Meinselect wordt intermediair

header-img

 

Dezelfde kwaliteit, maar dan anders…

Na 12 jaar als werving-, selectie- en detacheringsbureau kiezen wij ervoor om onze werkwijze aan te passen. De reden? We willen met volle focus doen waar we het beste in zijn: duurzame matches maken!

 

Meinselect wordt intermediair

Wat er gaat veranderen per september ‘22 is dat we intermediair worden. Hierbij gaan we ons als echte matchbouwers alleen nog maar richten op het werven en selecteren van kandidaten binnen ons vertrouwde vakgebied, bouw en vastgoed.

 

Wanneer de match tussen u als opdrachtgever én onze kandidaat gemaakt is, bieden wij u een aantal opties om tot een overeenkomst te komen. Op basis van werving en selectie neemt u onze kandidaat direct in dienst, of op basis van (project)detachering.

Samenwerking met One

Voor relaties
Om u als relatie nog steeds dezelfde kwaliteit te bieden die u van ons gewend bent, hebben wij voor een samenwerking met One gekozen. One gaat onze volledige backoffice overnemen en daarmee ook het juridisch werkgeverschap van onze kandidaten.

 

Uiteraard voldoen zij aan alle wettelijke en juridische eisen, inclusief de vereiste NEN-certificering en een lidmaatschap bij de ABU. Op deze manier weten we in ieder geval zeker dat de verloning van de medewerkers volledig volgens de juiste wet-regelgeving verloopt, inclusief de juiste beloning conform uw cao.


Voor kandidaten

Ga jij als kandidaat aan de slag bij een werkgever in de bouw, dan heb jij uiteraard recht op een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden conform de cao Bouw & Infra. Hiermee heb je automatisch recht op 25 vakantiedagen en 17- atv dagen. Ook je pensioen bij BpfBouw is vanaf dag 1 goed geregeld. Bij opdrachtgevers buiten de bouw, hanteren wij zoals gebruikelijk de inlenersbeloning.

 

De huidige gedetacheerden blijven via ons (af)lopen, hierbij veranderd er niets voor u als kandidaat of opdrachtgever.

 

Mochten er vragen zijn beantwoorden we deze graag!