Meer informatie? 076-5143600

Over 

Meinselect

Over Meinselect 

Kunt u extra menskracht gebruiken bij een bouwproject, of zoekt u werk in de bouw of vastgoedsector? Meinselect heeft de passie om die talenten te vinden die net het verschil maken. Als intermediair kennen wij de bouw- en vastgoedsector als een loyale sector. Of het gaat om een projectontwikkelaar, aannemer of architect, iedereen is een radar in de machine die werkt naar een gezamenlijk doel. Samenwerking: daar valt of staat een bouwproject bij.

Geen invuloefening

Meinselect bouwt met u mee en begrijpt dat bemiddeling van gespecialiseerd personeel, geen 'invuloefening' is. Het vinden van de juiste kandidaat is daarom juist een heel bewust en verantwoordelijk proces.

Wij besteden veel tijd en energie in het echt leren kennen van onze opdrachtgever en kandidaat. Want alleen zo kunnen wij een goede match maken. Dat is ook de reden waarom projectontwikkelaars, bouwbedrijven en onderaannemers kiezen voor Meinselect. Wij zijn een zelfstandig bedrijf met korte lijnen en houden zo veel directer voeling met het werkveld.

Vacatures bouw en vastgoed

Wij willen ons onderscheiden en dat geldt ook als u een functie zoekt. Dan is Meinselect niet dat bureau dat uw met zorg geschreven motivatiebrief wegschuift. Bij ons gaat het immers om meer dan de vraag of uw laatste betrekking rijmt met wat wij zoeken, daar prikken wij doorheen. Meinselect focust zich op uw ware potentie, maar is bovenal eerlijk.
Onze benadering is heel direct naar zowel opdrachtgever als kandidaat. Dat is nodig om een goede match te kunnen maken tussen ideale kandidaten en jobs in de bouw. Daarom vindt Meinselect het belangrijk dat iedereen weet wat ze kan verwachten bij het invullen van een vacature.

Meer informatie?

Wil je meer informatie?
Bel Meinselect en vraag naar Corinne:
076 51 43 600

of stuur direct een email

liane henkes 2017

 

Liane Henkes 

Heeft jarenlange ervaring in de bouwsector als secretaresse. Als pietje precies kan Liane haar kennis goed kwijt in de rol als officemanager binnen Meinselect.


"Alles wat ik in mijn hoofd heb, dat wil ik precies zo gedaan hebben. De bouw is een hele praktische en directe wereld, je weet meteen wat je aan elkaar hebt. Dat maakt het prettig om daar in te werken.

 

Zeker nu de bouw aantrekt moeten we allemaal ons beste beentje voor zetten. Ik vind het belangrijk dat iedereen met wie ik werk tevreden is. En dat mensen je waarderen voor wat je doet."

corinne meinster 2017

 

Corinne Meinster

Na jarenlange ervaring in de personeelsbemiddeling besloot Corinne in 2010 dat personeelsbemiddeling in de bouw en vastgoed, echt beter kan.

 

"Wat ik belangrijk vind; de juiste beloning, eerlijkheid en transparantie. Openkaart spelen is het begin van een goede relatie. Ik hou zelf ook niet van verrassingen achteraf. 

 

Ik ga zo onbevangen mogelijk in gesprek met zowel de kandidaat als opdrachtgever. Bij mij gaat het niet om wat ik van tevoren lees, maar meer om hoe ons contact verloopt. En de klik? Die volgt dan vanzelf.


Wat mij een goed gevoel geeft is wanneer iemand uitspreekt dat we echt de juiste match weten te maken. Dat vind ik belangrijker dan het versturen van een factuur."  

rolf schumacher

 

Rolf Schumacher

Na een loopbaan van ca. 20 jaar in de bouwsector heeft Rolf de overstap gemaakt naar de wereld van Werving en Selectie. Vastbesloten om met zijn inhoudelijk kennis daadwerkelijk die juiste match te maken.
 
‘Het mooiste van dit vak vind ik het helpen van mensen bij het vinden van de juiste volgende stap in hun carrière. Ik probeer kritisch en concreet te zijn over wat zij nodig hebben in hun werk. Vervolgens zie ik het als mijn taak ook een kans voor hen te realiseren die zich vertaald in een baan waarin zij kunnen groeien.’
 
Gehoord worden, echt gehoord worden is voor zowel een opdrachtgever als een kandidaat cruciaal. Ik probeer betrokkenheid te combineren met daadkracht en scherpe analyse. De mens centraal te houden en voor die mens te vinden wat hij of zij zoekt. Of dit nu een opdrachtgever of een kandidaat is.’ 


In de bouwwereld kom je er niet zonder kennis, maar je moet ook weten wat je wil en daadkrachtig zijn." 

Liane Henkes

Telefoon: 076-5143600

E-mail: liane@meinselect.nl

Corinne Meinster

Telefoon: 076-5143600

E-mail: corinne@meinselect.nl

Rolf Schumacher

Telefoon: 076-5143600

E-mail: rolf@meinselect.nl

 

Ontvang elke dinsdag de laatste vacatures in je mailbox

Meinselect B.V.
Abu
Sna
g
SCAB