MEINSELECT

Jouw match voor

de perfecte kandidaat!

Ik zoek personeel

Zoekt u een werving, selectie en detacheringbureau dat weet wat leeft in de bouw- en vastgoed? Ontdek hieronder waarom u bij ons aan het juiste adres bent.  

Recruitment bouwsector

Wij richten onze pijlen enkel op de bouw, vastgoed en architectuur. Andere werkvelden leiden ons niet af. Dat doen wij bewust. Want: u zoekt toch ook geen bureau die uw branche slechts ziet als een bijkomstigheid? Onze motivatie ligt er niet in om te speculeren met een markt en gemakkelijk geld te verdienen. Dus wilt u serieus in gesprek met een recruiter die kennis en affiniteit heeft met uw bedrijf of uw plannen? Kies dan voor Meinselect. 

Detachering gespecialiseerd in de bouwsector

Onze specialisatie in de bouwsector heeft voor u voordelen, zo weten wij wat er speelt. Met onze jarenlange ervaring zijn wij bekend met de hectiek in de bouwwereld en zijn wij in staat om snel te schakelen. 

Op zoek naar de juiste kandidaat

Met ons opgebouwde fingerspitzengefĂĽhl voor de juiste kandidaat kunnen wij u ook meerdere kandidaten aanbieden. Stuk voor stuk talenten waarvan wij (na zorgvuldige intake) zeker weten dat ze u werk uit handen nemen en geen werk kosten. Wij staan echter wel voor een integere aanpak: open en transparant. Wij zullen dus altijd alleen in overleg met de kandidaat zijn of haar cv doorsturen. Wij zijn geen bureau dat zomaar cv’s doorschuift. 

Onze intake

Als wij een kandidaat naar u sturen, dan is dat een bewuste keuze. Een geschikte kandidaat moet namelijk twee dingen in huis hebben. Hij moet in staat zijn uw gemakkelijke of complexe taken aan te kunnen en hij moet u kunnen ontzorgen. Ook is er attitude, want karakter is iets wat men niet kan leren. 

Maatwerk

Wij bieden u maatwerk: wij selecteren dus ook op persoonlijkheid van de kandidaat. Een match werkt immers pas op de lange termijn zodra werkplek en kandidaat bij elkaar passen. Om onze kandidaten aan u voor te kunnen stellen, willen wij graag weten hoe u werkt en denkt. Wat u belangrijk vindt en waar u naar op zoek bent. 

 

 

 

Ontvang elke dinsdag de laatste kandidaten in je mailbox

Meinselect B.V.