Meinselect is gecertificeerd in de MyDrives-persoonlijkheidstest,

header-img

 

Meinselect is gecertificeerd in de MyDrives-persoonlijkheidstest, wat betekent dat wij deze persoonlijkheidstesten zelfstandig afnemen.

De MyDrives-analyse biedt verschillende voordelen, zoals inzage in persoonlijke drijfveren en motivaties. Hierdoor begrijp je beter wat je energie geeft en waar je talenten liggen. Dit kan helpen bij het maken van carrièrekeuzes, het verbeteren van persoonlijke relaties en het vergroten van zelfinzicht en zelfvertrouwen. Daarnaast kan het ook bijdragen aan een positieve werkomgeving en teamdynamiek.


De 5 voordelen van een MyDrives-analyse op een rij:

 

  1. Inzicht in persoonlijke drijfveren. Met MyDrives krijg je inzicht in jouw persoonlijkheid en drijfveren, maar ook in jouw competenties. Deze wetenschappelijke analyse duikt onder de oppervlakte en is dus niet gevoelig voor sociaal wenselijke antwoorden.
  2. Effectieve communicatie. Door te begrijpen wat de drijfveren van de jou en van het team zijn, kan je effectiever communiceren en eventuele conflicten verminderen.
  3. Verbeterde prestaties. Door gebruik te maken van jouw sterke punten en drijfveren kan je jouw prestaties verbeteren en doelen behalen. Een opdrachtgever kan op basis hiervan inzien welke functie jou past en hoe zij het beste uit jou kunnen halen.
  4. Persoonlijke groei en Teamontwikkeling. MyDrives biedt inzicht en tools om persoonlijke groei te stimuleren, zoals het begrijpen van jouw eigen gedrag en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Daarnaast kunnen deze inzichten ook leiden tot betere samenwerking en resultaten.
  5. Betere loopbaankeuzes. Naast het inzicht in je persoonlijke drijfveren geeft deze analyse ook inzichten in welke type persoonlijkheden, bedrijfsculturen en taken jou het best passen. Dit helpt bij het nemen van weloverwogen loopbaankeuzes die beter aansluiten bij sterke punten en voorkeuren, wat kan resulteren in meer voldoening en succes in het werk.

Wil jij ook meer inzicht in je persoonlijke drijfveren? Doe de gratis minitest.