Medewerkers
waar
ook u
van
gaat
bouwen! 

Ik zoek personeel

Zoekt u een werving, selectie en detacheringbureau dat weet wat speelt in de bouw en vastgoed? Ontdek waarom u bij ons aan het juiste adres bent.

 

Recruitment en detachering in de bouwsector

Wij richten onze pijlen alleen op de bouw, vastgoed en architectuur. Onze specialisatie in de bouwsector heeft voor u voordelen. Wij kennen de dynamiek in de bouwwereld en zijn in staat om snel te schakelen.

 

Op zoek naar de juiste kandidaat

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een goede neus ontwikkeld voor de juiste kandidaat. Wij sturen u talenten waarvan wij na een zorgvuldige intake zeker weten dat ze u werk uit handen nemen en geen werk kosten.

 

Maatwerk

Wij bieden u maatwerk. Als wij een kandidaat naar u sturen is dat een bewuste keuze.

Een geschikte kandidaat heeft het volgende in huis:

  • Hij moet de juiste kennis en vaardigheden hebben en u ontzorgen.
  • Hij moet de juiste houding en persoonlijkheid hebben die past bij uw bedrijfscultuur.

Daarom verdiepen wij ons graag eerst in uw bedrijf. Wij horen graag hoe u werkt, denkt en waar u naar op zoek bent. Zo maken wij de beste match!

 

 

 

Op zoek naar werk in de bouw?

 

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière? Kriebelt het, of ben je acuut op zoek naar werk in de bouw? Meinselect helpt je bij de volgende stap. Wij adviseren, bemiddelen en ondersteunen professionals in in het vinden van werk in de bouw.

 

Het is onze uitdaging om jouw kennis en kunde te verbinden aan een opdrachtgever die op zoek is naar iemand als jij. Meinselect bemiddelt in vast personeel, maar is ook gespecialiseerd in detachering. We nemen ambitieuze, flexibele professionals zelf in dienst en plaatsen hen op tijdelijke basis bij aansprekende opdrachtgevers uit ons netwerk. 

 

In het kort onze werkwijze:
Natuurlijk beginnen we met een persoonlijk gesprek om erachter te komen wat jou drijft in je werk. Wat zijn je ambities en waar liggen je grenzen? Om de perfecte match te maken, laten wij niets aan het toeval over. Aan de hand van je CV en het functieprofiel bekijken we jouw mogelijkheden op korte en langere termijn. Vanuit onze kennis en ervaring in de branche kunnen we een zeer goede inschatting maken. De arbeidsvoorwaarden van Meinselect sluiten aan bij die van toonaangevende werkgevers in de bouwsector.

 

Een beeld van potentiele werkgevers en functies:

 

  Projectontwikkelaars
  Aannemers
  Toeleveranciers
  Bouwmanagement
  Architectenbureaus
  Ingenieursbureaus
  Adviesbureaus
  Woningcorporaties      
 

  Tekenaar
  Werkvoorbereider
  Calculator/kostendeskundige
  Uitvoerder
  Projectleider
  Architecten
  Constructeur
  Inkoper
  Projectmanager
  Commercieel binnen/ buitendienst functies 
  Management/ directie functies

 

 

Neem direct contact op via onderstaand formulier! 

Ontvang elke dinsdag de laatste kandidaten in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.