Meinselect bestaat 10 jaar en lanceert een nieuwe positionering!

header-img
 
Meinselect bestaat in 2020 10 jaar! Reden genoeg om dat te vieren. Maar ook om onze blik op de toekomst te richten en onze organisatie helemaal klaar om te maken voor de komende 10 jaar. 
 
Daarom introduceren we een gloednieuwe positionering: De Matchbouwers. Onze uitdaging is niet anders geworden: opdrachtgevers en kandidaten op zo’n manier bij elkaar brengen dat het van twee kanten een succes is én blijft. Op een oprechte en betrokken manier, waarbij we verder gaan dan anderen. Verder door een persoonlijke aanpak, door attent en betrokken te zijn en met oog voor jou, voor mensen . Zo bouwen wij elke dag opnieuw aan een duurzame match tussen opdrachtgever en kandidaat. En dat maakt ons onmiskenbaar ‘De Matchbouwers’ –  waar opdrachtgevers en kandidaten elke dag van gaan bouwen.
 
Het jaar 2020 wordt voor Meinselect een jaar om niet te vergeten. Want niet alleen bestaan ​​we intussen 10 jaar (reden voor een feestje!) Ook hebben we deze mijlpaal gekozen als moment om met onze organisatie te kijken naar de toekomst en hoe we ons willen ontwikkelen. En met succes! 

Kernwaarden  
Een belangrijk onderdeel van onze plannen is het uitdragen van onze  kernwaarden  en belofte naar de markt. Waar zijn we als Meinselect nu zo goed in? Wat onderscheidt ons? En hoe kunnen we ons sterker profileren? Dat alles heeft geleid tot een gloednieuwe positionering, waarmee we niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst Meinselect neer kunnen zetten als een organisatie waar zowel kandidaten als opdrachtgevers met veel succes en plezier mee samenwerken. 

Onze nieuwe positionering komt tot leven in een gloednieuwe campagne, die zichtbaar wordt op onze website , social media ( LinkedIn , Facebook , Twitter en Instagram ) nieuwsbrief en in advertenties. Zorg ervoor dat je niet mist, het nieuwe Meinselect, daar ga je van bouwen!

Klik hier