Medewerkers
waar
ook u van
gaat 
bouwen!

Kandidaten

Commercieel Technisch Adviseur
Roosendaal | Breda | Bergen op Zoom5826 | Overig
Onze kandidaat is een sociaal, betrokken collega met een enthousiast voortkomen. Tijdens en na zijn studie actief geweest binnen de sportbranche als instructeur. Maar uiteindelijk voor een functie op de commerciële binnendienst gekozen omdat hij toch graag verder wilde in zijn carrière.

Een aantal jaar geleden bij zijn huidige werkgever terechtgekomen en hier de afgelopen jaren met veel plezier gewerkt. Zijn kennis op het gebied van dak- en gevelisolatie/dakpannen heeft hij zich goed eigen gemaakt. Met zijn klantgerichte en resultaatgerichte instelling, is hij een waardevolle collega binnen zijn team.

Toch is het nu tijd voor een nieuwe stap. Graag wil hij meer richting de buitendienst ervaring opdoen. Hij is een leergierige man met twee rechter handen die hij graag gebruikt. De afgelopen jaren heeft hij zijn eigen woning volledig verbouwd. Dus inmiddels beschikt hij over een goed bouwkundig inzicht.

Behoefte aan een Commercieel Technisch Adviseur? Bel gerust! .....
Commercieel Projectleider
Breda | Den Bosch | Tilburg5817 | Overig
Wij hebben gesproken met een rustige, open man met een mooie ervaring binnen de (bouw) techniek. Het beschikt over een groot analytisch vermogen, is doelgericht in zijn aanpak en beschikt over een klantgerichte aanpak. Gewend om vanuit meerdere disciplines te acteren, vanaf calculatie tot projectleider maar ook vanuit de commerciële hoek is hij gewend projecten aan te sturen en tot een goed eind te brengen.

Hij is graag actief in een dynamische rol waarbij zowel bij de klant aan tafel kan zitten, maar ook de directe betrokkenheid heeft met de projecten zelf.

Deze loyale, betrouwbare man komt het beste tot zijn recht in een spilfunctie met veel verantwoordelijkheid. Dit mag aan een aansturende rol zijn, binnen een commercieel bedrijf met een mooi, technisch product.

Meer weten over deze interessante professional? Informeer gerust en wie weet gaat hij zijn volgende stap binnen uw organisatie zetten! .....
Junior Accountmanager
Tilburg | Den Bosch | Breda5815 | Commercieel
Wij hebben persoonlijk kennis gemaakt met een commerciële jongeman. Na zijn opleiding is hij begonnen in de verkoop van promotionele zaken. Daarna is hij per toeval in de bouwbranche terecht gekomen. Zowel in de buitendienst als op de binnendienst heeft hij ervaring op mogen doen.

Wegens terugloop van opdrachten binnen de bouwmaterialen, is hij op zoek naar een andere baan. Deze jongeman heeft van nature een commercieel gevoel, hij is leergierig en erg enthousiast om nieuwe materie te leren. Van thuis uit gewend om aan te pakken en zijn zaken te regelen.

In een persoonlijk gesprek maakt hij goede indruk. Hij weet goed waar zijn kwaliteiten liggen maar ook zijn valkuilen kan prima benoemen.

Gaat deze jongeman uw salesteam versterken? Informeer dan naar zijn uitgebreide cv! .....
(meewerkend) Uitvoerder
Roosendaal | Bergen op Zoom | Zeeland5814 | Bouwkunde
Wij hebben gesproken met een hands-on (meewerkend) Uitvoerder. Onze kandidaat is zijn carrière begonnen als timmerman en heeft daarna mooie stappen gemaakt richting de uitvoering. Geruime tijd heeft hij als zelfstandig uitvoerder gewerkt op grootschalige projecten binnen de woningbouw als utiliteitsbouw.

Een aantal jaar geleden heeft hij de stap gezet om voor zichzelf te werken omdat er toen geen werk te vinden was. Zo is hij diverse particuliere projecten gaan oppakken als allrounder. Vorig jaar heeft hij besloten om als zzp-er aan de slag te gaan bij een bouwbedrijf, om op termijn weer fulltime in loondienst te gaan.

Deze allround vakman staat voor kwaliteit. Hij is graag onder de mensen, sociaal en communicatief vaardig. Zijn voorkeur gaat uit naar een rol van (meewerkend) Uitvoerder zodat hij ook zelf de handen uit de mouwen kan steken mocht dat nodig zijn. Het liefst binnen de woningbouw, of binnen de renovatiebranche.

Behoefte aan een Uitvoerder met verantwoordelijkheidsgevoel? Deze bouwer is op korte termijn inzetbaar! .....
Projectleider Renovatie/Onderhoud
Rotterdam | Breda | Den Bosch5793 | Bouwkunde
Deze kandidaat een ervaren Projectleider Renovatie/Onderhoud die op zoek is naar een middelgrote aannemer waar openheid, eerlijkheid en samenwerken zeer belangrijke termen zijn. Korte lijnen en heldere communicatie is wat bij hem past.

Hij kent de klappen van de zweep in de bouw. Hij heeft 40 jaar ervaring en heeft rollen als timmerman, uitvoerder, bedrijfsleider, projectleider en hoofdopzichter mogen vervullen binnen zowel W- als U-bouw variërend van renovatie/restauratie, transformatie en nieuwbouw.

Voor hem is het minder van belang in welke tak van bouw zijn volgende werkgever actief is, zolang het een gezond bedrijf is die goed is voor hun mensen en waar een saamhorigheidsgevoel heerst. .....
EPA-W Adviseur (zzp)
Utrecht | Rotterdam | Dordrecht5791 | Vastgoed en makelaardij
Deze energieke jongeman is serieus en gedreven in zijn werk. De afgelopen jaren heeft hij mooie stappen gemaakt in functies en daarbij zijn eigen kennis en kunde kunnen verbreden.
Het is een persoon die initiatief durft te nemen, een goede teamplayer is, maar ook prima zelfstandig kan werken. Een echte doorzetter die houdt van uitdagend werk.
De afgelopen jaren heeft hij vele opnames van woningen gedaan en STEP-opdrachten uitgevoerd voor woningstichtingen. Het inspecteren van woningen en gebouwen op de onderhoud staat volgens de NEN2767 en het opstellen van MJOP-MJOB en de DMOJP zijn hem zeker niet vreemd.
Hij is per 1 augustus beschikbaar voor een fulltime opdracht als zzp'er.

Bent u op zoek naar een ervaren EPA-W Adviseur, neem dan gerust contact met ons op. .....
Junior Projectmanager Vastgoed
Tilburg | Eindhoven | Den Bosch5790 | Vastgoed en makelaardij
Deze enthousiaste jongen is in 2013 afgestuurd in Hbo- Management Economie en Recht (Vastgoed & Makelaardij) maar kon in die tijd niet aan die leuke en uitdagende baan komen in het Vastgoed. Hier ligt zijn passie nog steeds en zal dolgraag weer in die richting werkzaam willen zijn. De dynamiek in het vastgoed vindt hij erg interessant. De transformatie van kantoorpanden naar appartementen complexen en hoe je gebouwen een nieuw leven kunt inblazen, boeit deze jongeman enorm.

Hij is analytisch zeer sterk, kan goed data opnemen en dat visueel maken. Zijn omgeving zou hem omschrijven als een empathisch persoon, zeer behulpzaam richting collega’s en wil graag mooie teamprestaties creëren.

Nu tijd voor een stap richting het vastgoed. Biedt u onze kandidaat een mogelijkheid? .....
Projectleider Vastgoed
Roosendaal | Breda | Bergen op Zoom5773 | Vastgoed en makelaardij
Deze nuchtere kandidaat met brede interesses heeft jarenlang in het vastgoed gewerkt binnen een non-profit organisatie en heeft daar diverse functies bekleed. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging en wil hij graag verder in het vastgoed of de bouw. Hij is het liefst werkzaam aan de kant van de opdrachtgever, vanuit een inhoudelijke rol als Adviseur of Projectleider Vastgoed.

