Is dit uw nieuwe collega?

header-img

 

Over deze kandidaat

Onze kandidaat is een man met een ‘bouw hart’. Hij is zijn carrière begonnen binnen de Retail, eerst in de winkel en later is hij doorgegroeid tot Projectleider Bouw en Vastgoed. In deze rol is hij verantwoordelijk geweest voor alle bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden bij het bouwen en onderhouden van alle winkelpanden binnen de Benelux.

Hierdoor is hij een deskundig man geworden, welke zeer breed onderlegd is. De afgelopen jaren heeft hij zijn kennis verbreed als Senior Projectmanager waarbij hij voornamelijk grootschalige nieuwbouwprojecten heeft (her)ontwikkeld en gerealiseerd.

Wij hebben hem mogen ervaren als een charismatische man, iemand die vol passie over zijn vak praat. Hij werkt gestructureerd en weet te allen tijde overzicht te houden. Hij is een echte relatieman en maakt verbinding binnen zijn team, richting de opdrachtgever en daarbuiten. Hij beschikt over groot eigenaarschap, overtuigingskracht en een scherp gevoel voor financiën.

Heeft uw behoefte aan een zeer professionele Projectmanager Bouw & Vastgoed? Informeer gerust naar zijn uitgebreide profiel! 076-5143600 of e-mail naar [email protected]

 

Opleiding

hbo

 

Regio

Regio Breda