt graag mee in hoe een organisatie (nog) beter kan opereren en adviseert waar eventuele investeringen kunnen bijdragen. Hij houdt van in contact zijn met mensen, zowel de teams die hij aanstuurt, de leveranciers en de klanten waarvoor wordt geproduceerd.

Op zoek naar een vernieuwend "leider"? Informeer gerust naar zijn uitgebreide profiel! .....
Senior Controller
Breda | Bergen op Zoom | Rotterdam5675 | Financieel
Deze ervaren kandidaat is een financieel aanpreekpunt en sparringpartner voor directie en managers. Hij voorziet in zowel periodiek als Ad Hoc managementinformatie. Daarnaast weet hij de business te verzorgen van financiële analyses ten aanzien van sales, profit en cashflow. Verder ondersteund hij bij business cases vanuit bedrijfseconomisch perspectief.

Hij is communicatief sterk en vervaardigd in zijn werkzaamheden ook financiële rapporten. Daarnaast is hij ook opsteller en uitdager van budgetten en forecasts.Hij is bekend met diverse ERP softwarepakketten. Verder streeft hij naar optimalisatie en houdt hij ervan om zijn gemaakte afspraken keurig na te komen.

De bouw is een rode draad gedurende zijn loopbaan. Hij zou dan ook graag als controller, hoofd administratie of financieel verantwoordelijke in de bouw zijn loopbaan vervolgen. .....
Backoffice Medewerker
Roosendaal | Bergen op Zoom | Breda5674 | Administratief
Deze dame omschrijft zichzelf als een assistent met ruime ervaring in administratieve en organisatorische ondersteuning. Zij is altijd op zoek naar manieren om processen beter te stroomlijnen. Als een vastberaden probleemoplosser verzamelt en analyseert zij informatie om antwoorden en oplossingen te vinden, om zo resultaten te kunnen leveren. Zij komt over als een enthousiast persoon die zeer proactief is, een echte hands-on mentaliteit heeft, flexibel is maar ook goed kan plannen en schakelen. Deze kandidaat komt het beste tot haar recht in een dynamische rol met veel uitdaging. Ze is een echte dienstverlener met goede communicatieve vaardigheden.

Ze ambieert een functie in de bouwsector, daarbij valt te denken aan Projectadministrateur, Backoffice Medewerker of Directiesecretaresse. Daarnaast heeft ze uitstekende software kennis en maakt zichzelf snel dingen eigen. Afgelopen jaar heeft ze nog een 4- daagse cursus gevolgd voor Revit. .....
Financieel Directeur
Breda | Rotterdam | Den Bosch5665 | Financieel
Onze kandidaat is met recht te bestempelen met de benaming “financieel expert”! Hij beschikt over meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van boekhouding en rapportage, financieel management en administratie als ook over ervaring met HR en ICT. Door deze ervaring heeft hij gedegen kennis van Corporate en Unit boekhoudtechnieken en - procedures alsmede een hoge graad van analytische vaardigheden. Tevens heeft hij ruime ervaring met projectenadministratie.
Zijn mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn uitstekend en samenwerken en communiceren met zowel technische als commerciële collega’s vormt voor hem geen probleem. Hij is gewend om MT verantwoordelijkheid te dragen.

Accuratesse, inzet, flexibiliteit, loyaliteit en collegialiteit zijn zijn sterkste punten. Hij is te typeren als een people manager met hands-on mentaliteit.

Hij zoekt een nieuwe uitdaging als Finacieel Manager en/of Financieel Directeur bij een mooi (bouw)bedrijf. .....
Commercieel Projectcoördinator
Breda | Den Bosch | Eindhoven5608 | Civiele Techniek
De man die wij gesproken hebben is een vlotte, commercieel ingestelde, bouwkundig begeleider. Binnen zijn loopbaan in verschillende branches ervaring opgedaan, waardoor je hem kan bestempelen als een echte allrounder. Hij is uiteindelijk de bouw ingerold, omdat hij een fysiek resultaat wilt halen uit zijn werk. Hij is zich toen gaan verdiepen in de bouw en stuurt nu als projectleider, mooie projecten aan.

Persoonlijk kan ik hem omschrijven als klantgericht, commercieel en een drive om te vernieuwen. In zijn werk wilt hij onderdeel zijn van het team, hierdoor geeft hij leiding via bottom-up i.p.v. top down. Hierdoor is hij voor iedereen makkelijk te benaderen. In zijn werk weet hij doormiddel van zijn eigen enthousiasme zijn werknemer enthousiast te maken.

Hij is nu toe aan een nieuwe stap. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie bij een aannemer of bouwer om zo de fijne kneepjes die hij eventueel nog mist bij kunnen brengen. Zijn uitdaging ligt bij grotere bouwprojecten. .....
Technisch Vastgoedmanager
Tilburg | Breda | Den Bosch5551 | Vastgoed en makelaardij
Deze kandidaat gaat geen uitdaging uit de weg. Hij opereert graag in het vastgoed en op basis van zijn kennis, kunde en ervaring gaat hem dit erg goed af. Problemen probeert hij altijd om te buigen naar kansen en mogelijkheden.