Processen begeleiden, een stukje finance en de realisatie/renovatie van vastgoed spreekt hem ook erg aan. Deze man kan kritisch zijn, maar zal het op een respectvolle manier brengen met het doel om samen beter te worden. Hij is discreet en betrouwbaar en houdt van een omgeving waar enige flexibiliteit mogelijk is.

Bent u op zoek naar een Projectleider/ Projectmanager Vastgoed? Informeer gerust naar zijn uitgebreide cv. .....
Bouwkundig Inkoper/ Begeleider
Eindhoven | Venlo5772 | Bouwkunde
Deze bouwkundige heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan bij diverse aannemers; van werkvoorbereider, inkoper tot projectbegeleider. Onlangs zat hij nog in de nieuwbouwtak en was hij verantwoordelijk voor de begeleiding van gelijktijdig lopende woningbouwprojecten.
Deze sociale man is op zoek naar nieuw werkgeluk voor 40 uur per week en ziet zichzelf het liefst voor een mooi aannemersbedrijf werkzaam. Dit mag een klein of middelgroot bedrijf zijn. De rol van werkvoorbereider kan hij helaas niet oppakken, aangezien hij niet meekan met de nieuwste tekentechniek in Autocad. Hierin tekenen ambieert hij ook niet. Hij heeft een breed netwerk en zijn voorkeur gaat uit naar een rol als inkoper.
Deze man is rustig, gestructureerd en perfectionistisch en één waar je echt op kan bouwen. Hij is zeer discreet, open en eerlijk.

Bent u op zoek naar een bouwkundig inkoper? Dan kom ik graag met u in contact! .....
Vastgoedmedewerker
Breda | Den Bosch | Tilburg5763 | Bouwkunde
Deze kandidaat is een man met veel commerciële ervaring met een passie voor vastgoed. Hij heeft jaren commerciële ervaring binnen de energiewereld (zonnepanelen) en nu ruim een jaar ervaring als bouwkundig inspecteur. Helaas is hij door de terugloop in werk genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Hij zoekt een brede rol binnen het vastgoed waarbij hij bijvoorbeeld opleveringskeuringen, kwaliteitsborging en opnames kan doen.

Hij is verder te omschrijven als een ondernemend persoon die graag woningen opknapt om deze vervolgens te verkopen. Hierdoor heeft hij ook ervaring opgedaan in het aansturen van vakmensen, het bewaken van budgetten en het adequaat optreden bij eventuele complicaties.

Hij is resultaatgericht, energiek en gedreven. Tevens beschikt hij over commerciële- en communicatieve vaardigheden. .....
Commercieel Manager
Rotterdam | Gorinchem | Breda5760 | Bouwkunde
Deze kandidaat heeft ruim 15 jaar ervaring in de bouwsector, als commercieel technisch expert en people-manager op het gebied grondposities en haalbaarheidsstudies en investeringsadvies. Hij is een visionair met een combinatie van commerciële-, ontwikkel-, product-, cross-functionele en teammanagementvaardigheden. Beschikkend over het vermogen om samen oplossingen te vinden, behaalt hij de juiste resultaten welke gericht zijn op de behoeften van de klant. Hij is gepassioneerd in het verbinden, samen te werken in een team, en gedreven om anderen te helpen hun potentieel te bereiken.

Hij komt het beste tot zijn recht binnen een middelgrote (platte) organisatie met als expertise bedrijfhuisvesting. Graag zou hij betrokken zijn bij beleid en strategie evenals het managen en motiveren van een (jong)team. .....
Salesmanager Bouw
Breda | Tilburg | Den Bosch5759 | Bouwkunde
Deze enthousiaste man heeft veel ervaring in acquisitie en het opbouwen van relaties met name bij o.a. architecten, woningcoöperaties, projectontwikkelaars en gebouw eigenaren. Het is een zeer gedreven en communicatief vaardige man. Daarbij beschikt hij over goede bouwkundige en technische kennis.
Hij kan gemakkelijk het gesprek aan gaan met partners op diverse niveaus waaronder; directie, inkopers, project(bege)leiders en werkvoorbereiders. Daarbij kan hij goed zelfstandig werken, weet mensen te motiveren en kan ook prima een stuk leidinggeven. Hij wil graag scoren, maar weet als geen ander dat je daar een team voor nodig hebt dat goed op elkaar is ingespeeld. Deze kandidaat heeft in het verleden 25 jaar lang zijn eigen bedrijf gehad. Hier heeft hij zeer veel van geleerd.

Heeft u ruimte voor een ervaren Commercieel Projectleider/ Salesmanager? .....
(Hoofd) Administratie
Den Bosch | Tilburg | Breda5756 | Financieel
Deze kandidaat heeft meer dan 25 jaar ervaring als (hoofd) administrateur. Onder zijn verantwoordelijkheid viel de gehele financiële administratie van o.a. uit het controleren van de grootboekadministratie, controle op de uitvoering van de salarisadministratie, BTW/ICP aangiftes en het opstellen van maand- en kwartaal rapportage.

Het is een man die past binnen organisatie met een hands-on mentaliteit, waar samenwerken centraal staat. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid en is bedreven met boekhoudsystemen, Microsoft office en ERP-systemen.

Hij staat open voor nieuwe kansen en zou het leuk vinden bij een organisatie aan de slag te gaan waar hij zijn ervaring kan inzetten om de bestaande financiële administratie naar een hoger niveau te tillen, maar hij zou het ook leuk vinden om juist nieuwe dingen te leren van collega’s. .....
Productieleider (beton)
Breda | Roosendaal | Dordrecht5717 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een zeer ervaren productieleider/ productiemanager binnen de betonwereld. Zijn kracht zit hem in het overzien van processen en herkennen waar verbeterpunten liggen om zodoende het productieproces te optimaliseren. Verder is hij ervaren in het creëren van een veilige werkomgeving en is hij sterk in het maken van effectieve planningen.

Hij denkt graag mee in hoe een organisatie (nog) beter kan opereren en adviseert waar eventuele investeringen kunnen bijdragen. Hij houdt van in contact zijn met mensen, zowel de teams die hij aanstuurt, de leveranciers en de klanten waarvoor wordt geproduceerd.

Op zoek naar een vernieuwend "leider"? Informeer gerust naar zijn uitgebreide profiel! .....
Uitvoerder/ Projectleider (renovatie)
Den Haag | Rotterdam | Gouda5702 | Bouwkunde
Deze rustige maar zeer correcte man heeft door de jaren heen ontzettend veel ervaring opgedaan in diverse functies. Hij heeft een bouwkundige achtergrond, en is ruim 20 jaar geleden een eigen bouw- installatiebedrijf begonnen. Deze kandidaat heeft tot aan de crisis in 2007, 10 man personeel in dienst gehad en is daarna zelf verder gegaan met 1 andere werknemer.
Deze man is zeer toegankelijk, kan goed luisteren en weet zaken snel te signaleren en anticipeert daar dan ook direct op. Kwaliteit staat bij hem hoog in het vaandel en hij zet mensen graag in hun kracht, wil ze echt van toegevoegde waarde laten zijn.

Deze kandidaat werkt graag in groepsverband, is zeer accuraat en prestatiegericht. Afspraak is afspraak en werkt vol passie aan mooie projecten. Hij heeft ervaring met woningbouw, onderhoud, renovatie en houtskeletbouw.

