Juist in de bouw creëer je je eigen kansen

header-img

In dit interview maak je kennis met onze nieuwe, ambitieuze Commercieel Consultant Maxime van Doorn!

Ze kwam op LinkedIn onze vacature tegen en besloot direct te reageren. Maxime van Doorn: ‘Het kleinschalige en specialistische van Meinselect sprak mij erg aan. Dit  kantoor kwam heel toegankelijk op mij over, dat merkte ik ook in het open gesprek.’ 
Maxime

Hoe verliep het eerste contact?
Nadat ik mijn sollicitatie had verstuurd, belde Corinne dezelfde middag al. Ze wilde een eerste gesprek inplannen. Tijdens de intake werd de procedure transparant en duidelijk gecommuniceerd. Het contact verliep eigenlijk al goed vanaf het eerste moment.

Wat trok je zo aan in de functie?
Ik zocht een 360 graden-rol waarin je te maken krijgt met alle fases van de personeelsbemiddeling. Een taak vanuit zowel de klant- als de kandidaat-zijde.  


Wat is je affiniteit met de bouwsector?
Bij mijn vorige baan kwam ik in aanraking met de bouwsector. Ik vond dit een fijne branche om in te werken. Door de directheid is het duidelijk wat er van je wordt verwacht. Het is heel rechtlijnig. 


Hoe zou je de bouwsector willen omschrijven?
Als vrouw zit je in een mannenwereld, maar ik vind hier gemakkelijk mijn weg. Er zijn zoveel specialismen. Toch krijg ik vanuit mijn oprechte belangstelling altijd de informatie die ik nodig heb. 

De bouwsector is momenteel flink in beweging door de grote vraag naar personeel. Dat maakt het des te belangrijk om je te onderscheiden. Je moet het écht goed doen voor zowel de klant als de kandidaat. Zo creëer je waardering bij beiden. 

Wat is het belangrijkste dat je wilt bereiken bij Meinselect?
Ik wil graag dat de opdrachtgever tevreden is met zijn/haar nieuwe collega dankzij een goede match. En ik streef ernaar dat de kandidaat op de juiste plek terechtkomt, zodat hij/zij dagelijks met plezier naar het werk gaat. 

Wat is het hoogste wat je wilt bereiken voor jezelf?
Mijn doel is om zo goed mogelijk te worden in dit werk. Daarom wil ik mezelf blijven ontwikkelen. De bouw is juist de plek waar je heel erg goed kansen kunt creëeren. 

Ga jij binnenkort in gesprek met Maxime? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking!