MEINSELECT

Jouw match voor

de perfecte kandidaat!

Ik zoek personeel

Zoekt u een werving, selectie en detacheringbureau dat weet wat leeft in de bouw en vastgoed? Het hart van Meinselect ligt bij uw projectplannen van papier tot realisatie. 

 

Recruitment bouwsector

Wij richten onze pijlen enkel op de bouw, vastgoed en architectuur. Andere werkvelden leiden ons niet af. Dat doen wij bewust. Want: u zoekt toch ook geen uitzendbureau die uw branche slechts ziet als een bijkomstigheid? Onze motivatie ligt er niet in om te speculeren met een markt en gemakkelijk geld te verdienen. Dus wilt u serieus in gesprek met een recruiter die affiniteit heeft met uw bedrijf of uw plannen? Dan kiest u voor Meinselect. 

 

Detachering gespecialiseerd in de bouwsector

Onze focus in de bouwsector heeft voor u voordelen, want wij weten wat er speelt. Al jaren komen wij bij verschillende opdrachtgevers over de vloer, dus wij kennen uw druk en belangen. 

 

Op zoek naar de juiste kandidaat

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Met ons opgebouwde fingerspitzengef├╝hl voor de juiste kandidaat bieden wij ook meerdere kandidaten. Stuk voor stuk talenten waarvan wij (na zorgvuldige intake) zeker weten dat ze u werk uit handen nemen en geen werk kosten. 

 

Onze intake

Als wij een kandidaat naar u sturen, dan is dat een bewuste keuze. Een geschikte sollicitant moet namelijk twee dingen in huis hebben. Hij moet in staat zijn uw gemakkelijke of complexe taken aan te kunnen en hij moet u kunnen ontzorgen. Ook is er attitude, want karakter is iets wat men niet kan leren. 

 

Maatwerk

Onze rekruten selecteren wij dus ook op hun persoonlijkheid. Een match werkt immers pas op de lange termijn zo gauw werkplek en kandidaat bij elkaar passen. Om onze kandidaten aan u voor te kunnen stellen, willen wij alleen weten hoe u werkt en denkt. Wat u belangrijk vindt en wat u zoekt. 

Ontvang elke dinsdag de laatste kandidaten in je mailbox

Meinselect B.V.