Op dit moment is hij zijn projecten aan het afronden waardoor hij op korte termijn fulltime beschikbaar is voor een rol als Uitvoerder/ Projectleider. .....
Senior Controller
Breda | Bergen op Zoom | Rotterdam5675 | Financieel
Deze ervaren kandidaat is een financieel aanpreekpunt en sparringpartner voor directie en managers. Hij voorziet in zowel periodiek als Ad Hoc managementinformatie. Daarnaast weet hij de business te verzorgen van financiële analyses ten aanzien van sales, profit en cashflow. Verder ondersteund hij bij business cases vanuit bedrijfseconomisch perspectief.

Hij is communicatief sterk en vervaardigd in zijn werkzaamheden ook financiële rapporten. Daarnaast is hij ook opsteller en uitdager van budgetten en forecasts.Hij is bekend met diverse ERP softwarepakketten. Verder streeft hij naar optimalisatie en houdt hij ervan om zijn gemaakte afspraken keurig na te komen.

De bouw is een rode draad gedurende zijn loopbaan. Hij zou dan ook graag als controller, hoofd administratie of financieel verantwoordelijke in de bouw zijn loopbaan vervolgen. .....
Financieel Directeur
Breda | Rotterdam | Den Bosch5665 | Financieel
Onze kandidaat is met recht te bestempelen met de benaming “financieel expert”! Hij beschikt over meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van boekhouding en rapportage, financieel management en administratie als ook over ervaring met HR en ICT. Door deze ervaring heeft hij gedegen kennis van Corporate en Unit boekhoudtechnieken en - procedures alsmede een hoge graad van analytische vaardigheden. Tevens heeft hij ruime ervaring met projectenadministratie.
Zijn mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn uitstekend en samenwerken en communiceren met zowel technische als commerciële collega’s vormt voor hem geen probleem. Hij is gewend om MT verantwoordelijkheid te dragen.

Accuratesse, inzet, flexibiliteit, loyaliteit en collegialiteit zijn zijn sterkste punten. Hij is te typeren als een people manager met hands-on mentaliteit.

Hij zoekt een nieuwe uitdaging als Finacieel Manager en/of Financieel Directeur bij een mooi (bouw)bedrijf. .....
(aankomend) Vastgoedmedewerker
Breda | Den Bosch | Tilburg5651 | Overig
Wij hebben kennis gemaakt met een zeer nette en enthousiaste man. Hij is op dit moment nog werkzaam in de functie van Hoofd Verkoop Binnendienst, maar is op zoek naar meer werkgeluk en wil graag een bijdrage leveren aan mooie positieve zaken voor andere mensen. Meer van waarde kunnen zijn, dit gevoel ervaart hij op dit moment niet. Eindresultaten moeten zichtbaar voor hem zijn. Hij is commercieel ingesteld, houdt zich veelal bezig om zaken efficiënter aan te pakken, waardoor je kostenbesparingen kunt realiseren. Hij mist op dit moment het algemene doel en wil graag meer eer hebben van zijn werk.

Hij is zich de afgelopen maanden gaan interesseren voor de wereld van vastgoed. Een bijzondere wereld, waar hij zijn toekomst zeker ziet liggen. Hij hoopt een kans te krijgen binnen het vastgoed, waar hij zich zichzelf kan ontwikkelen en veel kan leren. Deze man kan goed accuraat werken, doet de dingen liever in één keer goed, dan twee keer half. Hij is positief ingesteld, houdt van zekerheid en maakt bewuste keuzes. Hij is fanatiek en wil altijd zijn deadlines halen. Kan goed overzicht bewaren en plannen. .....
Medewerker Backoffice (QC/ kwaliteit)
Breda | Roosendaal | Waalwijk5626 | Administratief
Deze spontane vrouw is op dit moment werkzaam als QA Assistance. Zij is op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij zij haar reeds opgedane kennis richting administratie en customerservice kan inzetten.

Onze kandidaat is erg leergierig en gedreven, hierdoor pakt zij zaken snel op en maakt deze eigen. Heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kan goed samenwerken in een team maar vind het ook geen probleem om zaken zelfstandig op te pakken en uit te werken.

Zij ambieert een rol die zeer dynamisch is, waar genoeg uitdaging in zit en waar ook klantcontact is. Kan goed overweg met alle Officepakketten, maar pakt nieuwe systemen snel op.

In overleg beschikbaar voor ca. 32 uur per week voor een leuke job! .....
Manager Klant en Markt (zzp)
Breda | Den Bosch | Rotterdam5617 | Bouwkunde
Deze energieke dame heeft een mooi cv opgebouwd. Haar ervaring binnen de bouw en vastgoed is heel breed, met als rode draad “bouw & klant”. Ruime ervaring binnen verschillende projectorganisaties, van zowel managementassistent tot en met kopers-en huurders begeleiding.

Deze dame heeft een sterk oog voor klantrelaties i.c.m. de realisatie van een project. Contractmanagement en crisismanagement zijn zaken waar ze graag haar handen voor uit de mouwen steekt. Met haar communicatieve skills, haar daadkrachtige aanpak en een gezonde dosis humor deinst ze niet snel ergens voor terug.

Heeft u behoefte aan een enthousiaste dame die graag dicht tegen de uitvoering betrokken is bij uw project? Informeer dan snel naar haar cv! Ze is per direct beschikbaar op zzp-basis voor 24/ 32 uur per week! .....
Medewerker Back-office
Breda | Roosendaal | Waalwijk5611 | Administratief
Deze spontane jongedame heb ik leren kennen als een echte aanpakker. Op dit moment is ze nog werkzaam in de rol van Assistent bedrijfsleider, echter wil ze een volgende stap in haar carrière zetten, omdat ze veel meer in huis heeft dan dat ze nu kan laten zien in haar huidige functie.

Deze stressbestendige vrouw staat stevig in haar schoenen, voelt zich verantwoordelijk voor zaken en heeft een goed probleemoplossend vermogen. Niks is haar teveel en ze wil het liefst in een dynamische rol werkzaam zijn, waarbij administratie, aannemen van inkomende telefoontjes, planning en het regelen van zaken tot haar takenpakket behoren. Met haar proactieve houding maakt zij zich snel zaken eigen.

In overleg is ze op korte termijn beschikbaar voor 32- 40 uur per week. .....
Commercieel Projectcoördinator
Breda | Den Bosch | Eindhoven5608 | Civiele Techniek
De man die wij gesproken hebben is een vlotte, commercieel ingestelde, bouwkundig begeleider. Binnen zijn loopbaan in verschillende branches ervaring opgedaan, waardoor je hem kan bestempelen als een echte allrounder. Hij is uiteindelijk de bouw ingerold, omdat hij een fysiek resultaat wilt halen uit zijn werk. Hij is zich toen gaan verdiepen in de bouw en stuurt nu als projectleider, mooie projecten aan.

Persoonlijk kan ik hem omschrijven als klantgericht, commercieel en een drive om te vernieuwen. In zijn werk wilt hij onderdeel zijn van het team, hierdoor geeft hij leiding via bottom-up i.p.v. top down. Hierdoor is hij voor iedereen makkelijk te benaderen. In zijn werk weet hij doormiddel van zijn eigen enthousiasme zijn werknemer enthousiast te maken.

Hij is nu toe aan een nieuwe stap. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie bij een aannemer of bouwer om zo de fijne kneepjes die hij eventueel nog mist bij kunnen brengen. Zijn uitdaging ligt bij grotere bouwprojecten. .....
Projectbegeleider (onderhoud-service)
Eindhoven | Den Bosch | Tilburg5600 | Bouwkunde
Deze kandidaat kunnen we typeren als ervaren bouwkundige die ervaring heeft als ondernemer in de onder-aannemerij, waarbij hij actief is in seriematige woningbouw (zowel grondgebonden als hoogbouw) en utiliteitswerken. Meestal op aanneembasis, maar soms ook in de regie van het project. Hij heeft veel ervaring in het aansturen van een team, maar werkt ook graag mee als onderdeel van een team. Een organisatorische en coördinerende rol past hem dan ook het beste, bijvoorbeeld in rol van bewonersbegeleider of projectleider binnen een MKB-bedrijf.

