Nieuwe collega aandragen?

header-img

 

Team uitbouwen?

Door de overload aan vacatures helpen wij kandidaten bij het vinden van hun ideale baan en werkgever door persoonlijke intakes. Wekelijks spreken wij beschikbare bouwers welke op zoek zijn naar meer werkgeluk; een stapje vooruit, een stapje terug, dichter bij huis of een totaal ander project bijvoorbeeld.

 

Wanneer de beschikbare kandidaat niet direct bij een van onze opdrachtgevers past zetten we zijn/haar profiel online zodat er door een geïnteresseerde opdrachtgever vrijblijvend geïnformeerd kan worden naar het cv. Vanuit daar kan er eventueel een kennismakingsgesprek plaatsvinden.

 

Deze (anonieme) kandidaten voor de bouw en vastgoed publiceren we op deze pagina. Jij (of je tipt de juiste persoon binnen je organisatie) kunt je onderaan de kandidatenpagina aanmelden voor een wekelijkse update via de mail.

 

Als werknemer binnen de bouw en vastgoed kun jij mogelijk op deze manier een nieuwe collega aandragen, wat gegarandeerd gewaardeerd zal worden! 

 


Partners die ons al kennen weten dat wij gaan voor de duurzame match om er voor te zorgen dat u op ons kunt bouwen als het gaat om het aannemen van uw nieuwe collega. We gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.