Meer informatie? 076-5143600

MEINSELECT:

Werving, selectie

en detachering

in bouw en vastgoed

Meinselect vindt het hoog tijd voor een opfrisser!

07 maart 2017


Wij zijn dagelijks bezig met “bouwen” dus  vinden wij het tijd voor de bouw van een nieuwe website! In een arbeidsmarkt die volop in beweging is, vinden wij van Meinselect dat wij ook in beweging moeten blijven. Onze website heeft een nieuw design, hij is nog completer en responsive. Solliciteer direct met uw mobiel of tablet, dat is helemaal makkelijk!

Meinselect

Uw kandidaat hebben wij al gesproken 
Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze nieuwe website! Voor werving, selectie en detachering in bouw en vastgoed kunt u bij ons terecht, dat wist u al. Wij bieden nu de mogelijkheid om het voor u als opdrachtgever nog makkelijker te maken. Kom direct in contact met uw potentieel nieuwe collega. Wij plaatsen wekelijks nieuwe kandidaten die wij persoonlijk gesproken hebben, voorzien van een korte motivatie. Op deze manier kunnen we nog sneller en gerichter schakelen, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.


Werkzoekend en gevonden worden?

U kunt direct interessante vacatures spotten. Het laatste nieuws dat voor u van belang is plaatsen wij op onze website, net als actuele evenementen waar u als opdrachtgever of werkzoekende niet gemist kunt worden! Heeft u zelf nieuws of een interessant evenement wat u graag onder de aandacht brengt, laat het gerust weten. Wij brengen het graag onder de aandacht binnen ons netwerk.

In het kort: onze dienstverlening overzichtelijk op onze website met een nieuwe functionaliteit: kandidaten zoeken én zoals u van ons gewend bent: u wordt op de hoogte gehouden van de meest recente vacatures! Meer weten? Neem contact met ons op via de verschillende buttons op de site.

Bedankt voor uw bezoek!
Chantal, Corinne en Liane
DSC00220


Ontvang elke dinsdag de laatste kandidaten in je mailbox

Meinselect B.V.
Abu
Sna
g
SCAB