Ook trots op de bouw?

header-img

Net zoals voorgaande jaren gaan ook dit jaar weer vele bouwhekken open tijdens de dag van de bouw. Op 20 mei a.s. kan heel Nederland zien waar jullie dagelijks mee bezig zijn. Dagelijks spreken wij mensen die actief zijn binnen de bouw, vastgoed of architectuur. De één is trots, de ander misschien wat bescheiden. 
Dag van de bouw
Wij zijn trots op het feit dat wij door de jaren heen al veel mensen aan een mooie baan hebben geholpen. Aan de andere kant zijn wij trots op onze opdrachtgevers. Zoveel variatie, zoveel mooie projecten waar wij dagelijks direct of indirect mee te maken hebben. Je merkt het: wij zijn trots op de bouw. En rekenen erop dat jij dat ook bent. Wie zijn al die mensen achter al die mooie bouwprojecten? Van architect, constructeur, aannemer tot leverancier, bij elk project heb je te maken met verschillende partners. Op de dag van de bouw krijgt iedereen de kans om te laten zien waar we goed in zijn. banner voor debouwmaakthet nl 1170x200x1

Iedereen mag dat zien, toch? Daarom lijkt het ons leuk om jullie uit te nodigen om JOUW project aan ons door te geven. Waar ben jij trots op? Welk project mogen wij bezoeken tijdens de dag van de bouw? Alle projecten worden door ons verzameld en gepubliceerd op onze website. Wij helpen graag mee aan een succesvolle dag van de bouw!

Stuur ons een e-mail met daarin JOUW project en wij maken er werk van!