Hij typeert zichzelf als sportief, coachend, people-manager, verbinder, gedreven, relatiebeheerder, uitdager en commercieel.

Onze kandidaat is per direct, 32 uur per week beschikbaar! .....
Bouwkundig Tekenaar (ArchiCad)
Eindhoven | Den Bosch | Breda5595 | Bouwkunde
De kandidaat is in 2019 in Nederland komen wonen voor haar studie. Haar doel is ook voor altijd in Nederland te blijven werken en wonen, omdat ze inmiddels verliefd is geworden op ons land. Hiervoor moet ze nog wel de juiste Visa weten te bemachtigen en de taal vloeiend leren spreken.

Ze heeft een Master in Faculteit Stedenbouw aan de TU Eindhoven. Daarvoor heeft ze een bachelor van architectuur gehaald in Moskou. Tijdens haar stages bij een architectenbureau werkte ze aan de detailtekeningen van o.a. interieur, zoals glas-in-lood ramen en interieurvisualisaties.

Persoonlijk kan ik haar omschrijven als een sociale, ijverige meid die goed kan omgaan met stressvolle situaties. Ze wil veel leren binnen de Nederlandse Bouwkunde en is op zoek naar een leuke werkplek waar ze haar deze kans willen bieden. Ze is goed op de hoogte van diverse software, waaronder ArchiCad. Een startersfunctie van tekenaar zou haar daarom goed kunnen passen. .....
Kopersbegeleider (zzp)
Amersfoort | Utrecht | Rotterdam5593 | Bouwkunde
Deze zelfstandig allround Kopersbegeleider is per 1 september inzetbaar op projectbasis voor korte of langere periode. Ze is bevlogen, betrokken, verantwoordelijk en heeft oog voor zowel de kopers als de belangen van haar werkgever en het projectteam waar ze mee werkt.

Met haar passie voor bouwen en wonen bediend ze haar klanten optimaal. Een uitdagende situatie gaat ze zeker niet uit de weg en denkt graag mee in het verbeteren van processen binnen de kopersbegeleiding van een bouwbedrijf en/of ontwikkelaar.

Ze communiceert ook moeiteloos met verschillende lagen binnen een organisatie. Het geeft haar dan ook een enorme kick om tevreden klanten achter te laten en daarbij een commercieel succesvol resultaat neer te zetten voor haar opdrachtgever.

Deze dame is na de bouwvak weer beschikbaar voor een nieuw project! .....
Business Development Manager
Den Haag | Amsterdam | Rotterdam5582 | Bouwkunde
De kandidaat die wij persoonlijk hebben gesproken is een creatief en technisch rayonmanager, die zich de afgelopen jaren voornamelijk bezig heeft gehouden met het geven van technisch advies. Hij krijgt energie van vernieuwing en van het toevoegen van waarde binnen een organisatie. Dit doet hij door een stevige grip op projecten te houden.

Deze man heeft een ruime ervaring in B2B projecten in een breed scala aan markten en hij beschikt over natuurlijke sales vaardigheden.
Persoonlijk kan ik hem omschrijven als een echte relatie bouwer, iemand die binnen de organisatie breed inzetbaar is, commercieel ingesteld, maar ook kritisch en altijd opzoek naar verbetering. Hij staat altijd open voor nieuwe ideeën. Voor zijn collega’s bied hij altijd graag een luisterend oor aan.

Onze kandidaat is nu opzoek naar een nieuwe uitdaging. Het liefst werkt hij in een duurzame organisatie, die graag innovatief bezig zijn. Het werken als team binnen een platte organisatie, is waar hij zicht thuis voelt. .....
Technisch Vastgoedmanager
Tilburg | Breda | Den Bosch5551 | Vastgoed en makelaardij
Deze kandidaat gaat geen uitdaging uit de weg. Hij opereert graag in het vastgoed en op basis van zijn kennis, kunde en ervaring gaat hem dit erg goed af. Problemen probeert hij altijd om te buigen naar kansen en mogelijkheden.

Deze man is betrokken, betrouwbaar en gaat doelgericht te werk. Naast het feit dat hij in zijn huidige job sturing geeft aan een mooi team is, werkt hij ook graag samen met zijn collega’s. Teamwork staat centraal en een goede teamspirit is de basis voor het optimaal functioneren van zijn team. Met zijn positieve inbreng en gezonde dosis humor is hij vaak de olie om zijn team gesmeerd te laten lopen, zodat het met elkaar optimaal kan presteren.

Deze loyale man is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij vindt diversiteit in zijn takenpakket belangrijk, hoeft niet persé weer leiding te geven, vindt het juist ook leuk om het operationele, maar ook het praktische stuk ‘property management’ op te pakken. .....
Bouwkundig Tekenaar/ Modelleur
Den Haag | Rotterdam | Zoetermeer5454 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een gedreven bouwkundig ingenieur en ontwerper, die affiniteit heeft met architectuur. Door zijn nieuwsgierige houding blijft hij continu de grenzen opzoeken en zijn kennis ontwikkelen binnen en buiten zijn vakgebied. Hij is na zijn Hbo-bouwkunde gestart aan de Academie van Bouwkunst, maar heeft besloten dit voor nu te parkeren.

Hij heeft een sterk oog voor detail, maar ook een duidelijk besef van het conceptuele idee. Hiermee streeft hij bij iedere uitdaging om het idee naar een hoger niveau te tillen en de authenticiteit te bewaren. Hij is zeer gedreven met AutoCad en SketchUp en basis Revit (BIM).

Nu is hij op zoek naar een leuke baan als Bouwkundig Tekenaar/ Ontwerper of Modelleur. Ziet u kansen voor deze loyale collega? .....
Servicemedewerker (beheer+facilitair)
Breda | Roosendaal | Dordrecht5436 | Overig
Wij hebben voor u gesproken met een Facilitair Servicemedewerker.

Onze kandidaat heeft een brede, servicegerichte achtergrond. Hij is van nature dienstverlenend ingesteld. Hij is altijd oplossingsgericht en houdt van haalbare en effectieve doelstellingen. Hij heeft hier ook alle facetten binnen huisvestiging onder zijn hoede gehad. Dagelijkse storing en het inschakelen van onderaannemers, behoorde ook tot zijn verantwoordelijkheden.

Hij is een kritisch en resultaatgericht persoon. Zijn kracht ligt in het aanbieden van vraaggerichte dienstverlening, rekening houdend met proces, efficiency, planning en haalbaarheid. Onze kandidaat is zeer goed op de hoogte van MS- Office, Planon en Topdesk. Daarnaast maakt hij zich nieuwe systemen snel eigen. Hij wil altijd blijven leren en ontwikkelen.

Interesse in deze gedreven Servicemedewerker die goed in staat is alle ballen hoog te houden? Reageer vandaag nog, want hij is per direct beschikbaar voor 4 dagen per week. .....
Projectmanager (zzp)
Breda | Den Bosch | Roosendaal5389 | Vastgoed en makelaardij
Wij hebben voor u gesproken met een enthousiaste en energieke, breed inzetbare dame. Haar carrière begonnen binnen de financiële (vastgoedbeheer) sector. Na een aantal jaar is ze doorgegroeid richting Asset Management.

Ze heeft aansluitend mooie stappen gezet binnen de wereld van Projectontwikkeling. Als Projectmanager is ze verantwoordelijk geweest voor de advisering, verkoop en ondersteuning van projecten. Ze heeft een goed gevoel voor het vermarkten van projecten. Daarnaast is ze goed in staat om alle belanghebbende partijen aan te sturen, ook intern zorgt ze voor de juiste sturing richting haar team.

