Jouw eerste stappen op de arbeidsmarkt

header-img


Diploma binnen, wat nu?
Je hebt zeker 4 jaar een drukke agenda gehad…. Lessen volgen, groepsopdrachten uitwerken, presentaties, stages en nog veel meer. Je hebt veel mensen ontmoet, vrienden gemaakt en flink gefeest.…Geslaagd met diploma

Maar… Wat nu!?  Je bent afgestudeerd, of je ontvangt je diploma deze zomer. Je boekt je vakantie en bedenkt dat je daarna op zoek moet naar een baan. Jouw droombaan.

Wat gaat er nu allemaal veranderen?
Om je werk goed te doen, heb je andere capaciteiten nodig dan alleen je hersenen en je studieboek. Er komt meer bij kijken. Je dient je collegiaal op te stellen en er wordt van je verwacht dat je je aanpast aan de bedrijfscultuur. Je hebt een streepje voor als je meedenkt in de visie van het bedrijf en als je je eigen ontwikkeling in de gaten houdt. Leer van je collega’s en dit moet je echt zelf doen.

Als je studeert heb je af en toe flinke pieken die je tentamens noemt. In het werkende leven kun je er vanuit gaan dat je elke dag moet pieken!  Ook krijg je beoordelingen en vaak directe terugkoppeling……confronterend, maar dit geeft je de kans om jezelf snel back-on-track te plaatsen.

Je investering is het dubbel en dwars waard…. Na jarenlang geblokt te hebben, ga je nu werken aan je toekomst. Elke dag leer je en breng je het geleerde in praktijk. Na enkele maanden merk je dat je toe bent aan een volgende stap, meer verantwoordelijkheden.

Wat kan Meinselect voor jou betekenen?
Meinselect is een werving, selectie & detacheringsbureau. Wij bemiddelen (startende) kandidaten vanaf Mbo+, Hbo- en Wo-niveau bij opdrachtgevers binnen de bouw-, vastgoed- en architectuur sector. Zoek jij een baan op projectbasis of zoek je werk voor de lange termijn? Neem dan contact met ons op via 076 5143600 of schrijf je in via onze website.  Wij gaan graag in gesprek om jouw mogelijkheden te bespreken!

Succes met de eerste stappen op de arbeidsmarkt!

 bron:  Intermediair