Mocht ik ooit overwegen iets anders te gaan doen…

header-img

 

Dan kies ik voor de bouw!  

Regelmatig zit ik met gepassioneerde bouwkundigen aan tafel, vol trots over de projecten die ze gerealiseerd hebben. “Kijk, dit heb ik getekend” of “Kijk, dit hebben wij gebouwd.”

Mensen die werken in de bouw, architectuur of vastgoed zijn trots op waar ze mee bezig zijn. Logisch natuurlijk, want hoe mooi is het wanneer je door Nederland rijdt en regelmatig je eigen werk voorbij ziet komen? Dankzij de bouw kunnen wij wonen, werken en reizen. Alles blijft in beweging en is altijd in ontwikkeling. Daarom heeft de bouw altijd mensen nodig.

Kansen pakken                                                                                                         Mensen die houden van aanpakken, maar ook denkers en doeners. Er zijn kansen voor iedereen, bijvoorbeeld op het gebied van woningbouw. De komende jaren moeten er nog minimaal 300.000 woningen gebouwd worden in Nederland. Daarnaast speelt er van alles op het gebied van verduurzaming. Woningen die gerenoveerd moeten worden, of het plaatsen van zonnepanelen of warmtepompsysteem. We hebben ook te maken met kantoren die mogelijk een andere bestemming krijgen. Kijk maar eens om je heen, leegstaande panden of braakliggend terrein, dit biedt volop kansen voor nu én voor de toekomst!

Voor iedereen kan de bouw een mooie carrière betekenen, van Timmerman, Calculator, Uitvoerder tot BIM-Modelleur. Om nog maar niet te spreken over de talloze Werkvoorbereiders die er overal gevraagd worden. Ja, ook in tijden van crisis is er altijd werk in de bouw. De kansen binnen deze mooie sector zijn niet alleen voor jonge mensen, maar ook zeker voor mensen die uit een andere sector komen. Ben jij bijvoorbeeld door Corona jouw baan verloren en oriënteer jij jezelf in een andere branche? Overweeg dan zeker eens de kansen binnen de bouw en vastgoed te onderzoeken. Heb je geen zin in een vierjarige opleiding, onderzoek dan de mogelijkheden om een BBL-opleiding te doen, dan ervaar je de mogelijkheden van werken en leren tegelijk. Ook vanuit het UWV zijn vaak mogelijkheden voor scholing. Allemaal met als doel om de duurzame inzetbaarheid van mensen te stimuleren.

 

Werken in de bouw is een duurzame keuze!
Zelf draai ik inmiddels al heel wat jaren mee in deze branche. Mocht ik ooit overwegen iets anders te gaan doen, dan lijkt mij een carrière binnen de bouw als werkvoorbereider een uitstekende keuze ;-)! Voorlopig vind ik mijn passie in het ondersteunen van mensen die graag een leuke baan binnen de bouw ambiëren, van starters tot senior professionals!

 

Interesse om eens met elkaar in gesprek te gaan, over jouw baan voor het leven?

Bel 076 5143600 of stuur een e-mail naar [email protected]