MEINSELECT

Jouw match

voor de perfecte kandidaat!

Werkwijze

Zat u als aannemer of onderaannemer ooit aan tafel met een recruiter die geen idee had hoe het er bij u in de bouw aan toe gaat? Dat zal u bij Meinselect dus niet gebeuren. Als bemiddelingsbureau in de bouw- en vastgoed sector staan wij namelijk voor onze branche en dat karakter vindt u ook terug in onze werkwijze.

 

Juist in de bouw zijn we persoonlijk

Wij geloven dat juist detachering, werving en selectie in de bouwsector een persoonlijke en betrokken aanpak nodig heeft. Kiest u voor Meinselect? Dan komen wij graag bij u langs om uw wensen door te nemen in een oprecht en betrokken gesprek. Als specialist gaan we zo te werk omdat we juist willen begrijpen wat voor bedrijf u precies bent. We gaan allemaal voor het beste resultaat, toch?

 

De juiste match

Wij maken dus graag kennis met u. Want wanneer wij als bureau weten met wie wij van doen hebben, kunnen wij die juiste kandidaat voor u vinden. Die collega die u echt kan ontzorgen en past binnen uw bedrijf.

 

Mee in uw werktempo

Net als u weten wij dat de bouw een snelle wereld is, waarbij verkeerde keuzes grote financiƫle gevolgen kunnen hebben. Het is dus vanuit onze verantwoordelijkheid relevant dat nieuwe arbeidskrachten meteen mee kunnen varen op de golven van uw werktempo.

 

Vragen naar motivatie

Zoekt u een bureau gespecialiseerd in werving, selectie en detachering in de bouw? Onze selectieprocedure naar die juiste persoon is evengoed maatwerk. Wij willen de persoon die we bij u voorstellen goed kennen. Wij vragen dan ook uitvoerig naar zijn motivatie en kwaliteiten. Waarom wil hij nou echt bij u aan de slag? Waarom denkt hij voor u van betekenis te kunnen zijn?

 

Assessments in eigen beheer

Regelmatig testen wij onze kandidaten op basis van een MyDrives assessment. Voorheen werden die persoonlijkheidstesten uitbesteed. Maar om dit proces nog beter te stroomlijnen, kiest Meinselect ervoor om deze testen voortaan in eigen beheer uit te voeren. Zodat wij u met goed vertrouwen nog beter bedienen.

Ontvang elke dinsdag de laatste kandidaten in je mailbox

Meinselect B.V.