Deze man is betrokken, betrouwbaar en gaat doelgericht te werk. Naast het feit dat hij in zijn huidige job sturing geeft aan een mooi team is, werkt hij ook graag samen met zijn collega’s. Teamwork staat centraal en een goede teamspirit is de basis voor het optimaal functioneren van zijn team. Met zijn positieve inbreng en gezonde dosis humor is hij vaak de olie om zijn team gesmeerd te laten lopen, zodat het met elkaar optimaal kan presteren.

Deze loyale man is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij vindt diversiteit in zijn takenpakket belangrijk, hoeft niet persé weer leiding te geven, vindt het juist ook leuk om het operationele, maar ook het praktische stuk ‘property management’ op te pakken. .....
Inkoper Bouw
Rotterdam | Zoetermeer | Dordrecht5448 | Bouwkunde
Gedurende zijn loopbaan heeft deze kandidaat veel ervaring opgedaan als Inkoper. Zowel op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Hij denk creatief mee in het oplossen van technische en commerciële oplossingen welke dan ook regelmatig succesvol door de interne klant of fabrikant/leverancier in praktijk zijn opgenomen in processen, producten en diensten.

Naast zijn bouwkundige- en inkoopopleiding is hij van nature commercieel ingesteld. Hij heeft een praktische en pragmatische manier van werken waarbij hij ingewikkelde zaken overzichtelijk opzet. Hij denkt proactief mee, doet verbetervoorstellen en is gewend te communiceren op alle niveaus. Op het gebied van inkoop beheerst hij alle taken uiteenlopend van het aanvragen van offertes t/m plaatsen van de order, afsluiten project- of lang lopende afroepcontracten, sourcing, leveranciers- en contractmanagement, afwikkelen van schades en claims, enz. Door de jaren van ervaring is zijn commerciële netwerk ook groot.

Hij is op zoek naar een nieuwe werkgever waar een familiare sfeer heerst, waar samen gewerkt wordt en open en eerlijk gecommuniceerd wordt. Zijn voorkeur gaat uit naar een rol van Inkoper Bouw. .....
Projectmanager Bouw (zzp)
Breda | Dordrecht | Roosendaal5375 | Bouwkunde
Deze professional is een ervaren Projectmanager. Ruime ervaring als Interim-professional binnen zijn vakgebied Bouwkunde. Vanuit zijn ervaring in loondienst heeft hij in 2015 de stap gezet om zelfstandig projecten op te pakken. Dit bevalt hem goed.

Hij is een mensen-mens, werkt graag in een team waarbij ieder zijn eigen expertise heeft. Zijn projectervaring is breed, van grootschalige nieuwbouw tot renovatie. Voornamelijk binnen de utiliteitsbouw, overheid en andere instanties.

Zijn kracht ligt vooral in aan het aansturen van projecten in de realisatiefase. Graag vanuit de opdrachtgeverskant, maar wel met de nodige knowhow van alle verschillende disciplines. Met zijn communicatieve skills, het aanvoelen en meebewegen wanneer dit nodig is, maken hem een prettig collega.

Heeft u behoefte aan een Projectmanager met ervaring binnen maatschappelijk vastgoed? Informeer gerust naar deze kandidaat! .....
Adviseur/ Inspecteur (vastgoedonderhoud)
Venlo | Eindhoven | Venlo5211 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een ondernemende en kundige man. Zijn carrière begonnen vanuit het bedrijf van zijn vader. Achtergrond vanuit het schildersvak, maar inmiddels gespecialiseerd in vastgoedonderhoud i.c.m. RGS. Van 0-metingen tot complete meerjarenplanningen en begrotingen en vanuit daar een gedegen advies uitbrengen richting de opdrachtgever, dit is waar zijn kracht zijn ligt.

Graag wil hij zijn kennis en ervaring inzetten vanuit de advieskant, bij een Vastgoedadvies-inspectiebureau. Hij staat open om vakinhoudelijke cursussen te volgen, om zo zijn kennis up-to-date te houden. Het werken voor een woningcorporatie spreekt hem ook zeer zeker aan en daarin projecten te begeleiden en een stuk renovatie en onderhoud op te pakken.

Onze kandidaat maakt een betrouwbare, loyale indruk. Hij heeft van nature een gezond commercieel gevoel. Hij is gewend zelfstandig te werken, maar een team van specialisten om hem heen, is wel iets wat hij fijn vindt. Samen sparren om tot oplossingen te komen, voor een tevreden opdrachtgever.

Heeft u interesse in een persoonlijke kennismaking met onze kandidaat? Informeer gerust naar zijn uitgebreide gegevens! .....
Parttime Bouwkunde Starter
Rotterdam | Dordrecht | Den Haag5127 | Bouwkunde
Deze positief ingestelde vrouw is zeer spontaan en open in haar communicatie. Zij is nooit te oud om te leren, daarom blijft zij zich ook graag ontwikkelen. Collega’s hebben haar altijd gezien als een zelfstandig en nette collega. Zij ziet haar werk als méér dan gewoon een baan. Het is immers onderdeel van haar dagelijkse leven. Daarom zoekt ze uitdaging in haar werk, waar zij voldoening uithaalt. Zij werkt graag met een doel in het vooruitzicht.

