MEINSELECT

Jouw match

voor de perfecte kandidaat!

Werkwijze

Als bemiddelingsbureau gespecialiseerd in de bouw en vastgoedsector staan wij voor onze branche en dat karakter vindt u ook terug in onze werkwijze.

 

Open, persoonlijk en betrokken

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Kiest u voor Meinselect? Dan komen wij graag bij u langs om uw wensen door te nemen. Daarnaast vinden wij open communicatie en integriteit belangrijk. Wij zijn geen bureau dat zomaar cv’s doorstuurt. Dit gebeurt altijd en alleen in overleg met de kandidaat.

 

De juiste match

Wij maken graag kennis met u om de juiste kandidaat voor u te vinden. Die collega die u echt kan ontzorgen en past binnen uw bedrijf. Iemand die zich thuis voelt in de snelle bouwwereld en meteen meewerkt op uw werktempo. Ook de selectieprocedure naar de juiste persoon is maatwerk. Wij willen de persoon die we bij u voorstellen goed kennen. Wij vragen dan ook uitvoerig naar zijn motivatie en kwaliteiten. Waarom wil hij nou echt bij u aan de slag? Waarom denkt hij voor u van betekenis te kunnen zijn? Daarbij maken wij regelmatig gebruik van persoonlijkheidstesten, zoals de MyDrives analyse.

Werken bij Woningcorporaties

Werken bij woningcorporaties betekent dagelijks een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het oplossen van de huidige woningopgave in de samenleving. Woningcorporaties zijn organisaties, vaak in de vorm van een vereniging of stichting, die opgesteld staan om te voorzien in een betaalbaar woningaanbod. Woningcorporaties hebben doorgaans geen winstoogmerk en vervullen een duidelijke sociale functie binnen de woningmarkt. In nauwe afstemming met gemeenten bieden woningcorporaties woningen aan tegen relatief lage huurprijzen met als doel om deze woningen te laten betrekken door mensen met een minimaal tot middellaag inkomen. Naast het verhuren van woningen hebben woningcorporaties een belangrijke rol in het beheer en onderhoud. Ook kunnen woningcorporaties, in de gevallen waarbij het gedrag in en rondom de woning betreft, een rol spelen bij het oplossen van problemen tussen bewoners.

 

Vacatures bij Woningcorporaties

Hoewel woningcorporaties in Nederland qua aantallen personeelsleden nogal kunnen verschillen, zijn er binnen de organisatie doorgaans toch de nodige diverse functies te vinden. Wat voor functie kan je hebben als je wilt werken bij een woningcorporatie? Hierbij kan gedacht worden aan functies als: verhuurmakelaar, woonconsulent, maar ook die van (technisch) gebouwbeheerder. Er is nu een mooie vacature beschikbaar bij een woningcorporatie. Een belangrijke voorwaarde voor het kunnen vervullen van de functie is het bezitten van gedegen kennis van de werking van de (sociale) woningmarkt. Echt een vereiste is hierbij kennis van het verhuren en beheren van sociale huurwoningen. Kennis van het proces met betrekking tot koopwoningen is een pre, maar niet noodzakelijk voor deze functie. We zijn op zoek naar een betrokken en initiatiefrijke collega, met hart voor de maatschappelijke opgave waar de woningcorporatie voor staat. Kom jij werken bij woningcorporatie? Je bent te omschrijven als een echte teamspeler, die goed in staat is om van eigen uitgangspunten en deadlines uit te gaan. Je neemt liever geen afwachtende houding aan en praat niet om belangrijke zaken heen, maar gaat recht op je doel af. Werken bij woningcorporaties? Stuur dan e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul je gegevens in voor de nieuwsbrief.

 

Werken bij een woningcorporatie

Ben je na het lezen van de omschrijving enthousiast geworden om te gaan werken bij woningcorporatie? Herken je jezelf in het door ons geschetste profiel? Solliciteer dan op de vacature woningcorporatie door middel van het insturen van een c.v. en motivatiebrief naar het opgegeven adres. Geef duidelijk aan waarom jij voldoet aan de gestelde eisen en geef concrete voorbeelden van de kennis die je bezit over de (sociale) woningmarkt.

Vacature Projectmanager Bouw

Projectmanager Bouw

Projectmanager in de bouw is een prachtige functie voor professionals met management skills en proactief zijn in denken en handelen. Je moet verder graag het voortouw nemen in een team en competenties hebben zoals organiseren, plannen en projectbeheersing. Hoewel je overwicht moet hebben in het team, luister je goed naar anderen en durf je altijd je mening te geven, ook als deze soms afwijkt van wat er door anderen gezegd wordt. Als projectmanager bouw kan je bij projecten in allerlei verschillende sectoren worden ingezet. Het is juist deze diversiteit die de functie zo ontzettend veelzijdig maakt.