Deze dame beschikt over een scherp analytisch vermogen, ze is resultaatgericht in haar werk en is van nature commercieel ingesteld. Als mens is ze sensitief, creatief en een zeer loyale collega. Daarnaast beschikt ze over leidinggevende ervaring door verschillende operationele management rollen.

Ze is op zoek naar een concreet project wat op zzp-basis in te vullen is, momenteel heeft ze ruimte voor ca. 20-24 uur per week. Heeft haar profiel uw interesse gewekt? Informeer dan direct naar haar uitgebreide gegevens! .....
Projectmanager Communicatie
Breda | Rotterdam | Eindhoven5372 | Marketing / Communicatie
Heeft uw organisatie behoefte aan een Communicatieprofessional? Deze dame heeft ruime Internationale ervaring, waardoor ze gewend is met verschillende culturen om te gaan.

Deze ambitieuze dame heeft recent haar Engelstalige Master afgerond richting ”Management of Cultural Diversity”. Nadat ze jarenlang in het buitenlang heeft gewoond en gewerkt. Met haar heldere communicatie weet ze mensen te boeien en te verbinden. Ze is nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en op wat manier ze elkaar kunnen versterken. Als community manager heeft ze ervaring opgedaan met het opzetten van een communicatiebeleid, social media en content creatie.

Nu tijd voor een leuke baan of interessant project waar ze haar ervaring kan inzetten. Dit kan zijn in een rol van Projectmanager of Communicatieadviseur. Onze professional staat voor verschillende opties open en heeft aantoonbare affiniteit met bouw en techniek. Heeft u iets voor haar ingedachte? Laat het ons weten! .....
Technisch Adviseur
Breda | Tilburg | Roosendaal5111 | Overig
Onze kandidaat is een echte techneut die absoluut niet kan stilzitten. Hij houdt ervan om nieuwe dingen uit te zoeken, zeer nieuwsgierig en leergierig en zal zichzelf ook altijd blijven uitdagen in wat voor functie dan ook. Het is een goede coach die het leuk vindt om collega’s te ondersteunen en in hun kracht te laten werken.

Deze techneut heeft de afgelopen jaren heel veel ervaring opgedaan in de aansturing van complexe projecten op het gebied van Beheer & Onderhoud (E, W en B). In diverse functies als Projectleider & Teamleider en Installatieadviseur is hij succesvol gebleken. Het opzetten van onderhoudstrajecten, het beheren van vastgoed, contractmanagement en het uitbrengen van advies maken hem een senior binnen zijn vakgebied.

Heeft uw organisatie behoefte aan een bevlogen medewerker, met een enorme passie voor zijn vak? Iemand die kritisch en vastberaden durft te zijn? Neem dan nu contact met ons op. .....
Senior Projectleider - Bedrijfsleider
Roosendaal | Rotterdam | Breda5042 | Bouwkunde
Wij hebben voor u gesproken met een senior professional. Onze kandidaat heeft ruime ervaring opgedaan als Hoofd Productie en Bedrijfsleider. Voornamelijk actief geweest binnen de grootschalige, complexe utiliteitsbouw en hoogbouw. Het aansturen van teams, vanaf uitvoerders, inkoop en bedrijfsbureau, behoorden tot zijn verantwoordelijkheid.

Hij staat graag in contact met de opdrachtgever en hij is graag betrokken vanaf het voortraject. Hierdoor weet hij projecten tot een (financieel) succes af te ronden. Gezien zijn enorme ervaring is hij op zoek naar een werkomgeving waar hij de mogelijkheid krijgt om zijn opgedane kennis over te dragen aan de nieuwe generatie. Onze kandidaat komt het beste tot zijn recht in een aansturende, leidinggevende rol waarbij hij de verantwoordelijkheid krijgt over projecten vanaf € 25 mln.

Heeft u behoefte aan een professioneel leider die vanuit de LEAN gedachte projecten tot een goed eind weet te brengen? Informeer dan vandaag nog naar onze kandidaat. Hij is op korte termijn beschikbaar. .....
Projectmanager Ontwikkeling (zzp)
Utrecht | Amersfoort | Den Bosch4950 | Bouwkunde
Deze zeer ervaren bouwkundige heeft een indrukwekkend cv opgebouwd. Na zijn studie is hij aansluitend aan de slag gegaan als Commercieel Adviseur Vastgoed. Vervolgens heeft hij geruime tijd ervaring opgedaan als Projectmanager, Adviseur en Projectontwikkelaar binnen het vastgoed. Als Projectontwikkelaar heeft hij mooie projecten weten te realiseren. Waarbij hij als zelfstandige ook het hele proces bewaakte en aanstuurde van SO, VO en DO. Van acquisitie tot en met het opstellen van de stichtingskosten en het bewaken van financiële rapporten; onze kandidaat heeft er ervaring mee.

Hij maakt een ondernemende indruk met een hands-on mentaliteit en komt doortastend en vastberaden over. Hij is communicatief sterk op alle niveaus en door zijn empathisch vermogen is deze kandidaat een prettige gesprekspartner.

Nu is het tijd voor een volgende stap in zijn carrière. Onze kandidaat is op zoek naar een managementpositie binnen een dynamisch (bouw)bedrijf, waarbij hij zijn expertise zo optimaal mogelijk kan inzetten.

Bent u op zoek naar een Projectmanager Ontwikkeling? Deze kundige professional komt graag kennismaken. Met zijn bevlogenheid en ondernemerskwaliteiten kan hij binnen diverse bedrijven van toegevoegde waarde zijn. Hij is per direct inzetbaar voor 16- 24 uur per week (zzp). .....
Voorman/ Assistent Uitvoerder
Breda | Tilburg | Eindhoven4852 | Bouwkunde
Deze kandidaat is zijn carrière gestart als timmerman en is doorgegroeid naar voorman. Hij heeft een brede ervaring opgebouwd bij een aantal bouwondernemingen. Hierbij was hij verantwoordelijk als voorman, calculator, planner, inkoper etc. Door zijn klantgerichte vaardigheden is hij terecht gekomen in de bouwmaterialen wereld waar hij nu werkt als teamleider. Hij stuurt nu een team aan en is eindverantwoordelijk voor de voorraad en logistiek.

In het verleden heeft hij ook verschillende bouwprojecten en teams aangestuurd. Hij mist de fysieke bouw op dit moment en zou graag weer een binnen/buiten combifunctie willen hebben.

Verder zoekt hij een functie waarbij zijn leidinggevende capaciteiten, ervaring met bouwmaterialen en twee rechter handen tot zijn recht komen. .....
Commercieel Adviseur
Breda | Eindhoven | Rotterdam4786 | Commercieel
Onze professional is een ervaren, commercieel adviseur. Een echte netwerker met een goed gevoel voor relatiebeheerder. Zeer gedreven binnen zijn vakgebied. Hij ziet kansen en benut deze, hij begrijpt de klantvraag en speelt hier adequaat op in.

Hij maakt een enthousiaste indruk en met zijn creatieve aanpak en technisch oog voor detail, draagt hij graag bij aan het commercieel succes van een organisatie. Onze kandidaat beschikt over een relevant, actueel netwerk binnen de wereld van projectontwikkelaars, aannemerij, architecten en woningbouwverenigingen.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij hij zijn kennis, ervaring en enthousiasme kan inzetten. Dit kan in een rol van Woonadviseur, Commercieel Adviseur of Acquisiteur zijn.
Heeft uw behoefte aan een betrokken collega met een gezonde dosis overtuigingskracht? Onze professional is op korte termijn, fulltime inzetbaar. Informeer gerust zijn cv! .....
Werkvoorbereider Interieurbouw
Breda | Roosendaal | Waalwijk4694 | Interieur- en afbouw
Onze kandidaat is enthousiast, sociale en energieke man met ruime ervaring in de interieurbranche. Hij begeleid projecten graag van A tot Z en staat graag in contact met klanten. Hij heeft ervaring met het opleiden en begeleiden van nieuwe medewerkers. Hij is een echte teamplayer en zet graag samen een mooi resultaat neer en kan projecten intern uitstekend aansturen.

