INTERNE

VACATURES

Interne Vacatures

Al sinds 2010 werft, selecteert en detacheert Meinselect in Breda professionals voor vaste en tijdelijke functies in de bouw- en vastgoedsector. Veel van onze mooie, gerenommeerde opdrachtgevers werken al jaren met ons samen. De reden? Wij verkiezen eerlijk advies, persoonlijk contact en een duurzame samenwerking boven een snelle plaatsing. Werken bij Meinselect betekend werken in een klein en gemotiveerd team. Hierdoor krijg je al snel veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je zit dicht bij het vuur en krijgt zo alle facetten van werving, selectie, detachering uit eerste hand mee.

De bouw- en vastgoedbranche is booming. Steden breiden verder uit, huizen gaan als warme broodjes over de toonbank en verduurzaming van gebouwen heeft topprioriteit. Om aan de groeiende vraag te voldoen hebben bedrijven in deze sector de beste specialisten nodig. Specialisten die wij voor ze vinden. 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Senior Consultant met ambitie. Ben jij die leuke, betrokken en ondernemende collega die wij zoeken? Wil jij meebouwen aan de verdere groei van Meinselect en spreekt deze 360-graden rol jou aan? 


Stuur ons dan een cv met daarbij een passende motivatie, of bel voor meer informatie.

Mail: corinne@meinselelct.nl

Telefoon: 076- 5143600 

Meinselect B.V.