 

Een projectmanager in de bouw is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor een effectief en (kosten)efficiënt verloop van het bouwproject en alles dat hieruit voortvloeit. Hij is in dit kader ook eindverantwoordelijk voor de prestaties van de leden van zijn projectteam. Onder de verantwoordelijkheden kunnen verder nog vallen: het maken van een planning en een begroting, het organiseren en voorzitten van vergaderingen, het bewaken van de projectvoortgang, de communicatie met alle betrokkenen bij de bouw en de afstemming met de opdrachtgever.

 

Vacature Projectmanager Bouw

Er is nu een vacature voor Projectmanager Bouw: We zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren professional die goed weet hoe hij projecten in de bouw op een gestructureerde wijze aan moet pakken. Het opstellen van een gedegen en goed doordacht projectplan moet geen onbekende uitdaging zijn, net zo min als het kunnen opleveren van een eindresultaat dat naadloos aansluit bij de wensen van de opdrachtgever. Kennis van financiële projectbeheersing is noodzakelijk. Ook vragen wij minimaal 2-4 jaar ervaring met projectmanagement in de bouw (of een vergelijkbare sector). Het is belangrijk dat in het kader van het aspect ervaring concrete voorbeelden (inclusief referenties) kunnen worden gegeven uit eerdere functies.

 

In de functie van projectmanager bouw is het voor jou verder geen kunst om alle disciplines in het projectteam samen te laten werken. Het is aan jou als projectmanager om de planning en hiermee de voortgang van het project te bewaken. Dit gaat ook op voor de projectbegroting. Het is daarnaast belangrijk dat je tijdig kunt herkennen wie je waar in het project bij moet betrekken. Denk in dit kader aan de opdrachtgever, maar ook aan het eigen management of overheidsinstanties zoals de gemeente. Projectmanager bouw betekent dagelijks bewegen op verschillende niveaus en schaken op meerdere borden tegelijk. De projectmanager die wij zoeken krijgt hier energie van!

 

Solliciteren op de vacature

Heb je interesse in de vacature projectmanager bouw dan kan je reageren door middel van het insturen van een motivatiebrief en C.V. Geef hierbij duidelijk aan waarom je voldoet aan de functiebeschrijving en besteed ruim aandacht aan de relevante ervaring die je hebt. Het is mogelijk dat er naar aanleiding van de sollicitatie een online screening wordt gedaan, bijvoorbeeld door middel van zoekmachines en profielen op sociale media. Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

ZZP in de bouw gezocht

Halverwege dit jaar verscheen er een bericht dat er in het eerste kwartaal van dit jaar 11 procent meer starters zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel t.o.v. vorig jaar. Dit jaar zijn er ruim 1.9 miljoen ondernemingen binnen de bouwsector actief. ZZP er in de bouw gezocht! Zelfstandig ondernemen in de bouw wordt steeds populairder. Onze sector heeft een bovengemiddelde groei. De meeste zijn een eenmanszaken gestart, dus dat betekent dat er een flink aantal zzp’ers bij zijn gekomen. Dit is natuurlijk positief nieuws nu het goed gaat in de bouw. Er is momenteel een overschot aan werk en een enorm tekort aan mankracht waardoor er voor iedereen voldoende werk lijkt te zijn. Toch is het verstandig om goed naar jouw bedrijf te kijken. Veelal wordt het ondernemerschap onderschat, maar via ons kan jij nieuwe opdrachten krijgen zonder actief te werven. Jij wordt als zzp er in de bouw gezocht! De meeste zzp'er in de bouw laten zich inlenen door grote bouwbedrijven waardoor ze geen eigen klantenkring opbouwen. De grote bouwbedrijven willen op deze manier een grote flexibele schil behouden. Zodra het economisch minder gaat ben jij je als zzp'er in de bouw vrijwel de eerste die mag stoppen. Bouwbedrijven die veel met flexibele inhuur werken houden op deze manier de risico’s beperkt. Wees dus aben we soortgelijke ontwikkelingen meegemaakt. Ook toen waren er veel kleine zelfstandigen in de bouw. Het effect van de crisis wees uit dat er na een aantal jaar bijna de helft van de inschrijvingen bij de KvK zijn opgeheven. Veel zzp’ers in de bouw werden onderbetaald en kwamen daardoor in financiële problemen.  Laat ons jou helpen met het regelen van opdrachten als ZZP in de bouw!

  

 

zzp'er in de bouw

Hoe voorkom je dat je noodgedwongen moet stoppen als zzp'er in de bouw? Momenteel lijken de bomen tot in de hemel te groeien. Maar deze groei is niet oneindig. Het is daarom belangrijk om jezelf goed voor te bereiden op andere tijden. Hoe doe je dat met zzp in de bouw? 