Deze creatieve techneut beschikt over ruime kennis en ervaring met de modernste systemen en technieken binnen de interieurbouw. Hij functioneert het beste binnen een organisatie met korte lijnen en duidelijke richtlijnen.

Heeft u behoefte aan een communicatief, enthousiaste collega met passie voor zijn vak? Deze kandidaat is beschikbaar voor 4 dagen per week! .....
Manager Vastgoed
Tiel | Den Bosch | Utrecht4683 | Bouwkunde
Deze professional is een serieuze man met een gezonde ambitie. Bewust gekozen voor de opleiding Bouwkunde en Bouwtechnische bedrijfskunde wegens een stukje verbreding. Mooie stappen gezet binnen het technisch beheer, onderhoud en management. Zowel vanuit de opdrachtgeverszijde als vanuit uitvoerende bouwpartijen. Hij is een echte relatieman, hij beschikt over commercieel en financieel gevoel en inzicht. Hij heeft een scherp oog voor kostprijzen, dit zit er van jongs-af aan in. Verder is hij resultaatgericht, geeft zijn team vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Oriënterend naar een volgende stap, zijn voorkeur gaat uit naar een mooie uitdaging binnen een organisatie waar gastvrijheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan.

Heeft uw organisatie behoefte aan een Operationeel Manager of Manager beheer & onderhoud? Iemand met passie voor zijn vak? Informeer gerust naar het uitgebreid profiel van onze kandidaat! .....
Commercieel Directeur
Dordrecht | Breda | Rotterdam4173 | Commercieel
Deze professional betreft een doorgewinterde kandidaat met ruime ervaring aan de commerciële kant binnen bouw gerelateerde bedrijven. Metaal, houtconstructies, systeembouw en gevelbouw zijn voor hem bekend terrein.

Onze kandidaat is altijd betrokken geweest bij complete bouwprojecten van a tot z. Hij was leidinggevend binnen een team van een aantal professionals, maar daarnaast zelf nog een aantal dagen per week “in het veld” actief. Deze ervaren man is sterk in het structureren, verder uitbreiden en bewaken van procedures en groeiprognoses. Het implementeren en /of introduceren van een nieuw product of het verder uitbreiden van het commercieel team, hier krijgt hij energie van.

Als persoon maakt hij een vriendelijke, betrokken indruk. Commercieel zelfverzekerd, creatief en doordacht. Het is niet het type “deurentrapper” maar hij is juist instaat om vanuit de relatie opdrachten gegund te krijgen.

Heeft uw organisatie behoefte aan een commercieel ingestelde, leidinggevende kartrekker? Iemand met een actueel en relevant netwerk binnen de bouw & vastgoedbranche? Onze kandidaat komt graag kennismaken! .....
Projectmanager/ Projectleider
Breda | Roosendaal | Rotterdam4005 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een ervaren en gepassioneerd Projectmanager. Hij is gewend projecten van a-z op te pakken, aan te sturen en te realiseren. Na het faillissement van zijn voorlaatste werkgever heeft hij een stap gemaakt richting vastgoedbeheer. Zijn huidige rol is dusdanig anders, dat hij besloten heeft om zich heen te gaan kijken. Onze kandidaat is niet het type vastgoedbeheerder, hij ambieert echt een rol van Projectmanager met verantwoordelijkheid.

Hij is gewend om meerdere projecten onder zijn hoede te hebben, kan prima functioneren onder druk en heeft een goed gevoel voor creativiteit. Wat betreft bouwkosten en financiële planningen/ budgetten is hij goed op de hoogte.

Deze professional maakt een gedreven, professionele indruk. Van nature beschikt hij over commercieel gevoel en hij is een echte teamplayer. .....
Verkoopadviseur (particulieren)
Tilburg | Den Bosch | Breda3904 | Commercieel
Onze kandidaat is een Salesman pur sang. Hij kent de klappen van de zweep in een sales gedreven wereld en wordt natuurlijk enthousiast van het 'maken van de deal'. Hij heeft een brede interesse en is leergierig. Daarnaast stelt hij zich flexibel op en staat open voor diverse producten ondanks zijn duidelijke expertise op het gebied van keukens/sanitair en aanverwanten.

Is bedreven in het ontwerpen (3D) en presenteren van maatoplossingen en heeft daarnaast een oprechte interesse voor teken & calculatie software. Deze man is een aanpakker, ziet kansen en is daarnaast een sociale, communicatief vaardige en positieve collega.

Heeft uw organisatie behoefte aan een ervaren commerciële man die graag meedenkt over het proces, met een neus voor kansen in het veld? .....
Productieleider Beton
Bergen op Zoom | Zeeland | Breda3880 | Civiele Techniek
Onze kandidaat heeft zich sterk ontwikkeld binnen het vakgebied prefabbeton, zowel qua opleidingen als werkervaring. Veel kennis van verschillende werkwijzen binnen de prefabbeton en op de hoogte van actuele normeringen en waarderingen betreffende kwaliteit in proces en product.

Hij neemt zijn verantwoordelijkheid en communiceert helder zijn bevindingen, zowel inhoudelijk als op gebied van planning en organisatie. Absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit, geen bezwaar tegen ploegen of verschoven diensten. Hij is gewend te functioneren in een solistisch functie, stelt zich echter prima open om als bron van kennis/leermeester te functioneren binnen de organisatie.

Heeft uw organisatie behoefte aan een Mengmeester, Kwaliteitscontroleur of Teamleider productie? .....
Werkorganisator- Tekenaar
Utrecht | Utrecht | Utrecht3817 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een prettige dame met een duidelijk doel voor ogen. Ze wil zich graag verder ontwikkelen binnen een professioneel bedrijf. Ze heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld binnen haar vakgebied. Door het uitwerken van bestaand vastgoed (d.m.v. Revit), digitaliseren, inmeten van bestaande gebouwen en het opzetten van een BIM Cartotheek.

Ze is erg leergierig en geeft aan dat ze haar werkzaamheden snel oppakt, ze heeft in haar eigen tijd diverse cursussen gevolgd rondom Revit. Bouw, architectuur en vastgoed is haar passie!

Als persoon maak ze een positieve, vriendelijke indruk, een sociaal mensen mens die graag binnen een gestructureerde omgeving werkzaam is. Ze is creatief en innovatief, verdiept zich graag in nieuwe materie. Goed op de hoogte van AutoCad, Archicad, Revit en MS-Office.

Heeft uw organisatie behoefte aan een serieuze, betrokken collega? Onze kandidaat is op zoek naar een leuke baan, met groei- en ontwikkelmogelijkheden, ze is beschikbaar voor 4 dagen per week. .....
(aankomend) Planvoorbereider RGS
Breda | Bergen op Zoom | Tilburg3679 | Interieur- en afbouw
Onze kandidaat is een enthousiaste, communicatief vaardig man met een enorme vak liefde voor het schildersvak. Hij heeft alles wel gezien en gedaan in de afgelopen jaren. Deze vakman wil al jaren een stap maken richting opname- inspecteur of calculator. Maar wegens gebrek aan opleiding, heeft hij deze kans nog niet gekregen.

Momenteel werkt hij veelal in opdracht van verzekeraars, hierdoor is hij gewend opnames te maken op locatie. Hij verwerkt alle materialen en maakt foto’s van zijn projecten. Daarnaast maakt hij een digitale werkbeschrijving. Hij gaat echt voor kwaliteit in zijn werk, hij is zeer nauwkeurig maar begrijpt ook dat er geld verdient moet worden.

