Normakoestiek in the picture

header-img
 
Interview met: Stan van Rijn, directeur Normakoestiek
 
Quote: “Van monteur tot directeur, iedereen is gelijk bij Normakoestiek”
 
Normakoestiek is sinds 1973 het bedrijf voor het leveren en aanbrengen van wanden en plafonds en akoestische oplossingen. Stan van Rijn is sinds 2 jaar directeur en 24 jaar werkzaam bij Normakoestiek in verschillende functies.
 
“Wij verzorgen nieuwbouw en renovatie in projecten van 10m2 tot 10.000m2. Voorbeelden zijn het ROC in Purmerend, de Bibliotheek in Breda, appartementen in het oude waterfiltergebouw in Rotterdam en het zorgcentrum Beijnkershoek Utrecht. Voor retailers verzorgen wij de afbouw in hun winkels. Je ziet ons in het hele land.” 

Normakoestiek met logo

Als het moeilijk is, bellen we jullie!
“Dat zei een klant eens tegen ons. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. De wensen van de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken graag mee en zorgen voor de juiste oplossing voor elke toepassing op het gebied van de afbouw. Ook na oplevering willen we nog een tijdje betrokken zijn om nieuwe wensen snel te kunnen realiseren.” 
 
Beste leerbedrijf in de sector stucadoor en afbouw
 “Normakoestiek heeft 23 vaste medewerkers. Naast onze eigen monteurs lenen we gemiddeld 60 mensen in om onze projecten te realiseren. Het opleiden van jonge monteurs is een belangrijk onderdeel van onze filosofie. We zijn er trots op dat er nog steeds 3 leerlingen van het eerste uur bij ons werken. Vorig jaar vierden we het 20-jarig jubileum van een leerling. In 2004 kregen we de titel ‘beste leerbedrijf’ in de sector stucadoor en afbouw. Wij geven iedereen de ruimte om eigen ambities te ontplooien. Daarnaast is iedereen gelijk, van monteur tot directeur.”
 
Duurzaamheid in materialen 
“We zijn processen opgestart om circulair te bouwen. Wat ik persoonlijk heel belangrijk vind is het gebruik van duurzame materialen. Nu investeren in circulair bouwen zodat ook generaties na ons nog een toekomst hebben. Mijn droom voor Normakoestiek is dat de eindgebruiker of aannemer zijn volledige binnenafbouw aan ons over kan laten.” 
 
Meinselect analyseert eerst de bedrijfssfeer 
“Sinds 3 jaar werken we samen met Meinselect. Corinne nam zelf contact op toen er een vacature openstond. Zo is onze prettige samenwerking begonnen. Meinselect analyseert eerst de sfeer van ons bedrijf en het team voordat er kandidaten gestuurd worden. Ook als kandidaten niet geschikt zijn, draagt ze snel een nieuwe kandidaat voor. Dat zijn de pluspunten van Meinselect!”

 

Ga jij het team van Stan ondersteunen? Wij zijn op zoek naar een Calculator!