Onze persoonlijke definitie van werkgeluk

header-img

 

Ons doel is om werkgeluk te bezorgen bij jou door je te helpen aan jouw ideale baan binnen de bouw & vastgoed.

 

Hieronder lees je wat werkgeluk nu eigenlijk voor ons (het team van Meinselect) is. 

 

Hoe zit het bij jou? 

En wist je al dat we twee interne vacatures open hebben staan waarbij mogelijk  JOUW werkgeluk flink wordt vergroot? 

 

Bo, Office Manager / Marketing en Communicatie 

Wanneer ik in mijn auto instap en vanuit het platteland de gezellige binnenstad van Breda binnenrijdt en tijdens het rijden mijn dag doorneem, en daarna aan mijn zit/sta bureau plaats neem (het liefst in het zonnetje) met een kopje goede koffie ervaar ik werkgeluk. Wanneer ik daarna aan content mag werken en de mail + administratie weer op orde is, afwisselend met alle spontane regelwerkzaamheden op kantoor ben ik helemaal in mijn element. De dag vliegt voorbij, en tussendoor geniet ik van onze lunchwandeling door de winkelstraat. De gezelligheid op kantoor, met altijd de mogelijkheid om te sparren en stilstaan bij een succesmoment maakt het compleet voor mij!

 

Corinne, Matchbouwer / Recruitment Consultant 

Mijn dag begint goed wanneer ik zoonlief naar school heb gebracht en ik vervolgens al wandelend mijn dag doorneem. Vervolgens op kantoor start met een lekkere cappuccino. Ik laat mij graag verrassen wat de dag brengt.
Ik hou van dynamiek, actie en tevreden klanten en kandidaten. Geef mij geen taai dossier, want daar loop ik op leeg. Geef mij een klant die blij wordt van een zak verse worstenbrood, omdat onze samenwerking zo prettig verloopt.
Of samen sparren met collega’s welke kansen er zijn voor die goede kandidaat die we op kantoor hebben gesproken. Dat zorgt voor mijn werkgeluk!

 

Pieter, Matchbouwer / Recruitment Consultant 

Werkgeluk is voor mij in hectiek zowel klanten als kandidaten op een gastvrij manier te bedienen. Dit betekend dat ik na het ene telefoontje een intake met een kandidaat inplan, en het volgende telefoontje feedback krijg van een gesprek tussen een kandidaat en potentiële werkgever, en niet veel later een opdrachtbevestiging opstel omdat we weer een kandidaat succesvol hebben bemiddeld. Die diversiteit vraagt veel flexibiliteit in werken en denken, maar geeft aan het eind van de dag enorm veel voldoening. Ook het gesprek met de kandidaat na een succesvolle bemiddeling geeft een enorme boost aan mijn werkgeluk….Iemand enorm blij maken met een nieuwe baan. Daar doen we het uiteindelijk voor!

 

Annelot, Matchbouwer / Recruitment Consultant 

Werkgeluk is voor mij een goede balans in het zelf creëren van voldoende uitdaging in een omgeving waarin ik de vrijheid krijg en geprikkeld wordt om ook mijzelf te blijven ontwikkelen. Doordat ik zinvol werk uitoefen en mijn beste eigenschappen uit mijzelf naar boven kan halen, waardoor ik van toegevoegde waarde ben voor mijn klant en kandidaat, voel ik mij (werk)gelukkig! 

 

Jill, afstudeerstagiaire Communicatie

Een aantal weken ben ik gestart met afstuderen bij Meinselect. De eerste dagen op kantoor werd voor mij duidelijk dat het vinden van je werkgeluk belangrijk is. Zoveel mensen zitten blijkbaar niet op hun plek… Tijdens de eerste weken van mijn stage zette mij dit aan het denken: wat is werkgeluk voor mij? Waar haal ik mijn geluk uit? Al snel kwam ik uit bij de gezellige sfeer op kantoor, wat maakt dat ik elke dag weer met plezier aan het werk ga! Maar ook de vrijheid die ik heb tijdens mijn afstuderen en het gevoel dat je gehoord wordt. Dat ik betrokken word bij beslissingen en dat hierin ook mijn mening van belang is. Dit samen vormt voor mij echt mijn werkgeluk. Elke werkdag eindig ik met meerdere geluksmomentjes waar ik dan op terug kan kijken. 

werkgeluk