  • In tijden van economische groei moet je een financiële buffer opbouwen, zodat je enige tegenslagen kunt opvangen. 
  • Zorg ervoor dat je complete bedrijfsvoering op orde is, dit geeft rust. Het voeren van je administratie kun je prima aan iemand anders overlaten, zodat jij je kan focussen op jouw werk als zzp er in de bouw.
  • Profiteer van je netwerk en zorg voor een gezond aantal opdrachtgevers. Wed niet op één paard maar spreid je kansen. Bij een hoop bouwbedrijven wordt een zpp er in de bouw gezocht! Kijk eens verder dan je huidige klanten.
  • Blijf jezelf ontwikkelen, volg cursussen en weet wat er speelt binnen jouw vakgebied. Hierdoor blijf je up-to-date en dus waardevol voor bedrijven. Als ZZP er in de bouw moet jij jezelf blijven ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen.
 

 

Wat kan Meinselect voor jou betekenen als zzp er in de bouw?

ZZP er in de bouw gezocht! Ben jij als zzp'er in de bouw actief als werkvoorbereider, projectleider, uitvoerder of ben jij actief in een andere kaderfunctie binnen de bouw of vastgoed? Maak dan gebruik van ons actueel, relevant netwerk van o.a. bouwbedrijven, onderaannemers of bouwadviesbureaus. Meinselect helpt je graag bij het vinden van een mooi project. Loopt je project af dan zorgen we ervoor dat we tijdig op zoek gaan naar een nieuw project. Wij maken ZZP in de bouw zijn makkelijker voor jou! Dit vergroot jouw kansen en zorgt voor meer continuïteit. Hierdoor kun jij je focussen op jouw werk als ZZP er in de bouw en wij doen de rest. 

  

 

Gaan wij vrijblijvend in gesprek?

Zzp er in de bouw gezocht! Bel of mail direct voor het maken van een afspraak omtrent zzp in de bouw! Tel. 076- 5143600 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uta personeel

UTA personeel is een afkorting voor uitvoerend technisch administratief (medewerker). Alle functies die hier onder vallen zijn projectleiders, planners, secretariaat medewerkers en nog meer. Benieuwd naar meer informatie? Lees hieronder alles over UTA functies!

UTA medewerker 

Er vallen een hoop functies onder de titel UTA medewerker. Hierbij kun je denken aan: projectleiders, planners, calculators, werkvoorbereiders, maar ook aan secretariaat medewerkers, medewerkers van de salarisadministratie en personeelszaken. Het maximum en minimum loon ligt vast in de CAO. Hiervoor wordt de UTA medewerker term gebruikt om al deze beroepen een vaste loonschaal te geven. 

UTA personeel voor een bouwbedrijf

UTA medewerkers zijn fundamenteel voor een bedrijf in de bouw. Het personeel moet namelijk niet alleen de planningen maken, maar deze ook uitvoeren, managen, financiën bijhouden en leiding geven. Dit kan natuurlijk niet door 1 persoon gedaan worden, maar door het hele team van UTA-personeel. Communicatieve skills zijn bij dit type werknemer onmisbaar. Alles gaat met deze beroepen om het aanhouden van de planning, uitvoeren van de gevraagde taken en leiding geven op de juiste manier. Alleen hierdoor zal het bouwproject tijdig klaar zijn. 

Uitvoerend Technisch Administratief

De 3 bovenstaande termen overkoepelen alle beroepen erg goed. Als UTA-medewerker val jij namelijk onder 1 van deze 3 groepen. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering, het technische gedeelte van het project of de administratie. Als uitvoerend technisch administratief personeel ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van het bouwproject. Samen met jouw team zorg jij voor een goed verloop van de planning en houd je elkaar gemotiveerd om de deadline te behalen. 

Op zoek naar een UTA vacature?

Meinselect heeft al jaren ervaring met het koppelen van talent in de bouw aan vacatures van bouwbedrijven. Ben jij geïnteresseerd in onze hulp bij het vinden van de juiste bouwvacature of juist bij het vinden van de juiste kandidaat? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 076 514 3600! 

 

Vacatures woningcorporaties

Werken bij een woningcorporatie is niet alleen uitdagend, maar ook leuk werk. Jij werkt namelijk mee aan het verbeteren van de leefomgeving van tientallenmensen per project. Mensen die in de bouw werken bij een woningcorporatie zijn voornamelijk mensen met een hart voor hun vak. De vacatures woningcorporaties houdt zich voornamelijk bezig met het onderhouden van huurwoningen. Bewoners hebben vaak wat hulp nodig om hun woning te onderhouden. Lees hieronder meer over de vacature woningcorporaties en de specificaties.

Meerdere vacatures woningcorporaties

Van woonconsulent tot strategisch projectleider. Er zijn diverse woningcorporatie vacatures, maar wij helpen jou bij het vinden van de juiste vacature. Jij draagt bij aan een woonbare buurt of woning door jouw inzet.  Doordat er zoveel verschillende functies ingevuld kunnen worden is er plek voor alle soorten mensen met diverse kennis en achtergronden. 

Woningcorporatie vacatures

Word jij de nieuwe bouwheld bij renovatieprojecten? Laat jouw gegevens achter via het onderstaande formulier of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Ontvang elke dinsdag de laatste kandidaten in je mailbox

Laat niet meer zien
Meinselect B.V.