Onze kandidaat is een vlotte man, die in zijn vrije tijd graag met sport of muziek bezig is. Gaat uw organisatie hem helpen om zijn werkgeluk compleet te maken? .....
Vastgoedadviseur (zzp)
Breda | Tilburg | Den Bosch3630 | Bouwkunde
Deze professional is zijn carrière gestart als werkvoorbereider/calculator en daarna binnen vastgoedland doorgestroomd naar adviseur/projectmanager. Zeer ervaren en gedreven in toonaangevende projecten van A tot Z, van ontwikkeling tot en met oplevering. Breed inzetbaar op het gebied van vastgoedontwikkeling, vastgoedmanagement en beleidsvorming m.b.t. onderhoud.

Thuis op het vlak van nieuwbouw, herontwikkeling, herbestemming leegstaande panden (onderwijs/zorg/industrie/overheid/recreatie/private sector) tot aan exploitatie. Terugkerend onderdeel van zijn projecten is het verrichten of beoordelen van inspecties conform NEN2767 en de MJOP’s. Maar ook op het gebied van duurzaamheid, is hij goed op de hoogte.
Deze positief ingestelde kandidaat werkt gestructureerd, is gedreven en toegewijd. Kan goed relativeren en is resultaatgericht. Hij signaleert kansen in de markt en pakt deze met beide handen aan. Representatief en communicatief vaardig.

Onze kandidaat is in overleg op korte termijn inzetbaar voor ca. 20 uur per week. .....
Bouwkundig Inkoper
Venlo | Eindhoven | Venlo3607 | Bouwkunde
Wij hebben gesproken met een zeer ervaren, Bouwkundig Inkoper. Deze professional is op zoek naar een grootschalige organisatie waar hij zijn kennis en kunde mag inzetten. Hij is sterk in het optimaliseren van processen en het inrichten van branche gerelateerde software. Uiteraard is hij een sterke netwerker en iemand die goed in contact staat met zijn team, onderaannemers en leveranciers.

Hij heeft een mooi cv opgebouwd met langdurige dienstverbanden binnen professionele bouw- aannemersbedrijven. Onze kandidaat maakt een prettige, mensgerichte indruk. Hij heeft een brede interesse naast zijn werk.

Gaat hij binnen uw organisatie het inkoopproces versterken, of heeft u behoefte aan een projectinkoper voor een bijzonder project? Informeer gerust naar onze kandidaat! .....
Accountmanager/ Commercieel adviseur
Tilburg | Breda | Den Bosch3418 | Bouwkunde
Deze ervaren commercieel bouwkundige, is op zoek naar een baan tot zijn pensioen. Het is een loyaal en zeer betrokken collega, een relatiemanager, maar heeft ook geen moeite met koude acquisitie. Hij werkt graag binnen klein/ middelgroot bedrijf, zodat hij zijn eigen “toko” kan runnen binnen een team van collega’s.

Onze kandidaat is goed op de hoogte van algemene bouwkundige zaken, bouwfysica, calculaties richting de kozijnen, gevels en zonwering. Hij beschikt over een breed netwerk binnen de bouw, aannemerij, architecten en toeleveranciers. Daarnaast is hij snel in staat zich nieuwe materie eigen te maken. Als persoon een mensen-mens, iemand met een hoge gunfactor die snel het vertrouwen weet te winnen.

Bent u op zoek naar een Accountmanager of Commercieel Adviseur? Informeer gerust naar onze kandidaat, hij staat open voor een persoonlijke kennismaking! .....
Opzichter- Inspecteur
Eindhoven | Den Bosch | Tilburg2471 | Bouwkunde
Deze kandidaat heeft ruime ervaring in corporatieland. Hij is als algemeen bouwkundig medewerker begonnen en doorgegroeid naar Onderhoudsopzichter en uiteindelijk Projectopzichter en Projectleider. Hij heeft zich in de afgelopen jaren veel beziggehouden met planmatig onderhoud, inventarisaties, opnames en meerjaren onderhoudsbegrotingen. Door zijn ruime kennis en ervaring van zowel grootschalige projecten als kleine klussen, is hij gewend praktisch en oplossingsgericht te handelen.

Hij is iemand met oog voor kwaliteit, zonder hierbij de prijs uit het oog te verliezen. Hij ambieert een functie van Bouwkundig inspecteur, Opzichter of Bouwbegeleider. Zijn kennis en ervaring is breder, waardoor hij op meerdere facetten inzetbaar kan zijn. Als persoon maakt hij een prettige, positieve indruk. Hij heeft verstand van zaken en communiceert met veel vak-enthousiasme. Hij geeft aan dat hij zeer nauwkeurig te werk gaat, met veel verantwoordelijkheidsgevoel.

Hij is op korte termijn beschikbaar voor 36 uur per week. .....
Commercieel Vestigingsleider
Den Bosch | Eindhoven | Tilburg2344 | Bouwkunde
Onze professional heeft jaren lang een eigen onderneming gehad, binnen de toeleveranciersbranche van de bouw. Hierdoor heeft hij veel gezien en mogen ervaren op het gebied van ondernemerschap. Een aantal jaar geleden maakte hij de overstap naar loondienst en is momenteel werkzaam als Vestigingsleider binnen de bouw. Nu is het tijd voor een volgende stap.

Zijn voorkeur gaat uit naar een aansturende rol binnen een commercieel bedrijf. Hij stuurt sterk op proces, hij is een generalist en wil graag met zijn team mooie resultaten boeken. Daarnaast heeft hij een scherp oog voor financiën en kostprijsberekeningen. Hij is commercieel sterk en heeft een actueel, relevant netwerk binnen de bouw en daarbuiten.

Heeft u behoefte aan een hands-on Manager? Iemand die zich bewezen heeft binnen de bouw en de wereld van toeleveranciers? Informeer gerust naar zijn uitgebreide gegevens! .....
Manager Beheer & Onderhoud
Tilburg | Breda | Den Bosch1746 | Bouwkunde
Een zeer enthousiaste kandidaat met een 2-ledige passie, beheer & onderhoud en Retail. Ruime ervaring met MJOP’s, jaarplannen en de uitvoering van renovatieprojecten. Deze man is een echte teamspeler, iemand die graag samen met het team voor het beste resultaat gaat. Hij geeft op een natuurlijke, coachende manier leiding aan zijn team en gaat voor concreet resultaat.

Hij is strategisch en analytisch sterk en communiceert erg helder. Een positieve geest, situationeel gevoel en vakinhoudelijk sterk. Is een kartrekker en instaat anderen te enthousiasmeren en te stimuleren projecten op hoge kwaliteit te brengen, qua proces en resultaat.

Heeft u behoefte aan een senior projectmanager die compleet is? Uw projecten tot in de puntjes verzorgt en de klant daarmee zeer tevreden houdt? Een ervaren kracht met oog voor technisch detail maar ook voor het strategisch proces? Ga dan snel in contact met onze kandidaat! .....
Projectdirecteur/ Hoofd Productie
Breda | Eindhoven | Roosendaal1475 | Bouwkunde
Deze zeer ervaren kandidaat kan worden bestempeld als een bouwkundig zwaargewicht met een no-nonsense instelling. Hij staat voor een integrale aanpak en heeft sterke interesse in complexe contracten. Zowel als projectleider /projectdirecteur en de laatste jaren als tendermanager ten behoeve van diverse complexe projecten en tenders in de woningbouw, utiliteitsbouw, betonbouw en industriebouw met verschillende vormen zoals UAV, UAVgc, RAW, EMVI, DFMO, Design & Construct, Design & Build.