Op deze manier motiveert zij zichzelf, maar vind zij het ook net zo leuk om anderen om haar heen te motiveren. Op dit moment volgt zij nog één dag in de week de opleiding Bouwkunde, haar docenten omschrijven haar als een leergierig en ambitieus persoon die doelgericht te werk gaat.

Op dit moment is deze kandidaat voor 2 dagen per week beschikbaar, in de loop van volgend jaar na het behalen van haar Hbo-diploma zal dit 3 dagen per week zijn. .....
Senior Projectleider - Bedrijfsleider
Roosendaal | Rotterdam | Breda5042 | Bouwkunde
Wij hebben voor u gesproken met een senior professional. Onze kandidaat heeft ruime ervaring opgedaan als Hoofd Productie en Bedrijfsleider. Voornamelijk actief geweest binnen de grootschalige, complexe utiliteitsbouw en hoogbouw. Het aansturen van teams, vanaf uitvoerders, inkoop en bedrijfsbureau, behoorden tot zijn verantwoordelijkheid.

Hij staat graag in contact met de opdrachtgever en hij is graag betrokken vanaf het voortraject. Hierdoor weet hij projecten tot een (financieel) succes af te ronden. Gezien zijn enorme ervaring is hij op zoek naar een werkomgeving waar hij de mogelijkheid krijgt om zijn opgedane kennis over te dragen aan de nieuwe generatie. Onze kandidaat komt het beste tot zijn recht in een aansturende, leidinggevende rol waarbij hij de verantwoordelijkheid krijgt over projecten vanaf € 25 mln.

Heeft u behoefte aan een professioneel leider die vanuit de LEAN gedachte projecten tot een goed eind weet te brengen? Informeer dan vandaag nog naar onze kandidaat. Hij is op korte termijn beschikbaar. .....
Verkoop Coördinator
Den Bosch | Eindhoven | Tilburg4968 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een commercieel ingesteld persoon met een technische achtergrond. Hij heeft ruime ervaring als Kopersadviseur binnen de installatietechniek en de bouw- en projectontwikkeling. Zijn ambitie? Nóg succesvoller worden binnen zijn vakgebied.

Zijn ervaring heeft hij voornamelijk opgedaan bij ontwikkelende aannemers en bij een commercieel ontwikkelaar; variërend in functies van Kopersadviseur, Verkoopcoördinator en Woonconsultant. Het gaat hem om de uitdaging. Onze kandidaat heeft als doel om er samen met zijn team voor te zorgen dat hij kwalitatief goed werk verricht met een hoge klanttevredenheid.

Deze sympathieke man is helder en transparant in zijn communicatie, hij straalt vertrouwen uit waardoor hij snel de gunning heeft bij mogelijke kopers, leveranciers of andere belanghebbenden.

Tijd voor een nieuwe, frisse werkomgeving waar hij samen met zijn team mooie projecten mag realiseren. Geef hem een uitdaging en duidelijke doelen en onze kandidaat gaat ervoor!

Bent u op zoek naar een Manager Wonen/ Kopersadvies. Onze kandidaat komt graag kennismaken! .....
Bouwkundig Adviseur/ Projectleider (zzp)
Tilburg | Breda | Den Bosch4936 | Bouwkunde
Onze professional is een zeer ervaren bouwkundige. Hij heeft zijn carrière opgebouwd van Voorman/Timmerman naar Uitvoerder en is vervolgens vanuit de andere kant van de tafel aan de slag gegaan als Onderhoudsmanager.

Hij heeft diverse opleidingen met succes afgerond en heeft zich hierdoor steeds verder ontwikkeld. Hij is goed op de hoogte van NEN 2767, RgdBOEI en het opstellen van MJOP en MJOB. Deze kandidaat kan werken met MS Office, Plandatis en O-Prognose.

Momenteel is hij werkzaam als zelfstandige en dan voornamelijk als Inspecteur/Adviseur en Projectleider. Gezien zijn passie en kennis op het gebied van onderhoud en beheer, is hij op zoek naar een nieuw project binnen dit vakgebied.

Heeft u behoefte aan een interim Projectleider/Adviseur? Onze professional is op korte termijn inzetbaar voor 16- 28 uur per week. U kunt contact opnemen op 076-5143600 .....
Projectmedewerker Bouw
Breda | Tilburg | Eindhoven4896 | Architectuur en stedenbouw
Deze dame is zeer correct en heeft een rustig karakter. De afgelopen jaren heeft ze binnen een stichting gewerkt en daar vooral mensen aangestuurd op onderhoudswerkzaamheden, bijdrage geleverd aan de uitvoering van diverse verbouwingen en hield zij zich tevens bezig met onderhoudsplannen.

