Meer informatie? 076-5143600

MEINSELECT:

Werving, selectie

en detachering

in bouw en vastgoed

Bouw aan je teambuilding in Italiƫ!

26 april 2017

Bij Triptoscana  bouw je binnen drie dagen aan een hecht team door samen te bouwen aan een muro a secco op locatie in Toscane. 

Triptoscana2Stapelmuur van honderden jaren oud
Een muro a secco is een stapelmuur waarachter een wereld van technisch vernuft en duizenden jaren historie en cultuur schuil gaan. Eenvoudig? Een droge muur is theoretisch moeilijker uit te voeren dan een  muur met cement. Er wordt gebruik gemaakt van zo veel mogelijk lokaal beschikbaar natuurlijk materiaal. Het werk is door iedereen uit te voeren. Voor ieder is een taak beschikbaar. Het bouwen gaat volledig met de hand en dus langzaam. Eenmaal klaar gaat hij honderden jaren mee!

Theorie en praktijk gecombineerd
Na een theoretisch gedeelte van 3 uur ga je 16 uur in de praktijk aan de slag. Het advies is om dit over een aantal dagdelen te verspreiden. Simpel karwei? Nee, het is de kunst om eerst te denken, observeren en dan pas te doen. In teamverband zorgt dit proces voor een mooie wisselwerking!
Triptoscana
Reis- en bouwadvies
In de maanden april tot en met juni tref je Toscane groen en volop in bloei! Ideaal om actief buiten bezig te zijn. Oktober tot en met december zijn aangenaam en de natuur komt na een droge zomer weer tot leven, dus veel groen en bloemen.  In juli en augustus is het te warm om buiten bezig te zijn.Triptoscana 1456330860
Op zoek naar een wisselwerking of kruisbestuiving binnen jouw team en organisatie? In een mooie omgeving, met een maatschappelijk en cultuur doel? Dan ben je bij Triptoscana aan het juiste adres. Zij verzorgen bijzondere uitjes tot in de puntjes. Tijdens het programma is er ook ruimte voor trips naar bijvoorbeeld Pisa, Florence, Lucca en Siena. Kunst, cultuur en gastronomie.

Wil je meer weten? Neem contact op met Vincent en Osvaldo, van Triptoscana! www.triptoscana.com

Ontvang elke dinsdag de laatste kandidaten in je mailbox

Meinselect B.V.
Abu
Sna
g
SCAB