Met zijn kennis van zowel het voortraject als de realisatie in de woning-, utiliteits-, industrie- en civiele bouw is hij een gesprekspartner op elk niveau. Relationeel/communicatief sterk en kan teams smeden. Hij is goed op de hoogte van bedrijfskundige uitdagingen en heeft een sterke interesse in vernieuwende contractuele constructies. Zijn kennis op het gebied van installaties, energiezuinig bouwen, CO2-prestatieladder en duurzaam bouwen zijn een toegevoegde waarde voor een organisatie.

Meer weten, of vrijblijvend kennismaken? Bel Pieter: 076 5143600 .....
Projectmanager Bouw
Breda | Roosendaal | Tilburg1406 | Bouwkunde
Onze kandidaat betreft een ondernemende, commercieel ingestelde projectmanager. Hij is na zijn studie Hbo-Bouwkunde, aan de slag gegaan bij een toeleverancier van de bouw. Hier heeft hij veel geleerd op het gebeid van bouwmaterialen. Na een aantal jaar geproefd te hebben aan het ondernemerschap, besloten om hier mee te stoppen en bij een interieur en afbouwbedrijf aan de slag gegaan.

Aansluitend heeft bij diverse Retail/interieur en afbouwbedrijven gewerkt als projectmanager. Door zijn brede achtergrond en ervaring weet onze kandidaat vanuit verschillende invalshoeken te acteren. Als persoon is hij direct en duidelijk in zijn communicatie, besluitvaardig en hij beschikt over overtuigingskracht. Ruime ervaring met het aansturen van meerdere, complexe projecten tegelijk ook t.b.v. het financiële resultaat.

Hij is op zoek naar een uitdagende job, met vrijheid en zelfstandigheid. Het is voor hem wenselijk om de feeling met de projecten te behouden. Een rol van Projectmanager is iets wat hem het beste past. Heeft uw organisatie behoefte aan een hands-on Projectmanager met een ondernemende instelling? Informeer gerust naar zijn uitgebreide profiel. .....
Bouwkundig Opzichter / Adviseur
Den Bosch | Tilburg1264 | Bouwkunde
Wij hebben voor u gesproken met een ervaren Bouwkundig Opzichter.
Onze kandidaat is zijn carrière begonnen als Assistent Uitvoerder bij een aannemer. Daarna heeft hij calculatie/werkvoorbereiding op zich genomen en vervolgens is hij als Bouwkundig Tekenaar bij een architectenbureau aan de slag gegaan. Hij heeft de ruime ervaring als bureauchef waar hij verantwoordelijk was voor het bouwkundig tekenwerk.

In 2008 heeft hij de stap gemaakt om als Opzichter aan de slag te gaan. Contact met mensen, problemen oplossen en de techniek, dat is zijn passie!
Inmiddels is hij zeer ervaren als opzichter, waarbij hij vooral complexe nieuwbouwprojecten, maar ook grootschalige renovatieprojecten heeft begeleid. Tevens is hij in het bezit van het diploma RGD BOEI- inspecteur.

Onze kandidaat is een echte coach; zeer sociaal, betrokken en loyaal, zonder daarbij het belang van de organisatie uit het oog te verliezen. Hij is in zijn werk zeer nauwkeurig, verantwoordelijk en geïnteresseerd.

Heeft u behoefte aan een ervaren Bouwkundig Opzichter? Onze kandidaat is per direct fulltime beschikbaar. .....
Opzichter Bouw
Roosendaal | Breda | Dordrecht754 | Bouwkunde
Onze kandidaat is een allround professional op het gebied van bouwkundig beheer en onderhoud en doet dit met veel enthousiasme. Hij vindt het belangrijk dat mensen zich prettig voelen in hun woning en kantoren/ gebouwen. Dit geeft hem dan ook voldoening. Hij heeft ruime ervaring als Opzichter, Inspecteur en als Coördinator Onderhoud en Beheer.
Onze kandidaat is sterk dienstverlenend ingesteld en gaat gestructureerd te werk met veel oog voor detail. Het gemakkelijk omgaan met mensen en zijn doorzettingsvermogen spelen daarbij een grote rol.

Is uw organisatie opzoek naar een allround professional op het gebied van bouwkundig onderhoud? Neem dan snel contact met ons op en informeer naar deze kandidaat. Hij is per direct beschikbaar voor 32- 40 uur per week. .....
Hoofd Werkvoorbereiding
Goeree-Overflakkee | Zeeland | Rotterdam752 | Bouwkunde
Dit is een zeer ervaren bouwkundige met een gedegen achtergrond en ervaring binnen diverse professionele bouwbedrijven. Zijn carrière begonnen bij een grootschalige bouwer binnen de utiliteitsbouw. Inmiddels een aantal stappen gemaakt en nu al jaren Senior Projectleider bij een professioneel familiebedrijf.

Onze kandidaat is iemand die recht door zee is in zijn communicatie, hij is duidelijk en weet goed waar hij over praat. Hij weet goed het overzicht te bewaren, ook in lastige/ complexe situaties. Met zijn ruime ervaring zowel binnen de woningbouw- als utiliteitsbouw, een breed inzetbare professional. Met zijn organisatorische skills en uiteraard een sterk analytisch oog op het bewaken van de financiën van projecten, maken hem een interessante kandidaat.

Hij heeft de ambitie om een stap te maken richting Hoofd Werkvoorbereiding/ Bedrijfsbureau. Gaat hij dit binnen uw organisatie oppakken?

Meer weten? Informeer gerust naar zijn uitgebreide profiel! .....
Projectcoördinator- Interieurarchitect
Barendrecht | Dordrecht | Breda301 | Architectuur en stedenbouw
Onze kandidaat is een enthousiaste, betrokken dame met een brede achtergrond en ervaring. Oorspronkelijk heeft zij gekozen om na haar studie als interieurarchitect aan de slag te gaan. Zij heeft haar ervaring opgedaan bij gerenommeerde bureaus, daar heeft zij meegewerkt aan grootschalige projecten.

Momenteel werkzaam als verkoopadviseur bij een exclusieve interieurwinkel, omdat ze de afgelopen jaren niet binnen haar vakgebied aan de slag kon. Ze mist de uitdaging en complexiteit in haar werk. Daarom staat ze open voor een nieuwe uitdaging, waarbij ze de mogelijkheid krijgt zichzelf verder te ontwikkelen.

Onze kandidaat beschikt over bouwkundige kennis en ervaring, tekeningen lezen en aanpassen is voor haar geen enkel probleem. Daarnaast beschikt ze over een commerciële drive, communicatief enthousiast vaardig en is ze gewend om zelfstandig te werken.

Heeft uw organisatie behoefte aan breed inzetbare dame? Iemand die graag meedenkt in oplossingen? Onze kandidaat is in overleg op korte termijn beschikbaar voor 32 uur per week. Informeer gerust naar haar uitgebreide profiel. .....
Coördinerend Kopersadviseur
Den Bosch | Tilburg | Waalwijk255 | Bouwkunde
Deze dame heeft tijdens haar duale studie Bouwkunde bij een landelijke aannemer, op verschillende afdelingen ervaring opgedaan. Haar voorkeur ging destijds uit naar de kopersbegeleiding, waar ze uiteindelijk haar meeste ervaring in heeft opgedaan.Tevens heeft ze de afdeling werkvoorbereiding ondersteund met meerdere projecten.

Onze kandidaat is een serieuze dame, met een professionele werkhouding. Ze is sterk in het optimaliseren van processen en is graag in contact met klant/bewoners/makelaars en haar collega’s. Daarnaast houdt ze van dynamiek en afwisseling in werk en projecten.

In combinatie met haar jonge gezin, is ze op zoek naar een leuke baan voor 24 uur per week (3 dagen). Op deze manier heeft ze een goede balans tussen werk- en privé. Ze staat open voor een functie van kopersadviseur, woonconsulent of iets anders wat binnen haar kwaliteiten past. .....
ID

Ontvang elke week de laatste kandidaten in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.