Daarvoor is ze opzichter, directievoerder en werkvoorbereider geweest voor meerdere particuliere projecten. Ze heeft haar diploma voor Technische Architectuur (Bouwkunde) en zou dolgraag weer aan de slag willen in bijvoorbeeld de rol van Werkvoorbereider of meer een Coördinerende rol.
Deze dame kan goed zelfstandig werken, maar is ook een echte teamplayer. Zij is stressbestendig, optimistisch en zeer nauwkeuring in haar werk. Zij is beschikbaar voor 32 uur per week. .....
Projectondersteuner Bouw (zzp)
Gorinchem | Breda | Dordrecht4809 | Administratief
Onze kandidaat is een dame met ruime ervaring binnen diverse bouw- gerelateerde bedrijven, voornamelijk project ondersteunende functies heeft ze opgepakt. Van ondersteuning op de werkvoorbereiding op een grootschalig bouwproject, tot het ondersteunen van het management op allerlei gebied.

Onze kandidaat komt over als een vlotte, duidelijke dame die goed weet wat ze wil en wat ze kan. Ze beschikt over een flexibele, betrokken instelling en ze staat open voor nieuwe materie. Daarnaast is gewend binnen een bouwomgeving te functioneren.

Tijd voor een nieuw project waar ze zich in kan vast bijten. Dit kan als Projectmedewerker zijn of ondersteuning aan de kopersbegeleiding. Deze dame is hand-on en pakt graag nieuwe dingen op. .....
Creatief Projectcoördinator
Breda | Roosendaal | Waalwijk4694 | Interieur- en afbouw
Onze kandidaat is enthousiast, sociale en energieke man met ruime ervaring in de interieurbranche. Hij begeleid projecten graag van A tot Z en staat graag in contact met klanten. Hij heeft ervaring met het opleiden en begeleiden van nieuwe medewerkers. Hij is een echte teamplayer en zet graag samen een mooi resultaat neer en kan projecten intern uitstekend aansturen.

Deze creatieve techneut beschikt over ruime kennis en ervaring met de modernste systemen en technieken binnen de interieurbouw. Hij functioneert het beste binnen een organisatie met korte lijnen en duidelijke richtlijnen.

Heeft u behoefte aan een communicatief, enthousiaste collega met passie voor zijn vak? Deze kandidaat is beschikbaar voor 4 dagen per week! .....
Senior Projectmanager Ontwikkeling
Den Bosch | Tilburg | Breda4480 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een echte bouw- vastgoedprofessional met een mooi pakket aan opleidingen. Geruime tijd zijn eigen bouwonderneming gehad, inclusief eigen ontwikkeling. Hij heeft veel ervaring opgedaan aan de kostenkant, projectontwikkeling tot en met de totale uitvoeringsbegeleiding. Hij is sterk qua communicatie, organisatie en zorgt voor resultaat. Ook is hij kostenbewust en een zeer betrokken sparringpartner.

Qua projectervaring heeft hij zowel grootschalige utiliteitsbouw/kantoren als een stuk woningbouw opgepakt. Van herontwikkeling, transformatie tot en met nieuwbouw.
Als persoon komt onze kandidaat over als een sociaal en van nature commercieel ingestelde projectmanager. Op zoek naar een baan waar hij tot aan zijn pensioen zijn ervaring mag inzetten en overdragen.

Onze professional is een moderne Senior Projectmanager/ Ontwikkelaar, kan uw organisatie senioriteit gebruiken? Neem gerust contact met ons op voor het volledige profiel! .....
Uitvoerder Bouw
Breda | Roosendaal | Tilburg4386 | Bouwkunde
Onze professional betreft een ervaren Uitvoerder. Na zijn opleiding begonnen als werkvoorbereider/ organisatiemedewerker en vervolgens doorgegroeid richting uitvoerder. Hij heeft mooie stappen gemaakt binnen diverse, professionele bouwbedrijven. Zijn projectervaring varieert van woningbouw , grondgebonden en hoogbouw, tot utiliteitsbouw, nieuwbouw en transformatieprojecten. Met zijn brede kennis en ervaring, is geen project hem te gek.

Deze bouwkundig professional is een modern vakman. Hij weet waar hij over praat en wil graag een goed resultaat neerzetten met zijn team. Als persoon is hij direct en to the point in zijn communicatie. Hij houdt van duidelijkheid, afspraak is afspraak. Deze bouwer denkt graag mee in de uitvoerbaarheid van het project, vanaf werkvoorbereiding/ engineering tot en met de uiteindelijke realisatie.

Onze professional is op korte termijn inzetbaar voor een nieuw project en komt graag in aanmerking voor een vaste baan in de regio Noord-Brabant! .....
Senior Projectleider (afbouw- interieur- Retail)
Eindhoven | Den Bosch | Breda4272 | Interieur- en afbouw
Onze professional een zeer ervaren, pragmatisch projectleider binnen de afbouw – Retail en interieur. Hij heeft mooie stappen gezet in zijn carrière en voornamelijk de laatste jaren als ZZP’er actief geweest binnen de grootschalige, complexe projectenwereld. Zijn kennis ligt binnen projecten vanaf casco tot en met realisatie. Hij is gewend complete projectteams aan te sturen, van uitvoerders, werkvoorbereiders, planning & inkoop tot en met de monteurs, onderaannemers.

Hij blijft graag inhoudelijk betrokken bij de projecten. Ook de contacten met opdrachtgevers is iets wat hij leuk vindt. Onze kandidaat heeft een goed oog voor planning, budget en financieel resultaat. Als persoon maakt hij een menselijke, betrokken indruk. Hij is duidelijk in zijn communicatie en weet mensen vertrouwen te geven en ze op hun verantwoordelijkheden aan te spreken.

