INTERNE

VACATURES

Interne Vacatures

 Al sinds 2010 werft, selecteert en detacheert Meinselect in Breda professionals voor vaste en tijdelijke functies in de bouw- en vastgoedsector. Veel van onze mooie, gerenommeerde opdrachtgevers werken al jaren met ons samen. De reden? Wij verkiezen eerlijk advies, persoonlijk contact en een duurzame samenwerking boven een snelle plaatsing. Werken bij Meinselect betekend werken in een klein en gemotiveerd team. Hierdoor krijg je al snel veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je zit dicht bij het vuur en krijgt zo alle facetten van werving, selectie, detachering uit eerste hand mee. 

 

De bouw- en vastgoedbranche is booming. Steden breiden verder uit, huizen gaan als warme broodjes over de toonbank en verduurzaming van gebouwen heeft topprioriteit. Om aan de groeiende vraag te voldoen hebben bedrijven in deze sector de beste specialisten nodig. Specialisten die jij voor ze vindt. Als Commercieel Consultant bij Meinselect breng jij kandidaten en opdrachtgevers bij elkaar en bouw je mee aan het succes van ons bemiddelingsbureau.

 

Ben jij op zoek naar een leuke baan waar jouw ondernemerschap goed tot uiting kan komen? Bel gerust voor meer informatie!

 

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Assistent Recruiter

Medewerker Marketing- Communicatie (parttime)

Recruitment Specialist

 

 

Meinselect B.V.