Kernwaarden

Integriteit, openheid en transparantie

Integriteit is de belangrijkste waarde. Meinselect en haar medewerkers stralen in alles uit een betrouwbare gesprekspartner te zijn. Meinselect streeft niet naar snelle, korte termijn matches, maar beoogt het opbouwen van een langdurige samenwerkingsrelatie met zowel klant als kandidaat, gebaseerd op vertrouwen en betrokkenheid.

Meinselect handelt transparant, zowel richting klant als kandidaat. Geen verrassingen achteraf.

Persoonlijk & Betrokken

Klanten en kandidaten verdienen een prettige gesprekspartner die oprechte aandacht toont, daadwerkelijk interesse heeft en de relatie onderhoudt. Alleen door deze benadering kan een duurzame, lange termijn relatie worden opgebouwd.

Plezier

Meinselect en haar medewerkers beschouwen werk niet als een noodzakelijk kwaad, maar vinden juist plezier in het contact met klanten, het vinden van de perfecte match, het voeren van gesprekken en het voorstellen van kandidaten. Dit plezier in ons werk stralen wij ook uit.

Verbinding

Om echt iets waardevols te realiseren, is verbinding cruciaal. Verbinding draait om vertrouwen. Door ons oprecht te verbinden, kunnen wij relaties opbouwen waarbij we aandacht hebben voor elkaar.

Gelijkwaardigheid

Meinselect hecht veel waarde aan gelijkwaardige relaties, zowel met medewerkers, opdrachtgevers als leveranciers. We communiceren op een gelijkwaardig niveau met iedereen, of het nu de directeur van Dura Vermeer is of een medewerker van een klein MKB-bedrijf. Voor ons is iedereen gelijk en even belangrijk.