Op zoek naar een Projectleider – Projectmanager binnen de afbouw- interieur en Retail? Onze kandidaat is per direct beschikbaar voor een interim- of vaste baan. Neem vooral contact met ons op! Voor meer informatie over deze kandidaat. .....
Technisch Directeur
Den Bosch | Utrecht | Tilburg4264 | Bouwkunde
Deze kandidaat betreft een vlotte, moderne bouwprofessional. Zijn loopbaan begonnen als Uitvoerder en Projectleider bij een gerenommeerd aannemersbedrijf.

Een aantal jaar geleden de stap gemaakt naar Adjunct Directeur Bouw. Binnen zijn functie totaal verantwoordelijk geweest voor een vestiging met een omzet van ca. 30 miljoen. Van acquisitie naar nieuwe opdrachten tot contractvorming, aansturing bedrijfsbureau tot en met de betrokkenheid naar buiten. Een allround verantwoordelijke, zelfstandige rol binnen een prachtige bouwonderneming.

Onze kandidaat is van nature een commercieel, resultaatgericht manager. Snel van begrip, staat open voor nieuwe materie en heeft moeite met traditionele denkers. Toe aan een nieuwe uitdaging! Dit mag zijn een rol van Operationeel Directeur of Bedrijfsleider, waarbij commerciële sturing vanzelfsprekend is.

Heeft uw organisatie behoefte aan een enthousiast, gedreven manager met een uitstekend gevoel voor mens en resultaat? Informeer dan direct en laat hem voor de bouwvak nog een kop koffie komen drinken! .....
Coördinator Oplevering
Gorinchem | Breda | Den Bosch4255 | Bouwkunde
Deze gepassioneerde bouwkundige heeft een brede achtergrond en veel ervaring opgedaan binnen verschillende bouwbedrijven. Ook heeft hij een ruime ervaring als zelfstandig ondernemer. Hij is altijd binnen de bouw en vastgoed actief geweest.

Praktisch, technisch en zeer goed onderlegde uitvoerder. Hij kent de manco’s in de bouw en schakelt snel. Hij is begonnen als timmerman waardoor hij weet wat vakmanschap inhoudt. Tevens heeft hij een ruime ervaring als organisatiedeskundige waardoor hij organisatorisch- en planning technisch zeer sterk is. Hij beschikt over een groot vak-enthousiasme en weet dit goed over te brengen op anderen!

Heeft uw organisatie behoefte aan een Uitvoerder of Coördinator Oplevering, die per direct inzetbaar is? Bel direct voor informatie! .....
Bouwkundig Tekenaar
Rotterdam | Dordrecht | Barendrecht4181 | Bouwkunde
Een bouwkundig tekenaar in hart en nieren! Iemand die zich altijd wil blijven ontwikkelen. Ruime ervaring heeft als Technisch Tekenaar in de bouwkunde, maar ook ervaring heeft met betonconstructies, funderingstechnieken en bekistingen. 3D modelleren en digitaliseren van vastgoed datagebouwen, zoals vrijstaande woningen, gebouwcomplexen en utiliteitsgebouwen is hem niet vreemd.

Ook op het gebied van digitalisering van tekeningen, of het aanpassen van bouwkundige details in een 3D model is voor hem geen probleem.
Onze kandidaat is een leergierige man met een brede interesse. Hij pakt nieuwe materie snel op en is bereid een cursus of opleiding te volgen mocht dit noodzakelijk zijn. Onze kandidaat kan goed zelfstandig werken, maar is ook een echte teamplayer.

Heeft uw organisatie behoefte aan een ervaren Tekenaar met zowel bouwkundige ervaring als civieltechnisch? Onze kandidaat is per half november beschikbaar voor 4 dagen per week! .....
Senior Projectmanager
Tilburg | Den Bosch | Breda3536 | Bouwkunde
Hands-on Projectmanager met ervaring op het gebied van huisvestingsadvies, bouwmanagement, Onderhoudsmanagement en tendermanagement. Als persoon is hij sociaal en empathisch man. Hij is goed in staat om op duidelijk wijze zichzelf te presenteren.

Onze kandidaat beschikt over natuurlijk leiderschap en hij werkt graag in een team van professionals. Hij is strategisch en analytisch sterk. Een goede sparringpartner op alle niveaus. Hij raakt enthousiast van multidisciplinaire samenwerkingen waarbij wederzijds vertrouwen aanwezig is. Met een gezonde dosis humor is hij een positieve aanwinst voor elk projectteam.

Na een aantal jaar als interim-manager te hebben gewerkt, staat hij nu ook open voor een vaste invulling.

Meer weten? Bel ons gerust! Deze professional is op korte termijn beschikbaar! .....
Projectcoördinator
Dordrecht | Hoeksche Waard | Rotterdam2948 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een zeer ervaren vakman met een brede achtergrond en ervaring. Hij is zijn carrière begonnen als timmerman en vervolgens heeft hij mooie stappen gezet binnen corporatieland. Diverse functies bekleed als opzichter zowel voor nieuwbouw projecten als onderhoud en renovatie en aansluitend doorgegroeid richting en coördinator beheer en onderhoud.

