Is dit jouw nieuwe baan?

header-img
 
Over deze vacature:
Ben jij die verbindende schakel tussen acquisitie en uitvoering? Als professional weet jij op deskundige wijze, mooie projecten te realiseren binnen de woning- en utiliteitsbouw. Je geeft hierbij sturing aan de interne projectteams en externe bouwteams. Het is jouw verantwoordelijkheid om dit proces soepel te laten verlopen. Op doeltreffende wijze maak je de verbinding tussen de verschillende disciplines. Daarnaast heb je de regie als het gaat om de uitwerking van selecties, tenderaanvragen en bouwteam- prijsvorming. Alles bij elkaar een dynamische rol binnen een jong, enthousiast team van collega’s!

Wat valt onder jouw verantwoordelijkheid?

  • Het zelfstandig uitontwikkelen van woningbouw en utilitaire bouwprojecten. Daarnaast draag je zorg voor de technische uitwerking hiervan.
  • Het maken van keuzes vanaf het ontwerpproces tot en met realisatie. Je houdt je bezig met BREEAM, juridische zaken, bestemmingplannen en alle andere voorkomende onderwerpen.
  • Je bewaakt de algehele planning betreft je projecten, tenders, prijsvragen en overige selecties.
  • Daarnaast draag je zorg voor een volledige, betrouwbare en technische uitwerking van projecten vanaf SO/VO en indien nodig tot en met de start van de werkvoorbereiding.
Functie-eisen:
Je hebt ongeveer tien jaar ervaring in een soortgelijke functie bij een ontwikkelende bouwer en daarnaast beschik je over het volgende:
 
  • Je hebt een technische opleiding afgerond op hbo-/wo-niveau;
  • Je bent technisch deskundig en op de hoogte van gemeentelijke procedures, regelgeving, woningborg, algehele bouwkosten en contractmanagement;
  • Je bent kosten- en financieel bewust en je bent commercieel goed onderlegd;
  • Je bent samen met een team van betrokken collega’s continu bezig met vernieuwing, verbetering en groei op een gezonde manier.
Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is een persoonlijk, professioneel bouwbedrijf met een eigen projectontwikkelingsafdeling. Met ruime ervaring in diverse vraagstukken zijn ze een betrokken bouwpartner. Van woningbouw, utiliteitsbouw, ontwikkeling tot bouwkundig beheer, onze opdrachtgever heeft alles in huis om een veelzijdige bouwonderneming te zijn en te blijven.

Wij komen voor onze opdrachtgever graag in contact met een Senior Projectmanager (bouw & ontwikkeling).

 
Arbeidsvoorwaarden
Werken bij een modern en familiair bouwbedrijf;
  • Passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform UTA-Bouw-cao;
  • Vrijheid, verantwoordelijkheid en flexibiliteit.
KERNWOORDEN: PROJECTMANAGER- BOUW- BOUWBEDRIJF- NIJMEGEN- EINDHOVEN- DEN BOSCH- PROJECT- HBO- UNIVERSITEIT- BOUWKUNDE- VASTGOED- REALISATIE- ONTWIKKELING – VASTGOEDONTWIKKELING – PROJECTONTWIKKELING – PROJECTMANAGEMENT – ONTWIKKELENDE AANNEMER – BOUWVACATURES

PROVINCIE: NOORD-BRABANT

 
Reageren?
U kunt reageren tot 15 februari 2021
 

Is dit jouw baan? Stuur dan je cv naar: [email protected] of bel 076-5143600