Investeer gratis in jezelf (en je carrière!)

header-img

 

(bijna) Afgestudeerd en/of al een tijdje aan het werk maar voor jezelf nog niet helemaal helder welke functie voor jou is weggelegd binnen de bouw en vastgoed? Met behulp van deze analyse krijg je meer inzicht in je persoonlijke drijfveren en ontdek je hoe je door de inzet van je talenten nog beter presteert en datgene doet waar je energie van krijgt. Vaardigheden en talenten zijn te leren, maar motivatie en drijfveren zijn uiteindelijk het belangrijkst voor een succesvolle carrière.                                           

                                                          

Gratis uitgebreide analyse over jou

Je krijgt de MyDrives-analyse ter waarde van €599,- gratis! Na de test ontvang jij de uitslag van de persoonlijkheidstest digitaal. Essentieel als je wilt weten of jij als sollicitant past bij een bepaalde functie en bedrijfscultuur, en erg inzichtelijk  om jezelf vervolgens goed te presenteren tijdens een sollicitatie.

 

Ik wil mijn drijfveren ontdekken!  
Kom persoonlijk kennismaken waarbij je je baanwensen kenbaar maakt, dan zorgen wij voor een lekker kopje koffie wanneer jij de test invult. Ook zo benieuwd naar de uitslag? Wie weet vergroten we samen ook jouw werkgeluk! Corinne, Pieter of Annelot ontvangen je graag. Meld je voor 29 juli 2022 aan via 076 514 3600 of [email protected]

MyDrives

Meinselect is gecertificeerd in de MyDrives-persoonlijkheidstest, wat betekent dat wij deze persoonlijkheidstesten zelfstandig afnemen.