Sinds 2014 een overstap gemaakt richting de uitvoerende bouw. Momenteel al een aantal jaar werkzaam als Projectcoördinator binnen renovatie, transformatie en nieuwbouw.
Door zijn praktische kennis en zijn leergierige instelling is hij zich altijd blijven ontwikkelen. Onze kandidaat is iemand die graag mee gaat met de tijd. Hij kan prima overweg met moderne systemen en (bouw)technieken en hij gaat een uitdaging daarin zeker niet uit de weg.

Nu tijd voor een volgende stap waarbij hij graag de mogelijkheid krijgt om 4 dagen te werken. Hij is op zoek naar een moderne werkgever waar hij de ruimte krijgt om zijn kennis in te zetten en over te brengen op anderen. .....
Projectmanager/ Ontwerpmanager
Tilburg | Breda | Den Bosch2844 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een breed inzetbare professional. Hij is zijn carrière na zijn studie begonnen als architect, maar na verloop van tijd een overstap gemaakt richting projectmanagement. Binnen diverse organisaties op projectbasis gewerkt, omdat hij uitdaging en afwisseling nodig heeft.

Deze professional is een snelle denker, sociaal betrokken en beschikt over een hands-on mentaliteit. Hij denkt graag mee in lange termijn plannen, hoe kunnen we projecten beter laten renderen of zorgen voor een goed resultaat. Hij is financieel en analytisch sterk, daarnaast heeft hij een gezond commercieel gevoel.

Hij werkt graag in een betrokken team van collega’s waar hij zijn mening mag geven. Hij is creatief in oplossingen en strategisch sterk. Onze kandidaat is per direct beschikbaar voor 32-40 uur per week. Zijn voorkeur gaat uit naar een rol van Projectmanager vanuit het voortraject, maar hij staat ook open voor een rol binnen de Projectontwikkeling.

Ziet u kansen voor deze professional binnen uw organisatie? Informeer direct naar zijn uitgebreide profiel! .....
Hoofd Verkoop & Ontwikkeling
Den Haag | Rotterdam | Dordrecht2757 | Overig
Deze professional heeft vastgoedontwikkeling van thuis meekregen. Na zijn studie is hij gestart als Projectontwikkelaar en heeft hiermee een mooie basis gelegd van zijn carrière. Na een aantal jaar heeft hij de stap gezet richting het ondernemerschap, wat een waardevolle ervaring is geweest.

De afgelopen jaren heeft hij zijn kennis verbreed als business developer en uiteindelijk als leidinggevende over een commercieel team. Dit allemaal binnen een Internationaal bedrijf waar het duurzaamheidsaspect hoog in het vaandel staat.

Onze kandidaat beschikt over een enorme drive, over ondernemerschap, hij weet de vertaalslag te maken van klantvraag naar daadwerkelijke opdracht. Daarnaast is hij sterk in het verkennen en onderzoeken van een nieuwe markt, dit is iets wat hij graag doet. Door zijn ruime ervaring binnen de bouw en vastgoed, beschikt hij over een relevant, actueel netwerk. Als persoon maakt hij een prettige, open en betrouwbare indruk. Hij weet zijn kennis en kunde goed onder woorden te brengen.

Omdat onze kandidaat graag geprikkeld blijft, is hij zich momenteel aan het oriënteren naar een volgende stap in zijn carrière. Hij staat voor verschillende opties open, waarbij een combinatie van (bouw)techniek, sales en innovatie voor hem belangrijke spreekpunten zijn.

Meer weten? Informeer gerust naar zijn uitgebreide profiel! .....
Commercieel Bedrijfsleider
Eindhoven | Den Bosch | Tilburg2344 | Bouwkunde
Onze professional heeft jaren lang een eigen onderneming gehad, binnen de toeleveranciersbranche van de bouw. Hierdoor heeft hij veel gezien en mogen ervaren op het gebied van ondernemerschap. Een aantal jaar geleden maakte hij de overstap naar loondienst en is momenteel werkzaam als Vestigingsleider binnen de bouw. Nu is het tijd voor een volgende stap.

Zijn voorkeur gaat uit naar een aansturende rol binnen een commercieel bedrijf. Hij stuurt sterk op proces, hij is een generalist en wil graag met zijn team mooie resultaten boeken. Daarnaast heeft hij een scherp oog voor financiën en kostprijsberekeningen. Hij is commercieel sterk en heeft een actueel, relevant netwerk binnen de bouw en daarbuiten.

Heeft u behoefte aan een hands-on Manager? Iemand die zich bewezen heeft binnen de bouw en de wereld van toeleveranciers? Informeer gerust naar zijn uitgebreide gegevens! .....
(Hoofd) Uitvoerder
Rotterdam | Breda | Roosendaal2073 | Bouwkunde
Als hoofduitvoerder en uitvoerder heeft deze kandidaat ruime allround ervaring met uiteenlopende projecten in de utiliteitsbouw, daarnaast heeft hij zich ook ontwikkeld tot volwaardig uitvoerder in de woningbouw. Als professional kenmerkt hij zich volgens collega's als sterk betrokken, kwaliteitsgericht, sociaal vaardig, communicatief vaardig, oog voor samenwerking en de rol en kracht van elke partij betrokken bij de projecten.

