DE BETROKKEN

INTERMEDIAIR

Over Meinselect

 

Al vanaf 2010 - het hoogtepunt van de crisis - durfde onderneemster Corinne Meinster het aan. Op eigen kracht begon ze voor zichzelf en startte een detacheringsbureau in een toen moeilijke markt: de bouw en vastgoed.

 

Ondernemersgenen

Achteraf lijkt het wel alsof dat zo heeft moeten zijn. Die ondernemersgenen heeft zakenvrouw Corinne Meinster van haar ouders. Zij hebben een eigen woninginrichtingszaak. Op vroege leeftijd inspireerde dat haar om af- en interieurbouw te studeren, waarna ze aan de slag is gegaan bij een Architectenbureau.

 

Bouwdetachering kan veel beter

Al zou ze later nog wat andere betrekkingen krijgen als consultant in de personeelsbemiddeling. Corinne: “Door de jaren heen kwam ik tot het besluit dat personeelsbemiddeling echt beter kan. Wat ik mis is: de juiste beloning, eerlijkheid en transparantie. Open kaart spelen is het begin van een goede relatie. Ik hou zelf ook niet van verrassingen achteraf.

Uiteindelijk komt alles samen als ze in een moeilijke tijd besluit voor zichzelf te beginnen met Meinselect. Als creatieve onderneemster kan ze hier haar ideeën goed in kwijt.

 

De bouw is veel omvattend

De gepassioneerde Corinne: “Er gebeurt zoveel in de bouw. Ondanks dat het een niche is, is het toch veelomvattend. Je kan er alle kanten mee op: van het voortraject, dus ontwerpkant, tot en met de oplevering van een project. Daartussen valt van alles: architectenbureaus, hoofd- en onderaannemers, projectontwikkelaars en toeleveranciers.

 

Er gebeurt iets bijzonders

Inmiddels gebeurt het vaker dat Meinselect een complexer bouwproject bezoekt waarbij zij meerdere arbeidskrachten tegenkomt in verschillende disciplines, voor diverse opdrachtgevers, uiteraard door Meinselect geselecteerd. Van tekenaar tot uitvoerder, of van BIM-modelleur tot projectleider. Elke dag brengt nieuwe gesprekken en nieuwe inspiratie. Dat houdt ons alert en in beweging.


Inmiddels 7 jaar ondersteunt Meinselect de bouwsector door het leveren van de juiste kandidaten. Wij zetten graag dat stapje extra met gedrevenheid en passie voor ons vak.

 

 

 

Elke woensdag de laatste vacatures in je mailbox

Meinselect B.V.