Is dit jouw nieuwe job?

header-img
 
Over deze vacature

In deze dynamische rol ga jij de projectmanagers, adviseurs en inspecteurs ondersteunen bij het inplannen van hun projecten. Je draagt zorg voor een correcte en complete projectoverdracht. Daarnaast bereid je de projecten voor en ben je alert op leegloop in de planning.

Verder hou jij je ook bezig met de contacten richting onderaannemers, opdrachtgevers en collega’s. Je verwerkt alle gegevens in diverse vastgoedsoftware pakketten. Soms kan het handig zijn om eenvoudig tekenwerk te verrichten voor de lopende projecten.

Functie-eisen

Het is handig wanneer je over een afgeronde bouwkunde opleiding beschikt. De combinatie van ondersteunende werkzaamheden, technische vraagstukken en het administratief verwerken van gegevens, maken dat je allround inzetbaar moet zijn.

Ben jij iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat en goed het overzicht weet te bewaren? Wacht dan niet langer met solliciteren!

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een betrokken en gedreven adviesbureau gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van gebouwen. Ze werken landelijk in opdracht van verschillende opdrachtgevers, zoals woningcorporaties, schoolbesturen en de Rijksgebouwendienst. Binnen het bestaande team gaat een collega met zwangerschapsverlof. Ga jij de rol van Bouwkundig Projectmedewerker op je nemen?

Arbeidsvoorwaarden
  • Uitdagende functie voor 24 uur per week op basis van detachering via Meinselect;
  • Flexibele werktijden / thuiswerkmogelijkheid;
  • Je werkt in een leuk team van collega’s die voor je klaarstaan!

 

Ben jij iemand die snel kan schakelen? Kun jij tegen een beetje hectiek en dynamiek? Informeer dan direct naar deze leuke job! 076-5143600 of e-mail je cv naar: [email protected] 

KERNWOORDEN: VACATURES BOUW – DEN BOSCH – TILBURG – BOUW – BOUWVACATURES – BOUWKUNDE – TECHNISCH ADVISEUR – OPLOSSINGSGERICHT – TECHNISCHE INSPECTIES – MJOP’S – TIJDELIJKE FUNCTIE – PARTTIME BAAN VASTGOED

PROVINCIE: NOORD- BRABANT

Reageren?

U kunt reageren tot 04 april 2021