Hij is per 1 januari 2023 op zoek naar een leuke nieuwe werkgever waar hij als (hoofd) uitvoerder mag bijdragen aan het succes van uitdagende bouwprojecten. Hij heef ervaring met voornamelijk utilitaire projecten maar ook woningbouwprojecten (van ca. 40-500 miljoen) en is graag in teamverband actief, maar houdt zeker de touwtjes in handen. .....
Assistent Uitvoerder
Breda | Bergen op Zoom | Dordrecht1852 | Bouwkunde
Deze kandidaat is een ervaren timmerman die graag een stap zet van uitvoerend op de bouwplaats naar een wat meer controlerende en coördinerende rol. Hij is sterk in het aansturen van onderaannemers, het inkopen van materiaal/materieel en controle op kwaliteit.

Hij is de laatst jaren actief geweest als ZZP-timmerman binnen de woningbouw (corporaties) op het gebied van onderhoud en verduurzaming. Hij heeft goede computervaardigheden en is communicatief vaardig. Hij wil graag bij een nieuwe werkgever in diensttreden en voor de lange termijn zich verbinden

Op zoek naar een vakman die het fysieke werk achter zich wil laten? Informeer bij Pieter naar zijn uitgebreide cv! .....
Projectmanager Beheer & Onderhoud
Waalwijk | Breda | Den Bosch1746 | Bouwkunde
Een zeer enthousiaste kandidaat met een passie voor beheer & onderhoud en Retail. Ruime ervaring met MJOP’s, jaarplannen en de uitvoering van renovatieprojecten. Deze man is een echte teamspeler, iemand die graag samen met het team voor het beste resultaat gaat. Hij geeft op een natuurlijke, coachende manier leiding aan zijn team en gaat voor concreet resultaat.

Hij is strategisch en analytisch sterk en communiceert erg helder. Een positieve geest, situationeel gevoel en vakinhoudelijk sterk. Is een kartrekker en instaat anderen te enthousiasmeren en te stimuleren projecten op hoge kwaliteit te brengen, qua proces en resultaat.

Heeft u behoefte aan een senior projectmanager die compleet is? Uw projecten tot in de puntjes verzorgt en de klant daarmee zeer tevreden houdt? Een ervaren kracht met oog voor technisch detail maar ook voor het strategisch proces? Ga dan snel in contact met onze kandidaat! .....
Projectleider Bouw
Eindhoven | Den Bosch | Venlo1429 | Bouwkunde
Deze ervaren projectleider nieuwbouw is op zoek naar een nieuwe werkplek waar hij zijn kennis en ervaring op het gebied van woning- en ultiliteitsbouw goed kan inzetten. Hij heeft brede kennis en zoekt dan ook een brede rol. Hij past het beste bij een (middel) kleinbedrijf waarbij hij projecten van A tot Z kan leiden.

Hij is op zoek naar een prettige en open organsiatie waarbij nauw en persoonlijk wordt samengewerkt. Hij heeft een MTS opleiding afgerond om daarna verschillende bouwkundige curcussen te hebben afgerond op HBO-niveau.

Hij heeft ervaring met projecten als bankgebouwen, bakkerijen, zorginstellingen en restaurants van 50k tot enkele miljoenen.

Heeft u dus behoefte aan een ervaren projectleider nieuwbouw met stevige ervaring dan is dit wellicht een interessante kandidaat voor uw organisatie. Onze kandidaat is per direct inzetbaar voor 24- 36 uur per week. .....
Bouwkundig Opzichter / Inspecteur
Den Bosch | Tilburg | Waalwijk1264 | Bouwkunde
Onze kandidaat is zijn carrière begonnen als Assistent Uitvoerder bij een aannemer. Daarna heeft hij calculatie/werkvoorbereiding op zich genomen en vervolgens is hij als Bouwkundig Tekenaar bij een architectenbureau aan de slag gegaan. Hij heeft de ruime ervaring als bureauchef waar hij verantwoordelijk was voor het bouwkundig tekenwerk.

In 2008 heeft hij de stap gemaakt om als Opzichter aan de slag te gaan. Contact met mensen, problemen oplossen en de techniek, dat is zijn passie!
Inmiddels is hij zeer ervaren als opzichter, waarbij hij vooral complexe nieuwbouwprojecten, maar ook grootschalige renovatieprojecten heeft begeleid. Tevens is hij in het bezit van het diploma RGD BOEI- inspecteur.

Onze kandidaat is een echte coach; zeer sociaal, betrokken en loyaal, zonder daarbij het belang van de organisatie uit het oog te verliezen. Hij is in zijn werk zeer nauwkeurig, verantwoordelijk en geïnteresseerd.

Heeft u behoefte aan een ervaren Bouwkundig Opzichter/ Inspecteur? Onze kandidaat is per direct fulltime beschikbaar. .....
Inspecteur/ Adviseur
Breda | Tilburg | Den Bosch809 | Bouwkunde
Deze enthousiaste jongeman heeft een afgeronde Mbo- opleiding in Bouwkunde en heeft vele jaren werkervaring als bouwkundig tekenaar en werkvoorbereider opgedaan. De afgelopen twee jaren heeft hij een uitstap gemaakt naar een andere rol als Inspecteur/ inmeter. Deze rol beviel hem erg goed. Het klantcontact, sparren met collega’s en klanten, problemen oplossen en de combinatie van buiten/binnendienst werkzaamheden passen hem goed.

Hij zou graag een vervolgstap willen maken in zijn carrière en ziet een rol als Inspecteur binnen het vastgoed daarin zeker voor hem weggelegd. Hij staat open om cursussen te volgen, want leergierig is hij zeker. Deze kandidaat houdt van structuur, is perfectionistisch, kan goed zelfstandig werken maar ook prima in een team. Hij is per direct beschikbaar voor ca. 32 uur per week.

Meer weten? Bel Annelot: 076 5143600 .....
Bedrijfsleider Bouw
Dordrecht | Goeree-Overflakkee | Roosendaal752 | Bouwkunde
Dit is een zeer ervaren bouwkundige met een gedegen achtergrond en ervaring binnen diverse professionele bouwbedrijven. Zijn carrière begonnen bij een grootschalige bouwer binnen de utiliteitsbouw. Inmiddels een aantal stappen gemaakt en nu al jaren Senior Projectleider bij een professioneel familiebedrijf.

Onze kandidaat is iemand die recht door zee is in zijn communicatie, hij is duidelijk en weet goed waar hij over praat. Hij weet goed het overzicht te bewaren, ook in lastige/ complexe situaties. Met zijn ruime ervaring zowel binnen de woningbouw- als utiliteitsbouw, een breed inzetbare professional. Met zijn organisatorische skills en uiteraard een sterk analytisch oog op het bewaken van de financiën van projecten, maken hem een interessante kandidaat.

Hij heeft de ambitie om een stap te maken richting Bedrijfsleider. Gaat hij dit binnen uw organisatie oppakken?

Meer weten? Informeer gerust naar zijn uitgebreide profiel! .....
Coördinerend Kopersadviseur
Den Bosch | Tilburg | Waalwijk255 | Bouwkunde
Deze dame heeft tijdens haar duale studie Bouwkunde bij een landelijke aannemer, op verschillende afdelingen ervaring opgedaan. Haar voorkeur ging destijds uit naar de kopersbegeleiding, waar ze uiteindelijk haar meeste ervaring in heeft opgedaan.Tevens heeft ze de afdeling werkvoorbereiding ondersteund met meerdere projecten.

Onze kandidaat is een serieuze dame, met een professionele werkhouding. Ze is sterk in het optimaliseren van processen en is graag in contact met klant/bewoners/makelaars en haar collega’s. Daarnaast houdt ze van dynamiek en afwisseling in werk en projecten.

In combinatie met haar jonge gezin, is ze op zoek naar een leuke baan voor 24 uur per week (3 dagen). Op deze manier heeft ze een goede balans tussen werk- en privé. Ze staat open voor een functie van kopersadviseur, woonconsulent of iets anders wat binnen haar kwaliteiten past. .....
Uitvoerder/ Projectleider (zzp)
Eindhoven | Tilburg | Den Bosch66 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een ervaren bouwer met een scherp oog op het proces. Ruime ervaring als werkvoorbereider binnen diverse bedrijven. Hij is doorgegroeid richting uitvoerder en projectleider. Hierdoor is hij gewend snel operationeel te zijn.

Durft verantwoordelijkheid te nemen en denkt graag mee vanaf voorbereiding in de haalbaarheid van projecten. Gezien zijn projectervaring is hij gewend snel en adequaat te schakelen en ook zijn teams op deze wijze aan te sturen. Zowel binnen de grootschalige nieuwbouw als transformaties heeft hij veel gedaan. Als persoon maakt hij een rustige, serieuze indruk.

Deze bouwer is op zoek naar een nieuw project, dit mag voor lange of korte termijn zijn. Meer weten over onze professional, informeer dan snel! .....
Projectbegeleider Bouw
Eindhoven | Den Bosch | Tilburg38 | Bouwkunde
Zijn loopbaan begonnen als werkvoorbereider bij diverse bouwbedrijven. Na verloop van tijd doorgegroeid richting projectleider. Gezien de roerige jaren binnen de bouw heeft hij zijn kennis en ervaring verbreed binnen andere branches, aanverwant aan de bouw.
Van initiatieffase tot en met de nazorg van projecten is hij betrokken geweest. De afgelopen jaren als senior werkvoorbereider van renovatieprojecten, nieuwbouw en transformatie. In zijn rol is hij totaal verantwoordelijk geweest van planning, inkoop, voorbereiding tot en met de realisatie.

Deze breed geïnteresseerde medewerker is goed op de hoogte van moderne systemen: Plancalc- Metacom – Bouwworks – IBIS Trad- Office en Autocad.

Heeft uw organisatie behoefte aan een bevlogen, ondernemende collega? Iemand die zegt waar het op staat? Deze professional is op korte termijn, fulltime inzetbaar! .....
ID

Ontvang elke week de laatste kandidaten in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.